xtcsoft Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Επειδη παρακολουθω εβδομάδες αυτο το νήμα ειπα να γραψω και εγω την εμπειρία μου.... Εκανα την προπαραγγελια 30 Σεπτεβρη στο Gerabest,τοτε που ελεγαν οτι θα αρχισουν να στελνουν απο 1 Οκτωβρη, που μετα το εκαναν 15 και τωρα τρεις μερες out of stock. Λοιπον στις 17/10 τους στελνω ticket. Ρωταω ποτε κλπ. Μου απαντανε αμέσως οτι 7-10 εργασιμες μερες οτι θα εχουν νεα παραλαβή. Τους απαντω οτι εχουν τραβήξει τα χρηματα που ήταν δεσμευμένα και δεν εχουν τηρησει αυτο που γραφανε οτι απο τη στιγμη που θα γινει αυτό μετα απο 4-6 μερες θα κανουν αποστολή. 20/10 μου απαντάνε ότι "I have checked your order. It is well-prepared and now ready for shipping.We will ship it in 1 or 2 business days" Τους γραφω οτι αν ισχει αυτο εχει καλως αν όχι οτι θα ήθελα full refound... Δε μου απαντάνε ποτε και το ticket παραμενει ανοικτό. Χθές ανοιγω αλλο και τους γραφω οτι ο πωλητης τους τη προηγούμενη εβδομαδα ειπε οτι το κοιταξε και θα το στειλει σε 1-2 μερες,οτι εχουν περασει 5 μερες και αν εχουν κάποιο νεο. Αλλιως θελω να ακυρωσω τη παραγγελία και τα χρήματα πισω. Μου απαντάνε σήμερα "I have checked with your order, your package has been well prepared. please wait 1-2 days more for it to be shipped." Και το καλύτερο? έκλεισαν το ticket !!!!!! Αυτά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Gearbest is well known απατεωνες Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsirtsis Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Το παρήγγειλα κι εγώ, από το mobile app του banggood όταν το κατεβάζουμε έχει κουπόνι 10% άρα το κινητό βγαίνει στα 126$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efimirka Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Στο παρελθόν είχα παραγγείλει απο gearbest και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αυτή τη φορά παρήγγειλα στις 12/9 το doogee f5 (champagne). Τα χρήματα τραβήχτηκαν κανονικά και μετά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Στις 8/10 υπέβαλλα ticket ρωτώντας πότε θα στείλουν την παραγγελία και μου απάντησαν ότι θα τη στείλουν σε 7-10 μέρες και ότι η παραγγελία μου έχει προτεραιότητα. Στις 20/10 ξαναυπέβελλα ticket, όπως και στις 23/10 και 24/10 και δεν απάντησαν. Χθες (26/10) μίλησα στο chat μαζί τους και με πληροφόρησαν πως σε 5 μέρες θα το έχουν ξανά, τότε τους είπα πως αν δεν το στείλουν μέσα στη βδομάδα θα ζητήσω refund. Σήμερα (27/10) μου στείλαν tracking number και φωτογραφία με την παραγγελία μου. Αυτό που κατάβαλα είναι ότι δεν κρατήσαν σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία παραγγελίας και ότι αν τους ενοχλείσ\ς συνέχεια τότε θα σου στείλουν την παραγγελία. Αν δε διάβαζα το forum ακόμα θα περίμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Το παρήγγειλα κι εγώ, από το mobile app του banggood όταν το κατεβάζουμε έχει κουπόνι 10% άρα το κινητό βγαίνει στα 126$. Και εγώ το ίδιο, πολύ καλή τιμή :lol::lol: 'Αντε να δούμε, θα αρχίσει να στέλνει από βδομάδα το Banggood.......????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Και εγώ το ίδιο, πολύ καλή τιμή :lol::lol: 'Αντε να δούμε, θα αρχίσει να στέλνει από βδομάδα το Banggood.......????? Το banggood ειναι το καλυτερο απο ολα .....ενημερωνει συνεχεια με email Και κανει φοβερες συσκευασιες... Εγω μαλλον την παρασκευη θα το εχω στα χερια μου... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιτελους καποιος το πηρε στα χερια του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtcsoft Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος και της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με το Gearbest Χθες τους ενόχλησα πάλι με απότομο τρόπο και δήλωσα να δεν είναι σε θέση να το στείλουν να μου κανουν full refound. Σήμερα μου έστειλαν μήνυμα με φωτογραφία τη συσκευασία και tracking number (το οποίο το τσέκαρα και δεν υπάρχει ) με Ολλανδικό ταχυδρομείο. Μια ερώτηση για τους φίλους που ασχολουντε και γνωρίζουν. Εφ όσων το warehouse είναι στην Κίνα, πως σου στέλνουν με Ολλανδικό ή Σουηδικό ταχυδρομείο; (αν ήταν στην ολλανδια δε θα έκανε μήνα να φτάσει) Το έχω δει και στο dealmaschine και αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος και της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με το Gearbest Χθες τους ενόχλησα πάλι με απότομο τρόπο και δήλωσα να δεν είναι σε θέση να το στείλουν να μου κανουν full refound. Σήμερα μου έστειλαν μήνυμα με φωτογραφία τη συσκευασία και tracking number (το οποίο το τσέκαρα και δεν υπάρχει ) με Ολλανδικό ταχυδρομείο. Μια ερώτηση για τους φίλους που ασχολουντε και γνωρίζουν. Εφ όσων το warehouse είναι στην Κίνα, πως σου στέλνουν με Ολλανδικό ή Σουηδικό ταχυδρομείο; (αν ήταν στην ολλανδια δε θα έκανε μήνα να φτάσει) Το έχω δει και στο dealmaschine και αλλού. Μαζι με το f5 παρηγγειλα και ενα x5 Το πρωτο ερχεται με post nl και το δευτερο με singapore post Οτι εχει αξια πανω απο 100$ το στελνουν μεσω ολλανδιας Μαλλον εχει μικροτερο κοστος ...το σιγουρο ειναι οτι δεν εχουν αποθηκες εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος και της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με το Gearbest Χθες τους ενόχλησα πάλι με απότομο τρόπο και δήλωσα να δεν είναι σε θέση να το στείλουν να μου κανουν full refound. Σήμερα μου έστειλαν μήνυμα με φωτογραφία τη συσκευασία και tracking number (το οποίο το τσέκαρα και δεν υπάρχει ) με Ολλανδικό ταχυδρομείο. . Ε, οχι και αυθημερον! Θα φανει σε 3-4 μερες λογικα. Υπομονη! Αρκει να ξεκινησε :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλημερα....τελικα παρελαβα σημερα το κινητο Η πρωτη εντυπωση ειναι παρα πολυ καλη Εκανε το πρωτο update Πολυ ομορφο πολυ γρηγορο πολυ καλη κατασκευη Εχει την σκληρη θηκη απο πισω φορεμενη Παιρνει μια sim και μια sd η δυο sim η μια micro η αλλη nano Φωτο βιντεο κλπ σε δευτερο χρονο οταν γυρισω σπιτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλημερα....τελικα παρελαβα σημερα το κινητο Η πρωτη εντυπωση ειναι παρα πολυ καλη Εκανε το πρωτο update Πολυ ομορφο πολυ γρηγορο πολυ καλη κατασκευη Εχει την σκληρη θηκη απο πισω φορεμενη Παιρνει μια sim και μια sd η δυο sim η μια micro η αλλη nano Φωτο βιντεο κλπ σε δευτερο χρονο οταν γυρισω σπιτι Αντε να δουμε ... Το παρηγγειλα για φιλο.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλημερα....τελικα παρελαβα σημερα το κινητο Παιρνει μια sim και μια sd η δυο sim η μια micro η αλλη nano δλδ αν βάλουμε μια micro και μια nano δεν υπάρχει ελεύθερη υποδοχή για SD ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ετσι ακριβως ειναι...εγω εχω μια micro sim και μια micro sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 χμμμμ ... γιατί αυτό δεν μου αρέσει ? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forestfaery Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Περιμένουμε εναγωνίως να μας πεις για την κάμερα και το βίντεο!!! Θα ήθελα να το παραγγείλω αλλά με ενδιαφέρουν πολύ αυτά τα δύο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μολις βρω χρονο θα το κανω...ελπιζω μεσα στο σκ Η πρωτη εντυπωση ειναι παντως αρκετα καλη ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βοηθηστε με λιγο πως να ανεβασω φωτο ή βιντεο στο φορουμ... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βοηθηστε με λιγο πως να ανεβασω φωτο ή βιντεο στο φορουμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Eχει απενεργοποιηθει για καποιο λογο. Ανεβασε τες καλυτερα στο postimg.org, παρε το λινκ που ειναι για φορουμ, 800χ600 και πατα εδω το κουμπακι με την εικονιτσα http://s24.postimg.org/5jmn6u3c5/IMG_20151030_130149.jpg και βαλε το λινκ Edited October 30, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/633/lfPwOt.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Εγω θα ήθελα φωτο από το ίδιο το τηλέφωνο εξωτερικα... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ειναι ιδιο σαν σε αυτες που ηδη κυκλοφορουν Νομιζω πως δεν εχει νοημα να το βγαλω φωτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 έχουμε κάτι νεότερο παιδιά ? παρέλαβε κάποιος άλλος για να μας πει εντυπώσεις ? είναι πράγματι σουπερ-ντουπερ το κντ όπως το περιγράφουν ή να κρατάμε μικρό καλάθι ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 ... καλημέρα καλό μήνα ... Μια ερώτηση ... τα πλήκτρα στην παρακάτω φώτο είναι φωτιζόμενα ? http://s2.postimg.org/rezdotbyx/lef.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Το περιμένω και εγώ απο banggood. Ήθελα και αυτή την θήκη αλλά δέν μπορώ να την πάρω με κάρτα http://www.aliexpress.com/item/Hight-Quality-Leather-Case-for-DOOGEE-F5-Up-and-Down-Cover-for-DOOGEE-F5-Protective-Case/32512330911.html?ws_ab_test=searchweb201556_4_71_72_73_74_75,searchweb0_0,searchweb201560_9 Αν βρείτε καμια εκτός ali ποστάρετε plz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 ... καλημέρα καλό μήνα ... Μια ερώτηση ... τα πλήκτρα στην παρακάτω φώτο είναι φωτιζόμενα ? http://s2.postimg.org/rezdotbyx/lef.jpgοχι δεν ειναι φωτιζομενα...εχει μονο ενα μπλε led ειδοποιησεων.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχουμε κάτι νεότερο παιδιά ? παρέλαβε κάποιος άλλος για να μας πει εντυπώσεις ? είναι πράγματι σουπερ-ντουπερ το κντ όπως το περιγράφουν ή να κρατάμε μικρό καλάθι ? :p Ειπα οτι για τα λεφτα του το κινητο ειναι φανταστικο Βρηκα ενα bug στο software σε οτι αφορα την προσθηκη χειροκινητα ασυρματου δικτυου ..αλλα θα το λυσουν σε καποια αναβαθμιση.. Το finger id δουλευει τελεια το μονο που κανει ομως ειναι να ξεκλειδωνει την συσκευη και οποιες εφαρμογες του ορισουμε εμεις ...ο ηχος του ειναι πολυ καλος χωρις τριξιματα και αλλα προβληματα Και δεν ειμαι σιγουρος για το 2A fast charge...νομιζω οτι δεν ισχυει... Ο φορτιστης του ειναι 2Α... Αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 :thanks: για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts