Jump to content

Samsung Galaxy Note 5

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σκέφτομαι να αγοράσω κ εγώ το κινητό και θέλω να ρωτησω αυτούς που αγόρασαν απ το hedy.gr αν τους έβγαλε κανένα πρόβλημα και τι πρέπει να προσεξω! Κυρίως αν κάνε autofocus ή συσκευή κανονικά γιατί ακούω αρκετούς που έχουν αυτό το πρόβλημα, κυρίως από eglobalcentral.

Νομίζω το hedy είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτησω το κινητό αυτή τη στιγμή, αν έχετε κάποιο άλλο κατάστημα στο μυαλό σας πειτε μου!

Το πήρα για έναν φίλο μου από το hedy.gr

Όλα δουλεύουν τέλεια και το έχει εδώ και 4 μήνες.

Εγώ το πήρα από Αγγλία το δικό μου και είναι κυριλέ,όλα τέλεια και το έχω 5 μήνες.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καμποντια..χαχαχα αντε να ερθει και στην μαλαισια.

Επιτέλους,υλικό για τους dev στο xda ,σε κάνα 2 μέρες θα έχουμε και custom rom με 6.0.1 και αν ο arter97 βγάλει και kernel αντέ γειά,θα έχουμε το καλύτερο κινητό που υπάρχει τώρα!!!!!

Εγώ τοβεχω στοκ γιατι εχει εγγύηση αλλα και μετα το πέρας της εγγύησης δεν νομιζω να το κανω ρουτ . Δεν εχω το παραμικρό πρόβλημα

Και μολις εκανα αναβαθμιση σε 6.0 ΜΜ στο Note 5 (SM-N920CD) (ναι στο δικαρτο).

Πρωτες εντυπωσεις....

Προσοχη δεν εχει Ελληνικα η εκδοση που εχει βγει για Καμποτζη..... οποιος θελει Ελληνικα θα πρεπει να περιμενει.

Η διαδικασια εγινε με Odin κλασικα και δεν υπηρξε κανενα μα κανενα θεμα.

Διεγραφησαν τα παντα απο το τηλ εκανε δηλ καθαρη εγκατασταση της 6.0 οποτε αν θελετε να κρατησετε φωοτογραφιες και ολα οσα εχετε στη μνημη καντε πρωτα backup.

Μετα την εγκατασταση εγινε επαναφορα και ολα ηταν παλι στην θεση τους.

Αρχικα εχουμε σιγουρα λιγοτερες απαιτησεις σε RAM με την ιδια χρηση εκει που ειχα ελευθερη 1.2 τωρα φτανει στα 2.2 free......

Ειναι σαφως πιο γρηγορο το τηλ πεταει......

Ενεργειακα δεν μπορω να δωσω απαντησεις προς το παρον αλλα θα επανελθω....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Και μολις εκανα αναβαθμιση σε 6.0 ΜΜ στο Note 5 (SM-N920CD) (ναι στο δικαρτο).

Πρωτες εντυπωσεις....

Προσοχη δεν εχει Ελληνικα η εκδοση που εχει βγει για Καμποτζη..... οποιος θελει Ελληνικα θα πρεπει να περιμενει.

Η διαδικασια εγινε με Odin κλασικα και δεν υπηρξε κανενα μα κανενα θεμα.

Διεγραφησαν τα παντα απο το τηλ εκανε δηλ καθαρη εγκατασταση της 6.0 οποτε αν θελετε να κρατησετε φωοτογραφιες και ολα οσα εχετε στη μνημη καντε πρωτα backup.

Μετα την εγκατασταση εγινε επαναφορα και ολα ηταν παλι στην θεση τους.

Αρχικα εχουμε σιγουρα λιγοτερες απαιτησεις σε RAM με την ιδια χρηση εκει που ειχα ελευθερη 1.2 τωρα φτανει στα 2.2 free......

Ειναι σαφως πιο γρηγορο το τηλ πεταει......

Ενεργειακα δεν μπορω να δωσω απαντησεις προς το παρον αλλα θα επανελθω....

Φιλε ,μου για το δικαρτο Ν9208 κανει το update?λειτουργουν και οι δυο καρτες?

Φιλε ,μου για το δικαρτο Ν9208 κανει το update?λειτουργουν και οι δυο καρτες?

Δεν κανει για το 9208 ΣΙΓΟΥΡΑ.

Στο 920CD που εχω εγω ναι λειτουργουν και οι δυο καρτες κανονικα......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Δεν κανει για το 9208 ΣΙΓΟΥΡΑ.

Στο 920CD που εχω εγω ναι λειτουργουν και οι δυο καρτες κανονικα......

ok φιλε μου!!!ευχαριστω πολυ

Gnkgr ξέρεις αν όλα firmware για το n920c κάνουν και στο n920cd δικαρτο?γιατί στο δικό μου βλέπω ότι υπάρχει αναβάθμιση αλλά το ota δεν μου βγαζει κάτι. Σε 5.1.1. Φυσικά.
SAMSUNG NOTE 5

Gnkgr ξέρεις αν όλα firmware για το n920c κάνουν και στο n920cd δικαρτο?γιατί στο δικό μου βλέπω ότι υπάρχει αναβάθμιση αλλά το ota δεν μου βγαζει κάτι. Σε 5.1.1. Φυσικά.

Αν το region ειναι το CAM τοτε η αναβαθμιση σου ειναι η 6.

