perkins Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Παιδιά καλησπέρα, Διαβάζω το Forum αρκετό καιρό και μπορώ να πω ότι μ' έχει βοηθήσει αρκετά σε διάφορα θέματα που μ' ενδιέφεραν. θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα. Σκέφτομαι ν' αγοράσω το MIO168 και το Destinator3 ξεχωριστά (τα βρίσκω 314Ε & 150Ε αντίστοιχα) και θα ήθελα να μου πείτε τι κάρτα SD να προτιμίσω (χωρητικότητα/ταχύτητα). Να σημειώσω ότι η χρήση του ΜΙΟ168 θα είναι αποκλειστικά για πλοήγηση. Είμαι αρκετά παλιός στον χώρο των GPS και το σύστημα που χρησιμοποιώ μέχρι και σήμερα είναι GPS Garmin με PSION5 και πρόγραμμα το AUTOROUTE. Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά αυτό το πρόγραμμα (παραγωγής 1997) έχει όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα σε επίπεδο "ραχούλας" χωρίς βέβαια χαρτογράφηση οικοδομικών τετραγώνων και αρίθμιση οδών. Αν όμως του πείς πάμε στην Άνω Φουσκομαγουλίτσα στην Πίνδο σε πάει μια χαρά .Μιλάμε για πλήρη χαρτογράφηση δευτερεύοντος επαρχιακού δικτύου. Όμως λέω να πάω σε κάτι πιο σύγχρονο, αλλά σίγουρα θα το χρησιμοποιώ για πολύ καιρό ακόμη παράλληλα. Ευχαριστώ για την φιλοξενία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Οπωσδήποτε να πάρεις κάρτα high speed. (32x, 40x, 60x κλπ). Τώρα για μάρκα σχεδόν όλες καλές είναι, αλλά κατα τη γνώμη μου οι Lexar είναι απο τις καλύτερες... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 η διαφορα ειναι οτι τα μπλε στρουμφακια δεν σκοτωνονται αλλα εσυ κινδυνευεις να τσακιστεις και να σκοτωσεις και αλλους. Μην βλεπουμε μονοπλευρα τα πραγματα φιλε μου συγγνωμη για το οφ τοπικ Μάλλον είσαι μπλε στρουμφάκι και εσύ! :p Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το μύνημα μου θα έβλεπες ότι μιλάω για λάθος όρια και όχι για επικίνδυνη οδήγηση! Επικίνδυνη οδήγηση είναι και αυτή με τα λίγα χιλιόμετρα! Στο παράδειγμα μου αν πρόσεξες έγραψα ότι κινδύνεψα επειδή ακριβώς ακολουθούσα τα όρια! Αλλά με τέτοια μυαλά σαν το δικό σου σκέφτονται και κάποιοι άχετοι καρεκλοκένταυροι και τα θύματα συνεχίζουν να υπάρχουν στην ελληνική άσφαλτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Xerei kaneis pos diorthonetai to bug me to "incorrect path" se *****arismeno Destinator ? Version 3.0.75 Egw pali na rwthsw an kapoios gnwrizei pws dior8wnetai to en logw provlhma se ORIGINAL Destinator? 2 stis 3 fores to kanei kai prepei na kleisw to programma,na...metakinh8w ( :!: ) ki epeita na dokimasw ton proorismo pou 8elw gia na kataferw na doulepsei :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Egw pali na rwthsw an kapoios gnwrizei pws dior8wnetai to en logw provlhma se ORIGINAL Destinator? 2 stis 3 fores to kanei kai prepei na kleisw to programma,na...metakinh8w ( :!: ) ki epeita na dokimasw ton proorismo pou 8elw gia na kataferw na doulepsei :worry: Κατέβασε απ'ο το site της NGI το update στην τελευταία έκδοση (μου φαίνεται 3.0.75.108) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Κατέβασε απ'ο το site της NGI το update στην τελευταία έκδοση (μου φαίνεται 3.0.75.108) Se eyxaristw gia th voh8eia,alla ayth akrivws thn ekdosh exw,me to provlhma na paramenei(kai malista sto mikro xroniko diasthma pou eixa mia palioterh ekdosh den eixe emfanistei ayto to provlhma)... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakyr_7 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Kαι σε μένα συμβαίνει αυτό παρόλο που έχω την νέα έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportbilly1981 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Kai opws sas eixa yposxethei apo exthes. Sas anevasa to inf arxeio (DestinatorVoiceManeuvers.inf) kai gia na mhn "trexete" gia ola ta parapanw parte etoimh thn lysh (DestinatorMSG.Inf + bmp files) pou proteinei o filos mou :cool: o Ogaras .. Pou kai pali ton efxaristw gia ton xrono tou.. Φίλε Minotavrs,μήπως έχεις έτοιμα κάποια αρχεία wav για να σε ειδοποιούν όταν πλησιάζεις σε μπλόκο κλπ (δηλαδή να λέει σε 1000μ μπλόκο ;) Μπορείς να τα ανεβάσεις κάπου; Παράθεση http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg MIO P350- DESTINATOR 6- SD 256 MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomed Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Kαι σε μένα συμβαίνει αυτό παρόλο που έχω την νέα έκδοση... Χωρίς να είμαι σίγουρος, έχω την εντύπωση πως το μήνυμα το βγάζει όταν του πούμε να σχεδιάσει νέα διαδρομή, πριν έχει εντοπίσει καλά το σήμα ή ενώ έχει στη μνήμη άλλη θέση εκκίνησης από αυτήν που είμαστε. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Παράθεση Γ.Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Χωρίς να είμαι σίγουρος, έχω την εντύπωση πως το μήνυμα το βγάζει όταν του πούμε να σχεδιάσει νέα διαδρομή, πριν έχει εντοπίσει καλά το σήμα ή ενώ έχει στη μνήμη άλλη θέση εκκίνησης από αυτήν που είμαστε. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Xmm,se ayth thn periptwsh isws epilegontas akyrwsh diadromhs prin epilexoume proorismo dior8wnetai to provlhma? 8a tsekarw diafora pragmatakia molis mou do8ei h eykairia,mhpws vroume th lysh ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogaras Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 το μήνυμα ακριβώς εντοπίζεται με το που θα ορίσουμε την διαδρομή.Υπάρχουν δύο λύσεις: 1) επιλέγουμε την νέα διαδρομή χωρίς να έχουμε συνδέσει το gps, ενώ στις ρυθμίσεις είμαστε σε λειτουργίας πλοήγησης. Με τι που θα συνδεθεί το gps το Dest κάνει ένα πολύ σύντομο επανυπολογισμό και είμαστε πανέτοιμοι. 2) στις ρυθμίσεις διαδρομής επιλέγουμε ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ, μετά ορίζουμε αφετηρία και τέλος διαδρομής και αφού γίνει ο υπολογισμός, τότε επιλέγουμε ξανά την λειτουργία ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ. Και οι δύο λυσεις είναι δοκιμασμένες και λειτουργούν απρόσκοπτα. Παράθεση Όπως λέει και ένας φίλος:Πώς νομίζετε κύριοι ότι φτάσαμε στο φεγγάρι;Με μετρήσεις και πειραματισμούς!! ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Φίλε Minotavrs,μήπως έχεις έτοιμα κάποια αρχεία wav για να σε ειδοποιούν όταν πλησιάζεις σε μπλόκο κλπ (δηλαδή να λέει σε 1000μ μπλόκο ;) Μπορείς να τα ανεβάσεις κάπου; To police_alert.wav pou exw ftiaxei leei prosoxh kamera troxaias den onomatizei metra giati kati tetoio den einai efikto apo to inf. Ektos aftou giati na exeis thn agriofwnara mou enw kallista mporeis na grapseis thn dikia sou me ena mic apo t soundrecorder twn windows .. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomed Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Φίλε Minotavrs,μήπως έχεις έτοιμα κάποια αρχεία wav για να σε ειδοποιούν όταν πλησιάζεις σε μπλόκο κλπ (δηλαδή να λέει σε 1000μ μπλόκο ;) Μπορείς να τα ανεβάσεις κάπου; Και για να επεκτείνω την ερώτηση, γιατί κάπου μπερδεύτηκα. Για να έχουμε τις απαραίτητες προειδοποιήσεις:΅ 1. Βάζουμε το αρχείο greekcameraver1 στα favorites 2. Βάζουμε τα αρχεία του Minotavrs, κάποια στον ίδιο φάκελο και άλλα στο visual/all 3. Τσεκάρουμε το ειδοποίηση για κάμερες Τι άλλο χρειάζεται και πώς θα ρυθμίσουμε την απόσταση ειδοποίησης? Πώς θα εισάγουμε και άλλες πληροφορίες π.χ. για μπλόκα? Παιδιά, ευχαριστούμε για τη δουλειά σας! Παράθεση Γ.Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogaras Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Και για να επεκτείνω την ερώτηση, γιατί κάπου μπερδεύτηκα. Για να έχουμε τις απαραίτητες προειδοποιήσεις:΅ 1. Βάζουμε το αρχείο greekcameraver1 στα favorites 2. Βάζουμε τα αρχεία του Minotavrs, κάποια στον ίδιο φάκελο και άλλα στο visual/all 3. Τσεκάρουμε το ειδοποίηση για κάμερες Τι άλλο χρειάζεται και πώς θα ρυθμίσουμε την απόσταση ειδοποίησης? Πώς θα εισάγουμε και άλλες πληροφορίες π.χ. για μπλόκα? Παιδιά, ευχαριστούμε για τη δουλειά σας! Αφού κάνεις τις παραπάνω αντιγραφές, το μόνο που κάνεις είναι να πας στην αυτόματη ειδοποίηση 2 , να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις επεξεργασία και εκεί να ορίσεις πρώτη ειδοποίηση στα 2000 μέτρα και μετά δεύτερη ειδοποίηση στα 1000. Αυτό είναι όλο. Παράθεση Όπως λέει και ένας φίλος:Πώς νομίζετε κύριοι ότι φτάσαμε στο φεγγάρι;Με μετρήσεις και πειραματισμούς!! ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Και για να επεκτείνω την ερώτηση, γιατί κάπου μπερδεύτηκα. Για να έχουμε τις απαραίτητες προειδοποιήσεις:΅ 1. Βάζουμε το αρχείο greekcameraver1 στα favorites 2. Βάζουμε τα αρχεία του Minotavrs, κάποια στον ίδιο φάκελο και άλλα στο visual/all 3. Τσεκάρουμε το ειδοποίηση για κάμερες Τι άλλο χρειάζεται και πώς θα ρυθμίσουμε την απόσταση ειδοποίησης? Πώς θα εισάγουμε και άλλες πληροφορίες π.χ. για μπλόκα? Παιδιά, ευχαριστούμε για τη δουλειά σας! Diabase ligo poio pisw ola afta exoun eipwthei :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Αφού κάνεις τις παραπάνω αντιγραφές, το μόνο που κάνεις είναι να πας στην αυτόματη ειδοποίηση 2 , να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις επεξεργασία και εκεί να ορίσεις πρώτη ειδοποίηση στα 2000 μέτρα και μετά δεύτερη ειδοποίηση στα 1000. Αυτό είναι όλο. Vre computer junky :lol: pali mesa eisai anoixe to msn po se thelw kai anevase kai ta wav pou theloun ta paidia kapou gia an ta paroun giati den mporw logo ths gnwsths paliokatastashs ... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportbilly1981 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Vre computer junky :lol: pali mesa eisai anoixe to msn po se thelw kai anevase kai ta wav pou theloun ta paidia kapou gia an ta paroun giati den mporw logo ths gnwsths paliokatastashs ... :lol: Έτσι μπράβο, ανεβάστετα κάπου :p και ας είναι η αγριοφωνάρα σου :p θα τρομάζω και θα κόβω ταχύτητα :p :lol: Εσένα όταν πλησιάζεις σε μπλόκο/camera κλπ σου λέει πχ σε 2 χιλιόμετρα(φωνή της γκόμενας του Destinator) κάμερα τροχαίας (φωνή δική σου);;; Αν ναι μου κάνει :w00t: Βλέπω η τροχαία να πεινάσει από εδω και πέρα :D :lol: Παράθεση http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg MIO P350- DESTINATOR 6- SD 256 MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogaras Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 όπως θα δείτε στο zip έχω βάλει ένα τροποποιήμένο 141.wav. κάντε replace to αντίστοιχο στο directory DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Voice. για την απόσταση των χιλιομέτρων αν κοιτάξετε το inf που ανεβάζω είναι παραμετροποιημένεο ώστε να παίζει τις ήδη ενσωματωμένες φωνές του dest. ::MW,POI_ALERT_2*DISTANCE_TYPE_2000,0,0,141;2;kmeters,"Poi Alert 2" ::MW,POI_ALERT_2*DISTANCE_TYPE_1000,0,0,141;1;kmeters,"Poi Alert 2" καλή τύχη. μπαγάσα minotavrs.Άντε τι άλλο θα κάνω για σένα!!!!! :p :p :D :pfiles.zip Παράθεση Όπως λέει και ένας φίλος:Πώς νομίζετε κύριοι ότι φτάσαμε στο φεγγάρι;Με μετρήσεις και πειραματισμούς!! ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportbilly1981 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 κάνουμε replace kai sta 2?? E ρε γλέντια.... lol Παράθεση http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg MIO P350- DESTINATOR 6- SD 256 MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogaras Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 κράτα ένα copy από τα δικά σου και παίξε μπάλα.περιμένω νέα γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα.!!!πρέπει να παίζουν σωστά.το wav παίζει. Δεν ξέρω αν θα είναι οκ οι ειδοποιήσεις για την απόσταση.Αλλά πάλι εδώ είμαστε!!! minotavrs παρε κανά τηλ. ρεεε!!! Παράθεση Όπως λέει και ένας φίλος:Πώς νομίζετε κύριοι ότι φτάσαμε στο φεγγάρι;Με μετρήσεις και πειραματισμούς!! ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportbilly1981 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 κράτα ένα copy από τα δικά σου και παίξε μπάλα.περιμένω νέα γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα.!!!πρέπει να παίζουν σωστά.το wav παίζει. Δεν ξέρω αν θα είναι οκ η ειδοποιήσεις για την απόσταση.Αλλά πάλι εδώ είμαστε!!! Για να έχω και τα δύο τι πρέπει να αλλάξω στο Voice manouvres ini?? Nα ονομάσω πχ το δικό σου 141 σε 141a και τι να πειράξω στο ini αρχείο...? Παράθεση http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg MIO P350- DESTINATOR 6- SD 256 MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogaras Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 κάνε rename τα δικά σου σε 141_old.wav και DestinatorVoiceManeuvers_old.inf και βάλε τα δικά μου Παράθεση Όπως λέει και ένας φίλος:Πώς νομίζετε κύριοι ότι φτάσαμε στο φεγγάρι;Με μετρήσεις και πειραματισμούς!! ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportbilly1981 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 κάνε rename τα δικά σου σε 141_old.wav και DestinatorVoiceManeuvers_old.inf και βάλε τα δικά μου Μάλλον δεν με κατάλαβες :O Θέλω να λέει και σημείο ενδιαφεροντος και καμερα τροχαίας.Το σημείο ενδιαφέροντος θα είναι το 141wav και το καμερα τροχαίας έστω το 141a wav. Στο αρχείο ini πρέπει να αλλάξω κάτι από 141 σε 141a ή είναι όλα ok αν τα αφήσω όπως είναι;; Mε άλλα λόγια θέλω όταν πλησιάζω σε πραγματικό σημείο ενδιαφέροντος να μου λέει ''σημείο ενδιαφέροντος'' και όταν πλησιάζω σε κάμερα να μου λέει ''καμερα'' Παράθεση http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg MIO P350- DESTINATOR 6- SD 256 MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogaras Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 για τις κάμερες έχει οριστεί η αυτόματη ειδοποίηση 2. εκεί έχουμε μόνο τις κάμερες.τώρα αν εσύ θες να έχεις και τους δύο ήχους παίξε με το inf ::MW,POI_ALERT_2*DISTANCE_TYPE_2000,0,0,141a;2;kmeters,"Poi Alert 2" ::MW,POI_ALERT_2*DISTANCE_TYPE_1000,0,0,141a;1;kmeters,"Poi Alert 2" και οπου 141 βάλε το αρχείο που ανέβασα με άλλο όνομα.π.χ. αν ονομάσεις το δικό μου σε 141α.wav τοτε βάζεις ::MW,POI_ALERT_2*DISTANCE_TYPE_2000,0,0,141a;2;kmeters,"Poi Alert 2" ::MW,POI_ALERT_2*DISTANCE_TYPE_1000,0,0,141a;1;kmeters,"Poi Alert 2" Παράθεση Όπως λέει και ένας φίλος:Πώς νομίζετε κύριοι ότι φτάσαμε στο φεγγάρι;Με μετρήσεις και πειραματισμούς!! ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomed Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 2) στις ρυθμίσεις διαδρομής επιλέγουμε ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ, μετά ορίζουμε αφετηρία και τέλος διαδρομής και αφού γίνει ο υπολογισμός, τότε επιλέγουμε ξανά την λειτουργία ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ Χωρίς να γίνομαι κουραστικός...αλλά πώς ορίζουμε Αφετηρία στο σχεδιασμό δρομολόγησης? Ευχαριστώ. Παράθεση Γ.Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts