Jump to content

Samsung Galaxy Note 5

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ! Σκέφτομαι να το παραγγείλω από το ευρωπαϊκό το οποίο θεωρητικά στέλνει Ελλάδα, όποτε θα πω και εντυπώσεις όταν έχω νεα :)

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστώ πολύ! Σκέφτομαι να το παραγγείλω από το ευρωπαϊκό το οποίο θεωρητικά στέλνει Ελλάδα, όποτε θα πω και εντυπώσεις όταν έχω νεα :)

Το σκέφτομαι κι εγώ οπότε πες μας εντυπώσεις.

Ποια απ' όλες τις εκδόσεις θα παραγγείλεις? Παίζουν όλες οι εκδόσεις στην Ελλάδα?

Λεωνίδας

Το σκέφτομαι κι εγώ οπότε πες μας εντυπώσεις.

Ποια απ' όλες τις εκδόσεις θα παραγγείλεις? Παίζουν όλες οι εκδόσεις στην Ελλάδα?

Θέλω 2καρτο άρα το N920CD. Νομίζω παίζει σε ελλάδα κανονικά

Θέλω 2καρτο άρα το N920CD. Νομίζω παίζει σε ελλάδα κανονικά

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Θα κάνω λίγο υπομονή να δω τι θα παρουσιάσει στις 21 Φεβρουαρίου (ή αν πει τίποτα για επίσιμη κυκλοφορία ευρώπη) και αν δεν με συγκινήσει κάτι θα το χτυπήσω! :)

Λεωνίδας

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Θα κάνω λίγο υπομονή να δω τι θα παρουσιάσει στις 21 Φεβρουαρίου (ή αν πει τίποτα για επίσιμη κυκλοφορία ευρώπη) και αν δεν με συγκινήσει κάτι θα το χτυπήσω! :)

Και να παρεις κινητο εν ετη 2016 με Android 5.1? Μου φαινεται τουλαχιστον αστειο! Καλυτερα να πας σε S7 Edge Plus :)

Και να παρεις κινητο εν ετη 2016 με Android 5.1? Μου φαινεται τουλαχιστον αστειο! Καλυτερα να πας σε S7 Edge Plus :)

Προτιμώ το Note για δικούς μου λόγους.

Αν έμπαινα στη λογική σου θα έπαιρνα κάποιο nexus και μακρυά από Samsung. :)

Λεωνίδας

Προτιμώ το Note για δικούς μου λόγους.

Αν έμπαινα στη λογική σου θα έπαιρνα κάποιο nexus και μακρυά από Samsung. :)

Σωστός.Τα note είναι μία κατηγορία μόνα τους.

Τι σχέση έχουν με όλα τα υπόλοιπα?

Πρεπει να ανησυχω που στις πληροφοριες του κινητου δεν εχει την επιλογη ενημερωση λογισμικου?

MM beta και για note 5 πλέον. Αν πάει το χρονοδιάγραμμα όπως με τα s6/s6 edge, θα δούμε marshmallow σε 1-1,5 μήνα

http://www.sammobile.com/2016/02/03/android-6-0-beta-update-rolling-out-to-some-galaxy-note-5-units-in-the-us/

s21 ultra 256

Την εχασα την πιστη μου στη Samsung πλεον. Και να ερθει το mm ποιος εγγυαται οτι δε θα' ναι παρωδια η αναβαθμιση οπως με το 5.0? Για μηνες ειχαμε μεινει με προβληματα.

Note εχω και γω αλλα δε με βλεπω να επιστρεφω. Πολυ καιρο τωρα το εψηνα, αλλα παω μαλλον για ακυρο

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόση γκρίνια από μερικούς....

Δεν είχα τη συσκευή με τη 5.0 αλλά με 5.1.1 πετάει..Και έχω δοκιμάσει ότι συσκευή κυκλοφορεί...

Άρα, δε καταλαβαίνω ούτε γιατί βιάζονται μερικοί για mm μιας και δε χρειάζεται να διορθώσουν κάτι οφθαλμοφανές αλλά ούτε και όσους θυμούνται παλιές, προβληματικές αναβαθμίσεις της εταιρείας.

Για να ξεκαθαρίσω, Δεν είμαι φίλος της Samsung, αντιθέτως θα έλεγα τα τελευταία χρόνια, αλλά δε μπορώ να διαβάζω σε ένα σοβαρό forum Σχόλια που ούτε βοηθάνε άλλους χρήστες, αλλά ούτε ξεφεύγουν απο τα συνηθισμένα του Έλληνα..γκρίνια και πάλι γκρίνια...

Συμφωρουμήτες, απολαύστε τη καλύτερη τεχνολογικά και εμπειρικά συσκευή Android που κυκλοφορεί και αφήστε την εταιρεία να δώσει στο note 5 μια σωστή αναβάθμιση σε mm.

Καλύτερα να καθυστερήσει λίγο παραπάνω αλλά να αξίζει. Αν δεν αξίζει, εδώ είμαστε να το κρίνουμε.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόση γκρίνια από μερικούς....

Άρα, δε καταλαβαίνω ούτε γιατί βιάζονται μερικοί για mm μιας και δε χρειάζεται να διορθώσουν κάτι οφθαλμοφανές αλλά ούτε και όσους θυμούνται παλιές, προβληματικές αναβαθμίσεις της εταιρείας.

αλλά δε μπορώ να διαβάζω σε ένα σοβαρό forum Σχόλια που ούτε βοηθάνε άλλους χρήστες, αλλά ούτε ξεφεύγουν απο τα συνηθισμένα του Έλληνα..γκρίνια και πάλι γκρίνια...

Το θεμα το εχει λυσει ο Βολταιρος πριν 200+ χρονια. Διαφωνεις με μια αποψη, αλλα εχει ο ανθρωπος δικαιωμα να την εκφραζει, αν δεν προσβαλει καποιον. Σε φορουμ ειμαστε στο κατω κατω.

Συμφωρουμήτες, απολαύστε τη καλύτερη τεχνολογικά και εμπειρικά συσκευή Android που κυκλοφορεί και αφήστε την εταιρεία να δώσει στο note 5 μια σωστή αναβάθμιση σε mm.

Καλύτερα να καθυστερήσει λίγο παραπάνω αλλά να αξίζει. Αν δεν αξίζει, εδώ είμαστε να το κρίνουμε.

Εδω στην Ευρωπη παντως δυστυχως ακομα περιμενουμε το ευρωπαϊκο νοτε5.

Εδω στην Ευρωπη παντως δυστυχως ακομα περιμενουμε το ευρωπαϊκο νοτε5.

Μπήκαμε φλεβάρη και ακόμα ούτε φήμη δεν υπάρχει, έφυγε το τρένο για το ευρωπαικό 5άρι.

Το θεμα το εχει λυσει ο Βολταιρος πριν 200+ χρονια. Διαφωνεις με μια αποψη, αλλα εχει ο ανθρωπος δικαιωμα να την εκφραζει, αν δεν προσβαλει καποιον. Σε φορουμ ειμαστε στο κατω κατω.

Αν ο Βολταίρος διάβαζε ότι σε κάποιον δε κάνει το Note 5 Επειδή εν έτη 2016 (Αρχές Φλεβάρη Για την ακρίβεια) δε έχει marshmallow θα άλλαζε τα λεγόμενα του.

Και Επειδή είμαστε σε forum πρέπει να σκεφτόμαστε πρώτα ότι μας διαβάζουν άνθρωποι που γνωρίζουν τα βασικά Για το αντικείμενο και ίσως, λέω ίσως, ψάχνουν μια συσκευή που να τους καλύπτει.

Και ναι, το Note 5 αξίζει τα θετικά σχόλια πολύ περισσότερο από τα αρνητικά και δη αυτά που δεν έχουν καμία βάση.

Ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε λοιπόν τους ανθρώπους που ψάχνονται με σωστά και αντικειμενικά σχόλια.

Συγγνώμη για το off topic αλλά Ναι,η Samsung έχει κάνει μεγάλα λάθη, αλλά το Note 5 είναι overall ότι καλύτερο υπάρχει.

Ας προσπαθήσουμε να το αναδείξουμε.

Follow me on XDA

Αν ο Βολταίρος διάβαζε ότι σε κάποιον δε κάνει το Note 5 Επειδή εν έτη 2016 (Αρχές Φλεβάρη Για την ακρίβεια)

Εν έτει.

Ειναι το μονο σημειο που θελω να διορθωσω απο τα γραφομενα σου. Το διορθωνω δημοσιως και οχι με pm, γιατι το βλεπω γραμμενο τοσο συχνα που καποιος που δεν ξερει την ορθογραφια της φρασης, τη μαθαινει πλεον ανορθογραφα.

Σε ολο το υπολοιπο, συμφωνω μεχρι τελείας, αλλα δεν μας βοηθα και η σαμσουνγκ να το αναδειξουμε, αφου δεν μας το δινει!!!:):):)

Μιλαω ξεκαθαρα απο εμπειρια. Εχω το Note 3 και η 5.0 εκδοση ειναι απαραδεκτη. Πανω απο 6μηνο πλεον εχει θεματα η συσκευη ειδικα με το Wi-Fi.

Ειναι απαραδεκτη η Samsung στις αναβαθμισεις της. Δεν παει να βγαλει 5,6,7 Note! Με τετοια συμπεριφορα(να πληρωνεις 800 ευρω τηλεφωνο και να υπολειτουργει σε πολλες περιπτωσεις) σου αξιζει αρκετος χλευασμος. Προσωπικα φοβαμαι πλεον πως οτι τηλεφωνο και να παρω απο τη Samsung, μια μερα θα μου το μπρικιασουν οι αναβαθμισεις της.

Οποτε καταλαβαινεις πως δεν εχω γκρινια, αλλα γεγονοτα. Εκτος αν δεχθω να παρω ενα τηλεφωνο και να μεινει για παντα με το Stock firmware.

Φιλικα

Εν έτει.

Ειναι το μονο σημειο που θελω να διορθωσω απο τα γραφομενα σου. Το διορθωνω δημοσιως και οχι με pm, γιατι το βλεπω γραμμενο τοσο συχνα που καποιος που δεν ξερει την ορθογραφια της φρασης, τη μαθαινει πλεον ανορθογραφα.

Σε ολο το υπολοιπο, συμφωνω μεχρι τελείας, αλλα δεν μας βοηθα και η σαμσουνγκ να το αναδειξουμε, αφου δεν μας το δινει!!!:):):)

Αυτό είναι άλλο θέμα που όντως η Samsung μπορούσε να πράξει αλλιώς.

Βέβαια Αυτό συμβαίνει με όλες σχεδόν τις κατασκευάστριες εταιρίες όπου επιλέγουν χώρες διάθεσης μοντέλων.

Και για κάποιους, όπως εμένα που μαζί με αλλά παιδιά έχω βοηθήσει να αναδειχθεί το Note από την πρώτη έκδοση του (Όταν οι περισσότεροι το εκραζαν για το μέγεθος του) με οδηγούς και rom, πίστεψε με, είναι χειρότερο.

Το ότι συμβαίνει Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η συσκευή χρειάζεται κάποια αναβάθμιση για να γίνει απροβλημάτιστη. Είναι σχεδόν απροβλημάτιστη...

Το να θέλουμε να γίνει καλύτερη είναι φυσιολογικό και διαφορετικό.

Υ.Γ.: χειρίζομαι σωστά το γραπτό λόγο και επέτρεψε μου να μου ξεφύγει και κάτι λόγω swyping ...;)

Μιλαω ξεκαθαρα απο εμπειρια. Εχω το Note 3 και η 5.0 εκδοση ειναι απαραδεκτη. Πανω απο 6μηνο πλεον εχει θεματα η συσκευη ειδικα με το Wi-Fi.

Ειναι απαραδεκτη η Samsung στις αναβαθμισεις της. Δεν παει να βγαλει 5,6,7 Note! Με τετοια συμπεριφορα(να πληρωνεις 800 ευρω τηλεφωνο και να υπολειτουργει σε πολλες περιπτωσεις) σου αξιζει αρκετος χλευασμος. Προσωπικα φοβαμαι πλεον πως οτι τηλεφωνο και να παρω απο τη Samsung, μια μερα θα μου το μπρικιασουν οι αναβαθμισεις της.

Οποτε καταλαβαινεις πως δεν εχω γκρινια, αλλα γεγονοτα. Εκτος αν δεχθω να παρω ενα τηλεφωνο και να μεινει για παντα με το Stock firmware.

Φιλικα

Εννοείται η φιλική διάθεση...

Όπως προανέφερα ξέρω καλά τα Note και επίτρεψε μου να σου πω το εξής.

Το Note 5 είναι μακράν το καλύτερο Note που έχει βγάλει η εταιρεία και η έκδοση που φοράει τώρα (5.1.1) δε θυμίζει Samsung firmware του παρελθόντος.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Το γνωριζω αυτο. Το θεμα ειναι στην επομενη εκδοση την 6η που δεν ειναι η stοck του πως θα τα παει! Και μενα στις αναβαθμισεις του 4.0 μια χαρα πεταγε. Με το 5.0 εχω ενα σωρο θεματα, την οποια κιολας πηρα υπερβολικα καθυστερημενα και ουτε καν 5.1.1 δε βλεπω!

Οποτε αφου μας εδωσε και ακυρο με το Note 5 Ευρωπη ή δε θα παρω τιποτα ή θα παω σε κατι με Stock 6.0 mm

Αν ο Βολταίρος διάβαζε ότι σε κάποιον δε κάνει το Note 5 Επειδή εν έτη 2016 (Αρχές Φλεβάρη Για την ακρίβεια) δε έχει marshmallow θα άλλαζε τα λεγόμενα του.

Και Επειδή είμαστε σε forum πρέπει να σκεφτόμαστε πρώτα ότι μας διαβάζουν άνθρωποι που γνωρίζουν τα βασικά Για το αντικείμενο και ίσως, λέω ίσως, ψάχνουν μια συσκευή που να τους καλύπτει.

Και ναι, το Note 5 αξίζει τα θετικά σχόλια πολύ περισσότερο από τα αρνητικά και δη αυτά που δεν έχουν καμία βάση.

Ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε λοιπόν τους ανθρώπους που ψάχνονται με σωστά και αντικειμενικά σχόλια.

Συγγνώμη για το off topic αλλά Ναι,η Samsung έχει κάνει μεγάλα λάθη, αλλά το Note 5 είναι overall ότι καλύτερο υπάρχει.

Ας προσπαθήσουμε να το αναδείξουμε.

Ετσι ακριβως ειναι Ηλια. Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια και καθε χρονο το Note ειναι το καλυτερο phablet του εμποριου. Και φετος, το note 5 παιζει μπαλα στην κορυφη κι ολοι οι υπολοιποι ακολουθουν...

Πιθανώς η Samsung καθυστερεί για να δώσει μαζί με το 6 τυχόν νέες προσθήκες που θα υπάρχουν στα Galaxy 7.

Δεν το έχει κανει ποτέ ως τώρα αλλα υπαρχει πιθανότητα να έβαλε μυαλό αν και απ οτι είδαμε στα μικρά s6 δεν έδωσε καν το camera software των edge plus & Note 5 παρόλο που διέθεταν ίδιο hardware.

Για μένα η αναβάθμιση δεν σημαίνει αναγκαστικά βελτιωση.

Όπως έχω ξαναγράψει έχω παρατηρήσει να δοκιμάζω κινεζικό που ήλθε με lollipop και διαθετει κατώτερο hardware απο το S4 αλλα τρέχει με πολύ μεγαλύτερη άνεση.

Συνεπώς αν το update δεν συνοδεύεται με ριζικές αλλαγές στην φιλοσοφία που χτίζει η Samsung το software της, όσοι παραπονιούνται τώρα για την αργοπορία, θα γκρινιάζουν περισσότερο μετά την αναβάθμιση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Για όποιον ενδιαφέρεται, βγήκε αυτή η θήκη-μπαταρία (3400mah). Την παρήγγειλα και θα σας πω εντυπώσεις όταν έρθει.

http://www.ebay.com/itm/252221814679?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=551054718236&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ας χαρούμε ρε παιδιά το τηλέφωνο, το note5 τα σπάει! Φυσικά πάντα θα υπάρχει χώρος για βελτιώσεις και αυτό είναι λογικό.

Πώς οι εταιρείες θα πωλούσαν το επόμενο μοντέλο τους αν έβγαζαν το τέλειο κινητό?! Όλα θέμα marketing είναι. Κάθε χρόνο σου βγάζουν και κάτι.

Κάτοχος και εγώ ενός Silver titanium. Το χρώμα απλά είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ !!

Το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό. Απίστευτη φωτογραφική,ειδικά με το Pro Mode βγάζει τρελά πράγματα. Αυτό που μας ξεφεύγει πολλές φορές είναι η ίδια η Google. Την πέφτουμε πάντα στον κατασκευαστή και δεν κοιτάμε ότι η βάση του λειτουργικού μπάζει από παντού. Δεν θέλω να θεωρηθεί σαν vs και δεν είναι. Έχω ταυτόχρονα ένα nexus 6p που τρέχει το τελευταίο Android. Αναγκαστικά άλλαξα kernel για να πω ότι είμαι οκ από μπαταρία. Αυτός ο διάβολος τα play services γονατιζουν τα πάντα. Εδώ θα μπορούσε κάποιος να πει "μην συγχρονιζεις 24h/24h"....μην είσαι στο 4g, μην το συνδέεις με το ρολόι. Η απάντηση μου είναι ότι τότε καλύτερα να έχω ένα Nokia της προηγούμενης 15ετιας.

Πραγματικά το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό για τα δικά μου δεδομένα και χρήση.

Τώρα γιατί η Samsung δεν το έχει δώσει στην Ευρώπη δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι κομμάτι του management accounting και σε αυτό κανεις μας δεν έχει πρόσβαση. Οπότε όποια απάντηση και να δώσουμε μπορεί να απέχει απίστευτα από τους πραγματικούς λόγους.

Σημ το τηλέφωνο το δουλεύω εδώ και 4 μήνες

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 5