Jump to content

Destinator 3

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που βρισκουμε τους τελευταιους χαρτες για το Destinator 3???

Οι τελευταίοι χάρτες είναι διαθέσιμοι στο site της ngi που τους κατασκευάζει κιόλας!

http://www.ngi.gr/page.php?pageid=48&languageid=2

Samsung Galaxy SII

HTC Desire

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

thanks for the tip

2004 Q2 2385 λέει και δεν πρέπει να ναι το καινούργιο γιατι δεν έχει καινούργιες πόλεις το name του καινούριου πιο είναι>? μάλον τελικα έγραψα το παλιό πάνω απο το καινούργιο...λογικα μπορώ να το ξανακατεβάσω πάω να δοκιμάσω

re paidia kalispera!ithela na rwtiso pia einai i teleytea ekdosi xartwn kai an i kriti einai xartografimeni kanonika i aplos tous kentrikous dromous sto destinator!

Οι τελευταίες εκδόσεις είναι:

2004.Q4.2911 στα Ελληνικά

2004.Q42894 στα Αγγλικά

Όσο για την κάλυψη θα βρεις αναλυτική αναφορά με χάρτες εδώ

www.ngi.gr/?pageid=66&languageid=2

Οι τελευταίες εκδόσεις είναι:

2004.Q4.2911 στα Ελληνικά

2004.Q42894 στα Αγγλικά

Όσο για την κάλυψη θα βρεις αναλυτική αναφορά με χάρτες εδώ

www.ngi.gr/?pageid=66&languageid=2

pos mporw ego apo to ppc mou na dw ti ekdoseis exw?

Ναι, πως βλεπουμε τις εκδοσεις?

SE KATHE SYSKEVH MESA STA SETTINGS yparxei kapoio utility pou dinei tis plhrofories aftes ean exete to MIO px tha to breite sto MIO UTILITY enw av exete to i-mate jam tha to breite sto DEVICE INFORMATION

Τις εκδόσεις των χαρτών δεν εννοούν;Δε νομίζω να λένε για της συσκευής..

Αφού μπείτε στο Destinator επιλογή "Όψη" > "Εναλλαγή Χαρτών" κι εκεί θα δείτε την έκδοση του χάρτη σας. ;)

129026.png?1640591734

Τις εκδόσεις των χαρτών δεν εννοούν;Δε νομίζω να λένε για της συσκευής..

Αφού μπείτε στο Destinator επιλογή "Όψη" > "Εναλλαγή Χαρτών" κι εκεί θα δείτε την έκδοση του χάρτη σας. ;)

oUPs Mperdeftika apanthsa se lathos topic (A re Erwta !!) :D :D

Καλησπέρα,

πήρα το destinator. το σύνδεσα με το BT Falcon gps που έχω το είδε κανονικά.

Πάω να κάνω δρομολόγηση και μου βγάζει ένα μύνημα warning: Path not found: INCORRECT BEGINNING LINE DIRECTION.

Ξέρεις κανείς τι σημαίνει αυτό, γιατί το βγάζει;

Ευχαριστώ

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

Καλησπέρα,

πήρα το destinator. το σύνδεσα με το BT Falcon gps που έχω το είδε κανονικά.

Πάω να κάνω δρομολόγηση και μου βγάζει ένα μύνημα warning: Path not found: INCORRECT BEGINNING LINE DIRECTION.

Ξέρεις κανείς τι σημαίνει αυτό, γιατί το βγάζει;

Ευχαριστώ

Ειναι γνωστο Bug. Ξεκινα με το αυτοκινητο να σε δει ο δορυφορος και μετα ξανακανε δρομολογιση.

Πρέπει να κάνω soft reset κάθε φορά που μου το εμφανίζει για να γίνει δρομολόγηση και το παρουσιάζει πάρα πολύ συχνά.

Ηλίας

Εμενα αμα μου συμβαινει δεν χρειζεται να κανω reset. Απλα κλεινω το Dest. ξεκιναω με το αμαξι (κανω 10-20 μετρα) και μετα κανω παλι την δρομολογηση.

Εμενα αμα μου συμβαινει δεν χρειζεται να κανω reset. Απλα κλεινω το Dest. ξεκιναω με το αμαξι (κανω 10-20 μετρα) και μετα κανω παλι την δρομολογηση.

Εντάξει θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

Ευχαριστώ. :)

Ηλίας

Τελικά τα ίδια. Συνέχεια το ίδιο error. Όταν το βάζω να δουλέψει χωρίς το GPS όλα ok.

Επίσης, έχω μετακινήσει το directory της εφαρμογής στην SD καρτα. Ακολούθησα την διαδικασία που περιγράφεται για την μεταφορά της SD.

Ηλίας

:alien:

Όχι! :p

Κρίμα.. ειχα την εντυπωση πως ειδικα στο 9500 θα λειτουργουσε. Στο παλαιότερο 9210 communicator δεν μπορουσε να λειτουργήσει???

Τελικά τα ίδια. Συνέχεια το ίδιο error. Όταν το βάζω να δουλέψει χωρίς το GPS όλα ok.

Επίσης, έχω μετακινήσει το directory της εφαρμογής στην SD καρτα. Ακολούθησα την διαδικασία που περιγράφεται για την μεταφορά της SD.

Τελικά όλα εντάξει. Διορθώθηκε.

Ηλίας

re paidia ithela na rwtiso kati!otan pame na apothikeysoume ena seimio pou theloume exoume tin epilogi na to orisoume me mia eikona!logo omos oti to destinator deinei liges eikones,yparxei kati na mporoume na valoume kai dikes mas eikonoules gia ta seimia pou theloume na apothikeysoume? :wacko:

Ίσως να είμαι λίγο εκτός θέματος , αλλά δεν βρίσκω άλλο καταλληλότερο και πιό ειδικό thread για Navigation προγράμματα , γι΄αυτό θα το ποστάρω εδώ και ας με συγχωρέσουν οι mods ;)

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης , που να τρέχει σε PC Desktop ή Laptop (κάτω απο WinXP φυσικά) και να έχει και πλοήγηση σε Ελλάδα , σε συνεργασία με BT/GPS ?

"Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια"

Ίσως να είμαι λίγο εκτός θέματος , αλλά δεν βρίσκω άλλο καταλληλότερο και πιό ειδικό thread για Navigation προγράμματα , γι΄αυτό θα το ποστάρω εδώ και ας με συγχωρέσουν οι mods ;)

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης , που να τρέχει σε PC Desktop ή Laptop (κάτω απο WinXP φυσικά) και να έχει και πλοήγηση σε Ελλάδα , σε συνεργασία με BT/GPS ?

Nomizw oti h efarmogh ths teletype exei ena eidos tracking gia pc's

δες της microsoft autoroute 2002 που ηταν η πιο πληρης για την ελλαδα...δουλευει σε πισι αλλα μπορεις να βγαλεις χαρτες κ για πιπισι...επισης το copilot live 5 το οποιο εχω την εντυπωση πως εβγαλε χαρτη με την Ελλαδα...
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....