Αν παλι δεν ειναι τοτε μπορεις με Odin να περασεις την 6 αλλα οπως ειπα δεν εχει Ελληνικα και διαγραφει τα παντα απο το τηλ.

Και ναι ολα τα firm για το 920c κανουν και για το cd.

Οπουδηποτε και να ψαξεις αποκλειεται να βρεις firm για το 920cd εχει το ιδιο με το c.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Καλησπέρα, θέλω να ρωτησω όποιον έχει το 32αρι αν του φτάνει ο χώρος, πόσο περίπου γεμίζει με 4Κ κλπ. Επίσης αν βολευει να έχεις otg φλασακι και να έχεις πράγματα εκεί!

Πόσες εφαρμογές κρατάει στην ram για multitasking με την 6?

Πόσες εφαρμογές κρατάει στην ram για multitasking με την 6?

Δεν νομιζω οτι εχει οριο....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί στην 5 ξαναφορτωνει τις εφαρμογές αν είναι παραπάνω από 5 στην ram...

Δεν τη βλέπω και πολύ σοϊ την ΜΜ από μπαταρία....

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δεν τη βλέπω και πολύ σοϊ την ΜΜ από μπαταρία....

Google Αργύρη..μιας και έχεις και Nexus γνωρίζεις ότι και εκεί υπάρχει πρόβλημα με battery draining στην 6/6.0.1

Τι να πειςπεις...Κάθε χρόνο τα ίδια έχουμε.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Google Αργύρη..μιας και έχεις και Nexus γνωρίζεις ότι και εκεί υπάρχει πρόβλημα με battery draining στην 6/6.0.1

Τι να πειςπεις...Κάθε χρόνο τα ίδια έχουμε.

Στο nexus 6p έχω Franco kernel και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Εδώ πέφτει 2-3% για πλάκα.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μια ερώτηση σε όσους πέρασαν την 6....

Σας δουλεύει ο αισθητήρας οξυγόνου στο αίμα που έχει στο shealth και ο μετρητής άγχους?

Δεν μου δουλεύει εμένα..... μου λέει ότι το τηλ δεν το υποστηρίζει.

Μπορεί κάποιος που έχει εγκαταστήσει την 6 να δει και να μου πει.....

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Μπορείτε να κρατήσετε την ελληνική γλώσσα αν παραλήψετε το αρχείο csc κατα το φλασάρισμα με odin. Εχω τελειώσει μόλις την αναβάθμιση σε Ν920CD και είναι άψογο (απο ότι βλέπω έχει όλες τις γλωσσες του πλανήτη με τον τρόπο που είπα) . Για τον φίλο ποιο πάνω αναφέρω οτι λειτουργούν και οι αισθητηρες αγχους οξυγόνου κλπ.
:ninja:

Στο nexus 6p έχω Franco kernel και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Εδώ πέφτει 2-3% για πλάκα.

Υπάρχει θέμα ,υπομονή μέχρι να δώσουν τον κώδικα και να βγει ή να κάνει update κάποιος custom kernel .

Samsung galaxy s21+

Μπορείτε να κρατήσετε την ελληνική γλώσσα αν παραλήψετε το αρχείο csc κατα το φλασάρισμα με odin. Εχω τελειώσει μόλις την αναβάθμιση σε Ν920CD και είναι άψογο (απο ότι βλέπω έχει όλες τις γλωσσες του πλανήτη με τον τρόπο που είπα) . Για τον φίλο ποιο πάνω αναφέρω οτι λειτουργούν και οι αισθητηρες αγχους οξυγόνου κλπ.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτό δεν επηρεάζει σε κάτι άλλο την αναβάθμιση?

Επίσης φαντάζομαι ότι μιλάμε πάντα για διαδικασίες που διατηρούν το knox 0x0, σωστά?

s21 ultra 256

Είμαστε σίγουροι ότι αυτό δεν επηρεάζει σε κάτι άλλο την αναβάθμιση?

Επίσης φαντάζομαι ότι μιλάμε πάντα για διαδικασίες που διατηρούν το knox 0x0, σωστά?

ειναι η επισημη ρομ της samsung δεν σου πειραζει knox.

Αν εχεις κάνει ροοτ όμως θα σου έλεγα να περιμένεις γιατί ακουω οτι εχουν προβληματα αυτοι με knox 0x1

Παντα αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία.

:ninja:

ειναι η επισημη ρομ της samsung δεν σου πειραζει knox.

Αν εχεις κάνει ροοτ όμως θα σου έλεγα να περιμένεις γιατί ακουω οτι εχουν προβληματα αυτοι με knox 0x1

Παντα αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία.

Το διάβασα αυτό που λες, δεν έχω κάνει root ποτέ οπότε λέω να το προχωρήσω

s21 ultra 256

Θέλω να ανταλλάξω το 6s plus που έχω με ένα note 5 μιας και δεν μπορώ το iOS,έχει βγάλει κανείς άκρη έστω και με πληρωμή αν μπορούμε να διορθώσουμε κάτι σε κάποιο service εδώ στην Ελλάδα,αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα η συσκευή.

Δηλ αν ξαναπερασουμε την Rom με Odin και βαλουμε το CSC αρχειο απο την προηγουμενη Rom που ειχαμεθα εχουμε και Ελληνικα;

Η δεν παει ετσι;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 5