Jump to content

Destinator 3

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kalispera. Agorasa auto to PDA apo VNP (http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=377).

Xerei kaneis an einai symvato me Destinator PN ?

''n520'' Ναι ειναι συμβατο, το εχουν δοκιμασει αρκετοι....

φιλικα Μακης

Φιλικά Μάκης

Destinator-> SpeedCameras - POI

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα μολις αγορασα αυτο (http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2517) για το QTEK 2020 και εχω το DESTINATOR 3. Αλλα ρε παιδια δεν βρισκει το gps το βαζω στην βαση και τιποτα απλα συνεχεια ψαχνει για gps.μηπως θελει καμια ρυθμιση το destinator?

Για δοκίμασε με κάποιο gps viewer πρώτα (ceMonitor - GPSinfo) με τις θύρες που προτείνει ο κατασκευαστής

Milisa simera me tin Zegetron, tin etairia pou fernei ta Mio stin Ellada kai mou eipe oti ta Mio A201 pou einai agorasmena meta tis 15/3 einai symvata me to Destinator PN. Oso gia ta pio palia tha vgei kapoio patch pou tha ta kanei kai auta symvata me Destinator PN. Perimenoume kai anakoinosi apo NGI.

Για δοκίμασε με κάποιο gps viewer πρώτα (ceMonitor - GPSinfo) με τις θύρες που προτείνει ο κατασκευαστής

Παιδια δουλευει τελικα.ηθελε μερικες ρυθμισεις.ειναι τελειο.για Αθηνα που το δουλεψα μια χαρα.αλλα απο επαρχια τι κανουμε?που θα βρω χαρτες για την υπολοιπη Ελλαδα?

:superman:

Παιδια δουλευει τελικα.ηθελε μερικες ρυθμισεις.ειναι τελειο.για Αθηνα που το δουλεψα μια χαρα.αλλα απο επαρχια τι κανουμε?που θα βρω χαρτες για την υπολοιπη Ελλαδα?

Μπορείς να κατεβάσεις από την NGi http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 το τελευταίο χάρτη για το Destinator 3 που είναι αρκετά ενημερωμένος για επαρχία.

Αν θέλεις ακόμη περισσότερα παίρνεις την αναβάθμιση σε PN http://www.ngi.gr/page.php?pageid=52&languageid=2

Σ'ευχαριστω πολυ zepelin.αν και ακομα δεν εχω βγει εκτος Αθηνων,αλλα οπου νανε πλησιαζει Πασχα και θα βαλουμε ολοι προορισμο για αρνι στην επαρχια!!!

Κατι αλλο ρε αλανια,αν μπορειτε να βοηθησετε,εβαλα χθες το προγραμμα με τα ρανταρ/καμερες κτλ.εκανα ολα τα copy στο ppc αλλα οταν παω στα αγαπημενα δεν εχει καποια επιλογη για να ορισω τις φωνητικες εντολες.Police Male Voice Alerts κτλ.τα εικονιδια τα εμφανισε στον χαρτη αλλα απο ηχο τζιφος.Στις αυτοματες ειδοποιησεις πχ εχει να ορισεις να χτυπαει πριν 50/100/400 μετρα αλλα στα αλλα οχι.Για δωστε μου τα φωτα σας σας παρακαλω :) μπας και γλυτωσουμε καμια κληση.

Εχω ορεξη σημερα.Λοιπον,ρωταω παλι...καλο το destinator δεν λεω αλλα μηπως μπορει να βλεπει την κινηση στους δρομους? ή μηπως υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα που να το κανει αυτο.θα ηταν πολυ καλο αυτο για να μπορεσουμε να αντιμετοπισουμε το χαος στις μεγαλες πολεις.Τι τους εχουμε τους δορυφορους πανω απ τα κεφαλια μας?κατι θα βλεπουν.για να ψαχτουμε λιγακι. ;)

H μετάδοση τέτοιων δεδομένων γίνεται μέσω FM με το TMC (Traffic Message Channel). Το Destinator PN υποστηρίζει αυτή τη τεχνολογία απλά αυτή τη στιγμή δεν έχει υλοποιηθεί στην Ελλάδα.

Μια ερωτηση απο εναν οχι τοσο σχετικο, το (Destinator PN) αυτη τη στιγμη με ποια συσκευη "τρεχει" καλητερα ανεξαρτητου τιμης?

Ευχαριστω!

Λαθος μου ενοω σε ποιο (ppc) για την ακριβεια!

Αν κι εγω ψαρακας ειμαι στον χωρο του gps αλλα νομιζω οτι τρεχει σε smartphones windows mobile, kai ppc.Σημαντικο ειναι να εχεις καλη μνημη.Διορθωστε με αλανια αν δεν τα λεω καλα.

Μια ερωτηση απο εναν οχι τοσο σχετικο, το (Destinator PN) αυτη τη στιγμη με ποια συσκευη "τρεχει" καλητερα ανεξαρτητου τιμης?

Ευχαριστω!

Mio A701

Ευχαριστω!

Λαθος μου ενοω σε ποιο (ppc) για την ακριβεια!

SIEMENS N500

Γεια χαρά σε όλους! Καινούριος εδώ! Έχω τη συσκευή XDA IIi, και επειδή δεν έχω δει καμιά αναφορά μέσα στο site, θέλω να ρωτήσω κατά πόσο είναι συμβατά τα προγράμματα που κυκλοφορούν εδώ με τη συσκευή μου.

Γεια χαρά σε όλους! Καινούριος εδώ! Έχω τη συσκευή XDA IIi, και επειδή δεν έχω δει καμιά αναφορά μέσα στο site, θέλω να ρωτήσω κατά πόσο είναι συμβατά τα προγράμματα που κυκλοφορούν εδώ με τη συσκευή μου.

Είναι απολύτως συμβατό και με το Destinator 3 & με το Destinator PN (νέα έκδοση)

vre paidia mporeite na mou peite poio gps exete gia siskevi qtek 9000? Exo parei to Fortuna gps slim BLUETOOTH kai den to vriskei i siskevi mou.

Δεν το βρίσκει ή δεν μπορείς να κάνεις pairing?

Speedcameras Updates !!

Νέο Update 1 Μαΐου 2006

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=8408#8408

Change Log :

Προστέθηκαν 66 Νέα σημεία(13 BL – 42 CTV – 1 G – 10 R) (Special Thanks to www.anti-camera.com)

Φιλικά Μάκης

Φιλικά Μάκης

Destinator-> SpeedCameras - POI

• 3 weeks later...

γεια χαρα και απο εμενα.θα ηθελα την βοηθεια σας.εχω το D3 και θα ηθελα να μου πει καποιος οσο πιο αναλυτικα μπορει πως θα το εγκαταστησω στο S100 που εχω.εχω τους εξης φακελους

1.destinator apps-με υποφακελους greeceE-greeceU-greeceG

2. addon1( με το αρχειο "Default_mpce.ARM.CAB")

3.addon2(me greek keyboard..)

4. lang(EnglishUK.CAB--Greek.CAB)

και αυτα τα αρχεια -AutoRun.exe---Main.CAB--DestDLL.dll

ευχαριστω.

ΝΙΚΟΣ.

ΒΜW E46 320ci (2.2-170ps)