Jump to content

atsirtsis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About atsirtsis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

atsirtsis's Achievements

  1. Περίπου 5 εργάσιμες να έρθει η κάρτα και άλλες 4 περίπου να ενεργοποιηθεί.
  2. Νέος συνδρομητής από online φορητότητα και προς το παρόν ενεργοποιώ κάθε μήνα το πακέτο προσφοράς 25gb με 10 ευρώ όπου βλέπω ότι και τα δεδομένα και τα λεπτά ομιλίας μεταφέρονται στους επόμενους μήνες. Με τη λήξη του τριμήνου αν ενεργοποιήσω το national / giga combo θα μεταφερθούν ή όχι ότι έχω μαζέψει από λεπτά / δεδομένα? Στη συνέχεια πρέπει να ενεργοποιώ κάθε φορά το ίδιο πακέτο ή μπορώ να εναλάσσω ανάλογα τις ανάγκες μου τα national / combo? Ευχαριστώ!!
  3. Η Nova δεν το αλλάζει από τη στιγμή που δεν εμφανίζει βλάβη και η γραμμή κλειδώνει σωστά. Ντροπή μετά από 15 χρόνια πελάτης αλλά δε θα ασχοληθώ μαζί τους για την ώρα. Μάλλον θα καταλήξω σε μια οικονομική λύση σαν αυτή που λες ή θα τους καλέσω να ρωτήσω πόσα θέλουν για το Η288, έχω διαβάσει καλές κριτικές κι εγώ. Και υπομονή μέχρι - και αν - έρθει η οπτική ίνα... Σε ευχαριστώ!!
  4. Έχω σύνδεση vdsl 100, εξαιρετικά σταθερή και πλήρως ικανοποιημενος. Το πρόβλημα είναι το αρχαίο technicolor tg788 που υποστηρίζει μόνο 2.4ghz WiFi με αποτέλεσμα ότι είναι συνδεδεμένο ενσύρματα να δουλεύει άψογα ενώ το ασύρματο δίκτυο είναι άθλιο. Θα μου προτείνατε να αλλάξω το modem με ένα καινούριο wifi 6 (π.χ. Fritzbox 7530ax) ή μια οικονομικοτερη λύση με ένα access point ή router με wifi 5 θα ελυνε το πρόβλημα? Ευχαριστώ.
  5. Έτσι ακριβώς τελικά και σε εμένα, 3 μέρες τηλέφωνο, άλλες 3 courier, άλλες 2 για ενεργοποίηση του αριθμού μου. Είχα πάνω από δεκαετία αρκετά φθηνά συμβόλαιο Vodafone που έτσι ξαφνικά αποφάσισαν να ζητήσουν 5 ευρώ παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να δοκιμάσω το δίκτυο της cosmote.
  6. Καλημέρα! Γνωρίζει κάποιος αν αργούν να επικοινωνήσουν μετά από online αίτηση φορητότητας σε Frog? Την έχω κάνει από την Παρασκευή και δεν έχω λάβει ούτε μήνυμα, τίποτα. Ευχαριστώ.
  7. atsirtsis

    Doogee F5

    Το παρήγγειλα κι εγώ, από το mobile app του banggood όταν το κατεβάζουμε έχει κουπόνι 10% άρα το κινητό βγαίνει στα 126$.
×
×
  • Create New...