gtsia Δημοσιεύτηκε December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2004 Ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο?Δεν θελω να αρχισετε ολοι οτι και καλα το norton κολλαει το συστημα και τετοια!!Δεν με ενδιαφερει αυτο ! Το μονο που θελω ειναι να μαθω ποιο απο τα δυο μου προσφερει μεγαλυτερη ασφαλεια στις πλοηγησεις μου και στα "περιεργα warez" sites!!Δηλαδη η πληρης σουιτα της Norton μπορει να ειναι σαν firewall πιο ασφαλης απο ενα αλλο εξιδικευμενο firewall οπως ειναι το zone alarm pro το οποιο εχει και περισσοτερες ρυθμισεις?? Αν μπορουν ας μου απαντησουν και εμπειροι χρηστες που τα εχουν δοκιμασει και τα 2!!Μην μιλαμε με αοριστιες!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Domingo Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 An mporouses na baleis mono to Norton Antivirus 2005 san antivirus kai firewall to ZoneAlarm Pro einai gia emena h kaluterh epilogh k me ena kalo adaware eisai kalimmenos. Egw exw auta sto sistima mou kai ikanopoihmenos den exw kollisei pote virus, mpainw sxedon se ola ta sites kai den mou trwne kai pollous porous apo to sistima mou. Exw laptop PIV 2.8 me 768 Ram kai WINXP Pro kai kanoun ekkinisi sta 25 deutera me Norton kai ZoneAlarm Παράθεση Microsoft..SIT WELL!!!! xixix:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Η προαναφερόμενη σύνθεση είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Όποτε στήνω σύστημα κάνω το ίδιο. NAV με ZONEALARM για firewall (το οποίο είναι πολύ ιδιότροπο και δύσκολα περνάει κάτι) και AdAware ή SpyBot για τα λοιπά. Τώρα αν όντως δε σε ενδιαφέρει μια ωραία μέρα να κάνεις 5 λεπτά να μπεις στο λειτουργικό λόγω Norton τι να πω... Δε συμβαίνει συχνά αλλά έχω γνωρίσει "τυχερούς"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Η καλυτερη δυνατη λυση ειναι Panda AntiVirus ZoneAlarm Pro AdAware Se Pro Το PANDA ειναι το μονο που δεν κολαει καθολου το PC Το NAV 2005 και το ΚASPERSKY κολανε ειτε το PC στην πρωτη περιπτωση ειτε το INTERNET στην δευτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. December 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Καλα μιλαμε HellasVagabond με προλαβες ετσι! Σημερα εβαλα να δοκιμασω το kaspersky 5 και μου κολλαει το ιντερνετ ή αλλες φορες μπαινω και δεν μπορω να μπω σε καμμια σελιδα!!!! Το zone allarm με ψιλοικανοποιησε οποτε θα το κρατησω!Τωρα για antivir ειμαι στο ψαξιμο!Το quick heal το ξερει κανεις??Ακουσα οτι η μηχανη του εχει σχεδον 100% επιτυχια ανευρεσης ιων!! Και για το panda antivirus που μπορω να το βρω γιατι απ'οσο ξερω σε σουιτα ασφαλειας βγαινει αυτο?? Και μηπως κανεις ξερει αν το antivirus του zone alarm security suite ανιχνευει και zipαρισμενα αρχεια?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Δουλεια μου ειναι να τα ξερω αυτα..... Οσο για το Panda δεν βγαινει πια σαν Anti-Virus αλλα αν βρεθουμε μπορω να στο δωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Παιδιά εγώ έχω μόνο το Zonealarm With Antivirus 5.5 και είμαι πλήρως καλυμμένος!!! Είχα το Norton αλλά μόλις έβαλα το Zonealarm και έπρεπε να πετάξω τον Norton μου βρήκε κάτι ψιλολαθάκια μέσα. Πρέπει να αναφέρω ότι τουλάχιστον αυτό που έχω εγώ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ZIP ΑΡΧΕΙΑ!!! Απλά δεν μπορεί να τα διορθώσει ή να τα σβήσει και σου λέει πρώτα να τα ξεζιπάρεις και μετά να ξανακάνεις έλεγχο στο συγκεκριμένο. Ένα πρόβλημα με τη Suite που είχα είναι ότι δεν λειτουργούσε το Bluetooth και έτσι έβαλα μόνο το Zonealarm with Antivirus. ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!!! Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 kai ego me to zone alarm 5.5 eimai... oli tin suita... kai gia virus kai gia firewall... kai i allagi apo to norton einai emfanis!!!... sto norton... olo kai kapoioi ioi pernousan pou kai pou... (harmless)... sto ZoneAlarm tipota... kai sigoura... ena programa kai gia tis dio douleies einai pio elafri/grigoro... apo to na exeis dio programata na doulevoun mazi kai aneksartita... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 καμια εταιρεια δεν μπορει να πει πως κατεχει και το καλυτερο firewall καθως και το καλυτερο ant-virus. Ωστοσο το zonealarm ειναι μια πολυ καλη entry level λυση και για τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts