Jump to content

Samsung Galaxy Note 5

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη αναφερατε πληκτρολογια πριν, δοκιμαστε και το super SwiftKey. Είναι το γνωστο δωρεάν SwiftKey, με modification οτι του εχουν προσθεσει θέματα. Παρα πολλα και ομορφα θεματα. Προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει καλυτερο πληκτρολογιο. Υποψιν, και το original της Samsung, ειναι το SwiftKey σε light μορφή. Το super SwiftKey είναι υπόψιν του δημιουργου και δεν εχει διαμαρτυριθει εως τωρα, οπότε δεν πρόκειται για τίποτα παρανομο.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016053

Δεν εχω το note 5, αλλα στο galaxy s5 δουλευει αψογα.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

να ρωτήσω:

το πενάκι σε σχέση με το note 4, είναι το ίδιο ή πιο ευαίσθητο? (περισσότερο pressure sensitive δηλαδή). έχουν αναβαθμίσει κάτι σε αυτόν τον τομέα?

Peronoforos said:
να ρωτήσω:

το πενάκι σε σχέση με το note 4, είναι το ίδιο ή πιο ευαίσθητο? (περισσότερο pressure sensitive δηλαδή). έχουν αναβαθμίσει κάτι σε αυτόν τον τομέα?

Στα ιδια εξαιρετικα επίπεδα είναι το spen...

Μολις πηρα και την εξαιρετικη και αγαπημενη μου UAG για το Note 5...

v@gelis said:
Στα ιδια εξαιρετικα επίπεδα είναι το spen...

Μολις πηρα και την εξαιρετικη και αγαπημενη μου UAG για το Note 5...

Βαγγο τι είναι αυτή? Χαχαχα... Μεγάλη μου φαίνεται...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

galanakop said:
Βαγγο τι είναι αυτή? Χαχαχα... Μεγάλη μου φαίνεται...

Από τις πιο γνωστές tough, είναι τερατακι ναι. Χαχαχα . Έχω και τη spigen liquid crystal, πολύ minimal, αλλά θέλω σοβαρή προστασία από πτώσεις κλπ Νικόλα...

Καλημέρα έχει αγοράσει κανείς από αυτό το site http://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-note-5-dual-sim-n9208-4g-lte-32gb-sim-free-unlocked-white.html?

v@gelis said:
Από τις πιο γνωστές tough, είναι τερατακι ναι. Χαχαχα . Έχω και τη spigen liquid crystal, πολύ minimal, αλλά θέλω σοβαρή προστασία από πτώσεις κλπ Νικόλα...

Εχω παρακολουθήσει δεκάδες drop test. Στο 95% των περιπτώσεων η συσκευή προσκρούει κατα την πτώση με κάποια απο τις 4 γωνίες, αναπηδά, κανει μια δυο τούμπες και μενει κάτω με την οθόνη η την πλάτη.

Η back cover της samsung έχει πολύ ενισχυμένες γωνίες ωστε να πάρει η θηκη την δυναμη της προσκρουσης και εξέχει 2 mm ώστε να μην έλθει σ επαφη η οθόνη με το έδαφος.

Σε νορμαλ καταστάσεις προστατευει την συσκευή. Σε χώρους ομως, οπως η υπεθρος σε μια εκδρομη αν σκάσει με το πλαει σε πετρα θα γίνει ζημιά.

Γι αυτό τετοιες βαρίες θηκες εχω παντα αλλά τις φοράω μόνο στις διακοπές. στο σπιτι στο γραφείο και στις εξόδους με την θηκη της samsung νοιωθω ασφάλεια. Αν ημουν σιγουρος οτι δεν θα το πουλήσω σύντομα, θα το είχα χωρίς θηκη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Te_salat said:
Εχω παρακολουθήσει δεκάδες drop test. Στο 95% των περιπτώσεων η συσκευή προσκρούει κατα την πτώση με κάποια απο τις 4 γωνίες, αναπηδά, κανει μια δυο τούμπες και μενει κάτω με την οθόνη η την πλάτη.

Η back cover της samsung έχει πολύ ενισχυμένες γωνίες ωστε να πάρει η θηκη την δυναμη της προσκρουσης και εξέχει 2 mm ώστε να μην έλθει σ επαφη η οθόνη με το έδαφος.

Σε νορμαλ καταστάσεις προστατευει την συσκευή. Σε χώρους ομως, οπως η υπεθρος σε μια εκδρομη αν σκάσει με το πλαει σε πετρα θα γίνει ζημιά.

Γι αυτό τετοιες βαρίες θηκες εχω παντα αλλά τις φοράω μόνο στις διακοπές. στο σπιτι στο γραφείο και στις εξόδους με την θηκη της samsung νοιωθω ασφάλεια. Αν ημουν σιγουρος οτι δεν θα το πουλήσω σύντομα, θα το είχα χωρίς θηκη.

Εγω ακριβως επειδη μετα απο 10+ χρονια σκοπευω να κρατησω για μπολικους μηνες την ιδια συσκευη (τεραστιο λαθος να δοκιμαζω αλλες "ναυαρχιδες" και καθε χρονο να γυριζω πολλες φορες στο note), του εριξα την UAG για να ειναι απολυτως ασφαλες (οσο μπορει να ειπωθει αυτο) στη δουλεια μου - κατα βαση.

ΥΓ Μην τρωγεσαιιιιιιιιι, θα αφησεις το βασιλια για μια δευτεραντζα... συνετισουυυυυυυ :lol:;)

Καλησπέρα στο φόρουμ, το Σάββατο έγινα κάτοχος ενός Galaxy Note 5 N920C Black Sapphire. Μπορώ να πω ότι είμαι κάτι παραπάνω από ευτυχής χρήστης καθώς η συσκευή με έχει αφήσει άφωνο σε όλους τους τομείς. Έχω και το S6 Edge σε Gold Platinum 64GB και μπορώ να πω ότι δεν περίμενα να είναι πιο γρήγορο το Note 5. Σου δίνει την αίσθηση ότι δουλεύεις IOS είναι σχεδόν 100% lag free, άψογο scrolling και η μπαταρία του καταπληκτική. Κρατάει περισσότερο μπορώ ν πω ακόμα και από το Note 4 που είχα για 11 μήνες. Το Design του φανταστικό, πραγματικό κόσμημα και το S Pen δίνει ρέστα. Παραθέτω 2 φωτογραφίες το κουτί με τη συσκευή αργότερα θα ανεβάσω κ άλλες με αυτονομία κλπ... Η συσκευή είναι το 920C και είναι United Arab Emirates (XSG) Unbranded.

http://oi58.tinypic.com/123ulmw.jpg

http://oi61.tinypic.com/14ms9ie.jpg

Apple iPhone XS Max 256GB Silver

Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow

Λευτέρης :)

Lerios said:
Καλησπέρα στο φόρουμ, το Σάββατο έγινα κάτοχος ενός Galaxy Note 5 N920C Black Sapphire. Μπορώ να πω ότι είμαι κάτι παραπάνω από ευτυχής χρήστης καθώς η συσκευή με έχει αφήσει άφωνο σε όλους τους τομείς. Έχω και το S6 Edge σε Gold Platinum 64GB και μπορώ να πω ότι δεν περίμενα να είναι πιο γρήγορο το Note 5. Σου δίνει την αίσθηση ότι δουλεύεις IOS είναι σχεδόν 100% lag free, άψογο scrolling και η μπαταρία του καταπληκτική. Κρατάει περισσότερο μπορώ ν πω ακόμα και από το Note 4 που είχα για 11 μήνες. Το Design του φανταστικό, πραγματικό κόσμημα και το S Pen δίνει ρέστα. Παραθέτω 2 φωτογραφίες το κουτί με τη συσκευή αργότερα θα ανεβάσω κ άλλες με αυτονομία κλπ... Η συσκευή είναι το 920C και είναι United Arab Emirates (XSG) Unbranded.

καλοριζικο φιλαρακη ειναι πολυ ομορφο απο που το πηρες φιλε μου?

@@Lerios

Καλοριζικο. Χαίρομαι που βλεπεις κι εσύ οτι είδα εγώ στο μινι review που είχα κανει πριν μερες.

Από που το αγόρασες και πόσο στοιχισε αν επιτρέπεται?

Πραγματικά είναι σαν να τρέχεις ios με πολύ περισσοτορες δυνατότητες.

Το μόνο που μ ενοχλεί είναι το πληκτρολόγιο.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Te_salat said:
@@Lerios

Καλοριζικο. Χαίρομαι που βλεπεις κι εσύ οτι είδα εγώ στο μινι review που είχα κανει πριν μερες.

Από που το αγόρασες και πόσο στοιχισε αν επιτρέπεται?

Πραγματικά είναι σαν να τρέχεις ios με πολύ περισσοτορες δυνατότητες.

Το μόνο που μ ενοχλεί είναι το πληκτρολόγιο.

Κώστα τι θέμα έχεις με το πληκτρολόγιο? Εδώ και το μαμά που είχα, αλλά και το SwiftKey της τελευταίες 15 μέρες πάει σφαίρα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

galanakop said:
Κώστα τι θέμα έχεις με το πληκτρολόγιο? Εδώ και το μαμά που είχα, αλλά και το SwiftKey της τελευταίες 15 μέρες πάει σφαίρα...

Αν βρεις λάθος βγάζει την κόκκινη υπογράμμιση και πατάει τον κέρσορα στην κάτω γραμμή.

Και γενικά λείπουν από το λεξιλόγιο του πολλές λέξεις.

Te_salat said:
Αν βρεις λάθος βγάζει την κόκκινη υπογράμμιση και πατάει τον κέρσορα στην κάτω γραμμή.

Και γενικά λείπουν από το λεξιλόγιο του πολλές λέξεις.

Κωστα ο ανταγωνισμος ιδρωσε να δωσει ένα SwiftKey να δουλευει σωστα στη μοναδικη επιλογή για πληκτρολογιο κι εμεις εδώ στο Android εχουμε μερικες δεκάδες keyboards στη διαθεση μας, με κορυφαια αποδοση και στο "πιστολι", εχμμμ, note 5 εννοουσα, παιζουν τελεια (λιγα νερα κανει το swiftkey, αλλα μικρο το κακο)...

v@gelis said:
Κωστα ο ανταγωνισμος ιδρωσε να δωσει ένα SwiftKey να δουλευει σωστα στη μοναδικη επιλογή για πληκτρολογιο κι εμεις εδώ στο Android εχουμε μερικες δεκάδες keyboards στη διαθεση μας, με κορυφαια αποδοση και στο "πιστολι", εχμμμ, note 5 εννοουσα, παιζουν τελεια (λιγα νερα κανει το swiftkey, αλλα μικρο το κακο)...

Εννοείται απλά επειδή γράφω πολύ θα ήθελα έδωσα πιο προσεγμένο keyboard.

Lerios said:

Kαλοριζικο και καλοδουλευτο!!!:D

Μπορούμε να αγοράσουμε από το εξωτερικό η έχουμε πρόβλημα με capital control?

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, όσο το ζω με εκπλήσσει όλο κ περισσότερο ευχάριστα. Δεν νιώθει τίποτα το κινητό, πάει σφαίρα. Είναι αγορασμένο από Σλοβενία από Mobileshop.eu Bratislava. Είναι απλά εκπληκτικό παιδιά, δν έχω λόγια. Πάρα πάρα πολύ γρήγορο. Και μου φόρτισε από 5% στο 100% σε 1 ώρα και 7 λεπτά. Απίστευτο...

Apple iPhone XS Max 256GB Silver

Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow

Λευτέρης :)

Lerios said:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, όσο το ζω με εκπλήσσει όλο κ περισσότερο ευχάριστα. Δεν νιώθει τίποτα το κινητό, πάει σφαίρα. Είναι αγορασμένο από Σλοβενία από Mobileshop.eu Bratislava. Είναι απλά εκπληκτικό παιδιά, δν έχω λόγια. Πάρα πάρα πολύ γρήγορο. Και μου φόρτισε από 5% στο 100% σε 1 ώρα και 7 λεπτά. Απίστευτο...

Μήπως εννοείς Σλοβακία;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Απο την στιγμή που είναι αγορασμένο απο χώρα EU βάσει της νόρμας δεν εχει υποχρεωτικά 2 χρόνια εγγύηση;

giannik said:
Απο την στιγμή που είναι αγορασμένο απο χώρα EU βάσει της νόρμας δεν εχει υποχρεωτικά 2 χρόνια εγγύηση;

Δεν έχει σημασία που βρίσκεται το κατάστημα που θα το αγοράσεις αλλά η χώρα προορισμού της συσκευής. Αν προορίζεται για ευρωπαϊκή χώρα, φυσικά και έχει διετή εγγύηση, αν όχι, δεν το καλύπτει η ευρωπαϊκή.

truckman said:
Δεν έχει σημασία που βρίσκεται το κατάστημα που θα το αγοράσεις αλλά η χώρα προορισμού της συσκευής. Αν προορίζεται για ευρωπαϊκή χώρα, φυσικά και έχει διετή εγγύηση, αν όχι, δεν το καλύπτει η ευρωπαϊκή.

Εφόσον υπάρχει απόδειξη αγοράς απο χώρα της EU και χρειαστεί επισκευή δεν ειναι υποχρεωμένη η εδώ αντιπροσωπεία να το επισκευάσει;Καλύπτομαι απο νομική προστασία μέσω ARAG και θα μπορώ να το <κυνηγήσω> νομικά...

Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις ,εφόσον προέρχονται κατα κόρον απο χώρες της Μέσης Ανατολής ,τι γίνεται;

giannik said:
Εφόσον υπάρχει απόδειξη αγοράς απο χώρα της EU και χρειαστεί επισκευή δεν ειναι υποχρεωμένη η εδώ αντιπροσωπεία να το επισκευάσει;Καλύπτομαι απο νομική προστασία μέσω ARAG και θα μπορώ να το νομικά...

Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις ,εφόσον προέρχονται κατα κόρον απο χώρες της Μέσης Ανατολής ,τι γίνεται;

Όχι δεν είναι υποχρεωμένοι και δεν πρόκειται ούτε καν να την παραλάβουν. Δε γίνεται να αγοράσεις μια συσκευή που προορίζεται για Αμερική ή Σουδάν και να τους απαιτήσεις να στην φτιάξουν. Οι όροι εγγύησης είναι ξεκάθαροι, αν εσύ τώρα θέλεις να αρχίσεις δικαστήρια και ιστορίες, είναι δικό σου θέμα. Μη τη συνεχίσουμε όμως άλλο αυτή τη κουβέντα, έχει συζητηθεί άπειρες φορές. Για περισσότερα παίρνεις ένα τηλέφωνο στη samsung hellas και σου εξηγούν το τι συμβαίνει.

Edited by truckman

Απο την στιγμή που στην συσκευασια υπάρχει international warranty και απόδειξη ειναι υποχρεωμένη η εκάστοτε <Samsung Hellas> Να το αναγνωρίσει..

Πιστεύω οτι δεν χρειάζεται <νομικής προστασία> απλώς ένα τηλ στο 1520..

Edited by giannik

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 5