paok4270 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Nokia N8 05032011164 by foxy4270, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Motorola ZINE ZN5 Με οπτικα Kodak... Φωτογραφίες από ΖΝ5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 @paok4270 Πραγματικά εξαιρετική κάμερα για πρωινές φωτο το Ν8... @sinepofli πως μου είχε ξεφύγει αυτό το κινητό και δεν το είχα πάρει χαμπάρι... Ήρθε στην Ελλάδα; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 @sinepofli πως μου είχε ξεφύγει αυτό το κινητό και δεν το είχα πάρει χαμπάρι... Ήρθε στην Ελλάδα; Ναι ήρθε κανονικά... Αλλά marketing η Motorola εδώ 0... Έχω ένα άλλα έχει χαλάσει...(δεν εστιάζει σωστά ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 @paok4270 Πραγματικά εξαιρετική κάμερα για πρωινές φωτο το Ν8... @sinepofli πως μου είχε ξεφύγει αυτό το κινητό και δεν το είχα πάρει χαμπάρι... Ήρθε στην Ελλάδα; τι να λεμε τωρα...ακομα και τωρα το Ν8 βαζει κατω πολλα καινουργια........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Μια από το παλιό μου N8, αλλά δεν την έχω στο Flickr! http://i.imgur.com/gA0HtIU.jpg Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 LG G2 Architecture types in Athens - LG G2 by server96 - smartphone photography, on Flickr Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 με sonyericsson k800 tourlida με sonyericsson c905 DSC00118 με xperia mini DSC00136 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Τι ωραίες κάμερες που είχαν παλαιότερα... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Το xperia mini, έβγαζε κρυστάλλινες φωτογραφίες. Τώρα έχει μπλέξει πολύ το θέμα και μπήκε πολύ λεπτομέρεια στη μέση. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Συμφωνώ. Κι εμένα μου άρεσε η φωτογραφική τους στα xperia mini Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyotafe Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 ωχ τωρα τι μου θυμισατε... απ τα κινητα που η καμερα τους ξεχωρισε κατ εμε lg l5 2 galaxy ace xperia mini lg k900i και αν παμε ακομα πιο πισω ενα ξεχωρισα τοτε το οποιο και αγορασα με το που βγηκε nokia 6290 φωτο θα ανεβασω μια απο καθε κινητο αν βρω περαν των επισυναπτομενων αρχειων αν υπαρχει καποιος χοστερ... που δεν βλεπω.... οποτε και ρωταω αν γινεται να βαλω λινκ των φωτο απ το φουμπου...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Κατά μέσο όρο τα παλιότερα κινητά για την εποχή τους είχαν καλύτερες κάμερες από τα καινούρια για έναν απλούστατο λόγο. Πάχος συσκευής. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 ωχ τωρα τι μου θυμισατε... απ τα κινητα που η καμερα τους ξεχωρισε κατ εμε lg l5 2 galaxy ace xperia mini lg k900i και αν παμε ακομα πιο πισω ενα ξεχωρισα τοτε το οποιο και αγορασα με το που βγηκε nokia 6290 φωτο θα ανεβασω μια απο καθε κινητο αν βρω περαν των επισυναπτομενων αρχειων αν υπαρχει καποιος χοστερ... που δεν βλεπω.... οποτε και ρωταω αν γινεται να βαλω λινκ των φωτο απ το φουμπου...:O Δοκίμασε μέσω Flickr. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Arc s Παράθεση «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RVB Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Υποτίθεται πως αυτή η αλληλογραφία έχει υπάρξει μεταξύ του κορυφαίου συγγραφέα της εποχής και του ακριβώς αντίστοιχου φωτογράφου: Ernest Hemingway: "Good pictures, what camera do you use?" Irving Penn: "What typewriter do you use?" Αν μη τι άλλο, υπάρχει και το υποκειμενικό μέρος της δυνατότητας του κάθε κινητού, που έχει να κάνει κάνει καθαρά με τη "φωτογραφική αντίληψη" ή αν θέλετε το ταλέντο του καθενός. Ωστόσο, εντελώς αντικειμενικά (και μπορώ να το αποδείξω), το N8 (που έκανε να αλλάξω από τηλέφωνο σε κουμπιά, σε αφής), σε κατάλληλες συνθήκες, στην κοντινή απόσταση δεν είναι κάμερα, είναι μικροσκόπιο. Μιας και είναι το πρώτο σχόλιό μου εδώ, δεν ξέρω να έχει αγγιχτεί πιο πριν ως θέμα, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να συγκριθούν οι τότε κάμερες με τις αντίστοιχες των σημερινών smartphone. Τηρουμένων των αναλογιών πάντα... ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts