frix_ath Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλησπερα! Απο vnp μου ειπαν για galaxy note 5 920C (32gb) απο γερμανια στα 699€ . Παραδοση 5-10 μερες περιπου. Μου ειπε ο πωλητης τα εξης: Παιζει κανονικα ελλαδα 2g/3g/4g (ειμαι vodafone), ελληνικο μενου και το s pen στα ελληνικα, Για εγγυηση.... μου λεει στην αρχη για 2χρ.κανονικα .μετα οταν ειδε οτι του λεω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο...τα ψιλογυρναει και μου λεει το φερνεται εδω για τα περαιτερω κλπ...παντως θα σας καλυψουμε στην οποια τυχον επισκευη χρειασθει. Μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας οι ειδικοι τι ισχυει και τι οχι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλησπερα! Απο vnp μου ειπαν για galaxy note 5 920C (32gb) απο γερμανια στα 699€ . Παραδοση 5-10 μερες περιπου. Μου ειπε ο πωλητης τα εξης: Παιζει κανονικα ελλαδα 2g/3g/4g (ειμαι vodafone), ελληνικο μενου και το s pen στα ελληνικα, Για εγγυηση.... μου λεει στην αρχη για 2χρ.κανονικα .μετα οταν ειδε οτι του λεω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο...τα ψιλογυρναει και μου λεει το φερνεται εδω για τα περαιτερω κλπ...παντως θα σας καλυψουμε στην οποια τυχον επισκευη χρειασθει. Μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας οι ειδικοι τι ισχυει και τι οχι?? Επίσημα δεν σε καλύπτει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα ούτε καν σε ολόκληρη την Ευρώπη μιας και δεν έχει έρθει το κινητό . Αυτό που σου είπε είναι ότι θα το πας εκεί το κινητό και αυτός θα τους στείλει πίσω στη χώρα από την οποία τα εισήγαγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Συνήθως τα eshop δίνουν μια απόδειξη από ταμειακή ζητά τιμολόγιο κάτι να φαίνεται και η συσκευή και το imei αλλιώς άκρη δεν θα βρεις θα έχει ξεβάψει η ταμειακή απόδειξη και θα σου λέει δεν ξέρω αν είναι για το note η κάτι άλλο.. Και εγώ ήθελα πολύ περισσότερο το note αλλά πήγα σε edge plus για την εγγύηση και για το τιμολόγιο που περνάει στα έξοδα γιατί μέχρι τώρα μόνο από εξωτερικό έκανες δουλειά αλλά είσαι και πιο σίγουρος ότι τα μεγάλα μαγαζιά έξω για να μην χαλάσουν το όνομα θα σου βρουν μια λύση.. Το βρήκα προσφορά πήρα τιμολόγιο έχω εγγύηση τραβάει τα βλέμματα Και έχασα σε παραγωγηκοτητα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Εχει ψωνισει κανεις απο αυτο το σαιτ?? http://www.eglobalcentral.eu/ Θελω να παρω το N920C 32gb αλλά δεν εχω ξαναπαραγγειλει και φοβαμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Διαβασα αρνητικες κριτικες (απο Αγγλους χρηστες) σχετικα με τα τελωνεία παρα το οτι αυτοι λενε τα αντιθετα....μη το διακινδυνεύσεις κατ'εμε... και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Εχει ψωνισει κανεις απο αυτο το σαιτ?? http://www.eglobalcentral.eu/ Θελω να παρω το N920C 32gb αλλά δεν εχω ξαναπαραγγειλει και φοβαμαι. Το πήρα εγώ από αυτούς. Ψάξε πιο πίσω, έχω γράψει αναλυτικά. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα απλά πρέπει να στο φέρει η mailboxde, δεν στέλνουν απευθείας Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Το πήρα εγώ από αυτούς. Ψάξε πιο πίσω, έχω γράψει αναλυτικά. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα απλά πρέπει να στο φέρει η mailboxde, δεν στέλνουν απευθείας Καλησπερα κ χρονια πολλα! Η mailboxde τι ειναι? Κουριερ? Εγγυηση εχεις? Τι σου ειπαν? Αν θελεις και πμ. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) Βρε κόλλημα που έχετε φάει με την εγγύηση.. Πρέπει να καταλάβετε ότι εγγύηση δεν υπάρχει, και ακόμα τα μαγαζιά από Ευρώπη που σας δίνουν εγγύηση τα περισσότερα είναι υποσχέσεις... Η συσκευή θα πρέπει να πάει στην χώρα προέλευσης για να φτιαχτεί μέσο εγγύησης... Θα περιμένετε 3 μήνες και αν το φτιάξουν... Edited December 25, 2015 by XmotoX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Παιδες γνωριζει κανεις αν το Ταϊλανδεζικο firmware υποστηριζει ελληνικα στα μενου και στο πληκτρολογιο? Δε με νοιαζει το s pen. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Παιδες γνωριζει κανεις αν το Ταϊλανδεζικο firmware υποστηριζει ελληνικα στα μενου και στο πληκτρολογιο? Δε με νοιαζει το s pen. καλησπέρα δυστυχώς όχι δεν έχει ελληνικά το ταϊλανδέζικο firmware. (στο πληκτρολόγιο βάζεις ότι γλώσσα θες) Άλλα αυτό δεν είναι πρόβλημα μπορείς να περάσεις άλλη ρομ (π.χ από αράβικα εμιράτα που έχει ελληνικά) Και εγώ απο Ταϊλανδή το έχω αγοράσει τον Οκτώβριο έχω αλλάξει ρομ και δεν έχω κανένα θέμα Edited December 28, 2015 by Georgel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diphone Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Από το κατάστημα που παραθέτω τα δύο μοντέλα το γνωρίζει κάποιος (έχει κάποιον αριθμό κινητού για επικοινωνία) : http://hedy.gr/index.php?route=product/product&product_id=193&ref=bestprice.gr και http://www.bestprice.gr/item/2154678253/samsung-galaxy-note-5-dual.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπέρα στην παρέα και Χρόνια Πολλά, θέλω να ρωτήσω το εξής... Έπεσε στην αντίληψή μου για μοντέλο 32GB σφραγισμένο με εγγύηση 12 μήνες απο κατάστημα της Αθήνας... Μου είπαν όμως οτι η συσκευή είναι απο Ντουμπάι.... Αξίζει η αγορά? Τί παίζει με φορτιστή? Με Ελληνικά? Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπέρα στην παρέα και Χρόνια Πολλά, θέλω να ρωτήσω το εξής... Έπεσε στην αντίληψή μου για μοντέλο 32GB σφραγισμένο με εγγύηση 12 μήνες απο κατάστημα της Αθήνας... Μου είπαν όμως οτι η συσκευή είναι απο Ντουμπάι.... Αξίζει η αγορά? Τί παίζει με φορτιστή? Με Ελληνικά? Ευχαριστώ πολύ!!! Στα τυπικά θέματα απλά σου λέω τα εξής Εγγύηση μόνο από το μαγαζί ( από εκεί που έχουν και αυτοί κάνει την εισαγωγή) ενώ εγγύηση σε όλη την Ελλάδα & Ευρώπη εννοείται ότι δεν υπάρχει. Οπότε αν τυχόν γίνει κάτι απλά το επιστρέφεις στο μαγαζί και αναλαμβάνουν αυτοί ( αυτά βέβαια σε ένα παράλληλο σύμπαν). Τώρα σε σχέση με σήμα / Ελληνικά προχωράς άφοβα παίζουν κανονικά. Καλές γιορτές και ακόμα καλύτερες αγορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλησπέρα στην παρέα και Χρόνια Πολλά, θέλω να ρωτήσω το εξής... Έπεσε στην αντίληψή μου για μοντέλο 32GB σφραγισμένο με εγγύηση 12 μήνες απο κατάστημα της Αθήνας... Μου είπαν όμως οτι η συσκευή είναι απο Ντουμπάι.... Αξίζει η αγορά? Τί παίζει με φορτιστή? Με Ελληνικά? Ευχαριστώ πολύ!!! Για τον φορτιστή παίρνεις έναν ανταπορα και είσαι κομπλέ! Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjalla1 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για την αγορά του Note 5 και θα ήθελα την άποψη και την εμπειρία αγοραστών απο τα καταστήματα στο διαδύκτιο όπου οι ίδιοι προχώρησαν σε συναλλαγή.Επίσης θα ήθελα να παραθέσουν λινκ από τα καταστήματα αυτά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Φιλος δεν υπαρχει λογος να ανοιγεις καινουργια θεματα που εχουν απαντηθει στα ειδη υπαρχων θεματα πολλες φορες μαλιστα, διαβασε τα ειδη υπαρχων και θα παρεις τις απαντησεις σου. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Παιδες πεστε μου κατι γιατι εχω μπερδευτει! Το N920i 32gb εχει ελληνικο μενου και το πενακι αναγνωριζει τα ελληνικα?? Για 4g ειμαστε ενταξει; Ή μονο το N920c τα κανει ολα οκ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Παιδες πεστε μου κατι γιατι εχω μπερδευτει! Το N920i 32gb εχει ελληνικο μενου και το πενακι αναγνωριζει τα ελληνικα?? Για 4g ειμαστε ενταξει; Ή μονο το N920c τα κανει ολα οκ.? Το N920i δεν έχει γενικά ελληνικά, ούτε μενού ούτε πενάκι... 4G νομίζω πιάνει, όχι όμως 4G+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Καλημέρα, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στην παρέα... Κάτοχος και εγώ από το νέο έτος με την ναυαρχίδα της Samsung από κατάστημα της Αθήνας που το είχε προμηθευτεί από Ντουμπάι.... Το μοντέλο είναι το SM-N920C. Με κάρτα Cosmote πιάνει κανονικά 4G+, το πενάκι αναγνωρίζει ελληνική γραφή και η μπαταρία του με μέτρια προς βαριά χρήση κρατάει άνετα δυο μέρες ( Δύο φορές φόρτιση έχει γίνει). Πήρα αντάπτορα από τη Samsung fast charging και όλα κομπλέ... Με εγγύηση ενός έτος από το συγκεκριμένο κατάστημα . Στις πληροφορίες συσκευής αναφέρει τον κωδικό του μοντέλου SM-N920C και πιο κάτω γράφει United Arab Emirates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλή Χρονιά σε όλους! Με υγεια πανω απ'ολα. Νεος κατοχος και γω ενος Note5 32gb N920C WHITE ! Ο,τι και να πουμε γιαυτο το τηλεφωνο ειναι λιγο. Δεν θα μιλησω για specs, hardware, s pen...κλπ. Αυτα ειναι λιγο πολυ γνωστα. Προσωπικα δεν το περιμενα τοσο ομορφο εξωτερικα και κυριως το λευκο χρωμα ήταν τεραστια εκπληξη. Ειδικα στο note5 του παει παρα πολυ! Ευτυχως που κατεληξα στο λευκο τελικα γιατι πρωτη επιλογη ειχα το χρυσο. Εχει κανει αλματα η samsung με τα note 5 και s6 edge+...και αναμενεται πολυ δυνατη και το 2016. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 και εγω σε χρυσο το εχω, πιστευω απο ολα τα χρωματα ηταν το καλυτερο..γνωμη μου παντα. μετα το χρυσο πιστευω το σκουρο μπλε ειναι πολυ καλο και αυτο. Ενα ασημι χρωμα που ειδα δεν μου αρεσε καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ρε ομάδα έλεος δηλαδή αντί να βλέπουμε τα υπέρ ή τα κατά του τηλεφώνου σε λειτουργίες το γυρίσαμε στο χρώμα??? Το χρώμα πάντα είναι κάτι που εκφράζει τον καθένα μας και μόνο. Εδώ το μήλο έβγαλε ροζ χρυσό χρώμα και το έχω δει πιο πολύ σε άντρες παρά σε κοπέλες. Δηλαδή τι να πάω να τους ρωτήσω εάν βγαίνει και σε αντρικό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano23 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλησπερα στην κοινοτητα... Σας ξαναβρισκω μετα απο 2 χρονια και κατι ψιλα.. Αλλαζοντας 3 edge plus ( 2 μαυρα και ενα gold) και 3 Note 5 (black, gold και silver) εμεινα τελικα στο silver titanium.. Για τα δικα μου γουστα αυτο το χρωμα μου ταιριαξε παρα πολυ... Τα σπαει απλα.. Αλλα οπως ειπαν και τα παιδια δεν ειναι αναγκη να μαλωνουμε για τα χρωματα.. Λοιπον, μιας και δεν βλεπω νημα για τροποποιησεις/βελτιωσεις για το Galaxy Note 5, εσεις που εχετε 920C εχετε δοκιμασει καθολου nameless rom με Arter Kernel? Εκρηκτικος ο συνδυασμος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ο arter97 έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τον kernel,αυτό που δεν μπορώ είναι το recovery του που δεν υπάρχει επιλογή (τουλάχιστον εγώ δεν είδα) για compression και τα back up είναι τεράστια. Καλά λόγια διαβάζω και για τον skyhigh χωρίς να τον έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano23 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ο arter97 έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τον kernel,αυτό που δεν μπορώ είναι το recovery του που δεν υπάρχει επιλογή (τουλάχιστον εγώ δεν είδα) για compression και τα back up είναι τεράστια. Καλά λόγια διαβάζω και για τον skyhigh χωρίς να τον έχω δοκιμάσει ακόμα. Τον δοκιμασα τον skyhigh. Αρκετα καλος και αυτος αλλα δινω ενα + στον arter, δουλευει πιο σταθερα.. επισης με undervoltage θα δεις τρελα νουμερα σε αυτονομια... Ο philz που απαιτει ο arter οντως ειναι λιγο περιεργος, θα προτιμουσα και εγω twrp αλλα ενταξει, τον ανεχομαι.. :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts