bbbb Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Μini tool partition wizard Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Επειδή την έχει πατήσει φίλος, αφού τη φορμάρεις με SD formatter tool προσπάθησε να γράψεις 32gb. Αν σταματάει τότε είναι απάτη η κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Να είστε καλά παιδιά . Θα το πάρω αφού μου το δίνει σε αυτή την τιμή και ο θεός βοηθός, για το τι θα βγει και για αν παραλάβω φυσικά πριν τις γιορτές,,, Gearbest είναι αυτό ‘που πήγα και έμπλεξα’!!! Κάτι άλλο τώρα επειδή ενδιαφέρεται φίλος για το Χ5 υπάρχει κανά κουπόνι από κάποιο μαγαζί για ποιο φτηνά, να γλιτώσουμε κανα ευρώ ή Vickmall να χω το κεφάλι μου ήσυχο ? Στο banggood αν κατεβάσεις απο το play store την εφαρμογή τους με το που θα κάνεις log in δίνει κουπόνι με 10% έκπτωση oπότε θα σου βγει κοντά στα 50$.ομως... αυτή την στιγμή δεν το έχει διαθέσιμο και λέει re-stock 28-11.. αλλά πάντα υπάρχει μια αμφιβολία για το αν όντως θα το έχουν σε 2 ημέρες.Στο vickmall λέει in stock στα 61.99$.Γενικό σχόλιο.. μου φαίνεται ότι τελευταία το vickmall πατώντας στο γεγονός ότι τους εμπιστεύομαστε επειδή στέλνουν πιο γρήγορα απο τους άλλους και είναι τίμιοι στο αν έχουν ή όχι κάποιο κινητό σε stock (για service δεν ειμαι βέβαιος τι θα κάνουν) έχει καταντήσει απο τα πιο ακριβά κινεζομάγαζα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Επειδή την έχει πατήσει φίλος, αφού τη φορμάρεις με SD formatter tool προσπάθησε να γράψεις 32gb. Αν σταματάει τότε είναι απάτη η κάρτα. λες γι αυτην που λεω οτι ειναι 64gb και την βλεπει κατεστραμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Στο banggood αν κατεβάσεις απο το play store την εφαρμογή τους με το που θα κάνεις log in δίνει κουπόνι με 10% έκπτωση oπότε θα σου βγει κοντά στα 50$.ομως... αυτή την στιγμή δεν το έχει διαθέσιμο και λέει re-stock 28-11.. αλλά πάντα υπάρχει μια αμφιβολία για το αν όντως θα το έχουν σε 2 ημέρες.Στο vickmall λέει in stock στα 61.99$.Γενικό σχόλιο.. μου φαίνεται ότι τελευταία το vickmall πατώντας στο γεγονός ότι τους εμπιστεύομαστε επειδή στέλνουν πιο γρήγορα απο τους άλλους και είναι τίμιοι στο αν έχουν ή όχι κάποιο κινητό σε stock (για service δεν ειμαι βέβαιος τι θα κάνουν) έχει καταντήσει απο τα πιο ακριβά κινεζομάγαζα. Νομιζω ειναι η νεα πολιτικη της Ντουγκι, που στις επομενες παρτιδες της υπερκοστολογισε. Θα φανει οταν τελιωσουν τα κομματια στα υπολοιπα μαγαζια, και οταν θα χρειαστει να παραγγειλουν ποσο θα τα χρεωσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 λες γι αυτην που λεω οτι ειναι 64gb και την βλεπει κατεστραμενη; Ναι φίλε. Δοκίμασε τη μέθοδο που σου προτείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Μετά την πρώτη φόρτιση ήθελα να δω τι ψάρια πιάνει το X5. Υπολογίζοντας ότι η μπαταρία στην πραγματικότητα είναι ~2000mAh (αν όχι 1800), έλεγα πως αν καταφέρνει ~3,5 ώρες οθόνης και μισή με μία ώρα κλήσεων θα είμαι ικανοποιημένος. Σήμερα λοιπόν το περιεργάστηκα αρκετά. Εγκατέστησα περίπου 40 εφαρμογές και άρχισα να το φέρνω στα μέτρα μου. Από ένα σημείο και μετά άρχισε να με εκπλήσει ευχάριστα. Αντιμετώπισα αυτό που έχει αναφερθεί προηγουμένως από άλλα παιδιά, ότι δηλαδή η μπαταρία δεν πέφτει με σταθερό ρυθμό. Για την ακρίβεια πέρασα πάνω από μια ώρα χρήσης με το ποσοστό κολημμένο στο 15%. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό : http://s7.postimg.org/pklm3tbjf/x5_battery.png Έλεγα να τη φάω όλη τη μπαταρία, αλλά σε εκείνο το σημείο βαρέθηκα... Το ότι ο ρυθμός μεταβολής του επιπέδου φόρτισης δεν είναι σταθερός, είναι ένα θέμα. Αν όμως ξέρω σίγουρα πως κρατάει τόσο πολύ, δεν με ενοχλεί και τόσο. Ύστερα από 3 συσκευές με ενσωματωμένη μπαταρία, νιώθω πολύ άνετα με την ιδέα πως αν πάθει κάτι μπορεί να την αλλάξω. Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί από το τηλέφωνο. Δεν το περίμενα τόσο καλό. edit: Το φόρτιζα μέχρι τα 70% με τον "μεγάλο" φορτιστή (1.5Α) και το Ampere μου έδειχνε ότι τραβάει κάτι λιγότερο από 1000mA. Σε αυτό το σημείο τον βγάζω και χρησιμοποιώ τον δικό του. Ανοίγω το πρόγρμμα και βλέπω να γράφει ~950mA.... Οπότε ή το πρόγραμμα δείχνει λάθος ή ο φορτιστής των 700mAh μπορεί να δώσει παραπάνω. Αν είναι το τελευταίο, με προβληματίζει λιγάκι. Αν λειτουργεί εκτός προδιαγραφών μήπως υπάρχει θέμα. Σκέφτομαι να μην τον χρησιμοποιώ καθόλου και να το φορτίζω με άλλους ποιοτικότερους φορτιστές που έχω. Edited November 26, 2015 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 φιλε δεν υπαρχει προβλημα με ποσα mAh φορτιζεις,απλα οσο ποιο αργα τοσο καλυτερο ειναι για την μπαταρια. πχ φορτιζω με ενα φορτιστη bluetooth στα 200mAh αργη φορτιση το βραδυ. ενω εαν χρειαστω γρηγορη φορτιση βαζω τον 1000ρι. Ερωτηση ,ειχα παρει το x5 απο το vickmall και ειχε σε προσφορα την θηκη και tempered glass(ολα στα 65) τωρα απο που το παιρνουμε ποιο φτηνα, μαζι με τα εξτρα? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Με το δικό του φορτιστή, μόλις έφτανε 100% εξαφανιζόταν η ένδειξη φόρτισης(ο κεραυνός) στη μπαταρία. Μπορεί να είναι προσεγμένη συσκευή, αλλά επειδή δεν ξέρω πόσο, και αν έχει τίποτα για προστασία της μπαταρίας κλπ, προσωπικά θα απέφευγα να το αφήσω όλο το βράδυ, έστω και με μικρό φορτιστή. Θήκες και προστατευτικά για την οθόνη βλέπω στο eBay πάμφθηνα, οπότε εγώ θα κοιτούσα να πάρω στην καλύτερη τιμή τη συσκευή, και ότι άλλο θέλω από αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Εχω κανει μέτρηση και με battery voltage meter για το x5 pro που λογικά ειναι ίδια κατά την φόρτιση.Αν λοιπόν πούμε ότι το οργανάκι αυτό ειναι σχετικα αξιόπιστο στις μετρήσεις του έχω καταλάβει τα εξής.Το κινητό φορτίζει μέγιστο με 1,03-1.05Α.Αυτό περίπου μέχρι το 75%.Μετά δέχεται λιγότερο ρεύμα όπου απο το 90% και πάνω πέφτει κάτω απο 0.5Α και αυτό άλλωστε φαίνεται και απο την ώρα που κάνει να φορτίσει μέχρι το υπόλοιπο 10% της μπαταρίας. Τώρα για τον γνήσιο φορτιστή.Λέει προδιαγραφές 5v 700mah και στο όργανο δείχνει ότι τραβάει 4.40-4,45v 0.9A και σταδιακά όσο γεμίζει η μπαταρία ανεβαίνει η τάση και πέφτουν τα Α..Aντιστοιχα στο κινητό το πρόγραμμα ampere θα δείξει ότι τραβάει ρεύμα γύρω στα 1020-1030ma και στη συνέχεια θα δείχνει πάντα λίγο παραπάνω απο ότι το όργανο.Οπότε το πρόγραμμα λειτουργεί όντως για να έχουμε μια ιδέα για το ποσο ρεύμα τραβάει η συσκευή ανα πάσα στιγμή. Βάζοντας άλλο φορτιστή 5v 1A ή 5v 2A τότε στο όργανο δείχνει ότι φορτίζει με 4,98-5.00v με 0.9-1.05Α και επισης σταδιακά πέφτει όσο ανεβαίνει το ποσοστό Φορτίζοντας τώρα άλλη συσκευή με τον γνήσιο φορτιστή του x5 πχ ένα power bank που έχω,στο όργανο δείχνει τάση 4.98v και 0,65Α. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δεν μπορώ να κατανοήσω την συμπεριφορά της μπαταρίας πλέον. Το έχω ρυθμίσει να κλείνει στις 1:30πμ και να ανοίγει στις 7:00πμ. Όταν κλείνει η μπαταρία είναι στο 75% και όταν ανοίγει έχει πέσει στο 20% ή λιγότερο! Χθες τα στοιχεία της μπαταρίας έδειχναν οτι είναι σε κατάσταση "Awake" συνεχώς, ακόμα και τις ώρες που υποτίθεται οτι κλείνει... Τώρα είναι στο 21%, θα το αφήσω να δω πόσο θα αντέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Ερωτηση ,ειχα παρει το x5 απο το vickmall και ειχε σε προσφορα την θηκη και tempered glass(ολα στα 65) τωρα απο που το παιρνουμε ποιο φτηνα, μαζι με τα εξτρα? εγω απο εδω το πηρα αλλα δεν ειναι ακομα σε stock http://www.banggood.com/search/doogee-x5.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Εχω κανει μέτρηση και με battery voltage meter για το x5 pro που λογικά ειναι ίδια κατά την φόρτιση.Αν λοιπόν πούμε ότι το οργανάκι αυτό ειναι σχετικα αξιόπιστο στις μετρήσεις του έχω καταλάβει τα εξής.Το κινητό φορτίζει μέγιστο με 1,03-1.05Α.Αυτό περίπου μέχρι το 75%.Μετά δέχεται λιγότερο ρεύμα όπου απο το 90% και πάνω πέφτει κάτω απο 0.5Α και αυτό άλλωστε φαίνεται και απο την ώρα που κάνει να φορτίσει μέχρι το υπόλοιπο 10% της μπαταρίας. Τώρα για τον γνήσιο φορτιστή.Λέει προδιαγραφές 5v 700mah και στο όργανο δείχνει ότι τραβάει 4.40-4,45v 0.9A και σταδιακά όσο γεμίζει η μπαταρία ανεβαίνει η τάση και πέφτουν τα Α..Aντιστοιχα στο κινητό το πρόγραμμα ampere θα δείξει ότι τραβάει ρεύμα γύρω στα 1020-1030ma και στη συνέχεια θα δείχνει πάντα λίγο παραπάνω απο ότι το όργανο.Οπότε το πρόγραμμα λειτουργεί όντως για να έχουμε μια ιδέα για το ποσο ρεύμα τραβάει η συσκευή ανα πάσα στιγμή. Βάζοντας άλλο φορτιστή 5v 1A ή 5v 2A τότε στο όργανο δείχνει ότι φορτίζει με 4,98-5.00v με 0.9-1.05Α και επισης σταδιακά πέφτει όσο ανεβαίνει το ποσοστό Φορτίζοντας τώρα άλλη συσκευή με τον γνήσιο φορτιστή του x5 πχ ένα power bank που έχω,στο όργανο δείχνει τάση 4.98v και 0,65Α. Πραγματικά χρήσιμες πληροφορίες. Ευχαριστώ! Φαίνεται λοιπόν πως το κινητό τραβάει όσο ρεύμα θέλει. Αυτό που αναφέρεις, ότι όσο ανεβαίνει το ποσοστό κατά τη φόρτιση, πέφτει η ένταση του ρεύματος, το έχω παρατηρήσει και σε άλλες συσκευές. Με αυτά τα δεδομένα, ο φορτιστής των 0,7Α φαίνεται να "ωθείται" να δώσει παραπάνω όταν φορτίζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο, πράγμα που ενισχύει τις υποψίες μου ότι καλό θα είναι να μην τον χρησιμοποιώ... Δεν μπορώ να κατανοήσω την συμπεριφορά της μπαταρίας πλέον. Το έχω ρυθμίσει να κλείνει στις 1:30πμ και να ανοίγει στις 7:00πμ. Όταν κλείνει η μπαταρία είναι στο 75% και όταν ανοίγει έχει πέσει στο 20% ή λιγότερο! Χθες τα στοιχεία της μπαταρίας έδειχναν οτι είναι σε κατάσταση "Awake" συνεχώς, ακόμα και τις ώρες που υποτίθεται οτι κλείνει... Τώρα είναι στο 21%, θα το αφήσω να δω πόσο θα αντέξει. Άστα να πάνε, κι εμένα συνέβη το εξής κουφό πριν λίγο. Ήταν περίπου στο 84% και το έσβησα για λίγο για να κάνω μια αλλαγήσ τις κάρτες sim. Μετά όταν άναψε πήγε στο 55%... Το διάγραμμα στα στατιστικά της μπαταρίας έχει πολύ γέλιο. http://s3.postimg.org/f6idzzw83/Screenshot_2015_11_27_13_17_17.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 To πραγματικό υπόλοιπο της μπαταρίας φαίνεται απο τα volt.Βάλτε κάποιο πρόγραμμα όπως το gsam battery monitor και δείτε πόσα volt λέει στην μπαταρία.4.2v είναι πλήρως φορτισμένη και 3.4v τελείως άδεια.Αν λοιπόν πχ το ποσοστό λέει 15% αλλά τα volt ειναι 3.7 σημαίνει ότι η μπαταρία έχει περισσότερη ενέργεια απο ότι δείχνει το ποσοστό. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Άστα να πάνε, κι εμένα συνέβη το εξής κουφό πριν λίγο. Ήταν περίπου στο 84% και το έσβησα για λίγο για να κάνω μια αλλαγήσ τις κάρτες sim. Μετά όταν άναψε πήγε στο 55%... Το διάγραμμα στα στατιστικά της μπαταρίας έχει πολύ γέλιο. http://s3.postimg.org/f6idzzw83/Screenshot_2015_11_27_13_17_17.png Ακριβώς τα ίδια ποσοστά έχω κι εγώ, αν σβήσω και ανάψω τη συσκευή. :lol: Και κάτι άλλο. Όταν έχω sms, mail ή αναπάντητη, έχω την ειδοποίηση στο notification center και τον αριθμό στο αντίστοιχο εικονίδιο. Αλλά, σε εφαρμογές όπως το facebook, έχω μόνο το notification center και όχι τον αριθμό στο εικονίδιο. Οι εφαρμογές είναι από play store, αλλά με αποστολή του apk μέσω bluetooth, από άλλη συσκευή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δεν πρέπει να παίζει ρόλο που τις έχεις περάσει με bluetooth. Κι εγώ που τις κατέβασα κανονικά από το X5 μέσω του Playstore δε μου δείχνει ειδοποιήσεις στο fb από ότι βλέπω. Τον αριθμό στο εικονίδιο εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δεν πρέπει να παίζει ρόλο που τις έχεις περάσει με bluetooth. Κι εγώ που τις κατέβασα κανονικά από το X5 μέσω του Playstore δε μου δείχνει ειδοποιήσεις στο fb από ότι βλέπω. Τον αριθμό στο εικονίδιο εννοώ. Α, εντάξει. Αφού στο κάνει κι εσένα, σημαίνει ότι έτσι "συμπεριφέρεται" το x5. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Ρε παιδια μπορει να ανεβασει καποιος καμια φωτο τραβηγμενη απο την καμερα; Επισης εχει κανει καποιος screen mirroring απο το κινητο να μας πει αν δουλευει; Η αν ειναι ευκολο να βαλει την εφαρμογη wifi display να δουμε αν ανοιγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Γενικά δεν είναι για πολλά πολλά. Από κοντά με φλας είναι κάπως καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrysopsaro21 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Προβλημα με το σημα των δεδομενων.. με το wifi δεν εχει θεμα,οταν ομως ανοιγω τα δεδομενα λειτουργουν για λιγα λεπτα\δευτερολεπτα και μετα πρεπει να τα κλεισω και να τα ανοιξω,λειτουργουν για λιγο...και παλι τα ιδια..και στο 3G και στο 2G..μπορει να γινει τιποτα;;;; H εταιρεια μου εστειλε mail και μου ειπε: "You need to install Baseband in the firmware." Iδεα δεν εχω ποιο ειναι αυτο το "baseband" και το "firmware":worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Ρυθμίσεις για apn είναι ok; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Γενικά δεν είναι για πολλά πολλά. Από κοντά με φλας είναι κάπως καλύτερα. ωραιος ευχαριστω. το φλας για φακος ειναι ικανοποιητικο η μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Για φακός είναι σουπερ. Το έχω κάνει να ανάβει με gesture και είναι πολύ άμεσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Το θέμα που αναφέρουν ορισμένα μέλη , σχετικά με τον αριθμό των ειδοποιήσεων στο facebook και αλλού , μήπως έχει να κάνει με τον launcher ? Γιατί εγώ θυμάμαι μετά που ρουταρα το Χ5 ( αλλά και το Pro που χρησιμοποιώ τώρα ) , του έβαλα τον Buzz launcher . Και θυμάμαι ότι μου έδειχνε κανονικά τον αριθμό πάνω δεξιά από το εικονίδιο του facebook και του gmail και του Viber . Και στο Pro που έχω τώρα , και έχει και αυτό Buzz launcher , τα εμφανίζει κανονικά τα νουμερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Εχω παρατηρησει και εγω το προβλημα με το drain battery οταν το κλεινω και το ανοιγω!Αραγε μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts