Jump to content

Doogee F5

p_under
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια

Έστειλαν εχθες μαιλ για την παραγγελία με track number .Το ειχα παραγγείλει στις 5.10.2015 :!: σπο το everbuying.net που ειναι απο τα έμπιστα μεχρι ωρας site

10/23/2015 00:31:40 AM Delivery estimate: 10-25 business days. Exact time depends on courier.

Υπομονη κ στους επόμενους μεχρι να το παραβούμε :X

Εγω βαρεθηκα την κοροϊδία και ακυρωσα απο gear best. Ενταξει το καναμε σηριαλ. Απο το να περιμενω μεχρι την νεα χρονια, καλυτερα να περιμενω να το παρει καποιος στα χερια του, να μας πει εαν οντως αξιζει και μετα το παραγγελνω παλι. Ελεος με τα "μαστορια" απο την Κινα. πολυ δουλεμα. Ασε που το gear best εχει shipping - super HD slow motion international delivery 1080d (days) περιμενω κατι αλλο εδω και 40 μερες και ακομη ερχεται απο ολλανδια. ρε με περιστερι πιο γρηγορα θα ερχοταν.

έτσι για την ιστορία ... σήμερα το gearbest λέει "Out of stock" για όλα τα χρώματα :blink:
Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

έτσι για την ιστορία ... σήμερα το gearbest λέει "Out of stock" για όλα τα χρώματα :blink:

Ε ξερεις τι θα εγινε, απο την μια νεοι αγοραστες και απο την αλλη ολοι εμεις που προ-αγορασαμε ακυρωνουμε και εχει χαθει η μπαλλα. οποτε εκλεισε το στοκ. εγω τωρα ειδα και τους αλλους που αφηνουν feedback χωρις να εχουν παραλαβει ακομη. ρε εχει χαθει η μπαλλα λεμε. :cry::cry:

Δε νομιζω να είχαν ποτέ τη μπάλα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

ποτε είχες κάνει την παραγγελία?

Τελη Σεπτεμβριου

Ευτυχως αγόρασα και shiping insurance...

In the down down of the writing we became robes...

Το σκέφτομαι και εγώ πολύ σοβαρά για το συγκεκριμένο... Πολύ καλή τιμή για τέτοια specs... Άντε να ξεκαθαρίσει το θέμα με το stock και να παραλάβει κανείς, να μας πει καμιά γνώμη... ;)

Από GEarbest χθες μου είπανε οτι θα στείλουν το δικό μου την Τρίτη....καλά χριστούγεννα...

ποιο χρώμα dark grey? και πότε έκανες την παραγγελία?

Έστειλα ένα 2ο ticket στο gearbest αφού το πρώτο δεν είχε απαντηθεί για περισσότερο από 2 βδομάδες, αν και σύμφωνα με αυτούς τα tickets απαντώνται το πολύ σε 24 ώρες πλην αργιών και σαββατοκύριακων. Αυτή τη φορά με επιτακτικό τόνο και αυστηρό ύφος κατηγορώντας τους για παραπλάνηση των πελατών τους και χαρακτηρίζοντας ως παράνομη τη διαδικασία της προπαραγγελίας με το χρονοδιάγραμμα που αυτή διεξήχθη. Η απάντηση ήρθε σε λιγότερο από 10 ώρες και με διαβεβαιώνουν ότι η παραγγελία μου βρίσκεται ήδη συσκευασμένη και θα αποσταλεί σε 1-3 εργάσιμες. Το κουφό, αν και αμελητέας σημασίας εδώ που φτάσαμε, είναι ότι μου διέγραψαν τελείως το 1ο ticket και φαίνεται σαν να μην το έχω κάνει ποτέ. Τεσπα, αυτά από εμένα. Εύχομαι σε όλους σας να αρχίσουν να δρομολογούνται οι παραγγελίες σας σιγά σιγά.

ποιο χρώμα dark grey? και πότε έκανες την παραγγελία?

Το πλήρωσα 30 Σεπτεμβρίου και πήρα το μπρονζε για τη γυναικά μου γαρ το κινητό

Εχθες μου ηρθε ενημερωση "the item has arrived in the country of destination GREECE"

Περιμενω πλεον τα ελτα να με ειδοποιησουν...ελπιζω γρηγορα

Εχθες μου ηρθε ενημερωση "the item has arrived in the country of destination GREECE"

Αντε, θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί..

Πήρες και το dark grey είπες, βγάλε αν μπορείς φωτογραφίες από το ίδιο το κιν, να δουμε και την εμφάνιση

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Από που η αγορα;

In the down down of the writing we became robes...

Τελικά κάποια θηκούλα ή σιλικόνη έχετε βρει παιδιά ?

Τα μαγαζιά τα στέλνουν έτσι σκετάκια ?

Τελικά κάποια θηκούλα ή σιλικόνη έχετε βρει παιδιά ?

Τα μαγαζιά τα στέλνουν έτσι σκετάκια ?

Σε ενα βιντεο που κυκλοφορει φαινεται να το στελνουν με μια σκληρη θηκη απο πισω

Η doogee δεν βγαζει θηκες σιλικονης εκτος απο μια εξαιρεση νομιζω..

Αλλωστε αν ειναι ετσι οπως το δειχνουν ειναι κριμα να το κλεισουμε το κινητο μεσα στη θηκη..

Σωστά όπως τα λες ... αλλά όσο και να προσέχεις το "ατύχημα" δεν μπορεί να αποκλειστεί ... και αν συμβεί αυτό ? κρακ !!!

...καλύτερα λοιπόν να είναι προστατευμένο και να μην είναι ορατό ... παρά να .... κλαίει το παιδί ... :lol:

Τώρα βέβαια ... περι ορέξεως ..............

Λοιπόν ... έχω δει κάποιες ΕΔΩ ... αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι ...

Σωστά όπως τα λες ... αλλά όσο και να προσέχεις το "ατύχημα" δεν μπορεί να αποκλειστεί ... και αν συμβεί αυτό ? κρακ !!!

...καλύτερα λοιπόν να είναι προστατευμένο και να μην είναι ορατό ... παρά να .... κλαίει το παιδί ... :lol:

Τώρα βέβαια ... περι ορέξεως ..............

Λοιπόν ... έχω δει κάποιες ΕΔΩ ... αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι ...

Θα βγαλει η doogee δικη της μην βιαζεστε...

Παραγγελία απο gearbest 29 Sep....payment στις 9 Oct.....σημερα ελαβα μαιλ με φωτο οτι εσταλη (στη φωτο δε φαινεται τπτ)

Χρώμα champagne για τη συζυγο.

Ακομα περιμενω να σταλει κ το δικο μου deep gray απο everbuying με παραγγελια 10 Oct.

Φιλικά

Κώστας

Παραγγελία απο gearbest 29 Sep....payment στις 9 Oct.....σημερα ελαβα μαιλ με φωτο οτι εσταλη (στη φωτο δε φαινεται τπτ)

Χρώμα champagne για τη συζυγο.

Ακομα περιμενω να σταλει κ το δικο μου deep gray απο everbuying με παραγγελια 10 Oct.

Φιλικά

Κώστας

Tα ίδια καιγώ σήμερα για το dark gray... Αναμονή κανένα μήνα ακόμη τώρα...