grimak Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 pythagoras δηλαδή? 1.ipostirixi meso ton forum myphone-ngi (epikinonia me tous tehnikous tis, filikes ameses kai katatopistikes apantisis se erotimata hriston) 2.horis kostos oi anavathmisis stous hartes 3.ehoun kataferi kati (kalipsi harti - leitoyrgikotita programatos) pou den ehoun antagonismo! **ayta k.a. kata tin diki mou tapini apopsi!** filika makis Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximi01 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 ti na po kai ego pou mou to edosan me tous palious xartes katevasa tin anavathmisi kai tora matheno gia tin agora tou pn kai tous 80% tis ellados kaliwis xartes kai an tou xronou to epanalavoun!!!!!!ti qa kanoume kathe xrono qa ta akoumpame;ase tis tsampa venzines pou exoume kawi me tis dokimes kai ta xalia tou proigoumenou xarti auta qa mas ta epistrewi i ngi;;;;mas eftiaxan kai ling me to na kanoume anafores lathon gia na mas poulisoun tin anavathisi tou programatos pou ekini den mporesan exarxis na ftiaxoun!!!!are mono stin ellada mporoun na ginoun auta!!!!malon prepei na enimerothi i prostasia katanaloti!!!!!!;) Αν και έχω μία δυσκολία να διαβάσω τα griklish, το έκανα με μεγάλη προσοχή. Κατ’ αρχάς θα μας βοηθούσες πολύ αν μας έλεγες επώνυμα ποιοι σου έδωσαν το Destinator με παλαιούς χάρτες. Υποθέτω πάντως ότι παρόλα αυτά χρησιμοποίησες το site μας για να προμηθευτής δωρεάν τις νέες εκδόσεις (έχουμε ήδη κυκλοφορήσει τρεις εκδόσεις για το D3). Σχετικά με την βενζίνη που έκαψες θέλω να πιστεύω ότι το έκανες για να πας σε προορισμούς που ήθελες αυτοβούλως και όχι απλά για να κάνεις δωρεάν τεστ για λογαριασμό μας. (εκτός και αν το κάνεις για προσωπικό χόμπι). Εμείς πάντως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΚΤΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Επίσης ο Bug Report έχει δημιουργηθεί για να δίνουμε την ευκαιρία στους πελάτες μας να μας βάζουν παρατηρήσεις εφόσον θέλουν. Να είσαι σίγουρος ότι η Εταιρία Προστασίας Καταναλωτή επικροτεί παρόμοιες πρωτοβουλίες. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν κανείς πιστεύει ότι από το «link” αυτό εξαρτώνται οι διορθώσεις, επεκτάσεις και η καλή ποιότητα των χαρτών σημαίνει ότι δεν έχει την στοιχειώδη τεχνογνωσία των τεχνικών μέσων και προδιαγραφών που απαιτούνται για να δημιουργηθούν οι χάρτες αυτοί. (απόλυτα δικαιολογημένα άλλωστε για άτομα που δεν έχουν τις κατάλληλες τεχνικές γνώσεις). Τέλος σχετικά με την απειλή σου για την Προστασία του Καταναλωτή θα χαρούμε πραγματικά πολύ να το κάνεις. Υποθέτω ότι κάποια παραπλανητική διαφήμιση του Destinator σε οδήγησε στην αγορά του ή ότι η συσκευασία του περιείχε έντυπα με παραπλανητικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές του προϊόντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Αν και έχω μία δυσκολία να διαβάσω τα griklish, το έκανα με μεγάλη προσοχή. Κατ’ αρχάς θα μας βοηθούσες πολύ αν μας έλεγες επώνυμα ποιοι σου έδωσαν το Destinator με παλαιούς χάρτες. Υποθέτω πάντως ότι παρόλα αυτά χρησιμοποίησες το site μας για να προμηθευτής δωρεάν τις νέες εκδόσεις (έχουμε ήδη κυκλοφορήσει τρεις εκδόσεις για το D3). Σχετικά με την βενζίνη που έκαψες θέλω να πιστεύω ότι το έκανες για να πας σε προορισμούς που ήθελες αυτοβούλως και όχι απλά για να κάνεις δωρεάν τεστ για λογαριασμό μας. (εκτός και αν το κάνεις για προσωπικό χόμπι). Εμείς πάντως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΚΤΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Επίσης ο Bug Report έχει δημιουργηθεί για να δίνουμε την ευκαιρία στους πελάτες μας να μας βάζουν παρατηρήσεις εφόσον θέλουν. Να είσαι σίγουρος ότι η Εταιρία Προστασίας Καταναλωτή επικροτεί παρόμοιες πρωτοβουλίες. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν κανείς πιστεύει ότι από το «link” αυτό εξαρτώνται οι διορθώσεις, επεκτάσεις και η καλή ποιότητα των χαρτών σημαίνει ότι δεν έχει την στοιχειώδη τεχνογνωσία των τεχνικών μέσων και προδιαγραφών που απαιτούνται για να δημιουργηθούν οι χάρτες αυτοί. (απόλυτα δικαιολογημένα άλλωστε για άτομα που δεν έχουν τις κατάλληλες τεχνικές γνώσεις). Τέλος σχετικά με την απειλή σου για την Προστασία του Καταναλωτή θα χαρούμε πραγματικά πολύ να το κάνεις. Υποθέτω ότι κάποια παραπλανητική διαφήμιση του Destinator σε οδήγησε στην αγορά του ή ότι η συσκευασία του περιείχε έντυπα με παραπλανητικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές του προϊόντος.xerome pou kataferes na diavasis to post!!!!!!mou enimerotika tote na sou anafero pos to destinator3 to kerdisa kai otan to parelava elipe i 128MB karta apo to paketo to opio periixe kai tous europaikous xartes mesa pou einai se morfi demo parolo to oti i siskevasia den anefere tipota gia auto afotou irtha stin ngi mou dosate tin karta kai mou energopiisate to programa apo tote mia anavathmisi pira apo to sait sas!!!!!!!argotera pou alaxa mixamima petaxa to mio apo to parathiro mias kai pigenontas stin tripoli paraligo na min ftaso stin athina pote kai pleiroforiaka den piga gia volta dokimis!!!!!!!!alla giati pigena sto nosokomio tripoleos logo sofarotatou atiximatos to kalitero itan otan piga stin ngi na mou energopiisoun to programa sto deutero mixanima kai ekei katalava pos kratagate tous kodikous xrisis-xristi tou programatos den xero an auto einai nomimo,to giati den to katalava isos na theli idikes gnosis opos autes ton texnikon sas gia na kano mia deuteri energopiisi tou super programatos sas se allo mixanima!!!!!kai tora pou o xartis kalipti to 80% tis ellados na pliroso tin allagi tou programatos leitourgias tou xarti;;;;;;;;;aleithia otan kaliwete to 100% ti qa mas zitisete;;;;;;) Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Δεν νομίζω ότι είναι ο σωστός τρόπος αυτός, αλλά ξέρω καλά που οφείλεται, το ότι το έχεις πάρει δωρεάν. Γι' αυτό έχω κόψει στην επιχείρηση μου τα δωρεάν ή τις πολύ φτηνές τιμές, δεν σέβονται καθόλου. Κι επίσης δεν σέβεσαι τους υπόλοιπους γράφοντας greeklish, δεν είναι κάτι παραπάνω να γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Δεν νομίζω ότι είναι ο σωστός τρόπος αυτός, αλλά ξέρω καλά που οφείλεται, το ότι το έχεις πάρει δωρεάν. Γι' αυτό έχω κόψει στην επιχείρηση μου τα δωρεάν ή τις πολύ φτηνές τιμές, δεν σέβονται καθόλου. Κι επίσης δεν σέβεσαι τους υπόλοιπους γράφοντας greeklish, δεν είναι κάτι παραπάνω να γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες.ta post mou einai apo imate kai den exo ellinika tora an exeis provlima mporeis na min diavazis ta osa leo uparxoun alloi pou mporoun kai tous endiaferi to ti grafo!!!!!!den pira tipota dorean to kerdisa simeni pos kapios to plirose!!!!!!!!!kai oso gia to tin kanis stin epixirisi sou kala kanis kai to kanis alla gia na kratas mia epixirisi malon prepi na allaxis to ufos sou kai na ginis pio prositos mias kai to oso pio akrivos den einai panta kai to pio kalos!!!!!!!! Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Μολις με ενημερωσαν απο την Destinator οτι εχει βγει original Patch για Dest3 και PN για τα WM5 !:rolleyes: :rolleyes: Θα σας ενημερωσω οταν το λαβω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Παιδιά έχω το ACER N35 με Destinator 3. Σε λίγο καιρό θα πάω ευρώπη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το χρησιμοποιήσω χωρίς ν'αγοράσω χάρτες στην Ευρώπη; Εστω και shareware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkled Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 http://www.destinatoreurope.com/de/index.php?id=0504&subid=5 ποιό? αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 http://www.destinatoreurope.com/de/index.php?id=0504&subid=5 ποιό? αυτό? Βλεπεις καποιο download Λινκ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Κι επίσης δεν σέβεσαι τους υπόλοιπους γράφοντας greeklish, δεν είναι κάτι παραπάνω να γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Edw file mou eisai lathos einai anafereto dikaiwma tou kathenos na grafei opws thelei . O allos twra pou prosvalete aplos den diavazei ton allon me ta greeklish.. BTW protimw ta greeklish para na blepw tragika orthografika lathi se ellinika keimena kai gia afto ton logo protimo na grafw greeklish para na skeftome an ta egrapsa swsta kai na tsekarw ena keimeno to opoio kai poio poli wra mou pairnei na to grapsw alla kai xechnaw tous tonous.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Λοιπον μου εστειλαν 2 αρχεια. Ενα cab ( DE3.0.75_97.English1.CAB ) και το γνωστο WM5GPSFIX.cab. Με τα παραπανω το Dest3 παιζει μια χαρα σε WM5 συσκευες.:happy: Στο Thead του PN εχω γραψει και πως παιζει με WM5 (HTC Universal) συσκευες.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Edw file mou eisai lathos einai anafereto dikaiwma tou kathenos na grafei opws thelei . O allos twra pou prosvalete aplos den diavazei ton allon me ta greeklish.. BTW protimw ta greeklish para na blepw tragika orthografika lathi se ellinika keimena kai gia afto ton logo protimo na grafw greeklish para na skeftome an ta egrapsa swsta kai na tsekarw ena keimeno to opoio kai poio poli wra mou pairnei na to grapsw alla kai xechnaw tous tonous.... Καλά, πόση σκέψη χρειάζεται για να γράψεις απλά και σωστά ελληνικά; Υπάρχουν τρόποι να τσεκάρεις τι γράφεις. Και άντε να δεχτούμε ότι νιώθεις ανασφαλής με την ορθογραφία σου. Αντι να εκμεταλλευθείς την ευκαιρία να βελτιωθείς, αποφασίζεις να ξεχάσεις και αυτά που ήξερες με τα greeklish; Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό. Τουλάχιστον δεν επικαλέσθηκες το επιχείρημα των ... τόνων! Σόρυ για το οφτόπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Mπορεις μηπως να μου στειλεις αυτα τα αρχεια στο e mail μου dimlintas@yahoo.gr Παιδευομαι πολυ καιρο και δεν εχω βρει λυση και να φανταστεις οτι ειμαι μεσιτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Sas parakalo ta arxeia, ena link ? Gia 9100 ta thelo ! Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mapatronis Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Και εγω παρακαλω αν γινεται να μου στειλει καποιος τα αρχεια, εχω 9100 και PN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 [Για destinator 3 και ποσταρα μια μονο φορα , ο κυριος ηθελε για 9100 και εγω για 9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Έχω το destinator 3 και θέλω να μάθω ποιες είναι οι διαφορές του με το destinator PN ; Το πουλάει ο Γερμανός ή το Πλαίσιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Έχω το destinator 3 και θέλω να μάθω ποιες είναι οι διαφορές του με το destinator PN ; Το πουλάει ο Γερμανός ή το Πλαίσιο ; gia diafores des edw http://www.ngi.gr/page.php?pageid=50&languageid=2 to pn tha kikloforisi 1/2/06 simfona me tin ngi Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 οποιος θελει speedcameras για d3(ειδοποιησεις για μπλοκα κ.