SuRfeRCy Δημ. October 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Ή να ξυπνάς από τους αλλοδαπούς εργάτες που επιδιορθώνουν την εξωτερική όψη της πολυκατοικίας και την έχουν δει τραγουδιστές και οργανοπαίχτες! Μόνο που για όργανα χρησιμοποιούν κάτι τενεκέδες... :mad: ή να κτιζεται διπλα απο το σπιτι σου καινουριο σπιτι και να ακους απο τα χαραματα τις μηχανες να "ροχαλιζουν" και τους εργατες να φωναζουν :mad: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Μπα, ευτυχώς δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο πρός το παρόν!! :) Κι ούτε θέλω!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. October 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Βάρβαρο, είναι το καθημερινό ξύπνημα στις 07:00 για την δουλειά! :'( Αν είναι βέβαια για διασκέδαση, δεν τίθεται θέμα! ;) Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 και για διασκέδαση να είναι, δεν παίζει περίπτωση να χαλάσω τον ύπνο μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. October 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Μου τη σπανε τα παιδακια των γειτονων που απο τις 8 φωναζουν, κλαινε, σπανε πραγματα και δεν λενε να σταματησουν καθως και οι γονεις τους που καθε σαββατοκυριακο θυμουνται να φτιαξουν κατι στο σπιτι τους, χρησιμοποιωντας οποιοδηποτε θορυβωδες εργαλειο! και απο την αλλη ο απεναντι γειτονας που καθε πρωι η ωρα 7 βαζει το ραδιοφωνο να ακουσει τις ειδησεις και μαζι του τις ακουει ολη η γειτονια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 βρε μήπως μένεις εδώ τριγύρω και δεν το ξέρεις??? τελικά όλοι τα ίδια προβλήματα ύπνου αντιμετωπίζουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Emena moy thn spaei na me ksypnane afotoy exoyn perasei toylaxiston 4 ores ypnoy.Giati poly apla dyskola tha koimhtho meta... Ayto poy theoro varvaro ksypnhma einai na akoyo tis fraseis: DENIOR ksypna h DENIOR ora na ksynhseis ktlp. Protimo na ksypnao me ena eyxaristo ringtone apo to kinhto moy h na ksypnao opote xortaso ypno fysika :) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) βρε μήπως μένεις εδώ τριγύρω και δεν το ξέρεις??? τελικά όλοι τα ίδια προβλήματα ύπνου αντιμετωπίζουμε!!! Nantia?????? Ρε ψυχή!! Που είναι η rude girl ρε συ; επιστροφή στα παλιά κατατόπια εεε;; welcome back! :happy: :) Hard edit: μπα δε γίνονται αυτα! Η ημερομηνία λέει 2003 εεε; δεν την είδα απ'την αρχή!:p που το ξέθαψες 2.5 χρόνια μετά ρε συ! :w00t: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Emena moy thn spaei na me ksypnane afotoy exoyn perasei toylaxiston 4 ores ypnoy.Giati poly apla dyskola tha koimhtho meta... Ayto poy theoro varvaro ksypnhma einai na akoyo tis fraseis: DENIOR ksypna h DENIOR ora na ksynhseis ktlp. Protimo na ksypnao me ena eyxaristo ringtone apo to kinhto moy h na ksypnao opote xortaso ypno fysika :) . Oi goneis sou se fonazoun me to pseydonimo sou sto MyPhone? :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Emena moy thn spaei na me ksypnane afotoy exoyn perasei toylaxiston 4 ores ypnoy.Giati poly apla dyskola tha koimhtho meta... Ayto poy theoro varvaro ksypnhma einai na akoyo tis fraseis: DENIOR ksypna h DENIOR ora na ksynhseis ktlp. Protimo na ksypnao me ena eyxaristo ringtone apo to kinhto moy h na ksypnao opote xortaso ypno fysika :) . Βρε DENIOR,δυόμιση χρόνια (2.5) thread ξέθαψες;; :confused: :confused: Πόση ώρα το έψαχνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Μάλλον δεν έχετε κάνει πρόσκοποι.. Πέφτω για ύπνο στις 3 και φυλάω σκοπιά 5 με 7 και 7 έχω κανονικά εγερτήριο, και με ξυπνούν με τον κλασσικό πια τρόπο, αφου δεν ξυπνάω αλλιώς, με βγάζουν μαζί με το sleeping bag έξω απο τη σκηνή. (Βάρβαρο ξύπνημα Νο1) Έχοντας κοιμηθεί μόνο 2 ώρες, για να με ξυπνήσουν μου βάζουν έξω απο τη σκηνή, ακριβώς πάνω απο το κεφάλι μου ένα ραδιοφωνάκι τέρμα παίζοντας κλαρίνα.. δεν έργησα να σηκωθώ (Βάρβαρο ξύπνημα Νο2) Και φυσικά με τον κλασσικό τρόπο: Κατσαρόλα και μια κουτάλα 2 μέτρα.. (Βάρβαρο Ξύπνημα Νο3) Επειδή είμαι και εγώ πρόσκοπος έχω να σας πω ότι έτσι ακριβώς δεν τα έχω δει και βέβαια δεν τα έχω βιώσει αν και ο πιο χουζούρης του συστήματος .απλά τα πάντα είναι θέμα δημόσιων σχέσεων !όταν ήμουν ενωμοτάρχης ζήταγα από τον υπενωμοτάρχη να ξυπνάει εκείνος τους υπόλοιπους και εγώ ξυπνούσα κανένα μισάωρο αργότερα :rolleyes: oi proskopoi file Mike-Dee einai psonares!!! ta ksipnimata ayta pou les kai alles tetoies m@l..s ta kanoun oxi gia na kataferoun kati allo alla gia na lene oti ta kanoun!!!!! skopo tous exoun na ksipnane etsi!!!giaytous einai katorthoma!!! Μαζόχες θα' λεγα! :D Λοιπόν δε θα σχολιάσω τα posts τους απλά απαράδεκτοι :mad: :mad: :mad: Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Δεν ξέρω, αυτό το εγερτήριο στον στρατό είναι ό,τι χειρότερο και δεν μιλάω για το καψώνι αλλά για το κανονικότατο εγερτήριο με αυτή την καταραμένη την νουντούκα ΕΛΕΟΣ!!!! Ξυπνάς και βαράς κόσμο μιλάμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 το χειροτερο μου? να ειναι 8 το πρωι και να ακουω απο την κουζινα σαν να εχει παρει καποιος μια κατσαρολα και την κοπαναει πανω κατω και περα δωθε.ομως ολος αυτος ο θορυβος ειναι η μητερα μου που της ηρθε πρωινιατικα να πλενει πιατα.. ειναι να μην ακουσει τις χριστοπαναγιες της μετα? .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Γιατι οι απανταχου μαναδες βαζουνε σκουπα Σαββατο πρωι(χαθηκε η υπολοιπη μερα;;;) :mad: ειναι το χειροτερο μου...Επισης οταν ο απο πανω αποφασιζει να το παιξει "μπομπ ο μαστορας ολο μαστορευει" ειτε στις 8 το πρωι ειτε στις 3 το μεσημερι... :hunter: Τα 2 χειροτερα μου ομως ειναι 1)ο διευθυντης του απεναντι σχολειου που γκαριζει καθε πρωι για να μπουν τα παιδια σε γραμμες και για το ποιος θα σηκωθει για προσευχη :knife: 2)Τα μεσημερια που εχει ιπποδρομο μαζευονται ολοι οι αλογομουρηδες στο Προπο κατω απο το σπιτι μου και καθε φορα που χανει μια φοραδα('η κερδιζει) χτυπιουνται σαν μ*****ς!!!Ελεος...την πρωτη φορα νομιζα οτι γινοταν σεισμος,μιλαμε σειστηκε ολη η πολυκατοικια!!!Δεν το ευχομαι ουτε στον εχθρο μου...και εχει και συνεχεια...οι χαμενοι βγαινουν απο το Προπο και γκαριζουν(κατω ακριβως απο το μπαλκονι μου)κατεβαζοντας οτι μπινελικι ξερουν στο ...αλογο!!! :fool: :rocket: αμα ακουσετε για επιθεση καμικαζι στον ιπποδρομο εγω θα ειμαι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Το ξυπνιμα οπου ακους: <<Ξυπνα, εχεις σχολειο>> Παει χαλασε η μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Δεν ξέρω, αυτό το εγερτήριο στον στρατό είναι ό,τι χειρότερο και δεν μιλάω για το καψώνι αλλά για το κανονικότατο εγερτήριο με αυτή την καταραμένη την νουντούκα ΕΛΕΟΣ!!!! Ξυπνάς και βαράς κόσμο μιλάμε... ναι αμε μολις την ακουγα ηταν ο παραδεισος για μενα διοτι μας ξυπναγαν με καπνογονα νερο πλαστικες σφαιρες κλωτσιδια βρισιες μπουνιες και πολλα αλλα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: αλλα μου αρεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 ...να χτυπάει το τηλέφωνο στις 7 το πρωί και να έχουν καλέσει λάθος νούμερο! ...να χτυπάει το τηλέφωνο στις 8 το πρωί -ενώ έχεις γυρίσει στις 5- και να σε ρωτάει η γιαγιά σου τι θες να φας το μεσημέρι! ...να χτυπάει ο μικρός σου ξάδερφος στις 9 από τον πάνω όροφο (ακριβώς πάνω από το δωμάτιό σου) και να φωνάζει να πας πάνω να παίξετε! ΘΕΛΩ 8ΩΡΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ??! Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 ..Να χτυπάει το κινητό στις 8:59 το πρωί και να είναι από την τράπεζα επειδή έχεις καθυστερήσει να πληρώσεις την κάρτα σου.. :knife: :secret: ..Να κάνει άσκηση η πολεμική Αεροπορία και να πετάει το F16 100 μέτρα πάνω από την ταράτσα μου σπάζοντας εκείνη τη στιγμή το φράγμα του ΗΧΟΥ... :rocket: :kill: :shoot: ..Να κλαίει το μωρό που έχει κοιμηθεί στις 5 (μετά την ολονύχτια γκρίνια του) στις 8 παρά πέντε και να θέλει να παίξετε.. :* :baby: :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Το πιο βαρβαρο ξύπνημα είναι όταν έχεις κοιμηθει στις 6 και απο τις 9 αρχίζουν και βαράνε τηλεφωνα, κινητα σταθερα γιατι οι γονεις σου θεωρουν δεδομένο οτι έχεις ξυπνήσει και τους κ****σε πρωινιάτικα να μαθουν τα νεα του βλασταριού τους :mad: Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Το πιο βάρβαρο ξυπνημα ήταν ύστερα από ξενυχτι στις 8 το πρωι (4 ώρες αφότου είχα κοιμηθεί από καμπάνα εκκλησίας για 2λεπτά ολόκληρα (Δελφοί , ξενοδοχείο , ανοιχτό παραθυρο δίπλα από καμπαναριό). Έναν φίλο μου τον ξύπνησε στην πενταήμερη της 3ης λυκείου πριν κάτι χρόνια ένας φίλος του χτυπώντας του το πέ@ς του στο πρόσωπο . Μετά έπεσε πολύ ξύλο και γέλιο από τους άλλους . Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Το χειρότερό μου είναι να με ξυπνήσει τηλέφωνο ή..τρυπάνι! Η διπλανή μας όλο αλλάζει στα κάδρα θέσεις φαίνεται :mad: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 To πιο βάρβαρο ξύπνημα για μένα είναι όταν πρέπει να σηκωθώ για κ@τούρημ@ προς το πρωί και δεν με ξαναπιάνει μετά ο ύπνος...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 To πιο βάρβαρο ξύπνημα για μένα είναι όταν πρέπει να σηκωθώ για κ@τούρημ@ προς το πρωί και δεν με ξαναπιάνει μετά ο ύπνος...:mad: Α μπράβο! Τις τελευταίες μέρες το παθαινω συνέχεια! Και σήμερα έτσι ξύπνησα 9μιση η ωρα το πρωί! Και μετα με πήρε ο ύπνος 12:00-16:00! Πωωω τι ζωη ειναι αυτή που κάνω, παρακμή σκέτη... :p Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Βάρβαρο ξύπνημα προσωπικά είναι κάθε πρωινό ξύπνημα αφού σιχαίνομαι τα πρωινά..είμαι πάντα κατσουφισμένη όταν ξυπνάω και λειτουργώ καλύτερα το βραδάκι...A και τώρα που το θυμήθηκα θέλω να δείρω τη μαμά μου κάθε πρωί που συμμαζεύει και βάζει βγάζει ποτήρια και πιάτα από το πλυντήριο πιάτων και ξυπνάω..είναι τόσο σπαστικόόόόό...επίσης τώρα που το ξαναθυμήθηκα...το ξέχασα...αυτά!:rolleyes: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Θεωρώ βάρβαρο οποιόδηποτε ξύπνημα προκαλείται από εξωτερικούς παράγοντες και όχι από το βιολογικό μου ρολόι. Εξαίρεση ειδικές περιπτώσεις που έχω να κάνω κάτι που θέλω πολύ, οπότε στο άκουσμα του ξυπνητηριού τινάζομαι και είμαι όλος κέφι. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts