Jump to content

Destinator 3

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτε... :(

Θα ψάξω κι' άλλο μήπως το βρω...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Υπάρχει κάποιο site που μπορώ να δώ ποιές είναι οι τελευταίες εκδόσεις χαρτών ? π.χ θέλω την τελευταία έκδοση MAJOR ROADS of europe κι' απότι έχω δεί κυκλοφορεί μια έκδοση που λέει 2003.

||| Samsung S8+ | MSi GS63 7RD |||

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτε... :(

Θα ψάξω κι' άλλο μήπως το βρω...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Υπάρχει κάποιο site που μπορώ να δώ ποιές είναι οι τελευταίες εκδόσεις χαρτών ? π.χ θέλω την τελευταία έκδοση MAJOR ROADS of europe κι' απότι έχω δεί κυκλοφορεί μια έκδοση που λέει 2003.

Κρατα τον φακελο DESTINATOR\COMMON\FAVORITES backup και εισαι ΟΚ!!! :p

Γνωρίζει κανείς πότε θα βγεί νέα έκδοση του Destinator και αν υποστηρίζει VGA ?

Έβαλα το resolution hack μέσω tweaks2k2 αλλά μου βγάζει πολυ μικρούς τους δρόμους στο 4700 και δυσκολεύομαι να το κοιτάω όταν οδηγώ...

||| Samsung S8+ | MSi GS63 7RD |||

Ρε παιδιά μιά χάρη ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ. Επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχω το PDA με το DESTINATOR....θα ήθελα αν γίνεται να στείλω με προσωπικό μήνυμα σε κάποιον που το έχει, μία οδό για να μου πει το ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ & ΠΛΑΤΟΣ γιατί το χρειάζομαι για να στείσω ένα δορυφορικό πιάτο !!! Θέλει κάποιος να με εξυπηρετήσει....???

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

Ρε παιδιά μιά χάρη ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ. Επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχω το PDA με το DESTINATOR....θα ήθελα αν γίνεται να στείλω με προσωπικό μήνυμα σε κάποιον που το έχει, μία οδό για να μου πει το ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ & ΠΛΑΤΟΣ γιατί το χρειάζομαι για να στείσω ένα δορυφορικό πιάτο !!! Θέλει κάποιος να με εξυπηρετήσει....???

an den xreiazete gps steile mou pm.. ;)

to exo sto amaksi to gps :(

-----------------------------------------------

Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease:

-----------------------------------------------

(mou kopsane ta polla polla.... ;-(( )

Μπορείς να δεις τις συντεταγμένες από το maporama.com

παιδιά υπάρχει τρόπος να βάλουμε το destinator3 στη κάρτα μνήμης και να τρέχει από εκεί σωστά?μη δεσμεύει 9mb έτσι...το χει κάνει κανείς και να του τρέχει?εγώ δε τα κατάφερα με κάποιο τρόπο...

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

παιδιά υπάρχει τρόπος να βάλουμε το destinator3 στη κάρτα μνήμης και να τρέχει από εκεί σωστά?μη δεσμεύει 9mb έτσι...το χει κάνει κανείς και να του τρέχει?εγώ δε τα κατάφερα με κάποιο τρόπο...

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=8

το δοκίμασα αλλά δε πατυχαίνει στο s100...το έχει καταφέρει κανείς?

Zepelin παρεμπιπτόντως καλό είναι να γράφετε στο site σας σωστά ποιος παρείχε αυτές τις πληροφορίες για μεταφορά του Destinator σε sd.

Τον τρόπο μεταφοράς τόσο του χάρτη όσο και του DestDll στη SD τα βρήκα και τα προσέφερα στους χρήστες του myphone μετά από αρκετό ψάξιμο..

Εκτός από το GLYPHCACHE βέβαια που ποτέ δεν το έγραψα και καλό θα είναι να μην το κάνετε ιδίως αν έχετε 64mb ram!

(παλιό registry hack, που όμως τρώει ram)

Zepelin παρεμπιπτόντως καλό είναι να γράφετε στο site σας σωστά ποιος παρείχε αυτές τις πληροφορίες για μεταφορά του Destinator σε sd.

Τον τρόπο μεταφοράς τόσο του χάρτη όσο και του DestDll στη SD τα βρήκα και τα προσέφερα στους χρήστες του myphone μετά από αρκετό ψάξιμο..

Εκτός από το GLYPHCACHE βέβαια που ποτέ δεν το έγραψα και καλό θα είναι να μην το κάνετε ιδίως αν έχετε 64mb ram!

Ontws exei dikio o klpr to sygekrimeno tip to evgale aftos sto topic (sthn palaia tou morfh prin allaxei onoma kai katharistei) isws kai aftos na htan o logos pou mperdefthke o MOD . Respect loipon kai amesh allagh tou onomatos mou kai antikatastash aftou me ton kplr kathws kai allwn 2 xrhstwn pou den thimame oi opoioi kai egrapsan gia ta tweak hacks..

το δοκίμασα αλλά δε πατυχαίνει στο s100...το έχει καταφέρει κανείς?

To exw dokimasei me to I-mate kai doulevei jet.... :D

To exw dokimasei me to I-mate kai doulevei jet.... :D

βάζεις και "\" ή όχι?αφήνεις μόνο το φάκελο του activation?μπορείς να ανεβάσεις μερικά screenshots διότι αισθάνομαι πως κάτι δε κάνω σωστά...ευχαριστώ.

βάζεις και "\" ή όχι?αφήνεις μόνο το φάκελο του activation?μπορείς να ανεβάσεις μερικά screenshots διότι αισθάνομαι πως κάτι δε κάνω σωστά...ευχαριστώ.

Aν ακολουθησεις ακριβως τα παρακατω δεν θα εχεις προβλημα.

1) Κάνουμε copy (όχι Move) όλο το directory DestinatorApps από την κύρια μνήμη στην SD

2) Πηγαίνουμε στην κύρια μνήμη και σβήνουμε στο Directory DestinatorApps τα πάντα εκτός από το directory Activation στο directory Common

Ανοίγουμε με έναν Regeditor (Resco File explorer) και στο κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apps\DestinatorApps αλλάζoυμε τα strings InstallDir & InstlDir από DestinatoApps\Destinator σε

xxx \DestinatoApps\Destinator * όπου xxx = το όνομα της κάρτας σας .

Start Menu και φτιάχννουμε το shortcut του Destinator στη νέα τοποθεσία. (Με τον Resco File explorer)

Σου στελνω και το registry file για να το τρέξεις μεσα απο το JAM

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Apps\DestinatorApps]

"InstlDir"="\\Storage Card\\DestinatorApps\\Destinator"

"InstallDir"="\\Storage Card\\DestinatorApps\\Destinator"

Aν ακολουθησεις ακριβως τα παρακατω δεν θα εχεις προβλημα.

1) Κάνουμε copy (όχι Move) όλο το directory DestinatorApps από την κύρια μνήμη στην SD

2) Πηγαίνουμε στην κύρια μνήμη και σβήνουμε στο Directory DestinatorApps τα πάντα εκτός από το directory Activation στο directory Common

Ανοίγουμε με έναν Regeditor (Resco File explorer) και στο κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apps\DestinatorApps αλλάζoυμε τα strings InstallDir & InstlDir από DestinatoApps\Destinator σε

xxx \DestinatoApps\Destinator * όπου xxx = το όνομα της κάρτας σας .

Start Menu και φτιάχννουμε το shortcut του Destinator στη νέα τοποθεσία. (Με τον Resco File explorer)

Σου στελνω και το registry file για να το τρέξεις μεσα απο το JAM

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Apps\DestinatorApps]

"InstlDir"="\\Storage Card\\DestinatorApps\\Destinator"

"InstallDir"="\\Storage Card\\DestinatorApps\\Destinator"

λοιπόν βρήκα πως εμένα δεν έχει αυτό το directory

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apps\DestinatorApps

αλλά αυτά

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apps\DestinatorApps Destinator

&

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apps\DestinatorApps DestinatorGreece

όπου και στα 2 έχει InstallDir & InstlDir...αλλάζω και τα 2 αλλά δε μου ξεκινάει το dest3...

δε μπορώ να καταλάβω που κάνω το λάθος...καμμία βοήθεια?

λοιπόν βρήκα πως εμένα δεν έχει αυτό το directory

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apps\DestinatorApps

αλλά αυτά

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apps\DestinatorApps Destinator

&

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apps\DestinatorApps DestinatorGreece

όπου και στα 2 έχει InstallDir & InstlDir...αλλάζω και τα 2 αλλά δε μου ξεκινάει το dest3...

δε μπορώ να καταλάβω που κάνω το λάθος...καμμία βοήθεια?

Koita an o fakelos pou exeis kanei copy to detinator stnn Storage Card

einai ths morfhs

afths \Storage Card\DestinatorApps\Destinator

kai gia tous xartes

\Storage Card\DestinatorApps\Destinator\GreeceG

Symfwna me afta pou exeis sto reg arxeio sou, exeis problhma me tous fakelous egatastashs .

Diorthoseta loipon opws sou grafw parapanw kai kane apply to registry arxeio pou sou stelnw me kapoion registry editor (resco file explorer)

destreg.zip

άψογος τελικά το reg έκανε τη δουλειά!με το που το έβαλα δούλεψε!!!

ευχαριστώ πολύ minotavrs :D:D:D τώρα έχω 33 ολόκληρα mb free!! σφαίρα το qtekaki...

Σήμερα έβαλα ξανά το Destinator και πρώτη φορά δεν μου εμφανίζει σωστά τα Ελληνικά. Βγάζει άλλους χαρακτήρες άσχετους και δεν βγάζω άκρη.

Τι μπορεί να φταίει;

Όσες φορές το έχω εγκαταστήσει, δεν είχα άλλη φορά τέτοιο πρόβλημα. Μήπως επειδή το πέρασα στην CF Card;:worry:

Εdit: Το βρήκα, έπρεπε να αλλάξω τις τοπικές ρυθμίσεις σε Greek.:)

Σήμερα έβαλα ξανά το Destinator και πρώτη φορά δεν μου εμφανίζει σωστά τα Ελληνικά. Βγάζει άλλους χαρακτήρες άσχετους και δεν βγάζω άκρη.

Τι μπορεί να φταίει;

Όσες φορές το έχω εγκαταστήσει, δεν είχα άλλη φορά τέτοιο πρόβλημα. Μήπως επειδή το πέρασα στην CF Card;:worry:

Εdit: Το βρήκα, έπρεπε να αλλάξω τις τοπικές ρυθμίσεις σε Greek.:)

παλιά που το είχες περάσει και έπαιζε σωστά?

μήπως πρέπει να το ξαναπεράσεις?

Μια κουτη ερωτηση,χωρις να θελω να κανω διαφημιση, στο Play247 to Destinator ειναι φθηνοτερο και απο το επισημο site...γιατι αυτο?

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγνώμη κάναμε λάθος στον άνθρωπο που το βρήκε. Έχουμε την εξής αναφορά "Το tip αυτό αναφέρθηκε από τον χρήστη Minotavrs του myPhone", θα το διορθώσω αμέσως