Jump to content

Doogee X5 Galicia

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδη το πηρα προσωρινα απο μια φιλη μου αφου χαλασε το redmi note 2 και το εστειλα πισω , του εκανα επαναφορα εργοστασιακες και εβαλα τις δικες μου ρυθμισεις , να ρωτησω μηνυματα με πανω απο 70 χαρακτηρες δεν εχει ? ποσοστο μπαταριας??

1. Greek keyboard app

2. Κάποιο battery app.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επειδη το πηρα προσωρινα απο μια φιλη μου αφου χαλασε το redmi note 2 και το εστειλα πισω , του εκανα επαναφορα εργοστασιακες και εβαλα τις δικες μου ρυθμισεις , να ρωτησω μηνυματα με πανω απο 70 χαρακτηρες δεν εχει ? ποσοστο μπαταριας??

Αν τα μάτια σου σφίζουν από υγεία και δεν σ' ενοχλεί να εμφανίζεται σε μικρό μέγεθος στο ήδη υπάρχον εικονίδιο της μπαταρίας, μπορείς να κατεβάσεις και να δοκιμάσεις και το Battery Percentage

1. Greek keyboard app

2. Κάποιο battery app.

Αν τα μάτια σου σφίζουν από υγεία και δεν σ' ενοχλεί να εμφανίζεται σε μικρό μέγεθος στο ήδη υπάρχον εικονίδιο της μπαταρίας, μπορείς να κατεβάσεις και να δοκιμάσεις και το Battery Percentage

Ευχαριστω παιδια , μπα φοραω γυαλια για κοντα :-P οποτε θα κατεβασω το app για τη μπαταρια και για το keybord :-)

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω πως γίνεται το screen mirroring σε τηλεόραση. Σε άλλο τηλ που είχα ήταν στις ρυθμίσεις, προβολή. Εδώ δεν το βρίσκω. Είναι αλλού ή πουθενά;

Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω πως γίνεται το screen mirroring σε τηλεόραση. Σε άλλο τηλ που είχα ήταν στις ρυθμίσεις, προβολή. Εδώ δεν το βρίσκω. Είναι αλλού ή πουθενά;

Πρέπει να το υποστηρίζει και η συσκευή, κάτι που νομίζω πως δεν ισχύει στο Χ5.

Παιδιά αντιμετωπίζει κανείς άλλος θέμα με random reboot στο κινητο? Υπάρχει καποιος τρόπος επίλυσης του?

Σε 3 συσκευές που έχουν πέσει στα χέρια μου και δουλεύτηκαν αρκετά, δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

Ποια rom έχεις περασμένη;

Ούτε και εγώ έχω random reboot με την εργοστασιακή v17. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλιώς πέρνα άλλη ρομ.

Κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής εδώ και δυο εβδομάδες. Η συσκευή είχε εγκατεστημένη την έκδοση 17. Είδα στις πιο πίσω σελίδες ότι βγήκε και η 18 πρόσφατα. Μπαίνει και ως ενημέρωση από τη συσκευή? Έχει έρθει σε κανέναν ειδοποίηση? Εγώ το τσέκαρα και προχθές και πριν από λίγο και βγαίνει το μήνυμα ότι το σύστημα είναι ενημερωμένο.

Κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής εδώ και δυο εβδομάδες. Η συσκευή είχε εγκατεστημένη την έκδοση 17. Είδα στις πιο πίσω σελίδες ότι βγήκε και η 18 πρόσφατα. Μπαίνει και ως ενημέρωση από τη συσκευή? Έχει έρθει σε κανέναν ειδοποίηση? Εγώ το τσέκαρα και προχθές και πριν από λίγο και βγαίνει το μήνυμα ότι το σύστημα είναι ενημερωμένο.

Μέχρι στιγμής και μάλλον δεν πρόκειται ν' αλλάξει κάτι, μόνο μέσω Flashtool περνιέται.

Αυτή η rom είναι επίσημη? Γιατί στο site της doogee υπάρχει μόνο η έκδοση 13. Μήπως τις ανεβάζουν κατ' ευθείαν στο needrom? Πάντως κι εκεί δεν έχει καμία πληροφορία σχετικά με το τι έχει αλλάξει/βελτιωθεί, οπότε προς το παρόν μάλλον δε θα τη βάλω(δεν έχω και πολύ χρόνο ν' ασχοληθώ αυτόν τον καιρό).

Αυτή η rom είναι επίσημη? Γιατί στο site της doogee υπάρχει μόνο η έκδοση 13. Μήπως τις ανεβάζουν κατ' ευθείαν στο needrom? Πάντως κι εκεί δεν έχει καμία πληροφορία σχετικά με το τι έχει αλλάξει/βελτιωθεί, οπότε προς το παρόν μάλλον δε θα τη βάλω(δεν έχω και πολύ χρόνο ν' ασχοληθώ αυτόν τον καιρό).

Επίσημη ειναι, αλλά μην ψάχνεις το γιατί η Doogee δεν ανεβάζει τις rom της πρώτα στο ίδιο της το site...

Εγώ που την πέρασα διαπίστωσα καλύτερη αποκρισιμότητα στο touch της οθόνης

και με περισσότερο σκάλισμα βλέπω σταθερότητα στο gps και στο WiFi.

Αν δεν παρατηρείς προβλήματα στην υπάρχουσα rom, δεν υπάρχει λόγος να αναβαθμίσεις άμεσα.

Γεια σε όλους.

Έχω κάνει δώρο στην κόρη μου το τηλέφωνο και της κάνει το έξεις παράξενο, όχι πάντα, το έχει παρατηρήσει με εταιρείες προωθήσεως, χτυπάει κανονικά πάει να απαντήσει και δεν μπορεί, δεν δουλεύει το touch.

Δεν έχω βάλει κανένα call blocker , το έχει συναντήσει κανείς αυτό?

Πολύ τρελλό το βλέπω, πάντως έτσι μου το περιγράφει μένει μακρυά μου και δεν μπορώ να το τσεκάρω ο ίδιος.

Το έχω root, με xposed, gravity box

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ρε παιδιά που κατεβάζει τις ενημερώσεις το τηλέφωνο. Μου ήρθε η ειδοποίηση για τη v18 την κατέβασε (γύρω στα 20 mb) και μετά μου είπε ότι καταστράφηκε το σύστημα μου δεν μπορεί να κάνει ενημέρωση

Το δοκίμασα μόλις κι εγώ και μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα. Βέβαια το έχω ρουτάρει και έχω και την TWRP recovery. Δοκίμασα να εγκαταστήσω το αρχείο update.zip μέσω των τοπικών ενημερώσεων και προχώρησε, αλλά προφανώς επειδή δεν έχω την original recovery δεν μου το εγκατέστησε και απλά ξεκίνησε σε recovery mode. Λογικά αν έχεις την επίσημη recovery θα το εγκαταστήσει έτσι, δεν μπορώ να το δοκιμάσω πάντως.

Γεια σε όλους.

Έχω κάνει δώρο στην κόρη μου το τηλέφωνο και της κάνει το έξεις παράξενο, όχι πάντα, το έχει παρατηρήσει με εταιρείες προωθήσεως, χτυπάει κανονικά πάει να απαντήσει και δεν μπορεί, δεν δουλεύει το touch.

Δεν έχω βάλει κανένα call blocker , το έχει συναντήσει κανείς αυτό?

Πολύ τρελλό το βλέπω, πάντως έτσι μου το περιγράφει μένει μακρυά μου και δεν μπορώ να το τσεκάρω ο ίδιος.

Το έχω root, με xposed, gravity box

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σίγουρα μόνο με τέτοιους αριθμούς το κάνει; Το έχεις προσέξει;

Μήπως έχει βάλει κάποια μεμβράνη προστασίας οθόνης ή κάποιο γυαλί;

Αν δεν είναι το παραπάνω, μήπως έχει βάλει κάποια εφαρμογή, που να σχετίζεται με τη φωτεινότητα ή τη θερμοκρασία της οθόνης;

Huawei Nova 5T

Το δοκίμασα μόλις κι εγώ και μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα. Βέβαια το έχω ρουτάρει και έχω και την TWRP recovery. Δοκίμασα να εγκαταστήσω το αρχείο update.zip μέσω των τοπικών ενημερώσεων και προχώρησε, αλλά προφανώς επειδή δεν έχω την original recovery δεν μου το εγκατέστησε και απλά ξεκίνησε σε recovery mode. Λογικά αν έχεις την επίσημη recovery θα το εγκαταστήσει έτσι, δεν μπορώ να το δοκιμάσω πάντως.

Εγώ όμως έχω κρατήσει το recovery για αυτό το λόγο. Το έκανα μόνο ρουτ. Που βρίσκεται αυτό το update.zip?

Αν έχεις πατήσει να γίνει η ενημέρωση αργότερα, τότε δεν το σβήνει και το βάζει σε ένα φάκελο στην καρτα(ή τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης) με όνομα adupsfota

Κάνε έλεγχο για ενημερώσεις ξανά και επέλεξε να κάνεις εγκατάσταση αργότερα.

EDIT:

Αν δεν μπορείς πήγαινε στο φάκελο /data/data και διέγραψε τους φακέλους com.adups.fota και com.adups.fota.sysoper.

Αν μετά τη διαγραφή κρασάρει η εφαρμογή ενημέρωσης κάνε μια επανεκκίνηση της συσκευής.

Edited by dancer_69

Σίγουρα μόνο με τέτοιους αριθμούς το κάνει; Το έχεις προσέξει;

Μήπως έχει βάλει κάποια μεμβράνη προστασίας οθόνης ή κάποιο γυαλί;

Αν δεν είναι το παραπάνω, μήπως έχει βάλει κάποια εφαρμογή, που να σχετίζεται με τη φωτεινότητα ή τη θερμοκρασία της οθόνης;

Δεν έχω βάλει τίποτε εφαρμογές σαν αυτές που λες, το κάνει σπανίως μεμβράνη δεν έχω βάλει πολύ κουφό το βλέπω....

Δεν έχω βάλει τίποτε εφαρμογές σαν αυτές που λες, το κάνει σπανίως μεμβράνη δεν έχω βάλει πολύ κουφό το βλέπω....

Χμ.. Μήπως δεν προλαβαίνει να το σηκώσει; Γιατί τώρα τελευταία κάνουν και αναπάντητες τα call centers.

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα έχω αγοράσει και εγώ το Doοgee για την κόρη μου και είναι απόλυτα ευχαριστημένη,το θέμα όμως που προέκυψε,έχει ώς εξής.Σήμερα της έβαλα και δευτερη κάρτα στο τηλέφωνο "whats up".Όταν ανοίξαμε το τηλέφωνο ζήτησε πρώτα να γράψουμε τον κωδικό πρόσβασης που έχει βάλει η κόρη μου για να μην μπορεί κανείς να ανοίξει το κινητό της,έπειτα ζήτησε τους κωδικούς pin των καρτών (έως εδώ καλά) και στην συνέχεια και για πρώτη φορά, ζήτησε εναν κωδικό προστασίας ιδιωτηκότητας για να ξεκλειδώσει.έχει κάποιος κάποια ιδέα τι είναι αυτό το πράγμα που ζητάει??Επίσης να ενημερώσω ότι όταν το πήρα για πρώτη φορά,κάπου στης ρυθμίσεις ασφαλείας είχα δώσει τον αριθμό μου,ώστε αν τυχόν γίνει κάτι να ειδοποιηθώ με μνμ.Ήρθαν δύο μυνήματα (που όπως μου είπε μια Κινέζα που της τα έδειξα) γράφουν ότι το κινητό έχει κλαπεί!!!Παιδιά βοηθήστε η κόρη μου έχει μουρλαθεί στο κλάμα:(

απο την v15 σας ηρθε ota για την v18?ποια ημερομηνια γραφει?? 22/2/2016???

για να δω αν ειναι η ιδια με αυτην που περασα απο το needrom....:)

Όχι φίλε την v17 είχα εγώ. Κατέβασα το αρχείο update.zip της v18 αλλά όσο και να προσπάθησα δεν μπορώ να το περάσω. Σημειωτέον μόνο ρουτ έκανα το recovery είναι το ίδιο δεν το άλλαξα. Λογικά θα έπρεπε να γίνει η εγκατάσταση