α.) ενημερωμενο 19.02.06 μπορει να το κατεβασει απο εδω: http://hyperupload.com/download/988edf91/DEST3_SpeedCam_GRiMiNO.rar.html φιλικα Μακης Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Εαν θελετε πληρες το πακετο (και για ΡΝ) διαβαστε τα παρακατω τι ανεβασαμε με τον GRIMAK στο site της NGI.. ------------------------------------------------------ Mετα απο πολύ κόπο και πολλά ξενύχτια (κυριολεκτικά) κατορθωσαμε με τον Mάκη (Grimak) να τελειώσουμε με το ξεσκαρταρισμα των πολλών διπλοεγγραφων ή λάθος σημειων,την κατηγοριοποιηση αυτων ανα σημειου ελεγχου και τελος το επιπονο ανεβασμα ολων αυτών των 177 σημειων στην database του Anticamera που προς μεγαλη εξυπερετηση ολων μας ο ac-admin την εκανε συμβατή και για Destinator Users . Mετα απο ολα αυτα αποφασισαμε να τα ανεβάσουμε και να βγαλουμε επιτελους στην κυκλοφορία tην τελική εκδοση αυτών . Για να γινει αυτό ομως και για να εχουμε το καλυτερο δυνατο update απο εδώ και πέρα θα ήθελα να σας παρακαλέσω να ΜΗΝ ανεβάσει κανεις στην database του Αντικάμερα νέα σημεία, μεχρι ο ac-admin να τελειωσει με το update του νεου csv το οποιο υπολογίζεται στο τέλος της άλλης εβδομάδας.. Τα αρχεια ανεβηκαν στο ftp://destinator:12345@bnet.gr και τα ονοματα αυτών PN_Speed Cam_GRiMiNO.rar για Destinator PN users με αναλυτικες οδηγιες εγκαταστάσης & DEST3_SpeedCam_GRiMiNO.rar για Destinator 3 users με αναλυτικες οδηγιες εγκαταστάσης και αυτό Eναλλακτικά μπορειτε να τα κατεβασετε και απο εδώ http://hyperupload.com/download/89d7ae98/PN_Speed_Cam_GRiMiNO.rar.html http://hyperupload.com/download/988edf91/DEST3_SpeedCam_GRiMiNO.rar.html Εnjoy... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Καλημερα φιλαρακια,:) 1. Μηπως μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να εγκαταστησω τους καινουργιους χαρτες του RN (GreeceU Version 2005.Q4.3732 (Greek Unicode)) στο s100; 2. Ενας φακελος (for_links) σε τι χρησιμευει;:( 3. Αν περασω τους νεους χαρτες, θα χαθουν τα σημεια (αγαπημενα) που εχω καταχωρησει στους παλιους;:worry: Οποιος καλος φιλος γνωριζει, ας μου στειλει ενα PM, η ενα mail εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Καλημερα φιλαρακια,:) 1. Μηπως μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να εγκαταστησω τους καινουργιους χαρτες του RN (GreeceU Version 2005.Q4.3732 (Greek Unicode)) στο s100; 2. Ενας φακελος (for_links) σε τι χρησιμευει;:( 3. Αν περασω τους νεους χαρτες, θα χαθουν τα σημεια (αγαπημενα) που εχω καταχωρησει στους παλιους;:worry: Οποιος καλος φιλος γνωριζει, ας μου στειλει ενα PM, η ενα mail εδω 1. Απ'όσο ξέρω είναι μόνο για το Destinator PN, όχι για το 3. Αν πάλι μιλάς για PN, τότε απλά κάνεις copy ton φάκελο GreeceU στον φάκελο του προγράμματος. 2. Για αποφυγή δρόμων. 3. Όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 '' SpeedCam_GRiMiNO '' Φίλοι, τώρα πλέον μπορούμε να περνάμε τα νέα σημεία στο anti-camera.com (για να γίνει αυτό πρέπει να κάνετε εγγραφή μέσα στο site) Το μόνο που έμεινε, είναι κάποιες διορθώσεις για να μπορούμε σε λίγες ημέρες να κατεβάζουμε και ενημερωμένο το csv από το anti-camera.com, μόνο με ένα κλικ! Φιλικά Μάκης Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 '' SpeedCam_GRiMiNO '' Στο anti-camera.com υπάρχουν αρκετά σημεία που δεν έχουν στίγμα gps π.χ. (Αγρίνιο – στο δρόμο προς Άρτα στο χωριό Κυψέλη ) περιοχές στις οποίες ανήκουν τα συγκεκριμένα σημεία: 1.Αγιοι Θεόδωροι 2.Αγρινιο 3.Αμυνταιο 4.Αρνισσα 5.Αρτα 6.Βεροια 7.Γαβαλου 8.Γιανιτσα 9.Δερβενι 10.Ιωαννινα 11.Καλαματα 12.Κατερινη 13.Κερκυρα 14.Ξυλοκαστρο 15.Πρεβεζα 16.Πυλαια 17.Σερες 18.Τριπολη 19.Φιλιππιαδα 20.Φλωρινα Σε όποιες από της παραπάνω περιοχές μπορεί να βοηθήσει κάποιος για να προσθέσουμε το στίγμα από το destinator, (έχουμε συγκεντρώσει μαζί με τον mino της λεπτομέρειες των άνω περιοχών ) ας ποστάρει της περιοχές που είναι δυνατόν να επισκεφτεί, ώστε να του στείλουμε αντίστοιχα λεπτομέρειες φιλικά GRiMak - MiNOtavrs Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Εδώ στο NGI Forum θα ανακοινώνονται κάθε μήνα τα τελευταία updates για το Destinator 3 & Destinator PN από το site του ac admin για τους χρήστες που δεν έχουνε την δυνατότητα να μετατρέψουν το csv σε dat με τις ανάλογες κατηγορίες ειδοποιήσεων. MinOtaVrS & GRiMaK Enjoy ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts