Jump to content

Samsung Galaxy Note 5

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ παιδιά ξανά μίλησα με το κατάστημα (Αθήνα, Πόρτο Ράφτη).

Ναι θα το φέρει η Voda κανονικά και επίσημα μου είπε ο υπάλληλος, αλλά δεν ήξερε να μου πεί ακριβώς ημερομηνία. Φαντάζεται προς το τέλος του μήνα.

Στην ερωτησή μου περί τιμής δεν ήξερε να μου απαντήσει (υποθέτει ότι δεν θα κάνει κάτω από 700ε !! :wacko:)

Αν δεν ακουστει κατι επισημα μην πιστευεις κανεναν.. και πριν κανεναν μηνα τα ιδια ελεγαν... οτι Ιανουαριο θα ειναι εδω....

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σ ένα πράγμα υστερεί το gear s.

Στις εφαρμογές. Πέρα των εφαρμογών της Samsung δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με εφαρμογές τρίτων.

Αντιθέτως στο Apple Watch οι εφαρμογές ειναι λειτουργικές και όχι μόνο για υλοποιήσεις.

Κατα τα αλλά το Gear S ειναι πιο ανθεκτικό και με μπαταρία που κρατά άνετα 2 μέρες.

Έχω το urban 1 και είμαι το ίδιο ευχαριστημένος αν και διαθέτει ακόμα λιγότερες λειτουργίες. Ειναι όμως πιο ρολόι από τα αλλά δυο και πολύ καλή κατασκευή.

Κωστα, αν δεν επιλεξεις το gear s που ειναι φανταστικο (μεγαλη οθονη, υποδοχη sim για δευτερη καρτα με προωθηση ολων των ειδοποιησεων, τελειο για γυμανστηριο, τρεξιμο κλπ), τοτε χιλιες φορες να επιλεξω ενα moto 360 (στα 150 ευρω, στο 1/3 της τιμης δηλαδη του φθηνοτερου apple watch), που ειναι και πιο ομορφο. Αλλωστε, αν εξαιρεσεις ειδοποιησεις και 2-3 βασικες εφαρμογες, δε μπορει να υποκαταστησει μια τετοια συσκευη το κινητο. Αλλα με μια sim για αυτονομια, ειναι το απολυτο companion device, ειδικα για τις περιπτωσεις που δε θες/ μπορεις να κουβαλας κινητο τηλεφωνο. Δυστυχως αξιος διαδοχος δεν ηρθε (θεωρω το gear s2 κατωτερο απο καθε αποψη), οποτε ακομα και σημερα η αγορα του gear s σε συνδυασμο με ενα note, ειναι ο,τι καλυτερο ;)

Εγω μονο nameless rom με arter kernel φοραω.. εδω και καιρο.. δεν τον αλλαζω.. ασε που απο υποστηριξη ετσι κι αλλιως ειμαστε για κλαματα. Τιποτα δεν εχουμε.. ωρες ωρες ζηλευω πολυ τους κατοχους Nexus.. αλλα δεν δινεις το 5αρι για να πας εκει..

Αν μπορείτε δώστε μας περισσότερα στοιχεία, και με διευθύνσεις, για roms και root (αν είναι δυνατόν χωρίς να γράφει ο knox).

Εμένα δεν με ενδιαφέρει να να αλλάξω rom... να απαλλαγώ από τις διαφημίσεις θέλω....

Έχω το SM-N920CD

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Αν μπορείτε δώστε μας περισσότερα στοιχεία, και με διευθύνσεις, για roms και root (αν είναι δυνατόν χωρίς να γράφει ο knox).

Εμένα δεν με ενδιαφέρει να να αλλάξω rom... να απαλλαγώ από τις διαφημίσεις θέλω....

Έχω το SM-N920CD

Δεν υπαρχει τροπος για root στο Note 5 χωρις να γραφει ο knox.. για τα διαφημιστικα αφου εισαι stock θα κατεβασεις αυτό

http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/adguard-ad-blocker-doesnt-require-root-t2958895

Edited by m7ixalis

Δεν υπαρχει τροπος για root στο Note 5 χωρις να γραφει ο knox.. για τα διαφημιστικα αφου εισαι stock θα κατεβασεις αυτό

http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/adguard-ad-blocker-doesnt-require-root-t2958895

Στέφανε σε ευχαριστώ πολύ. Το δοκίμασα και δείχνει ότι δουλεύει.

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Στέφανε σε ευχαριστώ πολύ. Το δοκίμασα και δείχνει ότι δουλεύει.

Ναι δουλευει, απλα τρωει αρκετη μπαταρια.. παντως μπορεις να το απενεργοποιεις οταν δεν κανεις browsing για να μην σου τρωει αδικα... το adaway ειναι εγγυηση οσων αφορα τις διαφημισεις αλλα εκει θελεις root..

Καλημέρα σε όλους, κάτοχος κι εγώ NOTE 5 n9200, Silver Titanium και σαν παραδοσιακά χρήστης όλης της σειράς Note τα τελευταία χρόνια, θέολοντας να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας, μπορώ να πω ότι πλέον το 5άρι έχει αυτό το κάτι παραπάνω που μπορεί να θέλαμε απο τα προηγούμενα.

Μεταλλική κατασκευή, σωστό μέγεθος με εξαιρετική αίσθηση στο χέρι, κάμερα πραγματικά κορυφή και κυρίως διάρκεια χρήσης (μπαταρία) πλέον των προσδοκιών.

Θα συμφωνήσω με το σχόλιο περί ROOT. Είναι πραγματικά στη διακριτική ευχέρεια του κάθε κατόχου που πληρώνει ένα σεβαστό ποσό για την απόκτησή του, να κάνει root τη συσκευή και να προβεί στα όποια customizations επιθυμεί. Ένας λόγος περισσότερο για το 5άρι που ούτως ή άλλως δεν καλύπτεται από εγγύηση.

Ένα τηλέφωνο που μπορεί να σου προσφέρει περισσότερα πράγματα και χρηστικότητα (για όποιον το επιθυμεί και το χρειάζεται βέβαια...) είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτεί.

Σχεικά με τη χρήση των 2 καρτών sim, πραγματικά είναι εξαιρετική. Ενεργές και οι δύο κάρτες, με το 4G+ (ταυτόχρονη χρήση έως 4G+ στη μία κάρτα και έως 2G στην άλλη).

Το πενάκι είναι μια κατηγορία από μόνο του, όπου για όσους το χρησιμοποιούν, οι πρόσθετες δυνατότητες είναι μοναδικές (και κάποιες νέες και πρωτοπόρες πλέον...).

Σίγουρα ανταγωνισμός υπάρχει, αλλά πλέον έγκειται στις ορέξεις και απαιτήσεις των χρηστών. Π.χ. ένα iPhone 6 - 6s (plus) είναι αυτή τη στιγμή κορυφαίο, παρά τις όποιες ελλείψεις σε σχέση με android. Απλά ένα Note είναι πάντα πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο πιστεύω...

Σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια!

Edited by bewator

Ναι δουλευει, απλα τρωει αρκετη μπαταρια.. παντως μπορεις να το απενεργοποιεις οταν δεν κανεις browsing για να μην σου τρωει αδικα... το adaway ειναι εγγυηση οσων αφορα τις διαφημισεις αλλα εκει θελεις root..

Ναι το adaway χρησιμοποιούσα μέχρι πρότινος. Θα προχωρήσω σύντομα σε root αλλά αυτή την περίοδο δεν έχω χρόνο για ξαναστήσιμο. Έτσι και αλλιώς το να γράψει ο knox δεν έχει σημασία...

Οσοι το παιρνετε τωρα με 5.1 firmware δεν ανησυχειτε οτι θα μπρικιάσει μολις θυμηθει να βγαλει η Samsung την 6.0 αναβαθμιση? Κολληματα, wifi και ολα τα καλα που μας εδωσε στις προηγουμενες αναβαθμισεις η Sammy.

Κριμα τα λεφτα για να εχει προβληματα επειδη ακομα ερχεται με 5.1 απο εργοστασιο.

Οσοι το παιρνετε τωρα με 5.1 firmware δεν ανησυχειτε οτι θα μπρικιάσει μολις θυμηθει να βγαλει η Samsung την 6.0 αναβαθμιση? Κολληματα, wifi και ολα τα καλα που μας εδωσε στις προηγουμενες αναβαθμισεις η Sammy.

Κριμα τα λεφτα για να εχει προβληματα επειδη ακομα ερχεται με 5.1 απο εργοστασιο.

Δεν θα μπρικιάσει είπαμε... Αν και καταλαβαίνω οτι το λες μεταφορικά.

Εε κοίτα το πιο λογικό ειναι να περιμένεις και να μην την περάσεις κατ ευθείαν.

Μπες και διαβασε εδω οταν ερθει η ωρα κανενα σχολιο και αν δεις τα χιλια προβλήματα μην την περάσεις.

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Καλημέρα σε όλους, κάτοχος κι εγώ NOTE 5 n9200, Silver Titanium και σαν παραδοσιακά χρήστης όλης της σειράς Note τα τελευταία χρόνια, θέολοντας να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας, μπορώ να πω ότι πλέον το 5άρι έχει αυτό το κάτι παραπάνω που μπορεί να θέλαμε απο τα προηγούμενα.

Μεταλλική κατασκευή, σωστό μέγεθος με εξαιρετική αίσθηση στο χέρι, κάμερα πραγματικά κορυφή και κυρίως διάρκεια χρήσης (μπαταρία) πλέον των προσδοκιών.

Θα συμφωνήσω με το σχόλιο περί ROOT. Είναι πραγματικά στη διακριτική ευχέρεια του κάθε κατόχου που πληρώνει ένα σεβαστό ποσό για την απόκτησή του, να κάνει root τη συσκευή και να προβεί στα όποια customizations επιθυμεί. Ένας λόγος περισσότερο για το 5άρι που ούτως ή άλλως δεν καλύπτεται από εγγύηση.

Ένα τηλέφωνο που μπορεί να σου προσφέρει περισσότερα πράγματα και χρηστικότητα (για όποιον το επιθυμεί και το χρειάζεται βέβαια...) είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτεί.

Σχεικά με τη χρήση των 2 καρτών sim, πραγματικά είναι εξαιρετική. Ενεργές και οι δύο κάρτες, με το 4G+ (ταυτόχρονη χρήση έως 4G+ στη μία κάρτα και έως 2G στην άλλη).

Το πενάκι είναι μια κατηγορία από μόνο του, όπου για όσους το χρησιμοποιούν, οι πρόσθετες δυνατότητες είναι μοναδικές (και κάποιες νέες και πρωτοπόρες πλέον...).

Σίγουρα ανταγωνισμός υπάρχει, αλλά πλέον έγκειται στις ορέξεις και απαιτήσεις των χρηστών. Π.χ. ένα iPhone 6 - 6s (plus) είναι αυτή τη στιγμή κορυφαίο, παρά τις όποιες ελλείψεις σε σχέση με android. Απλά ένα Note είναι πάντα πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο πιστεύω...

Σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια!

Τα είπες όλα. Πολύ σωστή προσέγγιση.

Θα προτιμούσα βέβαια ένα Edge plus με πενάκι.

Πιστεύω ότι τα edge ειναι φέτος μακρά τα πιο όμορφα κινητά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σε διαφορετικες συσκευες Edge που δοκιμασα(το εγραψα και πιο πανω) το πληκτρο Χ στα μηνυματα δεν πατιωταν καλα γιατι ηταν πανω στο curve. Δε θα πηγαινα σε αυτη τη συσκευη-εκτος αν ημουν εγω ατυχος με ολες τις συσκευες που ειδα-

Σε διαφορετικες συσκευες Edge που δοκιμασα(το εγραψα και πιο πανω) το πληκτρο Χ στα μηνυματα δεν πατιωταν καλα γιατι ηταν πανω στο curve. Δε θα πηγαινα σε αυτη τη συσκευη-εκτος αν ημουν εγω ατυχος με ολες τις συσκευες που ειδα-

Δεν υπάρχει αυτό που λες εκτός μόνο στην περίπτωση που φορούσε tempered glass

Δεν υπάρχει αυτό που λες εκτός μόνο στην περίπτωση που φορούσε tempered glass

Κι ομως υπηρξε! Δεν ξερω αν φορουσαν tempered glass. Αν το προκαλει αυτο τοτε ισως ναι! :p:p

Ναι το adaway χρησιμοποιούσα μέχρι πρότινος. Θα προχωρήσω σύντομα σε root αλλά αυτή την περίοδο δεν έχω χρόνο για ξαναστήσιμο. Έτσι και αλλιώς το να γράψει ο knox δεν έχει σημασία...

Δε στήνεις από την αρχή, πλέον περνάς με odin το CF-root και είσαι έτοιμος.... Βάζεις και Philz recovery με odin και όταν έχεις χρόνο περνάς και μια Custom rom...

Δε στήνεις από την αρχή, πλέον περνάς με odin το CF-root και είσαι έτοιμος.... Βάζεις και Philz recovery με odin και όταν έχεις χρόνο περνάς και μια Custom rom...

Καλημερα και απο εμενα.

Πανω σε αυτο τον τροπο για root θα μπορουσες λιγο να γινεις πιο κατατοπιστικος γιατι ενδιαφερομαι να κανω root ενα δικαρτο 920C και αν θες για να μην απασχολουμε το νημα στειλε μου PM. Σε ευχαριστω προκαταβολικα.

Και μια απορια μου αν υπαρχει καποιος που γνωριζει.

Το δικο μου παροτι δικαρτο πουθενα μα πουθενα ομως δεν αναφερεται σαν 920CD.

Παντου ομως παντου αναγραφει 920C ακομα και μεσα στις πληροφοριες συσκευης το ιδιο. Το μονο σημειο που αναφερει οτι ειναι δικαρτο ειναι μια μικρη επισημανση πανω στο κουτι του που λεει DUOS.

Μονο εκει. Το ιδιο συμβαινει και σε εσας η αναφερεται σαν 920CD;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Καλημερα και απο εμενα.

Πανω σε αυτο τον τροπο για root θα μπορουσες λιγο να γινεις πιο κατατοπιστικος γιατι ενδιαφερομαι να κανω root ενα δικαρτο 920C και αν θες για να μην απασχολουμε το νημα στειλε μου PM. Σε ευχαριστω προκαταβολικα.

Παντου ομως παντου αναγραφει 920C ακομα και μεσα στις πληροφοριες συσκευης το ιδιο. Το μονο σημειο που αναφερει οτι ειναι δικαρτο ειναι μια μικρη επισημανση πανω στο κουτι του που λεει DUOS.

Εμενα γραφει Duos και στην πλατη του κινητου. Πουθενα αλλου ομως. Εχθες μετα απο ενα μηνα ειχα και το πρωτο black out. Δηλαδη ενω ηταν ανοιχτο δεν μπορουσα να λαβω καμια κληση. Δεν το ηξερα βεβαια , απλα προσπαθησα τυχαια να χρησιμοποιησω το τηλεφωνο και μποκαρισε η οθονη. Δηλαδη παγωσε. Το εκανα ρεσταρτ αμεσως και ξεμπλοκαρισε. Αμεσως μετα μου εβγαλε και το μηνυμα για 6 αναπαντητες κλησεις που σημαινει οτι ηταν μποκαρισμενο περιπου μιση ωρα. Τα κλασικα του αντροιντ μαλλον ή του touchwiz.....τί να πω?

Τα είπες όλα. Πολύ σωστή προσέγγιση.

Θα προτιμούσα βέβαια ένα Edge plus με πενάκι.

Πιστεύω ότι τα edge ειναι φέτος μακρά τα πιο όμορφα κινητά.

Κωστα ωραιο (πανεμορφο για την ακριβεια) το edge plus, αλλα:

- Το grip ειναι προβληματικο (χωρις θηκη η με λεπτη παει περιπατο και σε καθε "ανασηκωση" απο το τραπεζι μπορει να σου φυγει)

- Η κυρτη οθονη ειναι ωραια κι εχει και μερικη χρηστικοτητα, αλλα σε αρκετες περιπτωσεις δυσκολευει τη χρηση (αγγιγμα - επιλογη στοιχειων στα ορια της οθονης κλπ)

- Επισης, καθιστα αδυνατο τη συνυπαρξη γραφιδας σε slot, γιατι αυτο θα σημαινε περιορισμο στο ποσο "λεπτο" μπορει να γινει το κινητο.

Βαλε και την προσθετη δυσκολια να ταιριαξουν (ασε που ειναι πανακριβα) μερικα αξεσουαρ (πχ tempered glass κλπ), οποτε τα μειον ειναι περισσοτερα απο τα συν.

Κατα συνεπεια, νομιζω οτι ενα νοτε 5 ειναι ο,τι πιο ολοκληρωμενο ειδαμε το 2015 στον τομεα των phablets. Για το 2016 βλεπουμε...

Κωστα ωραιο (πανεμορφο για την ακριβεια) το edge plus, αλλα:

- Το grip ειναι προβληματικο (χωρις θηκη η με λεπτη παει περιπατο και σε καθε "ανασηκωση" απο το τραπεζι μπορει να σου φυγει)

- Η κυρτη οθονη ειναι ωραια κι εχει και μερικη χρηστικοτητα, αλλα σε αρκετες περιπτωσεις δυσκολευει τη χρηση (αγγιγμα - επιλογη στοιχειων στα ορια της οθονης κλπ)

- Επισης, καθιστα αδυνατο τη συνυπαρξη γραφιδας σε slot, γιατι αυτο θα σημαινε περιορισμο στο ποσο "λεπτο" μπορει να γινει το κινητο.

Βαλε και την προσθετη δυσκολια να ταιριαξουν (ασε που ειναι πανακριβα) μερικα αξεσουαρ (πχ tempered glass κλπ), οποτε τα μειον ειναι περισσοτερα απο τα συν.

Κατα συνεπεια, νομιζω οτι ενα νοτε 5 ειναι ο,τι πιο ολοκληρωμενο ειδαμε το 2015 στον τομεα των phablets. Για το 2016 βλεπουμε...

Όλοι βάζουν θήκες όποτε το grip βελτιώνεται.

Απλά όπως έχω γράψει πολλές φορές το edge γίνεται επιτέλους διαφορετικό, ενώ το Note μοιάζει με κάθε άλλη μεγάλη συσκευή της Samsung.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημερα και απο εμενα.

Εδώ στη λίστα έχει όλες τις συσκευές, κατεβάζεις το Cf root και το κάνεις εγκατάσταση μέσω odin..

Δεν είδα όμως να έχει για το N920CD.. Ίσως να είναι το ίδιο με το N920C... Διάβασε τα σχόλια όμως και σίγουρα κάποιος θα έχει ρωτήσει..

https://autoroot.chainfire.eu

Καλησπέρα. Titanium το φερνουν τα μαγαζια εδώ; θυμηστε μου κανα 2 που το κάνουν παρα εισαγωγη

Γιατι, φερνουν καθολου το Note 5 για να φερουν και titanium? :p:p:p

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανενα απο αυτα τα προβληματα που αναφερεις δεν θα υπαρξει.. Ή τουλαχιστον και να υπαρξει δεν θα ειναι επειδη θα πας απο την 5.1.1 στην 6αρα.. Οταν αναβαθμιζεις κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ή περνας το νεο firmware απο πανω ετσι;

Γιατι, φερνουν καθολου το Note 5 για να φερουν και titanium? :p:p:p

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανενα απο αυτα τα προβληματα που αναφερεις δεν θα υπαρξει.. Ή τουλαχιστον και να υπαρξει δεν θα ειναι επειδη θα πας απο την 5.1.1 στην 6αρα.. Οταν αναβαθμιζεις κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ή περνας το νεο firmware απο πανω ετσι;

Hedy και VPN το φερνουν. Είχε αναφερθεί αρκετές φορές

Hedy και VPN το φερνουν. Είχε αναφερθεί αρκετές φορές

Το hedy δεν εχει καν φυσικη εδρα, ενα σπιτι ειναι. Στην Αλεξανδρουπολη αν δεν κανω λαθος.. Ετσι οπως μπορεις να το φερεις και μονος σου απ'εξω μεσω ebay ή μεσω γνωστου οπως το εφερα εγω για παραδειγμα, ετσι το φερνουν κι αυτοι..

bbfb65c91cf318a80d8236d91ae1eb46.jpg3b02649e58ae6d9bfb35eb7edbe65ca1.jpg2619dc0a85d09ad4aba74ad1b14cf279.jpg

7 ώρες και 55 λεπτά????

τούμπανο...βέβαια γιατί υπάρχουν και έξυπνοι πού θα το αμφισβητήσουν αυτό,κάτι πού εγινε με μένα.

Με σχεδόν 7 ώρες οθόνη,με πολύ light χρήση,δηλαδή με wifi,αμφισβητήθηκε η μέτρηση μου....αλλά OK,τι ξέρουν εκείνοι μπροστά σε μένα,πού το χρησιμοποιούσα κιόλας,καθένας με την χρήση του.

Πάντως όσο το είχα,έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από την μπαταριά του.

Βέβαια 1 φορά μου έβγαλε σχεδόν 7 ώρες οθόνη.

Κάποιες φορές υπήρχαν παρεκκλίσεις στο θέμα αυτονομίας,π.χ,μου έπαιξε χρήση 4 και 30 λεπτά,κι άλλη φορά μου είχε παίξει 5 ώρες και τριάντα λεπτά,ακριβώς με την ίδια χρήση.

Οπως και να χει,έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από το τηλέφωνο,αν και πήρε πόδι λόγω του ότι βρήκα καλά χρήματά να το δώσω και κατά δεύτερον,εγγύηση καπουτ,ίσως το πάρω ξανά μόλις έρθει επίσημα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 5