grimak Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Kalispera. Agorasa auto to PDA apo VNP (http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=377). Xerei kaneis an einai symvato me Destinator PN ? ''n520'' Ναι ειναι συμβατο, το εχουν δοκιμασει αρκετοι.... φιλικα Μακης Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragons Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 sorry wrong post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Καλησπερα μολις αγορασα αυτο (http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2517) για το QTEK 2020 και εχω το DESTINATOR 3. Αλλα ρε παιδια δεν βρισκει το gps το βαζω στην βαση και τιποτα απλα συνεχεια ψαχνει για gps.μηπως θελει καμια ρυθμιση το destinator? Για δοκίμασε με κάποιο gps viewer πρώτα (ceMonitor - GPSinfo) με τις θύρες που προτείνει ο κατασκευαστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Milisa simera me tin Zegetron, tin etairia pou fernei ta Mio stin Ellada kai mou eipe oti ta Mio A201 pou einai agorasmena meta tis 15/3 einai symvata me to Destinator PN. Oso gia ta pio palia tha vgei kapoio patch pou tha ta kanei kai auta symvata me Destinator PN. Perimenoume kai anakoinosi apo NGI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KRANIDIS Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Για δοκίμασε με κάποιο gps viewer πρώτα (ceMonitor - GPSinfo) με τις θύρες που προτείνει ο κατασκευαστής Παιδια δουλευει τελικα.ηθελε μερικες ρυθμισεις.ειναι τελειο.για Αθηνα που το δουλεψα μια χαρα.αλλα απο επαρχια τι κανουμε?που θα βρω χαρτες για την υπολοιπη Ελλαδα? Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Παιδια δουλευει τελικα.ηθελε μερικες ρυθμισεις.ειναι τελειο.για Αθηνα που το δουλεψα μια χαρα.αλλα απο επαρχια τι κανουμε?που θα βρω χαρτες για την υπολοιπη Ελλαδα? Μπορείς να κατεβάσεις από την NGi http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 το τελευταίο χάρτη για το Destinator 3 που είναι αρκετά ενημερωμένος για επαρχία. Αν θέλεις ακόμη περισσότερα παίρνεις την αναβάθμιση σε PN http://www.ngi.gr/page.php?pageid=52&languageid=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KRANIDIS Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Σ'ευχαριστω πολυ zepelin.αν και ακομα δεν εχω βγει εκτος Αθηνων,αλλα οπου νανε πλησιαζει Πασχα και θα βαλουμε ολοι προορισμο για αρνι στην επαρχια!!! Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KRANIDIS Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Κατι αλλο ρε αλανια,αν μπορειτε να βοηθησετε,εβαλα χθες το προγραμμα με τα ρανταρ/καμερες κτλ.εκανα ολα τα copy στο ppc αλλα οταν παω στα αγαπημενα δεν εχει καποια επιλογη για να ορισω τις φωνητικες εντολες.Police Male Voice Alerts κτλ.τα εικονιδια τα εμφανισε στον χαρτη αλλα απο ηχο τζιφος.Στις αυτοματες ειδοποιησεις πχ εχει να ορισεις να χτυπαει πριν 50/100/400 μετρα αλλα στα αλλα οχι.Για δωστε μου τα φωτα σας σας παρακαλω :) μπας και γλυτωσουμε καμια κληση. Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KRANIDIS Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Εχω ορεξη σημερα.Λοιπον,ρωταω παλι...καλο το destinator δεν λεω αλλα μηπως μπορει να βλεπει την κινηση στους δρομους? ή μηπως υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα που να το κανει αυτο.θα ηταν πολυ καλο αυτο για να μπορεσουμε να αντιμετοπισουμε το χαος στις μεγαλες πολεις.Τι τους εχουμε τους δορυφορους πανω απ τα κεφαλια μας?κατι θα βλεπουν.για να ψαχτουμε λιγακι. ;) Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 H μετάδοση τέτοιων δεδομένων γίνεται μέσω FM με το TMC (Traffic Message Channel). Το Destinator PN υποστηρίζει αυτή τη τεχνολογία απλά αυτή τη στιγμή δεν έχει υλοποιηθεί στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tral Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Μια ερωτηση απο εναν οχι τοσο σχετικο, το (Destinator PN) αυτη τη στιγμη με ποια συσκευη "τρεχει" καλητερα ανεξαρτητου τιμης? Ευχαριστω! Λαθος μου ενοω σε ποιο (ppc) για την ακριβεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KRANIDIS Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Αν κι εγω ψαρακας ειμαι στον χωρο του gps αλλα νομιζω οτι τρεχει σε smartphones windows mobile, kai ppc.Σημαντικο ειναι να εχεις καλη μνημη.Διορθωστε με αλανια αν δεν τα λεω καλα. Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Μια ερωτηση απο εναν οχι τοσο σχετικο, το (Destinator PN) αυτη τη στιγμη με ποια συσκευη "τρεχει" καλητερα ανεξαρτητου τιμης? Ευχαριστω! Mio A701 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Μια ερωτηση απο εναν οχι τοσο σχετικο, το (Destinator PN) αυτη τη στιγμη με ποια συσκευη "τρεχει" καλητερα ανεξαρτητου τιμης? Ευχαριστω! Λαθος μου ενοω σε ποιο (ppc) για την ακριβεια! SIEMENS N500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul7 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Γεια χαρά σε όλους! Καινούριος εδώ! Έχω τη συσκευή XDA IIi, και επειδή δεν έχω δει καμιά αναφορά μέσα στο site, θέλω να ρωτήσω κατά πόσο είναι συμβατά τα προγράμματα που κυκλοφορούν εδώ με τη συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Γεια χαρά σε όλους! Καινούριος εδώ! Έχω τη συσκευή XDA IIi, και επειδή δεν έχω δει καμιά αναφορά μέσα στο site, θέλω να ρωτήσω κατά πόσο είναι συμβατά τα προγράμματα που κυκλοφορούν εδώ με τη συσκευή μου. Είναι απολύτως συμβατό και με το Destinator 3 & με το Destinator PN (νέα έκδοση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Υπάρχουν χάρτες για UAE (Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα)?? Έχετε δει τίποτα, από που μπορώ να αγοράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niki11 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 vre paidia mporeite na mou peite poio gps exete gia siskevi qtek 9000? Exo parei to Fortuna gps slim BLUETOOTH kai den to vriskei i siskevi mou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Με destinator 3 πρέπει να πειράξεις το destinator.ini Με Destinator PN παίζει μια χάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 καποιο site gia na katebasw toys neoys xartes dokimastika? exw apo perisy ton ianoyario. Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 destinator gia symbian series 60 yparhei? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 vre paidia mporeite na mou peite poio gps exete gia siskevi qtek 9000? Exo parei to Fortuna gps slim BLUETOOTH kai den to vriskei i siskevi mou. Δεν το βρίσκει ή δεν μπορείς να κάνεις pairing? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 destinator gia symbian series 60 yparhei? Destinator SP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Speedcameras Updates !! Νέο Update 1 Μαΐου 2006 http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=8408#8408 Change Log : Προστέθηκαν 66 Νέα σημεία(13 BL – 42 CTV – 1 G – 10 R) (Special Thanks to www.anti-camera.com) Φιλικά Μάκης Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 γεια χαρα και απο εμενα.θα ηθελα την βοηθεια σας.εχω το D3 και θα ηθελα να μου πει καποιος οσο πιο αναλυτικα μπορει πως θα το εγκαταστησω στο S100 που εχω.εχω τους εξης φακελους 1.destinator apps-με υποφακελους greeceE-greeceU-greeceG 2. addon1( με το αρχειο "Default_mpce.ARM.CAB") 3.addon2(me greek keyboard..) 4. lang(EnglishUK.CAB--Greek.CAB) και αυτα τα αρχεια -AutoRun.exe---Main.CAB--DestDLL.dll ευχαριστω. Παράθεση ΝΙΚΟΣ. ΒΜW E46 320ci (2.2-170ps) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts