dgial Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά η αποφυγή δρόμων με έχει γραμμένο τελείως.Ότι και να κάνω για να μην με πάει από διόδια,αυτό με πάει.Για ακτοπλοϊκές γραμμές,τίποτα.Κάνω ακύρωση διαδρομής και ξανά πλοήγηση,τίποτα.Έκανα hard reset,έσβησα την κάρτα μνήμης και ξανά από την αρχή όλα και πάλι τζίφος.Δεν χάνω την καλή γνώμη που έχω για το destinator γιατί είναι κάτι το οποίο το παρουσίασε πρόσφατα και δεν ξέρω τί φταίει.Η ngi διακοπάρει ή είναι ανοιχτή για μια επίσκεψη;Ευχαριστώ. :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά η αποφυγή δρόμων με έχει γραμμένο τελείως.Ότι και να κάνω για να μην με πάει από διόδια,αυτό με πάει.Για ακτοπλοϊκές γραμμές,τίποτα.Κάνω ακύρωση διαδρομής και ξανά πλοήγηση,τίποτα.Έκανα hard reset,έσβησα την κάρτα μνήμης και ξανά από την αρχή όλα και πάλι τζίφος.Δεν χάνω την καλή γνώμη που έχω για το destinator γιατί είναι κάτι το οποίο το παρουσίασε πρόσφατα και δεν ξέρω τί φταίει.Η ngi διακοπάρει ή είναι ανοιχτή για μια επίσκεψη;Ευχαριστώ. :love: Η NGI είναι ανοιχτή. Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Και για οσους θελουν home navigation http://www.navigation.gr ;) εχει η NGI καμοια σχεση με αυτο; Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Οχι στο υψομετρο υπολογισε περιπου 50μ λαθους αλλα στο στιγμα ειναι αρκετα μικρη η αποκλιση ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakyr_7 Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Για όσους χρησιμοποιοούν το tweak και δε βλέπουν το menu με τις ρυθμίσεις αυτό οφείλεται στο ότι το menu επιλογές καλύπτει όλο το χώρο.. Αντικατέστησα το Επιλογές me Opts και φαίνεται καλά.. Κατεβάστε το αρχείο που επισυνάπτω και αντικαταστήστε στο folder Interface/Visual τα αρχεία Enjoy Μήπως είναι δυνατόν να μου στείλεις και το original αρχείο ώστε να ξαναγίνει "Επιλογές" και όχι Opts; :O Eυχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgial Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Η NGI είναι ανοιχτή. Φιλικά Γιάννης Ευχαριστώ για την πληροφορία. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Μήπως είναι δυνατόν να μου στείλεις και το original αρχείο ώστε να ξαναγίνει "Επιλογές" και όχι Opts; :O Eυχαριστώ πολύ Ναι βέβαια, στείλε μου ένα pm με το mail σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Έχω μία ερώτηση σχετικά με το tweak. Παρατήρησε κανείς καθυστερήσεις στις εντολές, ή λάθη του Destinator, όταν δουλεύει μέσα από το Destweak; Νομίζω ότι δεν είναι τόσο ακριβές και γρήγορο, όσο αν τρέχει κανονικά μόνο του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Ναι βέβαια, στείλε μου ένα pm με το mail σου Μήπως θα μπορούσες κ σε εμένα ; (mauropaltoudias@gmail.com) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Μήπως θα μπορούσες κ σε εμένα ; (mauropaltoudias@gmail.com) Το ανέβασα εδώDestinatorVisualOriginal.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Σ' ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba4 Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 καλημερα σε ολους.Αν μπορουσατε να μου λυσετε μια απορια,βαζω τους χαρτες στην καρτα μνημης και δε μου τους βλεπει το destinator.Γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Πρέπει να τους βάλεις στο DestinatorApps\Destinator Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Πρέπει να τους βάλεις στο DestinatorApps\Destinator Νομιζω οτι πρεπει να ειναι DestinatorApps\ και μετα ο φακελος με τον χαρτη σου ! πχ DestinatorApps\GreekG ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Νομιζω οτι πρεπει να ειναι DestinatorApps\ και μετα ο φακελος με τον χαρτη σου ! πχ DestinatorApps\GreekG ;) πολυ σωστα.... :rolleyes: φτιαχνεις λοιπον τον φακελο μεσα στην καρτα σου DestinatorApps και μεσα σε αυτον βαζεις το φακελο GreeceG που ειναι οι Ελληνικοι χαρτες ή/και το GreeceE που ειναι οι Αγγλικοι. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Μα φυσικά πρέπει να είναι στον φάκελο GreekG! Απλά εγώ τον έχω βάλει στο DestinatorApps\Destinator (μαζί με τον φάκελο common και όλα τα άλλα αρχεία του destinator) και δουλεύει μια χαρά. Προφανώς θα είναι ρυθμισμένο ώστε να ελέγχει για χάρτες και τις δύο θέσεις... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 γεια σας, μπορει να μου πει καποιος τι ειναι καλυτερο απο αποψη αποδοσης-δυνατοτητων? bluetooth ή cf gps? (συγκεκριμενα για χρηση με το destinator pn se X50) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerokost Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Παίδες, χαίρεται. Επειδή δέν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να διαβάσω 50+ σελίδες γιατί θα πονοκεφαλιάσω, να σας πώ τί θέλω να κάνω με το Destinator 3 και να μου πεί κάποιος άν γίνεται και εάν υπάρχει κάποιο τόπικ για να διαβάσω σχετικά. Έχω μερικές συντεταγμένες (όχι οδούς) σε στίγμα GPS. Αυτές έχουν κάμερες, ραντάρ κτλ. Μπορώ κάπως να τις προσθέσω στο Destinator 3 και να μου χτυπάει X μέτρα πρίν φτάσω σε κάποιο τέτοιο στίγμα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Παίδες, χαίρεται. Επειδή δέν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να διαβάσω 50+ σελίδες γιατί θα πονοκεφαλιάσω, να σας πώ τί θέλω να κάνω με το Destinator 3 και να μου πεί κάποιος άν γίνεται και εάν υπάρχει κάποιο τόπικ για να διαβάσω σχετικά. Έχω μερικές συντεταγμένες (όχι οδούς) σε στίγμα GPS. Αυτές έχουν κάμερες, ραντάρ κτλ. Μπορώ κάπως να τις προσθέσω στο Destinator 3 και να μου χτυπάει X μέτρα πρίν φτάσω σε κάποιο τέτοιο στίγμα? Ευχαριστώ. Mάλλον δεν τα διάβασες καλά, υπάρχει τέτοια δυνατότητα όπως και έχει ξεκινήσει ήδη παρόμοια προσπάθεια :) Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerokost Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Είπα ότι δέν τα διάβασα :) Υπάρχει τέτοια δυνανότητα ?Πώς ? Τί προσπάθεια έχει ξεκινήσει ? Ενημερώστε για να βοηθήσει ο καθένας όπως μπορεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Δες εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=92 Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerokost Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Είσαι φοβερός. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba4 Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Καλημερα φιλοι.Αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει καποιο προβλημα ειτε με το gps ειτε μετο destinator γιατι οταν βρισκει στιγμα το ρολοι του gps εινα μια ωρα πισω.Εσεις τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 @ maximi01 Υπάρχει δρόμος απο το δρόμο Τρίπολης-Πάτρας, στο χωριό "Πάος", μέχρι την "Κοντοβάζαινα" (ΒΔ της Τρίπολης) ο οποίος δεν υπάρχει στον χάρτη. Ο συγκεκριμένος μάλιστα είναι καλύτερος απο αυτόν που ήδη υπάρχει για Τρίπολη>Κοντοβάζαινα και ο οποίος περνάει απο Βυτίνα>Λαγκάδια>Τρόπαια>Κοντοβάζαινα... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thermoman Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 genika... exei kapoies eleipseis.... kathos pigeneis gia penteli anevainontas ton dromo pros to monastiri tou agiou panteleimona kapou xanei tondromo gia peripou 500 metra mias kai den exei xaarttografithei kai meta sinexeizei poio psila... kai to xazo einai oti xanete mias kai den vriskei tropo na paei ekei giati den "uparxei" dromoos... paidia... to mio to digiwalker kolaei para polu meta apo ligh ora xrhshs tou destinator... kserei kaneis giati?? den mporo na kanw oute epiloges oute plohghsh oute eksodos... mono restart apo to koumpi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts