celtic1453 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 από ποιο μαγαζί celtic ? Gearbest ............ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Gearbest ............ ποτε είχες κάνει την παραγγελία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill0s Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπερα παιδια Έστειλαν εχθες μαιλ για την παραγγελία με track number .Το ειχα παραγγείλει στις 5.10.2015 :!: σπο το everbuying.net που ειναι απο τα έμπιστα μεχρι ωρας site 10/23/2015 00:31:40 AM Delivery estimate: 10-25 business days. Exact time depends on courier. Υπομονη κ στους επόμενους μεχρι να το παραβούμε :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotis_ilion Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εγω βαρεθηκα την κοροϊδία και ακυρωσα απο gear best. Ενταξει το καναμε σηριαλ. Απο το να περιμενω μεχρι την νεα χρονια, καλυτερα να περιμενω να το παρει καποιος στα χερια του, να μας πει εαν οντως αξιζει και μετα το παραγγελνω παλι. Ελεος με τα "μαστορια" απο την Κινα. πολυ δουλεμα. Ασε που το gear best εχει shipping - super HD slow motion international delivery 1080d (days) περιμενω κατι αλλο εδω και 40 μερες και ακομη ερχεται απο ολλανδια. ρε με περιστερι πιο γρηγορα θα ερχοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 έτσι για την ιστορία ... σήμερα το gearbest λέει "Out of stock" για όλα τα χρώματα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotis_ilion Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 έτσι για την ιστορία ... σήμερα το gearbest λέει "Out of stock" για όλα τα χρώματα :blink: Ε ξερεις τι θα εγινε, απο την μια νεοι αγοραστες και απο την αλλη ολοι εμεις που προ-αγορασαμε ακυρωνουμε και εχει χαθει η μπαλλα. οποτε εκλεισε το στοκ. εγω τωρα ειδα και τους αλλους που αφηνουν feedback χωρις να εχουν παραλαβει ακομη. ρε εχει χαθει η μπαλλα λεμε. :cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Δε νομιζω να είχαν ποτέ τη μπάλα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 ...οπότε την πέταξαν στην εξέδρα ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 ποτε είχες κάνει την παραγγελία? Τελη Σεπτεμβριου Ευτυχως αγόρασα και shiping insurance... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos35 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Από GEarbest χθες μου είπανε οτι θα στείλουν το δικό μου την Τρίτη....καλά χριστούγεννα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Το σκέφτομαι και εγώ πολύ σοβαρά για το συγκεκριμένο... Πολύ καλή τιμή για τέτοια specs... Άντε να ξεκαθαρίσει το θέμα με το stock και να παραλάβει κανείς, να μας πει καμιά γνώμη... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Από GEarbest χθες μου είπανε οτι θα στείλουν το δικό μου την Τρίτη....καλά χριστούγεννα... ποιο χρώμα dark grey? και πότε έκανες την παραγγελία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Έστειλα ένα 2ο ticket στο gearbest αφού το πρώτο δεν είχε απαντηθεί για περισσότερο από 2 βδομάδες, αν και σύμφωνα με αυτούς τα tickets απαντώνται το πολύ σε 24 ώρες πλην αργιών και σαββατοκύριακων. Αυτή τη φορά με επιτακτικό τόνο και αυστηρό ύφος κατηγορώντας τους για παραπλάνηση των πελατών τους και χαρακτηρίζοντας ως παράνομη τη διαδικασία της προπαραγγελίας με το χρονοδιάγραμμα που αυτή διεξήχθη. Η απάντηση ήρθε σε λιγότερο από 10 ώρες και με διαβεβαιώνουν ότι η παραγγελία μου βρίσκεται ήδη συσκευασμένη και θα αποσταλεί σε 1-3 εργάσιμες. Το κουφό, αν και αμελητέας σημασίας εδώ που φτάσαμε, είναι ότι μου διέγραψαν τελείως το 1ο ticket και φαίνεται σαν να μην το έχω κάνει ποτέ. Τεσπα, αυτά από εμένα. Εύχομαι σε όλους σας να αρχίσουν να δρομολογούνται οι παραγγελίες σας σιγά σιγά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos35 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 ποιο χρώμα dark grey? και πότε έκανες την παραγγελία? Το πλήρωσα 30 Σεπτεμβρίου και πήρα το μπρονζε για τη γυναικά μου γαρ το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Εχθες μου ηρθε ενημερωση "the item has arrived in the country of destination GREECE" Περιμενω πλεον τα ελτα να με ειδοποιησουν...ελπιζω γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Εχθες μου ηρθε ενημερωση "the item has arrived in the country of destination GREECE" Περιμενω πλεον τα ελτα να με ειδοποιησουν...ελπιζω γρηγορα Αντε, θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί.. Πήρες και το dark grey είπες, βγάλε αν μπορείς φωτογραφίες από το ίδιο το κιν, να δουμε και την εμφάνιση Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Εχθες μου ηρθε ενημερωση "the item has arrived in the country of destination GREECE" Περιμενω πλεον τα ελτα να με ειδοποιησουν...ελπιζω γρηγορα Από που η αγορα; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Από που η αγορα; Απο banggood το dark grey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Τελικά κάποια θηκούλα ή σιλικόνη έχετε βρει παιδιά ? Τα μαγαζιά τα στέλνουν έτσι σκετάκια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Τελικά κάποια θηκούλα ή σιλικόνη έχετε βρει παιδιά ? Τα μαγαζιά τα στέλνουν έτσι σκετάκια ? Σε ενα βιντεο που κυκλοφορει φαινεται να το στελνουν με μια σκληρη θηκη απο πισω Η doogee δεν βγαζει θηκες σιλικονης εκτος απο μια εξαιρεση νομιζω.. Αλλωστε αν ειναι ετσι οπως το δειχνουν ειναι κριμα να το κλεισουμε το κινητο μεσα στη θηκη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Σωστά όπως τα λες ... αλλά όσο και να προσέχεις το "ατύχημα" δεν μπορεί να αποκλειστεί ... και αν συμβεί αυτό ? κρακ !!! ...καλύτερα λοιπόν να είναι προστατευμένο και να μην είναι ορατό ... παρά να .... κλαίει το παιδί ... :lol: Τώρα βέβαια ... περι ορέξεως .............. Λοιπόν ... έχω δει κάποιες ΕΔΩ ... αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Σωστά όπως τα λες ... αλλά όσο και να προσέχεις το "ατύχημα" δεν μπορεί να αποκλειστεί ... και αν συμβεί αυτό ? κρακ !!! ...καλύτερα λοιπόν να είναι προστατευμένο και να μην είναι ορατό ... παρά να .... κλαίει το παιδί ... :lol: Τώρα βέβαια ... περι ορέξεως .............. Λοιπόν ... έχω δει κάποιες ΕΔΩ ... αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι ... Θα βγαλει η doogee δικη της μην βιαζεστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoshitoshi Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Παραγγελία απο gearbest 29 Sep....payment στις 9 Oct.....σημερα ελαβα μαιλ με φωτο οτι εσταλη (στη φωτο δε φαινεται τπτ) Χρώμα champagne για τη συζυγο. Ακομα περιμενω να σταλει κ το δικο μου deep gray απο everbuying με παραγγελια 10 Oct. Φιλικά Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_k7283 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Παραγγελία απο gearbest 29 Sep....payment στις 9 Oct.....σημερα ελαβα μαιλ με φωτο οτι εσταλη (στη φωτο δε φαινεται τπτ) Χρώμα champagne για τη συζυγο. Ακομα περιμενω να σταλει κ το δικο μου deep gray απο everbuying με παραγγελια 10 Oct. Φιλικά Κώστας Tα ίδια καιγώ σήμερα για το dark gray... Αναμονή κανένα μήνα ακόμη τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Μολις τωρα πηρα το μνμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts