chrisfis Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 παιδαι το εβαλα σημερα το apogeyma to update μου ψηλοκαθυστερησε λιγο για να μπει Οσο για την καμερα τοωρα το κοιτξα και φαινεται σαν να μην χαλαει τοσο η εστιαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Τι εννοείς "καθηστέρησε";; Εμένα από την στιγμή που πάτησα για να κατεβεί η ενημέρωση μέχρι να τελειώσει εντελώς η εγκατάσταση έκανε 12 λεπτά ακριβώς .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Αν μείνει το ZSD και ο σταθεροποιητής απενεργοποιημένα, το focus μπορεί να μην είναι άμεσο (πχ. 1-2 sec) αλλά είναι σωστό...πριν έκανε τόσο, αλλά δεν ήταν και σωστό...Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλαξαν σε σχέση με το F3 Pro και υπάρχει αυτή η κατάσταση (στα specs δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό)...το F3 Pro έκανε focus αψεγάδιαστο σε ms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfis Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Τι εννοείς "καθηστέρησε";; Εμένα από την στιγμή που πάτησα για να κατεβεί η ενημέρωση μέχρι να τελειώσει εντελώς η εγκατάσταση έκανε 12 λεπτά ακριβώς .... μου το εκανε το upadte πιο αργα σε σχεση με τις αλλες φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 (edited) μου το εκανε το upadte πιο αργα σε σχεση με τις αλλες φορες Τα λίγα λεπτά παραπάνω, έχουν να κάνουν με το πόσες εφαρμογές είχες σε προηγούμενο update, και πόσες σ' αυτό. Μπορεί δηλαδή να είχες 70 σε παλαιότερο update, και σ' αυτό να είχες 150 οπότε αυτό, έχει ένα χρονικό κόστος. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το πήρα κι εγώ το update τελικά. Στην κάμερα δεν είδα καμία βελτίωση, τα ίδια όπως πριν. Μπορεί να έχει βελτιωθεί κάπου αλλού, δεν ξέρω. **Edit** Έχω την εντύπωση πως μετά το χθεσινό update έχει βελτιωθεί η κατανάλωση της μπαταρίας. Παρατήρησε και κάποιος άλλος κάτι περί αυτού; Edited July 7, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Αυτό για τη μπαταρία το έχω παρατηρήσει και εγώ, οπότε όντως μάλλον κάτι έχουν κάνει. Επίσης σε μήνυμα που έστειλα μέσω fb τι γίνεται με την αναβάθμιση στο 6.0 πήρα την παρακάτω απάντηση: I don't know.It depends on our designers...maybe July.15,but don't worry,The time will around it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Αυτό για τη μπαταρία το έχω παρατηρήσει και εγώ, οπότε όντως μάλλον κάτι έχουν κάνει. Επίσης σε μήνυμα που έστειλα μέσω fb τι γίνεται με την αναβάθμιση στο 6.0 πήρα την παρακάτω απάντηση: I don't know.It depends on our designers...maybe July.15,but don't worry,The time will around it. Άρα συνεχίζει να είναι στα άμεσα σχέδιά τους. Οψόμεθα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Καλησπέρα. Μήπως έχει αλλάξει κάποιος οθόνη για να με βοηθήσει να αλλάξω ενός φίλου που του έσπασε; Δεν βρήκα κάποιο σχετικό video στο youtube. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebou Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Το Update Θα γινει παιδια. Εγω τους ειχα κραξει μαζι με πολλους αλλους στο facebook και μου απάντησαν ότι θα γινει. Απλα με τον τελευταιο update του 5.1 κερδιζουν καοπιον χρονο για τον Android 6 release, αλλα επίσης βγαζουν και την τελευταια και πιο σταθερη update του 5.1 Δεν φανταζομαι ότι το android 6 rom θα ειναι τελειο απο την αρχη, οπότε ειναι καλο που διορθωσαν κάποια ακομα bugs της 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Μετά από μια ολόκληρη μέρα με το τελευταίο update, έχω εκπλαγεί :up: με το θέμα μπαταρίας διότι με τα δεδομένα κινητής ανοιχτά από το πρωί, δεν είχα βγάλει μέρα χωρίς δεύτερη φόρτιση. Ποτέ! Από τις 15:00 βέβαια και μετά, ήμουν σπίτι οπότε ήμουν με wifi αλλά κάθε μέρα εκείνη την ώρα, 15:00 δηλαδή, πήγαινα σφαίρα για φόρτιση αφού μπορεί να ήμουν με 45% σε σχέση με χθες που μπήκα σπίτι με 75%. Αλλά και πάλι, από τις 06:45 που το έβγαλα από το φορτιστή, το έβαλα πάλι στις 01:30 το βράδυ με 16% με 2 ώρες sot, και 48 λεπτά κλήσεις, handsfree bluetooth συνδεδεμένο όλες αυτές τις ώρες. Μια τυπική μέρα δηλαδή με κινήσεις πάνω κάτω ίδιες όπως πάντα. Αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ. Θα το δω και σήμερα βέβαια αλλά και τις επόμενες μέρες. Αν συνεχίσει έτσι, μάλλον δε θα το πάρω το Marshmallow, όποτε αυτό βγει. Φοβάμαι :lol: Edited July 8, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telisdiamant Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Παιδια, εβαλα και εγω την τελευταια αναβαθμιση εχθες και απο εκεινη την ωρα δεν μπορω να βαλω ξεχωριστους ηχους κλησης στις επαφες μου. Ξερει κανενας γιατι ή πως μπορω να το διορθωσω αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Παιδια, εβαλα και εγω την τελευταια αναβαθμιση εχθες και απο εκεινη την ωρα δεν μπορω να βαλω ξεχωριστους ηχους κλησης στις επαφες μου. Ξερει κανενας γιατι ή πως μπορω να το διορθωσω αυτο; Δηλαδή, βάζεις ήχο και δε στο αποθηκεύει, ή χάθηκε αυτή η επιλογή; Εμένα όλα κανονικά πάντως. **Edit** Έχεις δίκιο, δε χτυπάει με τον ήχο που επιλέγεις αλλά με ένα δικό του. Τον Callisto Edited July 8, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Και εμένα το ίδιο κάνει, δεν δέχεται ήχο ούτε τηλεφώνου ούτε επαφών ... κάνεις επιλογές και μετά το γυρίζει μόνο του στον ίδιο ηλίθιο ήχο. Τι στον διάολο την ήθελα την "αναβάθμηση", μια χαρά δούλευε ...:X Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telisdiamant Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Αν βαλεις γενικο ηχο, τον λειτουργει κανονικα. Φθανει οταν σε καλουν να εχεις στις επαφες σαν ηχο τον προεπιλεγμενο. Οτι αλλο βαλεις παιζει τον calisto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ας ελπίσουμε να το φτιάξουν γιατί είναι κρίμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Παίδες, όποιος μπαίνει στον λαγαριασμό τους στο facebook ας τους ρίξει κανένα βρισίδι μήπως το φτιάξουν .... :X Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παίδες, όποιος μπαίνει στον λαγαριασμό τους στο facebook ας τους ρίξει κανένα βρισίδι μήπως το φτιάξουν .... :X Αν πάρει Marshmallow μέσα ιουλίου όπως λένε, ίσως να μην ασχοληθούν με αυτή τη λεπτομέρεια στην υπάρχουσα 5.1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Καλησπέρα. Μήπως έχει αλλάξει κάποιος οθόνη για να με βοηθήσει να αλλάξω ενός φίλου που του έσπασε; Δεν βρήκα κάποιο σχετικό video στο youtube. Ευχαριστώ Μήπως υπάρχει κάποια απάντηση; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μήπως υπάρχει κάποια απάντηση; Ευχαριστώ Μάλλον δεν έχει αλλάξει απ' οτι φαίνεται κάποιος. Αν θέλεις πάντως να σου δώσω σε pm ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις πόσο θα σου κοστίσει η αλλαγή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μάλλον δεν έχει αλλάξει απ' οτι φαίνεται κάποιος. Αν θέλεις πάντως να σου δώσω σε pm ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις πόσο θα σου κοστίσει η αλλαγή. Ευχαριστώ για την απάντηση Al_exis. Έλεγα μήπως την έχει αλλάξει κάποιος γιατί αλλιώς δεν συμφέρει το κόστος. Θα προτείνω στο φίλο μου να πάρει καινούργιο κινητό γιατί οθόνη και αλλαγή θα του φτάσουν γύρω στα 70 Ευρώ, όταν καινούργιο έχει γύρω στα 120. Ευχαριστώ και πάλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση Al_exis. Έλεγα μήπως την έχει αλλάξει κάποιος γιατί αλλιώς δεν συμφέρει το κόστος. Θα προτείνω στο φίλο μου να πάρει καινούργιο κινητό γιατί οθόνη και αλλαγή θα του φτάσουν γύρω στα 70 Ευρώ, όταν καινούργιο έχει γύρω στα 120. Ευχαριστώ και πάλι!! Πάρε και μια γνώμη όμως. Μπορεί να σου πει πιο κάτω από 70€ και να σε συμφέρει. Σου έστειλα Pm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Παιδια ηρθε σε κανεναν η αναβαθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Παιδια ηρθε σε κανεναν η αναβαθμιση ?γιατι βγηκε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 γιατι βγηκε??? ναι κατι διαβασα στοfacebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telisdiamant Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εμένα δεν μου έχει έρθει αναβάθμιση πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts