Jump to content

Doogee X5 Galicia

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις έβαλα στο δικό μου. Μου άρεσε ιδιαίτερα που, αφού το κεντράρισα και κόλλησα τους οδηγούς(αυτοκόλλητα), έβγαλα την εργοστασιακή ζελατίνα, και την ζελατίνα που είχε το γυαλί, χωρίς φυσικά να το καθαραρίσω έκατσα πάρα πολύ ωραία χωρίς βέβαια το παραμικρό ίχνος φυσαλίδας κλπ. Μια πρώτη εντύπωση είναι πως η αφή είναι ελαφρώς καλύτερη. Σε ορατότητα κλπ δεν έχει διαφορά. Αν προστατεύεται και η οθόνη καλύτερα, και (σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά πάντα) δεν κρατάει αποτυπώματα (ελαιοφοβικό) τότε χαλάλι τα 4,5€. :)

Κατά τα άλλα, πέρασα ξανά την V15. Κυρίως επειδή μου την έσπαγε στα quick settings ότι ήθελες να μπεις μέσα σε μενού για να ενεργοποιήσεις δεδομένα. Επίσης πήγαινε λίγο αργά τελευταία, αν και το είχα φορτώσει με διάφορα. Με το reset που έγινε λοιπόν μετά την υποβάθμιση σε V13 και OTA αναβάθμιση σε V15, πέρασα τα περισσότερα και προς το παρόν πάει σφαίρα. Με 3 ώρες οθόνη από εχθές το βράδυ(1,5 ώρα εκ των οποίων πλοήγηση με GPS), έφτασε στο 60% η μπαταρία.

Επειδή δε θυμάμαι, στην έκδοση 17, η εφαρμογή της κάμερας έχει στις ρυθμίσεις ιδιότητες εικόνας; Τώρα με την 15 το πρόσεξα. Μου φαίνεται πως ορίζοντάς τες ως ευκρίνεια υψηλή, απόχρωση μέτριο, κορεσμός υψηλή, φωτεινότητα μέτριο και αντίθεση χαμηλή, στο φως του ήλιου σαν να τραβάει λίγο καλύτερα. Κυρίως τα χρώματα δεν βγαίνουν τόσο ξεβαμμένα πια.

Μια διαφορά που βρήκα είναι πως με την V17 η εφαρμογή της κάμερας τραβάει και με τα volume keys ενώ στην 15 δε γίνεται αυτό.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχα κρατήσει κάτι screenshots μπαταρίας για να τα ποστάρω και το είχα ξεχάσει:

http://s13.postimg.org/egoocqdhf/Screenshot_2016_01_15_22_12_26.jpghttp://s18.postimg.org/6de6tb09x/Screenshot_2016_01_15_22_12_39.jpghttp://s16.postimg.org/r13s94gpd/Screenshot_2016_01_15_22_12_54.jpghttp://s7.postimg.org/xslzgu0g7/Screenshot_2016_01_15_22_13_37.jpg

8 μέρες και 13 ώρες ενεργοποιημένο το κινητό, 1 ώρα και 40 λεπτά οθόνη, 46 λεπτά κλήσεις! Στην 3η φόρτιση του!

Βέβαια χρησιμοποιείται για πολύ απλή χρήση και είναι τελείως καθαρό από apps, μόνο ό,τι έχει η ρομ και 2 app της cosmote και της q. Τίποτα άλλο. Αν δεν έκανε αυτά τα σκαλοπάτια στα στατιστικά της μπαταρίας, λειτουργούσε και το tethering και είχε καλύτερη υλοποίηση ο proximity sensor θα ήταν άψογο 100% για 56€ που κόστισε!

Edited by kosmasdel

Μόλις έβαλα στο δικό μου. Μου άρεσε ιδιαίτερα που, αφού το κεντράρισα και κόλλησα τους οδηγούς(αυτοκόλλητα), έβγαλα την εργοστασιακή ζελατίνα, και την ζελατίνα που είχε το γυαλί, χωρίς φυσικά να το καθαραρίσω έκατσα πάρα πολύ ωραία χωρίς βέβαια το παραμικρό ίχνος φυσαλίδας κλπ. Μια πρώτη εντύπωση είναι πως η αφή είναι ελαφρώς καλύτερη. Σε ορατότητα κλπ δεν έχει διαφορά. Αν προστατεύεται και η οθόνη καλύτερα, και (σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά πάντα) δεν κρατάει αποτυπώματα (ελαιοφοβικό) τότε χαλάλι τα 4,5€. :)

Νομίζω θα το παραγγείλω, για να "μοιάζει" με την κύρια συσκευή μου, που έχει κι αυτή. :)

Huawei Nova 5T

Παιδιά, μετά από μερικές ώρες χρήσης με το tempered glass, μπορώ να πω πως είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει για το τηλέφωνο. Η αίσθηση κατά την αφή έχει βελτιωθεί αρκετά. Σίγουρα με τη ζελατίνα που έχει πάνω, και ειδικά όταν φθείρεται με τον καιρό αυτή δε βοηθάει. Υποθέτω πως απλά αν βγάλεις τη ζελατίνα θα ήταν αντίστοιχα καλό το touch, όπως είχε πει και ο φίλος ο Κώστας, αλλά τουλάχιστον προστατεύεται. Γενικά καθαρίζει πανεύκολα από ότι σημάδια απέκτησε βάζοντάς το μέσα στην τσέπη μπουφάν. Και σαν να μου φαίνεται πως δείχνει πιο ωραίο το κινητό. Είναι και αυτό το γυαλί το 2.5D που σου αφήνει αρκετά ομαλή αίσθηση όταν φτάσει το δάχτυλο στις άκρες. Γενικά, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Είχα κρατήσει κάτι screenshots μπαταρίας για να τα ποστάρω και το είχα ξεχάσει:

http://s13.postimg.org/egoocqdhf/Screenshot_2016_01_15_22_12_26.jpghttp://s18.postimg.org/6de6tb09x/Screenshot_2016_01_15_22_12_39.jpghttp://s16.postimg.org/r13s94gpd/Screenshot_2016_01_15_22_12_54.jpghttp://s7.postimg.org/xslzgu0g7/Screenshot_2016_01_15_22_13_37.jpg

8 μέρες και 13 ώρες ενεργοποιημένο το κινητό, 1 ώρα και 40 λεπτά οθόνη, 46 λεπτά κλήσεις! Στην 3η φόρτιση του!

Βέβαια χρησιμοποιείται για πολύ απλή χρήση και είναι τελείως καθαρό από apps, μόνο ό,τι έχει η ρομ και 2 app της cosmote και της q. Τίποτα άλλο. Αν δεν έκανε αυτά τα σκαλοπάτια στα στατιστικά της μπαταρίας, λειτουργούσε και το tethering και είχε καλύτερη υλοποίηση ο proximity sensor θα ήταν άψογο 100% για 56€ που κόστισε!

Με τόσα αν δουλειά δεν γίνεται..

τι δοκίμασε κανείς ?

ο μόνος λόγος που θέλω να την φλασάρω είναι αν έχει καλή αυτονομία μπαταρίας στα δεδομένα 3g

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν πρόκειται να δεις διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας όταν χρησιμοποιείς δεδομένα με διαφορετική rom.

Το έχω παραγγείλει απο το Coolicool,το περιμένω να έρθεί.Έχει φύγει ήδη η αποστολή.

Είναι η έκδοση με 1Gb.Μου κόστισε 56ε + δώρο προστασία οθόνης + θήκη

Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32

τι δοκίμασε κανείς ?

ο μόνος λόγος που θέλω να την φλασάρω είναι αν έχει καλή αυτονομία μπαταρίας στα δεδομένα 3g

Tην φλάσαρα και μου ξαναέκανε το πρόβλημα με το ηχείο που είχα στην v13 και v15.Αν θες custom βάλε την άλλη που έχει στην κατηγορία του x5 στο needrom.Έχει μεν περιττά apps που τα βγάζεις αν θέλεις αλλά από προβλήματα κανένα συν ότι η μπαταρία στο δικό μου κρατάει με αρκετή χρήση γύρω στις 30 ώρες (από 100% στο 15%)

Όχι, δεν υπάρχει λόγος...

Μου ήρθαν 2 θήκες σιλικόνης που είχα παραγγείλει από το eBay. Πρόκειται για αυτές εδώ, σε σκούρο χρώμα.

Έβαλα τη μία και έκατσε πάρα πολύ καλά στη συσκευή. Δείχνει μια χαρά, και δεν γλυστράει και τόσο πολύ στο χέρι πλέον. Ακόμα, αν κάποιον τον ενοχλεί το κενό που υπάρχει μεταξύ του πίσω καλύμματος και της πάνω πλευράς της συσκευής, τουλάχιστον στην αφή δεν το νιώθεις πλέον.

Edited by Mark_K

Νέος κάτοχος της συσκευής. Το αγόρασα απο τοπικό κατάστημα αλυσιδας ηλεκτρικών στα 69€, να το έχω σαν δευτερη συσκευή. Πρώτη συκευή έχω το lumia 640 (με windows 10 tech preview) αλλα μου άρεσε τόσο πολύ που το έκανα πρώτη συσκευή.

Του φόρτωσα 85 (!) εφαρμογές δεν ένιωσε τίποτα. Σημερα έβαλα την facebook και προσεξα πως λιγο το επιρρεάσε αρνητικά.

Πολύ καλή οθόνη, δεν μου άρεσσαν τα ηχεία του τόσο πολύ αλλά γενικά οι προσδοκίες μου ήταν πολύ λιγότερες με αποτέλεσμα να με ξαφνιάσει πολύ ευχάριστα σαν συσκευή. Φορούσε έκδοση 15 και αναβαθμίστηκε στην 17.

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Μπορείς να βάλεις για browser τον chrome και σου έχει ειδοποιήσεις για το Facebook. Και αν θες βάζεις μόνο το messenger για να ανταλλάσσεις μηνύματα άμεσα.

Φορούσε έκδοση 15 και αναβαθμίστηκε στην 17.

Αυτό πως γίνετε, ξέρει κανείς; Τα δικά μας γιατί σταμάτησαν στην 15;

Επειδή στο άλλο θέμα δεν πήρα απάντηση, έχετε βρει τρόπο να αλλάζετε τη γραμματοσειρά;

Χωρίς root, αν είναι εύκολο.

Huawei Nova 5T

Εγώ ένα 2ο που πήρα για μια φίλη όταν ήρθε φόραγε την 16 και πήγε στη 17. Αν ο φίλο είδε καλά και ήταν στο δικό του η 15, τότε όντως είναι κάπως παράδοξο.

Επειδή στο άλλο θέμα δεν πήρα απάντηση, έχετε βρει τρόπο να αλλάζετε τη γραμματοσειρά;

Χωρίς root, αν είναι εύκολο.

Μόνο το μέγεθος αλλάζει, όπως στα περισσότερα τηλέφωνα από ότι βλέπω. Θέλεις εντελώς να αλλάξεις παντού τη γραμματοσειρά;

Αυτό πως γίνετε, ξέρει κανείς; Τα δικά μας γιατί σταμάτησαν στην 15;

A λέτε να θυμάμαι λάθος και να ηταν 16 έκδοση;; δεν παίρνω και όρκο αλλα νομιζω οτι ηταν 15. αν οντως ειναι παραδοξο τοτε θα είχε 16:)

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Μόνο το μέγεθος αλλάζει, όπως στα περισσότερα τηλέφωνα από ότι βλέπω. Θέλεις εντελώς να αλλάξεις παντού τη γραμματοσειρά;

Ναι.. Έχει μια ******* γραμματοσειρά, από την αρχή που έχει κυκλοφορήσει το Android, που "δε μου κάθεται καλά". Δεν έχω βρει και την ονομασία της.

Προσωπικά, έχοντας το συνδυασμό συσκευών Lumia 640 και X5, σε καθημερινή χρήση, όπως ο φίλος πιο πάνω, βλέπω πολύ έντονα τη διαφορά.

Στο 640 οι χαρακτήρες είναι πιο κοντοί και πιο στρογγυλοί, ενώ στο X5 έχουν μεγαλύτερο ύψος και είναι πιο μακρόστενοι..

Huawei Nova 5T

Τώρα που το λες, ναι στα περισσότερα ίδια είναι. Εκτός από κάτι Samsung που έχω δει που σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις από 2-3 γραμματοσειρές. Προσωπικά δε με ενοχλεί, αλλά δεν έχω και μέτρο σύγκρισης όπως εσύ.

Ρε παιδιά προσπαθώ να το κάνω ροοτ με sp flash tool και όταν πάω να μπω στο recovery μου λέει καμμία εντολή και σταματάει εκεί. Ούτε recovery ούτε τίποτα. Καμμιά ιδέα;

Τώρα που το λες, ναι στα περισσότερα ίδια είναι. Εκτός από κάτι Samsung που έχω δει που σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις από 2-3 γραμματοσειρές. Προσωπικά δε με ενοχλεί, αλλά δεν έχω και μέτρο σύγκρισης όπως εσύ.

Ίσως χρησιμοποιώ πολύ καιρό WP. :lol:

Huawei Nova 5T

Ρε παιδιά προσπαθώ να το κάνω ροοτ με sp flash tool και όταν πάω να μπω στο recovery μου λέει καμμία εντολή και σταματάει εκεί. Ούτε recovery ούτε τίποτα. Καμμιά ιδέα;

Σε αυτό το σημείο για να μπει recovery, πρέπει να κρατήσεις πατημένο το power και απότομα να πατήσεις το vol. up και να τα αφήσεις μετά. Είναι μια κίνηση που ίσως παιδέψει όποιον το κάνει πρώτη φορά καθώς απαιτεί λίγο συγχρονισμό. Έτσι μπαίνει στο stock recovery. Υποθέτω παρόμοια θα γίνεται και με το custom που έχεις περάσει.

Σε αυτό το σημείο για να μπει recovery, πρέπει να κρατήσεις πατημένο το power και απότομα να πατήσεις το vol. up και να τα αφήσεις μετά. Είναι μια κίνηση που ίσως παιδέψει όποιον το κάνει πρώτη φορά καθώς απαιτεί λίγο συγχρονισμό. Έτσι μπαίνει στο stock recovery. Υποθέτω παρόμοια θα γίνεται και με το custom που έχεις περάσει.

Φλασάρω το custom recovery και μονίμως μου εμφανίζει την οθόνη που προανέφερα. Με το συνδυασμό πλήκτρων που είπες όντως μπαίνει στο recovery αλλά μου φαίνεται ότι είναι το stock. Όταν κάνω όλη τη διαδικασία με Flash Tool συνδεόντας το τηλέφωνο μου δείχνει ότι το βρίσκει ότι κάνει τη διαδικασία ακόμα και το τελικό ΟΚ δείχνει ότι όλα ολοκληρώθηκαν. Τo recovery όμως δεν αλλάζει με τίποτα και παραμένει το custom. Καμμιά ιδέα;

Mόνο να μαντέψουμε μπορούμε. Ίσως δεν κάνει το συγκεκριμένο twrp που δοκιμάζεις, ίσως δεν κάνει η έκδοση του flashtool. Δοκίμασε με την πιο πρόσφατη να δεις αν έχει διαφορά.

Το recovery και το sp flash tool το βρήκα εδώ στο φόρουμ. Τέλος πάντων περίεργο μου φαίνεται να μου δείχνει ότι όλα πάνε ΟΚ να δείχνει τη μπάρα και να ανεβαίνει ότι φλασάρει το αρχείο και στο τέλος να μην κάνει τίποτα. Μήπως φταίει ότι χθες έκανε το update στο v17?

Δεν είναι και κάτι που έκανα πρώτη φορά με τα flash tool. Σε άλλα 3 τηλέφωνα έχω περάσει ρομ δηλαδή έχω και μια εμπειρία απλά μου φαίνεται περίεργο.