kostast1 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλώς ή κακώς δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε.. Μάλλον έχεις μικρή εμπειρία.. Eδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω,μηπως η συσκευη σου εχει καποιο θεματακι?? Εχει περασει και απο τα χερια μου το ZTE v967s,δεν μπορει να ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα. Την να την κανεις την custom rom οταν εχει σχεδον vanilla εκδοση λειτουργικου? Bugs κολληματα σκαλωματα δεν τρωει η συσκευη,οποτε για ποιον λογο να το πειραξεις? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Eδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω,μηπως η συσκευη σου εχει καποιο θεματακι?? Εχει περασει και απο τα χερια μου το ZTE v967s,δεν μπορει να ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα. Την να την κανεις την custom rom οταν εχει σχεδον vanilla εκδοση λειτουργικου? Bugs κολληματα σκαλωματα δεν τρωει η συσκευη,οποτε για ποιον λογο να το πειραξεις? Έχουν περάσει τρία από τα χέρια μου.. Όλα να έχουν πρόβλημα? Το ότι τρέχει vanilla δεν σήμαινει ότι είναι βελτιστοποιημενη για το κάθε τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Έχουν περάσει τρία από τα χέρια μου.. Όλα να έχουν πρόβλημα? Το ότι τρέχει vanilla δεν σήμαινει ότι είναι βελτιστοποιημενη για το κάθε τηλέφωνο... Κατσε γιατι με μπερδευεις και στα 3 doogee που περασαν απο τα χερια σου εχουν θεμα? Οχι βεβαια,αλλα εισαι με την καλυτερη δυνατη λυση για την συσκευη σου με vanilla.....αυτο ειναι γεγονος! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Μάλλον ανάποδα είναι τα πράγματα. Το vanilla δεν έχει να κάνει με το ποσό βελτιστοποιημένη είναι, αλλά με το ότι δεν είναι φορτωμένη με bloatware. Το γεγονός ότι είναι επίσημη rom την κάνει πολύ πιο βελτιστοποιημένη για τη συγκεκριμένη συσκευή από μια custom rom που θα προσαρμόσει κάποιος και θα περιμένει από τους χρήστες να αναφέρουν τυχόν bugs για να διορθώσει κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλώς ή κακώς δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε.. Μάλλον έχεις μικρή εμπειρία.. τι προβλήματα-θεματα σου βγάζει που εμείς δεν τα βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Πρακτικά μιλάμε για ένα κινητό με 2-3 χρόνια διαφοράς απο το zte v967s αλλά αν δούμε τους επεξεργαστές που φοράνε και τα δύο είναι πάνω-κάτω οι ίδιοι.4 πυρήνες Α7 και mali400. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 τι προβλήματα-θεματα σου βγάζει που εμείς δεν τα βλέπουμε Για παράδειγμα στον uc browser το doogee έχει πολύ lag.. Όπως επίσης και στην σπιρτάδα.. Πρακτικά μιλάμε για ένα κινητό με 2-3 χρόνια διαφοράς απο το zte v967s αλλά αν δούμε τους επεξεργαστές που φοράνε και τα δύο είναι πάνω-κάτω οι ίδιοι.4 πυρήνες Α7 και mali400. Ναι αλλά το ένα κάνει antutu 14000 (ZTE) και το doogee 20000. Παρόλα αυτά στην χρήση φαίνεται το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Και ο 6582 βγάζει παραπάνω απο τον 6589 αλλα στη χρήση είναι χειρότερος Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Για παράδειγμα στον uc browser το doogee έχει πολύ lag.. Όπως επίσης και στην σπιρτάδα.. εγω με τον cm browser δεν εχω θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Αν το κριτήριό μας είναι ο UC browser τότε εντάξει. :lol: Παλιότερα είχα Moto G 2nd gen και το είχαν πάρει αρκετοί φίλοι αφού το είδαν. Ένας που το έχει ακόμα και τρέχει facebook μέσω UC, το είδα προχθές λίγο που το έπιασα, και σερνόταν πολύ χειρότερα από το X5 με τον Chrome. Eπίσης αν δει κανείς τις πρόσφατες αξιολογήσεις του UC θα βρει 2-3 αναφορές για το ότι έχει βαρύνει και εμφανίζει lag τελευταία. Αυτή τη στιγμή έβγαλα και τον Chrome και χρησιμοποιώ τον δικό του browser. Μπορώ να πω ότι πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Συμφωνώ ότι πετάει, κυρίως στα 55€. :) Αν κάποιος άλλος θέλει μπορεί να πετάξει στα 100, 150,...., όσο πάει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Εστειλα μειλ στο support της DOOGEE για το αν θα γινει διαθεσιμο το νεο update μεσω OTA και μου απαντησαν αυτο: Dear customer It's appears that this model will support OTA upgrade,you could update your phablet with wireless. Best regards Οτι να ναι....Εγω τους ρωτησα συγκεκριμενο πραγμα και αυτοι απαντανε γενικα και αοριστα. Οσων αφορα για το αν κολλαει το κινητο και αν ειναι καλυτερο σε σχεση με το zte v967 , δεν μπορεις να συγκρινεις 2 ανομοια πραγματα... Το zte δεν ειχε 55 ευρω οταν βγηκε και η τιμη του κυμαινοταν αν θυμαμαι καλα γυρω στα 100 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Οσων αφορα για το αν κολλαει το κινητο και αν ειναι καλυτερο σε σχεση με το zte v967 , δεν μπορεις να συγκρινεις 2 ανομοια πραγματα... Το zte δεν ειχε 55 ευρω οταν βγηκε και η τιμη του κυμαινοταν αν θυμαμαι καλα γυρω στα 100 ευρω. Στα €140 είχε ξεκινήσει το ΖΤΕ. Τοτε όμως τα κινητά γύρω στα €100 τα αντιμετωπίζαμε όπως το Χ5 και τα άλλα των €50 τώρα. Ήταν το κατώτερο άκρο της αγοράς. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να φτιάξουν την ένδειξη της μπαταρίας για να μην βρίσκομαι προ εκπλήξεων. Προχθές έφυγα απο το σπίτι με 45% και μετά απο 10 λεπτά browsing έσβησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Στα €140 είχε ξεκινήσει το ΖΤΕ. Τοτε όμως τα κινητά γύρω στα €100 τα αντιμετωπίζαμε όπως το Χ5 και τα άλλα των €50 τώρα. Ήταν το κατώτερο άκρο της αγοράς. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να φτιάξουν την ένδειξη της μπαταρίας για να μην βρίσκομαι προ εκπλήξεων. Προχθές έφυγα απο το σπίτι με 45% και μετά απο 10 λεπτά browsing έσβησε. Λοιπον περασα την V16 με Flash tools και φαινετε οτι λυθηκε το προβλημε με την ενδειξη ποσοστου της μπαταριας.Το μονο προβλημα που βρηκα ηταν οτι δεν μου κραταει τον ηχο μυνηματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Λοιπον περασα την V16 με Flash tools και φαινετε οτι λυθηκε το προβλημε με την ενδειξη ποσοστου της μπαταριας.Το μονο προβλημα που βρηκα ηταν οτι δεν μου κραταει τον ηχο μυνηματος. Καλό αυτό. Θα περιμένω μερικές μέρες μήπως εμφανιστεί στο ΟΤΑ πριν "μπλέξω" με Flash tools. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Το δικό μου παιδιά, μετά από 22 ημέρες χρήσης αφότου έκανα τελευταία φορά reset μπορώ να πω ότι με τη μπαταρία δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω μπας και με τον καιρό "μαθαίνει" και στρώνει. @WitchKing Μήπως έχεις μετρήσει στο περίπου πόση ώρα οθόνης και κλήσεων έχεις σε μια τυπική χρήση; Με μια φόρτιση πόσο σου κρατάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 @WitchKing Μήπως έχεις μετρήσει στο περίπου πόση ώρα οθόνης και κλήσεων έχεις σε μια τυπική χρήση; Με μια φόρτιση πόσο σου κρατάει; Δεν κάνω την λεγόμενη "τυπική χρήση". Λίγα τηλεφωνήματα (κάτω απο 10' συνολικά) και λιγότερο απο 1 ώρα οθόνη. Με το Greenify κρατάει δύο μέρες, ίσως και περισσότερο. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο θα κρατήσει η μπαταρία βλέποντας μόνο το ποσοστό. Ή θα μειώνεται πολύ γρήγορα ή πολύ αργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Τι να πω, εμένα συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά. Το χρησιμοποιώ αρκετά γιατί δεν έχω άλλο τηλέφωνο τώρα, και μέσα σε μία χρήση θα μου βγάλει 6 ώρες που μοιράζονται σε οθόνη και κλήσεις. Δηλαδή π.χ. 5 ώρες οθόνη και μία ώρα κλήσεων κλπ. Και πάλι αυτό χωρίς να το ξελιγώσω. Το βάζω για φόρτιση στο 10% τελευταία και συνήθως έχει περάσει παραπάνω από μία μέρα. 1 μέρα και 6-8 ώρες, κάπου εκεί. Το διακόπτη που έχει εκεί στα στατιστικά της μπαταρίας που γράφει "έξυπνη εξοικονόμιση ενέργειας αναμονής" τον έχεις ενεργοποιημένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Τι γίνεται, ανέβηκε η v17 στο needrom, εδώ εμείς γιατί δεν έχουμε τίποτα ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον περασα την V16 με Flash tools και φαινετε οτι λυθηκε το προβλημε με την ενδειξη ποσοστου της μπαταριας.Το μονο προβλημα που βρηκα ηταν οτι δεν μου κραταει τον ηχο μυνηματος. Εσύ που έχεις την v16 σου εβγαλέ την v17; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Τι να πω, εμένα συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά. Το χρησιμοποιώ αρκετά γιατί δεν έχω άλλο τηλέφωνο τώρα, και μέσα σε μία χρήση θα μου βγάλει 6 ώρες που μοιράζονται σε οθόνη και κλήσεις. Δηλαδή π.χ. 5 ώρες οθόνη και μία ώρα κλήσεων κλπ. Και πάλι αυτό χωρίς να το ξελιγώσω. Το βάζω για φόρτιση στο 10% τελευταία και συνήθως έχει περάσει παραπάνω από μία μέρα. 1 μέρα και 6-8 ώρες, κάπου εκεί. Το διακόπτη που έχει εκεί στα στατιστικά της μπαταρίας που γράφει "έξυπνη εξοικονόμιση ενέργειας αναμονής" τον έχεις ενεργοποιημένο; Ενεργοποιημένο το έχω. Πάλι σήμερα μου έκανε την έκπληξη: λίγο αφότου έγραψα το προηγούμενο μήνυμα, είδα το GSAM. 25 ώρες λειτουργίας, 1 ώρα και 10' οθόνη και 1 λεπτό τηλεφωνήματα και η μπαταρία στο 65%. Μετά απο 15' browsing και κάπου μία ώρα ανοιχτό το hotspot, έκλεισε πάλι με εξαντλημένη τη μπαταρία. Συνολικά δηλαδή, με 1 ώρα και 30 λεπτά οθόνη περίπου άντεξε γύρω στις 28 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Λογικά το hotspot θα τρώει αρκετή μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Η long play συζητηση για την μπαταρια, τελικα μονο εμενα κουρασε? :wacko: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Λογικά το hotspot θα τρώει αρκετή μπαταρία. Με την ίδια χρήση χθες έχασε 35%, σήμερα 65%. Αυτό έλεγα, δεν υπάρχει λογική στην ένδειξη της μπαταρίας. Η long play συζητηση για την μπαταρια, τελικα μονο εμενα κουρασε? :wacko: Μιλάμε για τα μαγαζιά που το έχουν-σε κουράζει, μιλάμε για το πρόβλημα μπαταρίας-σε κουράζει. Φτιάξε μας πρόγραμμα για να μιλάμε για τα θέματα που θέλεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Ενεργοποιημένο το έχω. Πάλι σήμερα μου έκανε την έκπληξη: λίγο αφότου έγραψα το προηγούμενο μήνυμα, είδα το GSAM. 25 ώρες λειτουργίας, 1 ώρα και 10' οθόνη και 1 λεπτό τηλεφωνήματα και η μπαταρία στο 65%. Μετά απο 15' browsing και κάπου μία ώρα ανοιχτό το hotspot, έκλεισε πάλι με εξαντλημένη τη μπαταρία. Συνολικά δηλαδή, με 1 ώρα και 30 λεπτά οθόνη περίπου άντεξε γύρω στις 28 ώρες. Φιλε μου ετσι οπως τα γραφεις τουλαχιστον,και οπως το καταλαβαινω εγω,η καποια εφαρμογη κανει την ζημια,η εχει θεμα η μπαταρια σου. Δεν υπαρχει κατι αλλο,το μονο που εχεις να κανεις ειναι εργοστασιακες,ενα καλο 0 δηλαδη,και εαν εχεις παλι θεμα πας για μπαταρια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 +1 Το δικό μου συμπεριφέρεται πολύ διαφορετικά. Μήπως το λειτουργείς όλη την ώρα με mobile data; Η τελευταία χρήση μου είναι καλύτερη από ποτέ. Μιας και τα 2 βράδια το έχω σε flight mode,η καθαρή χρήση είναι περίπου μια ημέρα. http://s1.postimg.org/sqtw8ip6n/Screenshot_2015_12_30_10_41_21.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts