Jump to content

Samsung Galaxy Note 5


Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχεσεις συμβιωσης με ενα Note 5.....

 

Και ξεκιναμε...

Οχι δεν θα το εκθειασω ακριβως,ουτε και θα το κραξω...

Το τηλεφωνο σιγουρα ειναι ενα απο τα καλυτερα του 15 τωρα να πω?η του 16???μαλλον του 15,κι ας ερθει το 16 στην Ευρωπη....μεγαλο φαουλ αυτο παντως απο την Samsung.

Αν και απο θεμα επεξεργαστη,φοραει τα ιδια ακριβως με το s6,s6edge,+,εδω τα πραγματα ειναι καπως πιο γρηγορα,τουλαχιστον ετσι φαινεται,κανονικα νομιζω οτι θα πρεπε να δειχνει πιο <<φορτωμενο>>,κι ομως οχι,δουλευει πιο αερατα το note 5 και νομιζω οτι θα συμφωνησουν και αρκετοι απο τους χρηστες που το εχουν και ειχαν και στο παρελθον καποιο τηλεφωνο της σειρας s6.

το lag φυσικα,ειναι υπαρχων,αλλα οχι τοσο αισθητο οπως μας εχει μαθει η samsung,ειναι μαλλον πιο light η κατασταση του,ετσι το θεωρω κι ετσι το βλεπω.

Το θεμα βεβαια με την ram,υπαρχει κι εδω,με 115 εφαρμογες η διαθεσιμη ram πεφτει στα 900-1gb......Βεβαια κανονικα πρεπει να αναλυσω και τι εφαρμογες εχω να τρεχουν η και τι widgets υπαρχουν στις 3 οθονες που εχω ορισει στον Nova launcher,καθως ο μαμα launcher,επρεπε να παρει ποδι...Ομως δεν γινεται να κατσω και να γραψω αναλυτικα το τι και πως.

Θα πω ομως μονο αυτο,Με ενα ταπεινο Huawei Mate S που δουλευα για πολυ λιγο διαστημα,ακριβως με τις ιδιες εφαρμογες και ακριβως με το ιδιο σεταρισμα η ram επαιζε στο 1,5-1,7...Mε λιγα λογια,κλασης ανωτερο στο θεμα διαχειρησης νομιζω το Huawei.Bεβαια η οθονη του Huawei ηταν απλα full hd,οποτε δε γνωριζω αν τιθεται θεμα και με την αναλυση.

Οπως και να χει παντως και περα απο αναλυσεις οθονων,το software της Samsung χρηζει αμεσης τακτοποιησης ωστε η διαθεσιμη ram να ανεβει.

Οχι οτι βλεπω να γινεται αυτο,ομως η ελπιδα πεθαινει τελευταια.

Παμε στην οθονη....εδω λεμε WOW....η 5,7 με την μεγαλη αναλυση ειναι λαμπερη,χρωματισμενη εντονα και φυσικα πλουσια στο ματι...

Χαιρεσαι ρε παιδι μου να παιζεις κανενα παιχνιδακι,να βλεπεις κανενα βιντεο υψηλης αναλυσης,να σερφαρεις,να ψαχνεις galleries με πλουσιο περιεχομενο <<μην παει το μυαλο στο πονηρο>> και να εμπλουτιζεις το ματι σου με χρωματα,με ζωντανια και λεπτομερεια,οποτε σε αυτο το θεμα του βαζω 10αρι.

Και φυσικα μην ξεχναμε,5,7 ιντσες σε ενα καλουπι με μεγεθος σχεδον σαν του αμοιρου του G4.Aυτο κι αν ηταν θετικη κινηση απο την Samsung,οι διαστασεις που ειναι απλα οτι πρεπει για καποιον που θελει ενα μεγαλο κινητο.

Επισης στο χερι καθεται μια χαρα,λογω της εξυπνης edge πλατης που εβαλε στο note 5...και λεω edge γιατι πολυ απλα μετεφερε το σχεδιο της οθονης του edge plus,σε καπακι πλατης στο note 5.Πανεξυπνη κινηση καθως ετσι καταφερε η samsung,να κουμπωνει το κινητο στην παλαμη του χρηστη,με αποτελεσμα να δουλευει καποιος ανετα το κινητο ακομα και με το ενα χερι.

Για την καμερα τι να πω,ok,την γνωριζουμε οι περισσοτεροι,ο βασιλιας της φωτογραφιας απλα.

Το ηχειο συμπαθητικο,ποιοτικο αλλα θα το ηθελα ενα κλικ πιο ψηλα.

Το πενακι τωρα,προσωπικα ειμαι κατα της πενας,διοτι,ουτε παραγγελιες παιρνω,ουτε μου αρεσει να γραφω στην οθονη του κινητου,καθως με το χερι γραφω πολυ γρηγοροτερα,ουτε και ειμαι και καποιος επιχειρηματιας η καποιος πλασιε,για να χρειαζεται να καταχωρω παραγγελιες,η κατι αλλο για την δουλεια μου,οποτε και θεωρω τον εαυτο μου ακαταλληλο στο να δωσω καποιες εξηγησεις σχετικα με την πενα,το μονο που μπορω να πω ειναι παντως,οτι εδω δεν ειναι διακοσμητικη οπως συμβαινει σε αλλο ταπεινο αντιπαλο,εδω κανει δουλεια.

Αυτονομια,πολυ ευχαριστημενος πραγματικα,με μολις 3 φορτισεις απο τις 4 που εχω κανει,η μπαταρια δειχνει τα δοντια της,τουλαχιστον με την δικη μου χρηση,το 5ωρο ειναι δεδομενο,την πρωτη φορτιση δεν την μετρησα καν καθως εκανα εγκατασταση οτι υπηρχε σε αλλες μου συσκευες και σεταρα με λιγα λογια την συσκευη.

με χρηση δεδομενων στην διαρκεια της μερας,κλησεις,αρκετο σερφαρισμα λιγο gaming και αρκετο social media,το 5ωρο το παταω και το περναω.

Να σημειωσω βεβαια και κατι που δεν ανεφερα πιο πανω,η μνημη ram ισως να μην φαινεται ok,ομως στο τρεξιμο εφαρμογων νομιζω οτι δειχνει αυτο το κατι παραπανω σε σχεση με κινητα που εχουν λιγοτερη ram.ολα πηγαινουν ρολοι και αστραπιαια μπορω να πω.

Οποτε εχουμε πολλα θετικα στην συσκευη συν την ποιοτητα κατασκευης.

 

Και παμε τωρα σε αυτα που με χαλασαν καπως.

Πριν το note 5,ειχα s6 edge plus....και πριν απο αυτο s6,περιπου για 7-8 μηνες,κι ομως ναι,εκλεισε συσκευη τοσο καιρο στα χερια μου....

Τι ειναι αυτο λοιπον που με χαλαει καπως στο note 5....και θα βαλω ως αμεσο αντιπαλο το s6 edge plus...

 

Η εμφανιση,κουλο,το ξερω....Εχοντας ομως για τοσο καιρο το s6,το note 5,με την πλουσια οθονη,δε μου θυμιζει τιποτα αλλο περα απο ενα μεγαλο s6.τουλαχιστον στην μπροστινη του πλευρα,γιατι η πισω με φτιαχνει αφανταστα.

Μου θυμιζει λιγο ξαναζεσταμενο φαγητο,εστω κι αν εχει αυτο το σπουδαιο ονομα,το s6 edge plus δειχνει πραγματικα διαφορετικο μπροστα του,πιο ομορφο,νιωθω σαν να συγκρινα ας πουμε ενα 8800 arte,που ηταν εκεινη την εποχη το διαφορετικο,το luxury,με ενα 8600 luna,που ηταν πιο απλο,ναι φιλοι μου,μοιαζει λιγο ακυρη η συγκριση,κι ομως,το s6 edge plus ειναι αυτο το κατι διαφορετικο στην οψη τουλαχιστον,αν και απο θεμα χαρακτηριστικων δεν εχουν καμια διαφορα,περα του spen κι οτι το note μου δινει την εντυπωση οτι τρεχει λιγο καλυτερα.το s6 edge plus οπτικα ειναι ενα luxury τηλεφωνο που διαφερει απο οτιδηποτε αλλο που κυκλοφορει εκει εξω.

Χανει βεβαια στο χερι,καθως το note 5 ειναι καλυτερο στο κρατημα.

Αν ομως καποιος απο σας,εχει το s6 edge plus και σκεφτεται την αλλαγη του,μαλλον να το ξανασκεφτει αν αξιζει να παει στο καπως χοντροκομμενο σε σχεση με το edge,note 5....

 

Κι αλλο ενα που με χαλασε,το hardware button με τον αισθητηρα δαχτυλικου αποτυπωματος.

Επιτελους ας το καταργησουν η ας το κανουν αυτο το κουμπι απλα touch,θελω με ενα αγγιγμα,να ξεκλειδωνει το τηλεφωνο χωρις να χρειαζεται να παταω κουμπια,οπως ειναι στο mate s,honor 7,Htc A9 και καποια αλλα που δεν εχουν το παλαιολιθικο κουμπακι που ακομα φοραει η samsung στα κινητα της.

Λεπτομερεια θα μου πειτε,κανει ομως την διαφορα.

 

Παντως,περα απο τα 2 αρνητικα που ανεφερα και που απλα ειναι προσωπικη μου γνωμη,η συσκευη αξιζει,αν καποιου δεν του αρεσει το s6 edge plus,το note 5 ειναι μονοδρομος,μεγαλη οθονη,καλο μεγεθος,τεχνικα χαρακτηριστικα που το κανουν να αξιζει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@Ταξιδιώτης

Γιάννη συμφωνώ. Τα ίδια περίπου έγραψα κι εγώ.

Η Samsung συνηθίζει να κρατά δεσμευμένη αρκετή ραμ για χρήση στην κάμερα. Βάλε και την σπατάλη που κάνει οποτε φτάνουμε σ αυτό που βλέπεις.

Επίσης ξέρουν ότι μολις πέσει η free ram αρκετά χαμηλά αρχίζουν οι καθυστερήσεις οποτε έκαναν πιο aggressive τις ρυθμίσεις τους και κλείνουν πολυ πιο γρήγορα ώστε να υπάρχει η αναγκαία ραμ πάντα διαθέσιμη.

Το φαινόμενο παρατηρείται πιο έντονα αν βγαίνεις απο τις εφαρμογές με home button.

Όμως αν μια εφαρμογή ειναι σε χρήση, δηλαδή έχεις ξεκινήσει μια εργασία σ αυτήν, δεν θα κλείσει τοσο εύκολα.

Οποτε δεν χάνεις αυτά που έχεις κάνει. Μόνο για τα παιχνίδια δεν ισχύει.

Όσο το είχα με τον τροπο που το δούλευα δεν είχα πρόβλημα multitasking. Απλά έκλεινα όσες εφαρμογές δεν σκόπευα να χρησιμοποιήσω άμεσα.

 

Ως προς το design πιθανώς αν είχα αγοράσει το S6 edge plus να μην πήγαινα σε iPhone.

Το Note 5 με θήκη ειναι όπως όλα τα παλαιότερα note.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

σε ολα τα κινητα αν βαλεις θηκη μενει να βλεπεις μονο την οθονη δεν βλεπεις design. τι συζητατε τωρα.
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά,ενδιαφέρομαι και έχω ψηθεί και γω πολύ για το νοτε 5(είμαι με iphone 5s και το βαρέθηκα το ios) και βρήκα αυτό το μαγαζί http://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-note-5-n920c-4g-lte-32gb-sim-free-unlocked-black.html ..η τιμή του δεν είναι πολυ χαμηλή σε σχέση με τα υπόλοιπα μαγαζιά της ευρώπης ή αυτα που το έχουν στην Ελλάδα; Αξίζει πιστεύετε να το παραγγείλω από εκει;
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά,ενδιαφέρομαι και έχω ψηθεί και γω πολύ για το νοτε 5(είμαι με iphone 5s και το βαρέθηκα το ios) και βρήκα αυτό το μαγαζί http://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-note-5-n920c-4g-lte-32gb-sim-free-unlocked-black.html ..η τιμή του δεν είναι πολυ χαμηλή σε σχέση με τα υπόλοιπα μαγαζιά της ευρώπης ή αυτα που το έχουν στην Ελλάδα; Αξίζει πιστεύετε να το παραγγείλω από εκει;

 

Επειδή ενδιαφερομουν και εγώ και ειχα ρωτήσει για το συγκεκριμένο μαγαζί δεν πηρα καποια απαντηση ,πάντως σε ενα παιδί που τους ρωτησε για τελωνεία και ολα αυτά του έγραψαν :

 

Thank you for your message.

 

With regard to your query, we would like to confirm that orders placed on our site, are shipped out from our Hong Kong Warehouse as we are a Hong Kong Based company. The invoice we send is based only on the price of the item, any tax or vat amount will not be indicated on the invoice

 

However, we ship our orders with special logistics arrangement and therefore all you will need to pay is the prices on website, no VAT, import fees nor hidden charges involved for the customer on any order. Any VAT or customs duties incurred will be settled by eGlobaL. The price you see on the website is the final price you pay for the product.

 

 

:!::!:Edit:Μου είχε απαντήσει το μέλος @equi http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6447306#post6447306

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Link to comment
Share on other sites

Παιδια εγω το παρελαβα σημερα απο το mobileshop.eu χωρις τελωνεια γιατι η εδρα της εταιριας ειναι στην Ευρωπη, Τσεχια και οι αποθηκες στην Ουγγαρια. Κανει καμια δεκαρια μερες να ερθει ομως, το παρελαβα στην Ολλανδια, οποτε και για Ελλαδα το ιδιο θα ειναι.

699 ευρω το Ν920 CD δικαρτο δηλαδη 32 ασημι χρωμα.

 

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Και το λευκο χρωμα το δικαρτο παντα, το εχουν σε προσφορα 610 ευρω, τιμη που αξιζει για οποιον δεν τον νοιαζει το χρωμα. Απλα εμενα προσωπικα δεν μ αρεσουν τα λευκα κινητα.

Δειτε το λινκ παρακατω.

http://www.mobileshop.eu/phablets/samsung/galaxy-note-5-dual-sim-n920cd-white/

Link to comment
Share on other sites

Καλοδούλευτο φίλε μου..Απ ότι φαίνεται και με το μήνυμα που παρέθεσε ο m7ixalis δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο έξτρα κόστος και από το άλλο κατάστημα..Το μόνο που θέλει ψάξιμο είναι το τι συμβαίνει με την εγγύηση τελικά.Εσύ ρώτησες;Προσφέρει το κατάστημα απ ότι είδα,αλλά για πόσο καιρό;
Link to comment
Share on other sites

Καλοδούλευτο φίλε μου..Απ ότι φαίνεται και με το μήνυμα που παρέθεσε ο m7ixalis δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο έξτρα κόστος και από το άλλο κατάστημα..Το μόνο που θέλει ψάξιμο είναι το τι συμβαίνει με την εγγύηση τελικά.Εσύ ρώτησες;Προσφέρει το κατάστημα απ ότι είδα,αλλά για πόσο καιρό;

 

Σ ευχαριστω φιλε μου. 2 χρονια εγγυηση, αχρείαστη να ειναι.... Γραφουν λεπτομερειες στην ιστοσελιδα τους για την εγγυηση , δεν ρωτησα ομως περισσοτερες λεπτομερειες. Σημερα παντως το ασημι το εχουν ακομη πιο φτηνο καπου στα 662. Το θεωρω καλη τιμη παντως για το Ν920CD.

Link to comment
Share on other sites

Τελικα αγορασα και εγω το note 5 duo από το hedystore από ελλαδα ο ανθρωπος ηταν αψογος στην συναλλλαγη μας το τηλ είναι παρα πολύ καλο όπως το περιμενα.
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδες να ρωτησω κατι,αν ξερετε!αγορασα το n9208 χτες dual sim ηταν για αγορα ασιας.Θεωρητικα καινουργιο.Ηταν όμως ρουταρισμενο και είχε γραψει ο knox.Μου ειπε οτι εγινε απο τον αποστολεα για να παιζει η sim εδώ. Υπαρχει τετοια περιπτωση?Επισης δεν μπορω με τιποτα να απενεργοποιησω το nfc?Φταίει το root?Ξερει κανεις τιποτα?Καθε βοηθεια ευπρόσδεκτη!
ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE!
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδες να ρωτησω κατι,αν ξερετε!αγορασα το n9208 χτες dual sim ηταν για αγορα ασιας.Θεωρητικα καινουργιο.Ηταν όμως ρουταρισμενο και είχε γραψει ο knox.Μου ειπε οτι εγινε απο τον αποστολεα για να παιζει η sim εδώ. Υπαρχει τετοια περιπτωση?Επισης δεν μπορω με τιποτα να απενεργοποιησω το nfc?Φταίει το root?Ξερει κανεις τιποτα?Καθε βοηθεια ευπρόσδεκτη!

 

Φιλε μου για να παιζει η sim εδω αρκουν καποια λεπτα τηλεφωνηματος στην Ηπειρο για την οποια προοριζεται (Ασια) και μετα γινεται Unlocked σε οποιαδηποτε Ηπειρο. Επιστρεψε το πισω, δε δικαιολογειται ροοταρισμα για κατι τετοιο. Βεβαια εγγυηση δεν εχεις ουτως ή αλλως στην Ευρωπη.

ΜySmartphone: Xiaomi 14 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

 

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον εκανε το κολπο που ξεκινησα εγω επειδη ειναι taiwan. Σου εριξε διαφορετικη system rom με το δικο του modem για να εχεις ελληνικα στο πενακι.

Κατεβασε την rom την δικια του και ριξτην απο πανω με odin και θα στρωσουν ολα εκτος ισως το ελληνικο hand recognition στο spen.

:ninja:
Link to comment
Share on other sites

Μαλλον εκανε το κολπο που ξεκινησα εγω επειδη ειναι taiwan. Σου εριξε διαφορετικη system rom με το δικο του modem για να εχεις ελληνικα στο πενακι.

Κατεβασε την rom την δικια του και ριξτην απο πανω με odin και θα στρωσουν ολα εκτος ισως το ελληνικο hand recognition στο spen.

Θα μπορω να απενεργοποιησω ετσι το nfc?Το root θα φύγει? (Δε με πολυνοιαζει για νανειμαι ειλικρινης)Ελληνικα θα εχω στοτηλ? (στο πενακι δε με ενδιαφερει το hand writing.Και εαν πχ το κανω reset τωρα η και με τη καινουργια rom θελω sim ασιας για ενεργοποίηση? Συγγνώμη για τον ορυμαγδο των ερωτησεων και ευχαριστω εκ των προτέρων για την απάντηση!

ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE!
Link to comment
Share on other sites

Θα μπορω να απενεργοποιησω ετσι το nfc?Το root θα φύγει? (Δε με πολυνοιαζει για νανειμαι ειλικρινης)Ελληνικα θα εχω στοτηλ? (στο πενακι δε με ενδιαφερει το hand writing.Και εαν πχ το κανω reset τωρα η και με τη καινουργια rom θελω sim ασιας για ενεργοποίηση? Συγγνώμη για τον ορυμαγδο των ερωτησεων και ευχαριστω εκ των προτέρων για την απάντηση!

Nfc θα δουλευει

Ελληνικα θα εχεις εκτος πενακι

Δεν θα εχεις ροοτ.

Το reset δεν θα σε βοηθησει θα εχεις τα ιδια προβληματα.

Δες ποια ειναι η τελευταια ρομ μαμα κατεβασε και φλασαρε με odin.

Δεν θα εχεις προβλημα με την sim (απο οσο ξερω ,ειχα το ιδιο τηλεφωνο)

Edited by TheWizard
:ninja:
Link to comment
Share on other sites

να φανταστω ουτε για αστειο καποιο νεο για Νοτε 5 Ελλαδα ετσι;αλλα απο οτι βλεπω και να ερθει μετα τον Ιανουαριο δεν θα ελεγα οτι θα αξιζει με τιμη 600 και ειναι στην "αγορα" απο τον Αυγουστο! με τον εξυνος του Σ6 ενω τωρα θα κυκλοφωρησει το Σ7 με το καινουριο hardware δεν μου καθεται καθολου καλα και πολυ κοροιδια μου φαινεται
Link to comment
Share on other sites

να φανταστω ουτε για αστειο καποιο νεο για Νοτε 5 Ελλαδα ετσι;αλλα απο οτι βλεπω και να ερθει μετα τον Ιανουαριο δεν θα ελεγα οτι θα αξιζει με τιμη 600 και ειναι στην "αγορα" απο τον Αυγουστο! με τον εξυνος του Σ6 ενω τωρα θα κυκλοφωρησει το Σ7 με το καινουριο hardware δεν μου καθεται καθολου καλα και πολυ κοροιδια μου φαινεται

 

Αυτό που λες είναι ολίγον τι ''ψυχολογικό'', καθώς και το note 4 που πέρσι ήρθε κανονικά(με μια μικρή καθυστέρηση), τα χριστούγεννα 600 είχε & μέχρι το καλοκαίρι ποτέ δεν πήγε <500. Θέλω να πω ότι και να είχε έρθει κανονικά όλο το 1ο τρίμηνο του 16' τουλάχιστον 550-600 θα χε, άρα γιατί είναι κοροιδία? (Eννοείται αναφέρομαι σε τιμές skroutz, τα ''μεγάλα'' μαγαζιά δεν με αφορούν)

 

Φυσικά δεν μπορώ να βρω λογική στο να μην το έχει φέρει τόσο καιρό, μόνο κακό αντίκτυπο είχε στη samsung.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που λες είναι ολίγον τι ''ψυχολογικό'', καθώς και το note 4 που πέρσι ήρθε κανονικά(με μια μικρή καθυστέρηση), τα χριστούγεννα 600 είχε & μέχρι το καλοκαίρι ποτέ δεν πήγε <500. Θέλω να πω ότι και να είχε έρθει κανονικά όλο το 1ο τρίμηνο του 16' τουλάχιστον 550-600 θα χε, άρα γιατί είναι κοροιδία? (Eννοείται αναφέρομαι σε τιμές skroutz, τα ''μεγάλα'' μαγαζιά δεν με αφορούν)

 

Φυσικά δεν μπορώ να βρω λογική στο να μην το έχει φέρει τόσο καιρό, μόνο κακό αντίκτυπο είχε στη samsung.

 

Άλλο να ανακοινωνεται και να έρχεται μετά από 2 μηνες βαριά (όπως το νοτε 4 Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε αρχες Δεκεμβρη και νωτιτερα ηταν εδω)άλλο μετά από 7 μήνες να έρχεται με Hardware επί της ουσίας ενός χρόνου πάνω κάτω ήδη στη αγορά! Νομίζω να έγινα κατανοητός και να μην σας μπέρδεψα! Δεν νομίζω να "ανέχεται" την ίδια φιλοσοφία κοστολόγησης εδώ! Και γιαυτό λέω θα είναι μεγάλη κοροιδία τουλάχιστον για μένα!αλλά είναι πολύ κρίμα ρε παιδί μου και το κινητό είναι υπέροχο!Επίσης να τολμήσω να πω πως ακούγεται για 4 μοντέλα τώρα και μπορεί να κάνει καμιά ανατροπή και να δώσει κανένα νοτε με αναβαθμισμένα σπεκς αλλά νομίζω είναι ένα μεγάλο όνειρο αυτό. ....

Link to comment
Share on other sites

Άλλο να ανακοινωνεται και να έρχεται μετά από 2 μηνες βαριά (όπως το νοτε 4 Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε αρχες Δεκεμβρη και νωτιτερα ηταν εδω)άλλο μετά από 7 μήνες να έρχεται με Hardware επί της ουσίας ενός χρόνου πάνω κάτω ήδη στη αγορά! Νομίζω να έγινα κατανοητός και να μην σας μπέρδεψα! Δεν νομίζω να "ανέχεται" την ίδια φιλοσοφία κοστολόγησης εδώ! Και γιαυτό λέω θα είναι μεγάλη κοροιδία τουλάχιστον για μένα!αλλά είναι πολύ κρίμα ρε παιδί μου και το κινητό είναι υπέροχο!Επίσης να τολμήσω να πω πως ακούγεται για 4 μοντέλα τώρα και μπορεί να κάνει καμιά ανατροπή και να δώσει κανένα νοτε με αναβαθμισμένα σπεκς αλλά νομίζω είναι ένα μεγάλο όνειρο αυτό. ....

 

Αυτό που λέω είναι ότι είτε είχε έρθει τον οκτώβρη είτε τώρα, οι περισσότεροι θα το έπαιρναν με την έλευση του νέου έτους.

Επίσης, τιμολογιακά στα 550-600 θα έπαιζε όλο το α'τρίμηνο του 16', ακόμα και αν είχε λανσαριστεί κανονικά, άρα ποια η διαφορά? Μόνο εκείνοι που θα το έπαιρναν day one στα 800 είναι χαμένοι.

Για μένα το στοίχημα είναι αν & όταν έρθει, πόσο γρήγορα θα φτάσει περίπου στα 550.

Εννοείται φυσικά ότι είμαστε τελείως οριακά, αν περάσει και γενάρης/φλεβάρης θα χει φύγει τελείως το τρένο, όπως και αν έρθει αλλά κολλήσει στα 700.

Από την άλλη δεν θα συμφωνήσω ότι είναι υπέροχο τηλέφωνο & η αλήθεια είναι ότι από τα 5 note που έχουν βγει ως τώρα, αν είχα ένα διαλέξω να μην έρθει ευρώπη, θα ήταν σίγουρα αυτό.(Το κρίνω με βάση την αντίστοιχη εποχή φυσικά, εννοείται ότι δίπλα δίπλα με note 3 είναι καλύτερο, αυτό έλειπε :X)

Link to comment
Share on other sites

Τι λέτε ;η τιμή ειναι καλή .http://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-note-5-n920c-4g-lte-32gb-sim-free-unlocked-black.html

Samsung galaxy s21+

Link to comment
Share on other sites

Τι λέτε ;η τιμή ειναι καλή .http://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-note-5-n920c-4g-lte-32gb-sim-free-unlocked-black.html

 

Το Network Compatibility που λέει ενδεικτικό είναι;Γιατί Ελλάδα δεν βλέπω...

Link to comment
Share on other sites

Το Network Compatibility που λέει ενδεικτικό είναι;Γιατί Ελλάδα δεν βλέπω...

 

Από οσο είδα τις συχνότητες δεν θα εχει θέμα στην Ελλάδα ,ελπίζω να μην υπάρχει θέμα με τελωνείο και τέτοια .

Samsung galaxy s21+

Link to comment
Share on other sites

Ναι,από ότι βλέπω κι εδώ http://www.willmyphonework.net/ δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.

Από τελωνείο νομίζω κάποιο παιδί είχε πει στις προηγούμενες σελίδες πως δεν υπάρχει θέμα,δεν ξέρω αν έχει παραλάβει όμως.

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung Galaxy Note 5

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...