Dinos35 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Δεν ειναι το fastcard ειναι το fasttech που ειναι βραχος αξιοπιστιας.Το μονο που αγοραζα (προ cc) με την πιστωτικη ,χωρις paypal. Συμφωνω απολυτα. Πολυ αξιοπιστο μαγαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 17/10/2015 μου εδωσαν track number απο banggood Το περιμενω λοιπον ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios85 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 παιδιά εγω το έχω παραγγείλει απο το everbying απο 30-9 μαζι με το x5 pro και μεχρι τη προηγουμενη βδομαδα μου στελνανε ως απαντηση αυτο που παρεθεσε προηγουμενο μελος πως το κινητο δεν το εχουν στειλει ακομα οι προμηθευτες και πως πρεπει να περιμενω 7-15 μερες! το ειχα παραγειλει και αρχες σεπτεμβριου και μου ειχαν κανει κανονικα refund τοτε στο paypal ομως τωρα μου δινουν τη δυνατοτητα να μου κανουν refund στο wallet τους ή να περιμενω κλασικα... η να το κανω μονος μου μεσω του paypal .Απο οτι βλεπω το κινητο θα ειναι διαθεσιμο συμφωνα με το site apo 15-10 ( και αν ) .... Το θέμα ειναι πως θα χασω την καλυψη απο το paypal και αν γινω και καχυποπτος "αν θελουν το στελνουν" μηπως το αλλο μελος που το παρήγγειλε απο το το ιδιο site εκανε καποια κινηση? Εσεις τι προτεινετε? εχω ακουσει στο παρελθον απο φιλο που αγορασε κινητο απο το συγκεκριμενο site πως στειλανε το κινητο με τρελη καθυστερηση και καλα χαθηκε και πως του κανανε refund τα μισα λεφτα... αν μπορει καποιος να προτεινει σε ποια κινηση πρεπει να προβω ας βοηθησει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 17/10/2015 μου εδωσαν track number απο banggood Το περιμενω λοιπον ... Επιτέλους καλά νέα ! ... άρχισαν τα όργανα ... :) άντε με το καλό να παραλάβεις ........ να μάθουμε και απο πρώτο χέρι τι κουμάσι είναι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) 17/10/2015 μου εδωσαν track number απο banggood Το περιμενω λοιπον ... ποιο χρώμα πήρες? light gray? dark gray ? champagne ? και ποτε το παραγγειλες? Edited October 19, 2015 by eddieobscurant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoshitoshi Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) Καλημέρα Κ εγω ειμαι στην ιδια κατασταση με τον laios85....δλδ στην αναμονη απο το everbuying....το θεμα ειναι το ακυρωνουμε μεσω paypal ή περιμένουμε? Οι πιο εμπειροι ας βοηθησουν. Ευχαριστω Κωστας Edited October 20, 2015 by yoshitoshi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Περίμενε Σε λίγες μέρες θα φύγουν όλα Έχει τρελή ζητηση Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoshitoshi Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Οκ....ας κάνουμε υπομονή λοιπόν....εξάλλου το Paypal δίνει 180 ημέρες για dispute κ αλλες 20 για claim.....είδωμεν. Φιλικά Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 ποιο χρώμα πήρες? light gray? dark gray ? champagne ? και ποτε το παραγγειλες? Το dark grey και το παρηγγειλα 22/9/15 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιτέλους καλά νέα ! ... άρχισαν τα όργανα ... :) άντε με το καλό να παραλάβεις ........ να μάθουμε και απο πρώτο χέρι τι κουμάσι είναι ... Σε ευχαριστω πολυ....το περιμενω πως και πως...μακαρι να ειναι οπως τα λενε... Μολις το παραλαβω θα ενημερωσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotis_ilion Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 καλησπερα και απο εμενα, εγω το εχω παραγγειλει απο gearbest και ακομη δεν βλεπω φως. παντως σκεφτομαι να ζητησω full refund αλλα εαν ισχυει το 180 μερες dispute θα περιμενω. παλια το paypal ειχε 45 μερες. τωρα δεν το εχω προσεξει. Γενικα αξιζει να περιμενουμε παιδια? απο οτι βλεπω, ετσι οπως παει, πρωτοχρονια θα το παραλαβουμε και εαν θα ειναι σε αυτα που εγραφαν στην αρχη. δηλαδη οταν το εκλεισα, 20/9 εγραφε στα χαρακτηριστικα για μπαταρια 3000 mah. τωρα γραφει στα 2660mah. μιλησα με gearbest και μου ειπαν οτι απο την Doogee τους αλαξαν τα χαρακτ. εχουμε δρομο ακομη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Γι'αυτό κι εγώ ακύρωσα από everbuying παίδες... Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Σε 4-5 μερες το κινητο θα ξεκινησει να μοιραζεται Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 καλησπερα και απο εμενα, εγω το εχω παραγγειλει απο gearbest και ακομη δεν βλεπω φως. παντως σκεφτομαι να ζητησω full refund αλλα εαν ισχυει το 180 μερες dispute θα περιμενω. παλια το paypal ειχε 45 μερες. τωρα δεν το εχω προσεξει. Γενικα αξιζει να περιμενουμε παιδια? απο οτι βλεπω, ετσι οπως παει, πρωτοχρονια θα το παραλαβουμε και εαν θα ειναι σε αυτα που εγραφαν στην αρχη. δηλαδη οταν το εκλεισα, 20/9 εγραφε στα χαρακτηριστικα για μπαταρια 3000 mah. τωρα γραφει στα 2660mah. μιλησα με gearbest και μου ειπαν οτι απο την Doogee τους αλαξαν τα χαρακτ. εχουμε δρομο ακομη..... Εγω ημουν ο πρωτος που το παρηγγειλα απο το banggood Πολυ ευκολα απογοητευεστε..αυτα ειναι για γερα νευρα...και μονο η μπαταρια αλλαξε απο χαρακτηριστικα Η γνωμη μου ειναι να περιμενετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Σωστά ! Απο το πλέον αξιόπιστο μαγαζί έχω παραγγείλει κντ και έχει έρθει σε 20 μέρες , αλλά μου έχει τύχει απο το ίδιο μαγαζί και για το ίδιο κντ να κάνει και 50 ή 60 ημέρες για να έρθει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Apology for the Late Delivery of DOOGEE F5 Dear customers, We sincerely apologize here for the late delivery of F5. Since its release, we have received a great number of orders from you. However, the number of the orders has been so beyond our expectation that the demand exceeded the supply, which lead to the late delivery. To solve this problem, we have developed several product lines to meet the demand, hoping to deliver your items as soon as possible. Again, a sincere apology is given to those who have been waiting for the F5. We’ll enlarge the production capacity as well as bring the products with high quality to you. Best regards, DOOGEE link Tην ανακοινωση αυτή τη βγαλανε χτες οποτε εχω την εντυπωση οτι θα αργήσει πολύ ακομα το κινητό, καθώς οταν βγαλανε αντιστοιχη ανακοινωση για το f3 pro ουσιαστικο στοκ ειχαν τα μαγαζια 2-3 βδομαδες μετα Edited October 21, 2015 by eddieobscurant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Μουφα... Δεν ξέρανε ότι θα έχει ζήτηση ένα τόσο best value for money κινητό; Και επίσης αν ηταν ετσι τότε ΚΑΠΟΙΟΙ θα είχαν παραλάβει... Εδώ δεν έχει παραλάβει κανείς. Αλλα δεν ξερω προς τι όλο αυτό.. Ή θέλουν να ανεβάσουν την τιμή, πράγμα που θα καταργήσει το vfm ή να κάνουν ντόρο, πράγμα που δε χρειάζεται γιατί χτίζει καλό όνομα με τα κινητά που έχει βγάλει, συν ότι γυρνάει μπούμερανγκ αν δημιουργεί δυσφορία Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Μουφα... Δεν ξέρανε ότι θα έχει ζήτηση ένα τόσο best value for money κινητό; Και επίσης αν ηταν ετσι τότε ΚΑΠΟΙΟΙ θα είχαν παραλάβει... Εδώ δεν έχει παραλάβει κανείς. Αλλα δεν ξερω προς τι όλο αυτό.. Ή θέλουν να ανεβάσουν την τιμή, πράγμα που θα καταργήσει το vfm ή να κάνουν ντόρο, πράγμα που δε χρειάζεται γιατί χτίζει καλό όνομα με τα κινητά που έχει βγάλει, συν ότι γυρνάει μπούμερανγκ αν δημιουργεί δυσφορία Ίσως λένε Αλήθεια... Αλλά πιθανολογω πρόβλημα στη γραμμή παραγωγής από αλλαγές που έπρεπε να κάνουν στο κινητό λόγω πιθανών προβληματων Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μουφα... Δεν ξέρανε ότι θα έχει ζήτηση ένα τόσο best value for money κινητό; Και επίσης αν ηταν ετσι τότε ΚΑΠΟΙΟΙ θα είχαν παραλάβει... Εδώ δεν έχει παραλάβει κανείς. Αλλα δεν ξερω προς τι όλο αυτό.. Ή θέλουν να ανεβάσουν την τιμή, πράγμα που θα καταργήσει το vfm ή να κάνουν ντόρο, πράγμα που δε χρειάζεται γιατί χτίζει καλό όνομα με τα κινητά που έχει βγάλει, συν ότι γυρνάει μπούμερανγκ αν δημιουργεί δυσφορίακαλημερα Αν το ειχα ζητησει να μου το στειλουνε με courier τωρα θα το ειχα στα χερια μου..δηλαδη θα ειχα παραλαβει. Αν κανεις μια βολτα στα ιντερνετικα μαγαζια και αρθροισεις ολα τα f5 που εχουν μπει παραγγελεια θα δεις οτι το νουμερο ειναι πολυ μεγαλο.. Για αυτο οποιος το θελει ΥΠΟΜΟΝΗ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 http://techgadgetcentral.com/2015/10/15/doogee-f5-available-for-139-99/ Διαβαστε και αυτο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 ... οταν το εκλεισα, 20/9 εγραφε στα χαρακτηριστικα για μπαταρια 3000 mah. τωρα γραφει στα 2660mah. το ίδιο μου απάντησαν και μένα από το "vickmall" ... μάλιστα στο site τους και στα "Product Description" έγραφαν 3000mah και μόλις έκανα την ερώτηση το άλλαξαν σε 2660mah ! στην τελική ... δεν νομίζω ότι είναι κάνα ιδιαίτερο πρόβλημα αυτό ... ας αρχίσουν τη διανομή και αυτό παραβλέπεται ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Ξεκίνησε το F5 μου από Κίνα..... Άντε να δούμε.....αφού σκυλοβριζομουνα με το Gearbest κάθε μερα....έδω και Και ΕΝΑ 20ημερο... Έλεος... Edited October 23, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ξεκίνησε το F5 μου από Κίνα..... Άντε να δούμε.....αφού σκυλοβριζομουνα με το Gearbest κάθε μερα....έδω και Και ΕΝΑ 20ημερο... Έλεος... την doogee πρεπει να την εχει ελληνας, δεν εξηγητε τοση λαμογιά Πρωτα το Υ100 με μπαταρια 2200 και μετα εβλεπες 1800 τωρα αυτο που ολοι λεγανε ΠΡΙΝ την παραγγελια 3000 και τωρα που εγιναν οι παραγγελιες 2660 Και το Τ6 που λεει 6000+ φαντασου ποσο θα εχει στην πραγματικοτητα.. Με λαμογιες doogee δεν κερδιζεις πελατες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπέρα Ακύρωσα και εγω την παραγγελία απο Gearbest. Μίλησα την Τριτη μαζί τους στο Chat (1 ώρα και κάτι αναμονή) και με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβουν συσκευές σε 10 εργάσιμες μέρες περίπου. Αν υπολογίσει κανεις μετά απο πόσες μέρες θα έφτανε στα χέρια μου καλά Χριστούγεννα. Σήμερα μου βάλανε τα λεφτα πίσω. Καλή υπομονή στους υπόλοιπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπέρα Ακύρωσα και εγω την παραγγελία απο Gearbest. Μίλησα την Τριτη μαζί τους στο Chat (1 ώρα και κάτι αναμονή) και με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβουν συσκευές σε 10 εργάσιμες μέρες περίπου. Αν υπολογίσει κανεις μετά απο πόσες μέρες θα έφτανε στα χέρια μου καλά Χριστούγεννα. Σήμερα μου βάλανε τα λεφτα πίσω. Καλή υπομονή στους υπόλοιπους Σήμερα μου στείλανε ΦΩΤΟ με πακέτο κ tracking code.F5 light gray Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Σήμερα μου στείλανε ΦΩΤΟ με πακέτο κ tracking code.F5 light gray από ποιο μαγαζί celtic ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts