Jump to content

Εστιατόρια - καφετέρειες και υγιεινή

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 120
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Pesta megale!

Lipon tora me ti sizitisi, pao na fao ena kotopoulaki me ligi dioksinoula kai gripoula.

Ksereis auta ta dio sistatika einai pou dinoun to katitis stin geusi!

και κυρίως είναι αυτά που σε κάνουν ΕΛΛΗΝΑ αμα τα φας όπως προαναφέρθηκε άλλωστε.....:p

Occupational Therapist

εγώ δε μπορώ να καταλάβω το εξής..εσείς γουστάρετε να τρώτε οτι σας πασάρει ο άλλος.όλα οκ και καλά.είτε είναι βρώμικα,είτε είναι καθαρά.αλλά επειδή δεν ενοχλεί εσάς η βρώμα,εσείς χαλιέστε επειδή καταθέτουμε τις δικές μας εμπειρίες απο τη βρώμα που τρώμε καθημερινά,και θέλουμε να πούμε το παραπονό μας??δηλαδή τόσο κακό είναι,να ζητάω στοιχειώδη καθαριότητα και κανόνες υγιεινής??φαντάσου οτι πληρώνουμε κιόλας.δηλαδή αν δεν πληρώναμε ,τι συμπερίφορα θα αντιμετωπίζαμε απο τους επιχειρηματίες??τι θα μας έδιναν να φάμε???και το άλλο,που είπατε οτι εδώ είναι ελλάδα,αυτό δε σημαίνει οτι είμαστε τριτοκοσμική χώρα.

υπάρχει ενημέρωση και προστασία του καταναλωτή.δε κάνει ο καθένας οτι γουστάρει και να κάνει παιχνιδάκια με τη δική μου υγεία.

Και σε περιπτωση που εντοπισει κανεις τετοια φιαινομενα ποιον καλει??

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Κηφισίας 124 & Ιατρίδου 2 - Τ.Κ.:115 26, Τηλέφωνο 210-69.71.500, Τηλεομοιότυπο 210-69.71.501.

Εναλλακτικά: Φόρμα Καταγγελίας

Επίσης από τα δελτία τύπου στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ μπορεί κανείς να μάθει ποιους να αποφεύγει, δηλαδή ποιες επιχειρήσεις τιμωρήθηκαν και για ποιες παραβάσεις με επωνυμίες και διευθύνσεις. ;)

εγώ δε μπορώ να καταλάβω το εξής..εσείς γουστάρετε να τρώτε οτι σας πασάρει ο άλλος.όλα οκ και καλά.είτε είναι βρώμικα,είτε είναι καθαρά.αλλά επειδή δεν ενοχλεί εσάς η βρώμα,εσείς χαλιέστε επειδή καταθέτουμε τις δικές μας εμπειρίες απο τη βρώμα που τρώμε καθημερινά,και θέλουμε να πούμε το παραπονό μας??δηλαδή τόσο κακό είναι,να ζητάω στοιχειώδη καθαριότητα και κανόνες υγιεινής??φαντάσου οτι πληρώνουμε κιόλας.δηλαδή αν δεν πληρώναμε ,τι συμπερίφορα θα αντιμετωπίζαμε απο τους επιχειρηματίες??τι θα μας έδιναν να φάμε???και το άλλο,που είπατε οτι εδώ είναι ελλάδα,αυτό δε σημαίνει οτι είμαστε τριτοκοσμική χώρα.

υπάρχει ενημέρωση και προστασία του καταναλωτή.δε κάνει ο καθένας οτι γουστάρει και να κάνει παιχνιδάκια με τη δική μου υγεία.

Ρε δε πα να φτυνει μεσα στο καφε σου ο αλλος, αμα το μαγαζι ειναι τρεντυ ο ελληνας θα παει γιατι θα ειναι ιν!!!!!!!! :X Δεν πα να καθαριζει τη μυτη του ο φουρναρης, να ξινει το κ*λο του και μετα να πιανει τις τυροπιτες σου (βλεπε Ευαγγελατο), αμα ψωνιζεις απο εκει χρονια εκει θα ψωνιζεις παντα.

Και παμε ολοι μαζι τωρα...μπεεεεε...:worry:

άλλη περίπτωση πριν λίγη ώρα βάρκιζα.

πάω απο τον περιπτερά να πάρω τσιγάρα και μια coca -cola.

είναι το περίπτερο ακριβώς μπροστά στο σπίτι μου και αγοράζω απο εκεί συνέχεια.με βλέπει λοιπόν,μου δίνει τα τσιγάρα,του δείχνω και τη coca και μου λέει : ααααααα εσύ είσαι??ξέρεις΄δώσε μου τη coca cola γιατί κάποιος μου είπε πριν οτι έχει λήξει.για πάρε μια άλλη.οι άλλες δεν εχουν πρόβλημα.ήθελα να τον ρωτήσω γιατί την έχεις ακόμα μέσα αφού έληξε,αλλά τεσπα.πέρνω μια άλλη,την ελέγχω,όλα οκ-πληρώνω και φεύγω.κάθομαι στο μπαλκόνι να κάνω τσιγαράκι και τον βλέπω να βγαίνει απο το περίπτερο,και ξαναβάζει την coca-cola στο ψυγείο,καλά χωμένη για να την πάρει κάποιο άλλο θύμα.κι όλα αυτά για να μη χάσει το ευρώ.

είναι το περίπτερο ακριβώς μπροστά στο σπίτι μου και αγοράζω απο εκεί συνέχεια.με βλέπει λοιπόν,μου δίνει τα τσιγάρα,του δείχνω και τη coca και μου λέει : ααααααα εσύ είσαι??ξέρεις΄δώσε μου τη coca cola γιατί κάποιος μου είπε πριν οτι έχει λήξει.για πάρε μια άλλη.οι άλλες δεν εχουν πρόβλημα.ήθελα να τον ρωτήσω γιατί την έχεις ακόμα μέσα αφού έληξε,αλλά τεσπα.πέρνω μια άλλη,την ελέγχω,όλα οκ-πληρώνω και φεύγω.κάθομαι στο μπαλκόνι να κάνω τσιγαράκι και τον βλέπω να βγαίνει απο το περίπτερο,και ξαναβάζει την coca-cola στο ψυγείο,καλά χωμένη για να την πάρει κάποιο άλλο θύμα.κι όλα αυτά για να μη χάσει το ευρώ.

:confused: Αυτός φροντίζει την υγεία των πελατών της γειτονιάς του μόνο :blink:

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Καλα αυτος ειναι κακομοιρης μωρε, ουτε ενα ποστ σε φορουμ δεν του αξιζει. Καραγυφτος του κερατα ειναι για 30ευρωλεπτα.

Tis proales piga sto American House sto pasalimani,kateu8inome pros to tamio gia do apo pano poy exei to menu.

Piso apo ta tamia exei to magirio..anixto (fenete diladi) kai ida ton magira na krata sto ena xeri to tsigaro..kai sto alo me gimno xeri (dixos ganti) na piani ta makaronia apo ena mpol megalo kai na ta bazi se piato..

o tamias me kita lei apofasisate? kai leo.. me auto pou blepo apo piso.. na piani o magiras ta makaronia etsi.. asto pao alou..

http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg

Φροντίζει τους τακτικούς πελάτες του ο κύριος. :p

μου θυμιζει το περιστατικο που ετυχε στον pankard παλι στο φουρνο της βαρκιζας...:D τουλαχιστον στη γειτονια του δεν κινδυνευει:)

PARATIRISI: O himos pou vgainei, kseplenei ta APLITA portokalakia (eksoteriko meros pou ta pianei o kathenas, pou ta akoumpane kato ktl) kai stazei sto potiraki sou, ehontas parasirei oti sk**to ehei mazeupsei to little orange!!!!

Τα πορτοκαλια πλενονται πολυ καλα πριν μπουν στο μηχανιμα.:cool: Δεν ισχυει αυτο που λες.

Τα πορτοκαλια πλενονται πολυ καλα πριν μπουν στο μηχανιμα.:cool: Δεν ισχυει αυτο που λες.

Καλα μην βαζεις και το χερι σου στη φωτια!

Αφου ημουν μπροστα και το εχω ξαναδει να γινεται!

Λες να καθομαι και να βγαζω σεναρια? Δεν θα το ελεγα!:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα μην βαζεις και το χερι σου στη φωτια!

Αφου ημουν μπροστα και το εχω ξαναδει να γινεται!

Λες να καθομαι και να βγαζω σεναρια? Δεν θα το ελεγα!:cool:

Ξαναλεω, τα πορτοκαλια πλενονται ενα-ενα στο back office και μετα μπαινουν στο μηχανιμα.

ayto kata kanona....uparxoun kai oi eksaireseis...

Για ολα τα πραγματα υπαρχουν εξαιρεσεις.

Υπαρχει διαδικασια για τα πορτοκαλια, και σας στην ανεφερα παραπανω.

Μη το κουρασουμε αλλο το θεμα.

Tis proales piga sto American House sto pasalimani,kateu8inome pros to tamio gia do apo pano poy exei to menu.

Piso apo ta tamia exei to magirio..anixto (fenete diladi) kai ida ton magira na krata sto ena xeri to tsigaro..kai sto alo me gimno xeri (dixos ganti) na piani ta makaronia apo ena mpol megalo kai na ta bazi se piato..

o tamias me kita lei apofasisate? kai leo.. me auto pou blepo apo piso.. na piani o magiras ta makaronia etsi.. asto pao alou..

Στο Αμερικαν Χαουζ ε?Παντως εχω φαει αρκετες φορες στο συγκεκριμενο μαγαζι & δε μου εχουν δωσει την εντυπωση βρωμιαρηδων...ολοι φορουσαν γαντια παντα & τα εψηναν μπροστα σου...μηπως δεν ηταν ο μαγειρας αυτος που ειδες?:worry:

Αγαπητε geovass δεν ξερω αν εχεις καποιες μετοχες στα Starbucks, αλλα μην γινεσαι και προκλητικος λεγοντας οτι το κουραζουμε κιολας...:mad:

Μπορεις να μου εξηγησεις πως μπορεις να πλυνεις τα πορτοκαλια οταν ειναι μεσα στο δυχτακι δεμενα???? :lol:

Σιγα μην τα βουρτιζουν κιολας! Ας σοβαρευτουμε λιγο, το εχουν κανει αρκετες φορες μπροστα μου, κυριως στην Ομονοια αλλα και στο Κολωνακι.

Και μην μας πεις οτι μεσα στο δυχτακι ειναι ηδη πλυμενα οταν, σερνονται ολα μαζι, ασε σε παρακαλω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πράγματι υπάρχει διαδικασία για όλα, όπως δυστυχώς πράγματι παρακάμπτεται αυτή η διαδικασία σε πολλές επιχειρήσεις γι' αυτό και έχουμε πολλά αντίστοιχα παραδείγματα! Αλλιώς όλα θα ήταν άψογα!

Π.χ. στα Sandwitchland σίγουρα υπάρχει διαδικασία πλυσίματος των φλυτζανιών του καφέ αλλά εμένα μου έχουν δώσει φλυτζάνι με κραγιόν και ξεραμένο καφέ στο χείλος του από τον/την προηγούμενο/η... Επίσης (για την ίδια επιχείρηση μιλάω και συγκεκριμένα για το κατάστημα στη γωνία Τσιμισκή με Ικτίνου που νομίζω ότι έκλεισε ήδη...) σίγουρα είχαν διαδικασία γεμίσματος σαπουνιού για τα χέρια και καθαρισμού τουαλετών αλλά έτυχε να μην υπάρχει σαπούνι και να βρωμάν οι τουαλέτες από το υπόγειο που βρισκόταν μέχρι επάνω!... (Νερό υπήρχε εκείνη την ημέρα... δεν είχε καμία διακοπή που ίσως δικαιολογούσε αυτή τη βρωμιά σε κατάστημα γρήγορου φαγητού!...)

Διαδικασίες και νόμους έχουμε (σχεδόν) για τα πάντα, απλά εφαρμόζουμε τους κανόνες, τις διαδικασίες και τους νόμους κατά το γκ@υλούν, εεε συγνώμη, κατά το δοκούν.... αφού (όπως προανέφερα) η πλειοψηφία δεν ενοχλείται από τη βρωμιά.

@ Capone

στα άπλυτα φρούτα, το χειρότερο που τρως δεν είναι βρωμιά χεριών ή πατώματος ή πάγκου αλλά φυτοφάρμακα... τα οποία κατηγορούνται για την αύξηση του καρκίνου του ισοφάγου σε μη καπνιστές... Και για τους λάτρεις των διαδικασιών, υπάρχει σχετική διαδικασία που επιβάλλει τελευταίο ψεκασμό 15 περίπου ημέρες (ίσως διαφέρει ο αριθμός ημερών ανά είδος καλλιέργειας) πριν από τη συγκομιδή αλλά δεν θα βρεις κανέναν παραγωγό να το κάνει αυτό! Όλοι ψεκάζουν μία ημέρα πριν μαζέψουν ώστε να φτάσουν άθικτα τα φρούτα στον καταναλωτή και να μην έχουν απώλειες από τη συγκομιδή μέχρι την πώληση!... (Άλλος ένας κανόνας, διαδικασία, νόμος που εφαρμόζεται κατά το γκ@υλούν!...)

Σιγουρα ρε παιδια, δεν αντιλεγω, παντα υπαρχουν αυτα.

Απλα μην ειμαστε τοσο σιγουροι οτι ΄΄εκει΄΄ γινονται ολα καλα και δεν υπαρχει περιπτωση!

Δεν προκειται να σταματησω να πηγαινω εκει για καφε, αλλα δεν θα ξαναπαρω χυμο, οχι μονο απο εκει αλλα απο οπουδηποτε εχουν το συγκεκριμενο μηχανημα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπητε geovass δεν ξερω αν εχεις καποιες μετοχες στα Starbucks, αλλα μην γινεσαι και προκλητικος λεγοντας οτι το κουραζουμε κιολας...:mad:

Μπορεις να μου εξηγησεις πως μπορεις να πλυνεις τα πορτοκαλια οταν ειναι μεσα στο δυχτακι δεμενα???? :lol:

Σιγα μην τα βουρτιζουν κιολας! Ας σοβαρευτουμε λιγο, το εχουν κανει αρκετες φορες μπροστα μου, κυριως στην Ομονοια αλλα και στο Κολωνακι.

Και μην μας πεις οτι μεσα στο δυχτακι ειναι ηδη πλυμενα οταν, σερνονται ολα μαζι, ασε σε παρακαλω....

Χαλαρωσε.:!:

Δεν καταλαβαινω πιο διχτακι λες? Τα πορτοκαλια, πλενονται ενα ενα και μετα μπαινουν στην μηχανη. Πως μπορουν να ειναι σε διχτακι και να πεφτει ενα -ενα για να κοβεται και να στιβεται για να βγαινει ο χυμος ?:wacko:

Στα καταστηματα που αναφερω, οταν τελειωνουν τα πορτοκαλια, παει ο υπαλληλος καπου και ερχεται με ενα πορτοκαλι διχτακι, γεματο πορτοκαλια. Του ανοιγει μια τρυπουλα και ριχνει ολα τα πορτοκαλακια στο μεταλλικο καλαθακι που εχει στο επανω μερος το μηχανημα!!!

Τοσο απλο ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στα καταστηματα που αναφερω, οταν τελειωνουν τα πορτοκαλια, παει ο υπαλληλος καπου και ερχεται με ενα πορτοκαλι διχτακι, γεματο πορτοκαλια. Του ανοιγει μια τρυπουλα και ριχνει ολα τα πορτοκαλακια στο μεταλλικο καλαθακι που εχει στο επανω μερος το μηχανημα!!!

Τοσο απλο ;)

Τωρα το εξηγησες σωστα. Τωρα καταλαβα τι λες.

Αυτο δεν θα πρεπει να γινεται, συμφωνω.

oraia,tora pou ta brhkate metaksu sas ti mporei na ginei?

katagellia??siga mhn idrosei to ayti tous

parathrsh?ta idia...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μπα, τιποτα. Απλα δεν ξαναπαιρνω!

Εμενα πιο πολυ με εκνευρισε το γεγονος που αρχισαν και το σχολιαζανε τα ηλιθια που δουλευαν εκει, λες και δεν μπορουσα να τους ακουσω!

[sIGPIC][/sIGPIC]