giorgos_dinamik Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 sot? βοηθησε δεν καταλαβαίνω την ορολογία :( Ώρες οθόνης φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Παιδιά καλησπέρα μια βοήθεια σας παρακαλώ εάν ξέρετε πως μπορώ να βάλω κάποια επαφή σε απόρριψη; σε όλα τα samsung δεν είχα πρόβλημα σ αυτό το τηλέφωνο μου έχουν σπάσει τα νεύρα δεν μπορώ να το βρω εάν ξέρετε με βοηθάτε Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Και πόσο της % μπαταρία είχε μείνει; δες απο μπαταρια ειναι σουπερ... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 δες απο μπαταρια ειναι σουπερ... 3g ή lte χρησιμοποιησες? Αν ναι πόσο? Σημασία έχει με WiFi και Data πόσο βγάζει το κινητό ( εγώ προχθές με 70% χρήση WiFi και 30% Data έβγαλα 5:16 οθόνη με υπόλοιπο 16%. Εναλλάξ βγάζω max 4:30) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 3g ή lte χρησιμοποιησες? Αν ναι πόσο? Σημασία έχει με WiFi και Data πόσο βγάζει το κινητό ( εγώ προχθές με 70% χρήση WiFi και 30% Data έβγαλα 5:16 οθόνη με υπόλοιπο 16%. Εναλλάξ βγάζω max 4:30) 3g.. ε και εγς καπου εκει ημουν. 80 wifi 20 3g. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Τα πράγματα περίπου ίδια και στο note 5. Στην τρίτη φόρτιση μου έβγαλε 4:30 ώρες οθόνης σε 36 ώρες λειτουργίας αποκλειστικά όμως με wifi. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Απ' ότι φαίνεται από τα πρώτα αποτελέσματα, αποδεικνύεται περίτρανα ότι όσο και να προσπαθήσει το λειτουργικό & τα χημηλής κατανάλωσης εξαρτήματα(οθόνη/cpu κλπ) θαύματα δεν γίνονται, αν η μπαταρία είναι λειψή, λειψή θα ναι και η αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Απ' ότι φαίνεται από τα πρώτα αποτελέσματα, αποδεικνύεται περίτρανα ότι όσο και να προσπαθήσει το λειτουργικό & τα χημηλής κατανάλωσης εξαρτήματα(οθόνη/cpu κλπ) θαύματα δεν γίνονται, αν η μπαταρία είναι λειψή, λειψή θα ναι και η αυτονομία. Γιατί το λες αυτό. Στο 18 ωρο μέσο όρο χρήσης αν βγάζει 4+ ώρες οθόνης με μικτή χρήση είναι λίγο? Νομίζω ότι είναι μια χαρά. Και στην τελική με μισή ώρα φόρτισης έχει άλλο ένα 50% μπαταρία. Νομίζω ότι είναι μια χαρά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 σε λίγο καιρό θα είμαι κάτοχος του s6 edge plus..... προερχόμενος από το s6 edge ελπίζω να μην απογοητευτώ..... κυρίως λόγω μπαταρίας που με χάλασε πολύ.....μια χαρα όμως θεωρούσα το μέγεθος του s6 edge.... μακάρι να μην μου φανεί τεράστιο Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Γιατί το λες αυτό. Στο 18 ωρο μέσο όρο χρήσης αν βγάζει 4+ ώρες οθόνης με μικτή χρήση είναι λίγο? Νομίζω ότι είναι μια χαρά. Και στην τελική με μισή ώρα φόρτισης έχει άλλο ένα 50% μπαταρία. Νομίζω ότι είναι μια χαρά. Θα το χαρακτήριζα μέσο όρο, ειδικά από ένα επαγγελματικό εργαλείο θα ήθελα κάτι παραπάνω, απλά δεν είναι deal breaker. Αλλά γιατί να μη δώσει μια 4000+(που άνετα μπορούσε) & να προσφέρει πραγματικά κορυφαία αυτονομία? Στα ίδια παίζει και το note edge, μόνο με 2η μπαταρία βγάζει τις ''βαριές'' μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Γιατί το λες αυτό. Στο 18 ωρο μέσο όρο χρήσης αν βγάζει 4+ ώρες οθόνης με μικτή χρήση είναι λίγο? Νομίζω ότι είναι μια χαρά. Και στην τελική με μισή ώρα φόρτισης έχει άλλο ένα 50% μπαταρία. Νομίζω ότι είναι μια χαρά. Νίκο αυτή την μισή ώρα όμως είσαι χωρίς συσκευή. Και αν δεν έχεις μαζί power bank στα ταξίδια χαίρετε. Να πω την αλήθεια επειδή ξέρω τον εαυτό μου προετοιμαζομαι. Πήρα ένα ταμπλετακι Windows 10 με πενάκι για συμπλήρωμα ώστε να με φτάνει η μπαταρία. Αλλάζω συσκευές Οκτώβρη και Απρίλιο που έρχομαι Ελλάδα. Δυσκολεύομαι να αντισταθώ όσο πλησιάζει ο Οκτώβρης :D παρόλο που το note edge μ έχει βολέψει όσο τίποτα άλλο τόσα χρόνια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Όσοι το έχετε σας έβγαλε καμία αναβάθμιση? Εμένα μου έβγαλε μια με το που το άνοιξα. Βελτίωση μπαταρίας έλεγε και ασύρματης φορτισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Συγνώμη για να καταλάβω οι 4+ ώρες οθόνης με μικτή χρήση είναι λίγες? Στο 18 ωρο λειτουργίας? Αυτό μεταφράζεται σε 6 ώρες με wifi ρε παιδιά. Νομίζω ότι είναι μια χαρά. Και το γεγονός της γρήγορης φόρτισης σίγουρα είναι στα υπέρ του. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Οι διαφορές στην πράξη είναι μικρές. Σε σχέση με το note 5 υστερεί λίγο σε φωτεινότητα και γενικά η οθόνη του Ν5 είναι λίγο καλύτερη. Λογικό γιατί ακόμα οι edge δεν μπορούν να αποδοσουν το ίδιο. Από την άλλη το plus είναι λίγο πιο γρήγορο από το Ν5. Γενικά όμως όπως είχα δει σε κάποιο συγκριτικό το πιο γρήγορο απ όλα είναι το απλό S6. Κωστα, αυτο που ειδα ειναι πως οι οθονες των note 5, s6 edge plus ειναι ακριβως ιδιες σε αποδοση (χρωματα + φωτεινοτητα). Συγκριτικα με το μικρο s6 edge, η οθονη του edge plus ειναι ανετα 35% πιο φωτεινη, ασυζητητι (κι αυτο δινει και καλυτερο λευκο). Χρωματα ακριβως τα ιδια. Μπαταρια σε σχεση με το μικρο +20% περιπου. Κατα τα αλλα στην πραξη (σε χρηση δηλαδη) δεν εχουν απολυτως καμια διαφορα (προσωπικα το 1 γιγα εξτρα δεν το ειδα πουθενα να κανει τη διαφορα), μη σου πω οτι σε ορισμενες περιπτωσεις ειδα το "μικρο" να αποκρινεται και πιο γρηγορα (φορτωση ιστοσελιδων). Προσοχη: Μην κανετε το λαθος να συγκρινετε 2 εκθεσιακα μοντελα, με συσκευες απο τη μια εκτεθειμενες για μηνες σε χρηση και απο την αλλη μολις 4-5 μερες στη βιτρινα (καθως μολις μπηκε στα stands το "μεγαλο"). Καλοριζικο το νεο εργαλειο σε ολους τους νεους κατοχους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Συγνώμη για να καταλάβω οι 4+ ώρες οθόνης με μικτή χρήση είναι λίγες? Στο 18 ωρο λειτουργίας? Αυτό μεταφράζεται σε 6 ώρες με wifi ρε παιδιά. Νομίζω ότι είναι μια χαρά. Και το γεγονός της γρήγορης φόρτισης σίγουρα είναι στα υπέρ του. Όπως είπα και πριν, μέσο όρο θα το χαρακτήριζα και ενώ θα μπορούσε να δώσει παραπάνω. Γιατί να μην δώσει μια 4000+ μπαταρία και να πετύχει αυτονομία Ζ3/mate 7? -Σε 14h χρήσης(δηλαδή Από 8 πρωί μέχρι 10 βράδυ), αποκλειστικά σε 3G, μόνιμα bt επάνω, συγχρονισμοί να τρέχουν & φωτεινότητα σε 80-100%, πιστεύεις θα βγάλει παραπάνω από 4h + 1h κλήσεις? -Επίσης, σε σχέση με note 4, με παρόμοια χρήση, πως το βλέπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Συγνώμη για να καταλάβω οι 4+ ώρες οθόνης με μικτή χρήση είναι λίγες? Στο 18 ωρο λειτουργίας? Αυτό μεταφράζεται σε 6 ώρες με wifi ρε παιδιά. Νομίζω ότι είναι μια χαρά. Και το γεγονός της γρήγορης φόρτισης σίγουρα είναι στα υπέρ του. Νικόλα τόσο βγάζει και είναι μια χαρά! Αν κάποιος θέλει να το λιώσει καθημερινά τότε απλά θα έχει καλωδιακι και φορτιστή ή power bank από κοντά.. Επίσης καμία συσκευή δεν θα τον κάλυπτε απόλυτα οπότε κάπου είναι φιλοσοφικο το ζήτημα. Η συσκευή είναι πολύ καλή έως άριστη, όπως είπε και ο Βαγγέλης από πάνω η οθόνη μια απόλαυση και σαν σύνολο ίσως ότι καλύτερο σήμερα (Note 5 ή Edge+).. Για το φιλαράκι από πάνω, είχα Ματε7 και δεν είδα ποτέ αυτά τα 10 ώρα, πάνω κάτω αντε να είδα 10-15% επιπλέον του Note4 τότε, νομίζω ο καθένας κάνει άλλη χρήση, εμένα πχ η οθόνη μου αρέσει φωτεινή κτλ Α επίσης να σου απαντήσω στο ερώτημά σου, δεν θα βγάλει 4 ώρες οθόνη αν το έχεις 80-100% φωτεινότητα σε 4G και μια ώρα κλήσεις.. πιστεύω 3 με 3,5 ώρες θα βγάλει, αλλά η οθόνη είναι πολύ φωτεινή στο 80-100% Edited September 10, 2015 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 @ Βαγγέλη αν αποφασίσω να αφήσω το note edge που μ έχει βολέψει φοβερά, δεν ξέρω ποιο από τα δύο θα προτιμήσω μεταξύ 6 edge plus και Ν5. Θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα με βολέψει το ταμπλετακι που πήρα στις εργασίες που χρειάζομαι πενάκι. Είμαι πιο κοντά πάντως στο Note λόγο αδυναμίας στην σειρά αλλά και της edge γραμμής πίσω που κάνει το κράτημα και την χρήση ευκολότερη. Συν ότι δείχνει στενότερο απ ότι είναι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Όπως είπα και πριν, μέσο όρο θα το χαρακτήριζα και ενώ θα μπορούσε να δώσει παραπάνω. Γιατί να μην δώσει μια 4000+ μπαταρία και να πετύχει αυτονομία Ζ3/mate 7? -Σε 14h χρήσης(δηλαδή Από 8 πρωί μέχρι 10 βράδυ), αποκλειστικά σε 3G, μόνιμα bt επάνω, συγχρονισμοί να τρέχουν & φωτεινότητα σε 80-100%, πιστεύεις θα βγάλει παραπάνω από 4h + 1h κλήσεις? -Επίσης, σε σχέση με note 4, με παρόμοια χρήση, πως το βλέπεις? 4:30 ώρες οθόνης με 1:20 ομιλία φωτεινότητα στην μέση και auto(Και είναι και ψηλά πιστέψτε με ) εννοείται με όλα να τρέχουν και φορτωμενες 120 + εφαρμογές εμένα μου έβγαλε σε 18 ώρες χρήσης και το έβαλα για φόρτιση και είχε άλλο ένα 8% ακόμα για να κλείσει. Έχει πολύ καλή μπαταρία και εξαιρετικό stand by. Τώρα αν το σήμα της κινητής είναι κακό η αν φάει κανένα κόλλημα καμία εφαρμογή θα υπάρχουν σίγουρα απώλειες. Με την ίδια χρήση αποκλειστικά με wifi είδα 5:50 ώρες και είχε ακόμα 15% για να κλείσει. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Για το φιλαράκι από πάνω, είχα Ματε7 και δεν είδα ποτέ αυτά τα 10 ώρα, πάνω κάτω αντε να είδα 10-15% επιπλέον του Note4 τότε, νομίζω ο καθένας κάνει άλλη χρήση, εμένα πχ η οθόνη μου αρέσει φωτεινή κτλ Σ' αυτό έχεις δίκιο, γι' αυτό και ένα ξερό sot προσωπικά δεν μου λέει πολλά(με g2 έχω βγάλει 10h, αλλά συνήθως έπαιζα στις 5,5) για το mate 7 έχω μόνο feedback χρηστώ οπότε δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, αλλά για g2/note 2 που έχω προσωπική άποψη η διαφορά με το note edge που έχω τώρα είναι μεγάλη γύρω στο 30%.(ήτοι 1,5h sot) Επιμένω λοιπόν ότι η samsung έδωσε πολύ λιγότερα σε μπαταρία από ότι μπορούσε, το θέμα είναι από κει και πέρα αν η κατάσταση μ'αυτήν την μπαταρία παλεύεται ή όχι. Αν μπορείς ή εσύ ή ο φίλος παραπάνω θα ήθελα να μου πείτε σε σχέση με το note 4(ή με note edge, ή με κάποια άλλη γνωστή ναυαρχίδα) πως τα πάνε note 5 & s6 edge+? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Σ' αυτό έχεις δίκιο, γι' αυτό και ένα ξερό sot προσωπικά δεν μου λέει πολλά(με g2 έχω βγάλει 10h, αλλά συνήθως έπαιζα στις 5,5) για το mate 7 έχω μόνο feedback χρηστώ οπότε δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, αλλά για g2/note 2 που έχω προσωπική άποψη η διαφορά με το note edge που έχω τώρα είναι μεγάλη γύρω στο 30%.(ήτοι 1,5h sot) Επιμένω λοιπόν ότι η samsung έδωσε πολύ λιγότερα σε μπαταρία από ότι μπορούσε, το θέμα είναι από κει και πέρα αν η κατάσταση μ'αυτήν την μπαταρία παλεύεται ή όχι. Αν μπορείς ή εσύ ή ο φίλος παραπάνω θα ήθελα να μου πείτε σε σχέση με το note 4(ή με note edge, ή με κάποια άλλη γνωστή ναυαρχίδα) πως τα πάνε note 5 & s6 edge+? Σε σχέση με το νοτελι 4 είναι μια ώρα παραπάνω η μπαταρία. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Σε σχέση με το νοτελι 4 είναι μια ώρα παραπάνω η μπαταρία. Πήρα μια ιδέα, ευχαριστώ, με το 4άρι είχα μείνει αρκετά ικανοποιημένος στην αυτονομία, αν είναι έτσι τότε μιλάμε για μια χαρά αυτονομία. (Αλλά φαντάσου να χε δώσει μια 4000 τι θα πετύχαινε, γι' αυτό γκρινιάζω:lol:) Πάντως, από ότι έχει βγει μετά το note edge μόνο g4 & note 5/s6 edge plus μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον, δυστυχώς το καθένα έχει θεματάκια που με φρενάρουν. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Πήρα μια ιδέα, ευχαριστώ, με το 4άρι είχα μείνει αρκετά ικανοποιημένος στην αυτονομία, αν είναι έτσι τότε μιλάμε για μια χαρά αυτονομία. (Αλλά φαντάσου να χε δώσει μια 4000 τι θα πετύχαινε, γι' αυτό γκρινιάζω:lol:) Πάντως, από ότι έχει βγει μετά το note edge μόνο g4 & note 5/s6 edge plus μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον, δυστυχώς το καθένα έχει θεματάκια που με φρενάρουν. :X Και 3500 να έδινε θα ήταν σούπερ απλά δεν ήθελε να θυσιάσει το design ώστε να αυξήσει τις πωλήσεις.. Θα μπορούσε λέω εγώ τώρα να δώσει 3300-3500 στο Note5 ώστε να το προόριζε για πιο βαριά χρήση πιο "απαιτητικών χρηστών". Αν ήταν έτσι τα πράγματα θα ειχα Νοτε 5 τώρα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Και 3500 να έδινε θα ήταν σούπερ απλά δεν ήθελε να θυσιάσει το design ώστε να αυξήσει τις πωλήσεις.. Θα μπορούσε λέω εγώ τώρα να δώσει 3300-3500 στο Note5 ώστε να το προόριζε για πιο βαριά χρήση πιο "απαιτητικών χρηστών". Αν ήταν έτσι τα πράγματα θα ειχα Νοτε 5 τώρα :happy: Ευθύμη γι' αυτό η γκρίνια, χάριν του φαίνεσθαι θυσιάζει την ουσία, & εφόσον έβγαλε s6 edge+, το note έπρεπε να το αφήσει να παίζει μόνο του στη δική του κατηγορία.(Κατά τη γνώμη μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Μετά την ανακοίνωση των νέων iPhone, πολλοί θα καταλήξουν εδώ. Από το 2011 κάθε χρόνο το ίδιο. Αν θες να κάνεις δουλειά με το smartphone πας samsung. Βοηθά η Apple να ξανά ανέβουν οι πωλήσεις της :D Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 @ Βαγγέλη αν αποφασίσω να αφήσω το note edge που μ έχει βολέψει φοβερά, δεν ξέρω ποιο από τα δύο θα προτιμήσω μεταξύ 6 edge plus και Ν5. Θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα με βολέψει το ταμπλετακι που πήρα στις εργασίες που χρειάζομαι πενάκι. Είμαι πιο κοντά πάντως στο Note λόγο αδυναμίας στην σειρά αλλά και της edge γραμμής πίσω που κάνει το κράτημα και την χρήση ευκολότερη. Συν ότι δείχνει στενότερο απ ότι είναι. Ναι Κωστα κι εγω για Note 5 64GB θα παω μολις κυκλοφορησει αυτή η εκδοση. Μεχρι τοτε s6 edge... Οποιο και να επιλεξεις παντως, ειτε s6 edge plus, ειτε Note 5, κατά τη γνωμη μου θα εχεις το καλυτερο phablet της αγορας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts