nmitr11 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εντάξει μην περιμένετε και τελειότητα για τόσα λεφτά Για Facebook χρησιμοποιώ το chrome όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω και γλυτωνω και κατανάλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Από όσο θυμάμαι ναι. Σε κάθε συσκευή που το έχω δοκιμάσει. Α, εντάξει τότε. Ευχαριστώ. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis_m Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Παρέλαβα το Doogee X5 απο το Coolicool.Έκανε 12 ημέρες να έρθει με απλό ταχυδρομείο. Θα περαστεί και 1 tempered glass, καθώς η συσκευασία είχε ως δώρο 2 θήκες μόνο. Off Topic Ήθελα απο το προηγούμενο τηλέφωνο Windows Phone(Lumia 620) να μεταφέρω τις επαφές στο νέο τηλέφωνο Android Doogee X5.Λογικά με κάποια εξαγωγη αντίγραφου ασφαλείας στην κάρτα μνήμης θα το κάνω.Γνωρίζετε πως θα εξάγω τις επαφές απο το Windows Phone στην κάρτα μνήμης ή εάν δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τις αντιγράψω στο OneDrive εάν γίνεται Παράθεση Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Δες μήπως γίνεται αυτό που περιγράφει εδώ για να βγάλεις αρχείο .csv : http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia-mdsettings/i-have-nokia-lumia-620-i-want-to-backup-create-a/99f66fa8-fe5c-4e0a-a6d5-c37faf6d217a?auth=1 Άπαξ και έχεις το αρχείο μετά φτιάξε αν δεν έχεις ένα λογαριασμό google. Το πιο απλό που μπορώ να σου προτείνω είναι να μπεις από τον υπολογιστή σου στη διεύθυνση google.com/contacts αφού έχεις κάνει πρώτα log in στο google. Εκεί μέσα έχει επιλογή για import μέσω αρχείου για τις επαφές. Αν γίνει αυτό και τις βλέπεις εκεί, μετά αρκεί να έχεις συνδεθεί από το τηλέφωνο στον συγκεκριμένο google λογαριασμό και να πας στις ρυθμίσεις=>λογαριασμοί, να πατήσεις πάνω του και να κάνεις συγχρονισμό εφαρμογής επαφών. (Το τελευταίο βήμα δεν είναι απαραίτητο πάντα, αλλά στο X5 από ότι είδα δεν σου κάνει αυτόματα συγχρονισμό με το που βάλεις το gmail σου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλά ρε μας δουλεύει η ντουγκι 1800 mah μπαταρία ούτε καν 2000 και την πουλάει για 2400. Για αυτό έχει 55 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Έβγαλες το αυτοκόλλητο και γράφει τόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Τη μέτρησε το battery saver αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστες οι μετρήσεις του. Πάντως σε καμμία περίπτωση δεν είναι 2400 θα βγάλω και το αυτοκόλλητο να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Δεν είναι όντως αξιόπιστη η μέτρηση. Πραγματικά γύρω στα 2000 είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Έβγαλες το αυτοκόλλητο εσύ φίλε μου η υπάρχει κάποιο πιο αξιόπιστο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Δεν το έβγαλα. Και κανείς δεν σου υπογράφει ότι θα γράφει αν το βγάλεις. Η ιστορία με αυτό ξεκίνησε με κάποια δοκιμή ενός doogee valencia 2 που στη δικιά του μπαταρία βγάλανε το αυτοκόλλητο και είδαν ότι έγραφε 1800 αντί για 2200 αν θυμάμαι καλά. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να μετρηθεί με πρόγραμμα η χωρητικότητα. Από διάφορες κουβέντες που έχω διαβάσει καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πραγματικά είναι κοντά στα 2000. Αν δεν κάνω λάθος υπολογίζουν και με βάση το βάρος της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) To μόνο που δίνει σχετικά αξιόπιστη μέτρηση ειναι εξωτερικός μετρητής των mah όπως αυτός εδώ αφήνεις το κινητό να σβήσει απο μπαταρία και το φορτίζεις κλειστό για να μην υπάρχουν απώλειες και με συνδεδεμένο το εργαλειάκι αυτό,βλέπεις πόσο θα γράψει.Οσες φορες λοιπόν την μέτρησα την μπαταρία όσο είχα το κινητό το μεγιστο που μου έδωσε ήταν 2060mah Eπίσης και αυτό που λέει ο mark_k για το βάρος ισχύει για τις μπαταρίες li-ion.Δες εδώ Κάποια κινητά που έχουν li-po μπαταρίες φαίνεται πως ζυγίζουν λιγότερο σε σχέση με τις αντίστοιχες li-ion ίδιας χωρητικότητας Edited February 11, 2016 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Είσαι ωραίος bbbb αλλά μου τη βιδωνει που την πουλάει η ντουγκι 2400 και είναι 2000 είναι λίγο απατεωνια μου έρχεται να της στείλω κάνα Mail ότι με κοροιδεψαν. Έτσι να δω τι θα απαντήσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ε καλά, αυτό είναι κάτι που λίγο να ψαχτείς σχετικά με τα doogee το περιμένεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Είσαι ωραίος bbbb αλλά μου τη βιδωνει που την πουλάει η ντουγκι 2400 και είναι 2000 είναι λίγο απατεωνια μου έρχεται να της στείλω κάνα Mail ότι με κοροιδεψαν. Έτσι να δω τι θα απαντήσουν Τυπογραφικο λαθος...........:) Για τα λεφτα που κοστιζει τουμπανο ειναι η μπαταρια.......:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ναι αυτό είναι αλήθεια αλλά έτσι για την τιμή των όπλων. Να μην νομίζουν ότι δεν καταλαβαινουμε το δούλεμα. Λέμε τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Τυπογραφικο λαθος...........:) Για τα λεφτα που κοστιζει τουμπανο ειναι η μπαταρια.......:lol: Τυπογραφικό ψέμμα..λες και άμα έλεγαν 2000mah δε θα το παίρναμε σε αυτή την τιμη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Τυπογραφικό ψέμμα..λες και άμα έλεγαν 2000mah δε θα το παίρναμε σε αυτή την τιμη Ναι φιλε μου αυτο εννοω.....ψέμα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 καλησπέρα πως απενεργοποιώ την μαύρη οθόνη όταν κάνω κλήση? επίσης το μικρόφωνο σε όλα τα level τι ένταση να το έχω στο mobileuncle? ρυθμίζεται στην κλήση το level του μικροφώνου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nodens_Dagon Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Καλησπέρα, έφτασε στα χέρια μου το κινητό. Αρκετά ευχαριστημένος απλά ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια άλλη μεγαλύτερη μπαταρία που να του κάνει, και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάλω αυτό το google search bar γιατί είναι άσχημο και ενοχλητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Μπαταρία πιο μεγάλη δεν υπάρχει. Μπορείς ωστόσο να πάρεις μια δεύτερη. Εμένα μου κόστισε κάτω από 5€. Την έχεις φορτισμένη μαζί σου, και αν χρειαστεί την αντικαθιστάς. Αν φυσικά δε θες να κουβαλάς κάποιο power bank. Για το άλλο που ρωτάς, μόνο αν αλλάξεις launcher. Βάλε nova launcher που είναι και ελαφρύς και κάνεις ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Το κινητο χωρις σιμ ανοιγει? Θελω να το δοκιμασει καποιος εαν ειναι ευκολο,διοτι και εγω ηξερα οτι πλεον ολα ανοιγουν χωρις σιμ,αλλα το δοκιμασα και δεν. Με σιμ ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Το κινητο χωρις σιμ ανοιγει? Θελω να το δοκιμασει καποιος εαν ειναι ευκολο,διοτι και εγω ηξερα οτι πλεον ολα ανοιγουν χωρις σιμ,αλλα το δοκιμασα και δεν. Με σιμ ολα οκ. Εννοειται οτι ολα πρεπει να ανοιγουν χωρις καρτα sim.Eνα pro που εχω μπροστα μου ανοιγει χωρις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Το κινητο χωρις σιμ ανοιγει? Θελω να το δοκιμασει καποιος εαν ειναι ευκολο,διοτι και εγω ηξερα οτι πλεον ολα ανοιγουν χωρις σιμ,αλλα το δοκιμασα και δεν. Με σιμ ολα οκ. Όλα τα τηλέφωνα μπορείς να τα λειτουργησεις χωρίς sim card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Το κινητο χωρις σιμ ανοιγει? Θελω να το δοκιμασει καποιος εαν ειναι ευκολο,διοτι και εγω ηξερα οτι πλεον ολα ανοιγουν χωρις σιμ,αλλα το δοκιμασα και δεν. Με σιμ ολα οκ. Και το δικό μου ανοίγει κανονικά χωρίς sim. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Οκ ευχαριστω παιδια. Απλα του επεσε λιγο νερο και στην αρχη εκανε κουλα. Το εβαλα σε ρυζι το βραδυ κτλ και δουλεψε μια χαρα. Μετα που ξαναδοκιμασα χωρις σιμ δεν ανοιγε ενω μυριζε και λιγο καμμενο και ακουστηκε και τσαφ απο τις επαφες της μπαταριας. Εβαλα παρολα αυτα σιμ και δουλευε κανονικα. Παλι στο ρυζι για να ειμαι σιγουρος οτι εφυγε ολη η υγρασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts