Sidereal Δημοσιεύτηκε August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά Θέλει η γυναίκα μου νέο κινητό μιας και το παλιό το πήρε το Αιγαίο... Είμαι μεταξύ Microsoft Lumia 640 και Samsung Galaxy S III Neo I9301I Το μπάτζετ είναι στα 200 ευρώ μαξ... Ποιά η γνώμη σας για αυτά που κοιτάω και αν έχετε να προτείνετε φυσικά κάτι άλλο Ευχαριστώ πολύ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Εγώ της πήρα προ μηνός το galaxy Α3 (λευκό) στα 217 € και είναι υπερ-ευχαριστημένη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef0117 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι κι εγώ έως 180 (άντε υπέρβαση στα 200 αν αξίζει) για μένα. Το lumia έχει 1 gb ram ενώ το samsung 1.5. και τα 2 επεξεργαστή Snapdragon 400 τον οποίο δε θα προτιμούσα σε καμία μα καμία περίπτωση.. Εγώ είμαι ανάμεσα στο doogee valencia 2 y100 pro και στο leagoo elite 5.. Κινητά με 2 gb ram και mediatek 6735. Θα έκλεινα σήμερα το elite5, αρκεί να βρεθεί κάποιος να πει 2 καλά λόγια. Στα θετικά, ότι η leagoo υποστηρίζει service στην Ελλάδα. Έχει κάποιος άποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι κι εγώ έως 180 (άντε υπέρβαση στα 200 αν αξίζει) για μένα. Το lumia έχει 1 gb ram ενώ το samsung 1.5. και τα 2 επεξεργαστή Snapdragon 400 τον οποίο δε θα προτιμούσα σε καμία μα καμία περίπτωση.. Εγώ είμαι ανάμεσα στο doogee valencia 2 y100 pro και στο leagoo elite 5.. Κινητά με 2 gb ram και mediatek 6735. Θα έκλεινα σήμερα το elite5, αρκεί να βρεθεί κάποιος να πει 2 καλά λόγια. Στα θετικά, ότι η leagoo υποστηρίζει service στην Ελλάδα. Έχει κάποιος άποψη? Xiaomi redmi note 2 με τον helio x10 στα 155 από gearbest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef0117 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Είναι όντως δυνατό κινητό, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα αγοράς από εξωτερικό.. Άρα μόνο από ελληνικό κατάστημα και εδώ η τιμή ξεφεύγει. Από τα γνωστά καταστήματα (skroutz , bestprice κλπ) στα χαρακτηριστικά που ήθελα, βρήκα μόνο το doogee στα 160 ευρώ. Θα το αγόραζα χθες αν είχε καλύτερη μπαταρία.. Βρήκα και κάποια άλλα ακόμα πιο δυνατά, όπως Ulefone Be Pro, Cubot X9, siswoo i7 και άλλα, αλλά είναι μάρκες που δεν εμπιστεύομαι.. Ούτε για τη doogee γνωρίζω πολλά, αλλά στο forum όπου συζητήθηκε το συγκεκριμένο μοντέλο, διάβασα κατά βάση θετικά σχόλια.. Και κάτι ακόμα που θεωρώ σημαντικό, είναι να μου έρθει απευθείας με lolipop και να μη χρειάζεται rootάρισμα (δεν έχω κάνει ποτέ), να πειράξω το λογισμικό κλπ.. Στο μεταξύ γνωστές μάρκες όπως Lenovo, Meizu, Xiaomi ξεφεύγουν στην ελληνική αγορά. Το leagoo elite 5, έχει τα σχεδόν τέλεια χαρακτηριστικά για μένα και το safesale και leagoo.gr έχουν τουλάχιστον service στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Κοίταξε μπας και βρείς το huawei p8 lite στα 169 μέχρι τέλος αυγούστου αλλιώς το lumia σε σχέση με το s3 ή το Motorola Moto G 4G 2nd Gen Άν δεν έχεις θέμα με τα κινέζικα,υπάρχουν μερικά αξιόλογα και απ'την Ελλάδα αλλά κλασικά πιο ακριβά απ'όσο τα βρίσκεις έξω όπως xiaomi redmi note και ZTE V5 Red Bull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Θα πρότεινα κι εγώ το ZTE Red Bull V5 ή Huawei Ascend P6S ή και το Meizu MX3 με λίγο παραπάνω λεφτά.. Για τα 200 ευρώ που κοστίζουν στην ελληνική αγορά έχουν αξιοπρεπή χαρακτηριστικά... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef0117 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις, απλά τα περισσότερα που προτείνετε, είτε ξεφεύγουν στη τιμή, είτε δεν υποστηρίζουν 4g (αλλιώς άξιζε η υπέρβαση για meizu mx3) είτε δεν είναι lolipop, οπότε θα χρειαστούν root 'οπου δεν έχω μπλέξει ποτέ και φοβάμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jo-di Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Lumnia 640 XL lte στα 199 ευρώ στο Γερμανό μονοκαρτο με οθοναρα φωτεινή μπαταρία που κρατάει 2μερες και δεν κολλάει .για τα λεφτά του είναι πολύ καλό εκτός αν σε ενοχλεί το μέγεθος της οθόνης. Παράθεση Zte blade ,Sony sole ,galaxy s advance, Lg l9 ii.samsung galaxy s4 Microsoft 640 xl, lte, huawei p8 lite, Samsung galaxy s6 edge. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Επίσης, με 2GB Ram και 4G υπάρχουν τα Ulefone Be Pro και Lenovo Golden Warrior A8 με περίπου 200 ευρώ από Ελλάδα και με το πρώτο να έχει και lolipop... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Lumia 640 με κλειστά μάτια! Το πήρε ο αδερφός μου πρόσφατα. Το μονοκαρτο 4g. Έχει HD οθοναρα, πολύ καλή κάμερα και ρολαρει σβέλτα και απροβλημάτιστα! Όπως όλα τα Lumia άλλωστε Εναλλακτικά σε αυτά τα λεφτά χτυπα Motorola Moto g 2nd Gen. Σε περίπτωση που θες οπωσδήποτε android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Γενικα η leagoo εχει κερδισει τις εντυπωσεις εγω εχω το. Elite2 για το 5 δεν εχω αποψη αλλα φαινεται δυνατο κ ιδιο με το 2 σε χαρακτηριστικα plus 4g και 5.1/αλλα το 5 δεν ξερω αν το φερνει καποιος προς παρων ελλαδα Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts