GreekCharmed Δημοσιεύτηκε December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2004 Έχω σκάσει και δεν μποιρώ να βγάλω άκρη με το pc μου. Όποτε μπαίνω στο net δεν περνάνε 5 λεπτά και το pc κάνει restart. Μόλις ξαναμπω το ίδιο. Μέσα σε 1 ώρα που προσπαθούσα να μπω είχε κάνει καμιά 20αριά restart. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Το site της Microsoft μου λέει πως φταίει κάποιος device driver. Έχω εγκαταστήσει το ZoneAlarm με το antivirus του και αυτό διορθώνει ότι ιούς βρει. Τώρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Παλιά είχα τον blaster αλλά με την βοήθεια ενός παιδιού απο εδώ με ένα προγραμματάκι μπόρεσα (νομίζω) να τον βγάλω. Καμιά βοήθεια please? :cry: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 σου βγαζει καποιο μυνημα λαθους? τι λειτουργικο ειναι? Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Δεν μου βγάζει κανένα μύνημα λάθους όταν κλείνει...μετά αφού ξεκινήσει μου βγάζει το μύνημα το pc σας έχει ανανήψει απο ένα σφάλμα κλπ κλπ είναι Windows XP Ελληνικά Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (13 Δεκ. 2004 , 10:54) Έχω σκάσει και δεν μποιρώ να βγάλω άκρη με το pc μου. Όποτε μπαίνω στο net δεν περνάνε 5 λεπτά και το pc κάνει restart. Μόλις ξαναμπω το ίδιο. Μέσα σε 1 ώρα που προσπαθούσα να μπω είχε κάνει καμιά 20αριά restart. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Το site της Microsoft μου λέει πως φταίει κάποιος device driver. Έχω εγκαταστήσει το ZoneAlarm με το antivirus του και αυτό διορθώνει ότι ιούς βρει. Τώρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Παλιά είχα τον blaster αλλά με την βοήθεια ενός παιδιού απο εδώ με ένα προγραμματάκι μπόρεσα (νομίζω) να τον βγάλω. Καμιά βοήθεια please? :cry: Μήπως να ξανακοιτάξεις για τον Blaster γιατί απο τα συμπτώματα αυτό μου θυμίζει!! Παθών και εγώ. Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Και μένα ένας blaster με είχε κάνει έξω φρενών έμπαινα στο net και μετά από κανένα 2λεπτο μου έλεγε κάτι έβγαζε αντίστροφη μέτρηση και έκλεινε. Το Norton καταφερε και το σκότωσε. Πάντως αγαπητή μαγευτική για δοκίμασε να κάνεις επαναφορά συστήματος στην τελευταία μέρα που θυμάσαι να λειτουργούσε σωστά ίσως διορθωθεί το πρόβλημά σου... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Δεν είναι blaster αυτό. Απ'ότι κατάλαβα το μηχάνημα κάνει restart στα καλά καθούμενα και χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση. Δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί αυτό που προκαλεί αυτό το πρόβλημα. Πριν λίγο καιρό είχα περάσει ακριβώς τα ίδια και αφού ταλαιπωρήθηκα πολύ, ανακάλυψα ότι έφταιγε ένας messenger που είχα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να θυμηθείς πότε εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα και αν είχες κάνει κάποια αλλαγή τότε. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Δεν μου βγάζει αντίστροφη μέτρηση όπως όταν είχε τον blaster, απλά στα καλά καθούμενα όπως είπε ο mcde κάνει restart όποτε μπαίνω στο net. Το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε εμφανιστεί όταν, μόλις είχα αγοράσει το pc, πήγα να εγκαταστήσω ένα scanner HP. To συγκεκριμένο scanner ήταν όμως για παλιά Windows οπότε ο τεχνικός μου κατέβασε κάποιους driver και το εγκαταστήσαμε κανονικά και δούλευε μια χαρά. Τότε έκανε restart όποτε του κατέβαινε, άσχετα με το αν είχα μπει στο net ή όχι, αλλά όχι συνέχεια...έκανε ας πούμε 1 φορά στις 2 εβδομάδες. Πριν λίγο καιρό (όταν κόλλησα τον blaster) αποφάσισα και έκανα uninstall το scanner ελπίζοντας πως θα σταματήσουν τα restart. Καμία βελτίωση όμως. Messenger έχει το σύστημά μου αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Έκανα και επαναφορά αλλά δεν έκανε και τπτ... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω....θα το πήγαινα σε τεχνικό να το κοιτάξει αλλά αυτήν την περίοδο δεν έχω περιθώριο για τέτοια έξοδα Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 ...φαντάζομαι έχεις τρέξει τα γνωστά αντι-spyware έτσι? Εγώ πριν 2 βδομάδες κόλησα μια μλκ (send_car.htm) που μου έβγαζε ένα γρήγορο μήνυμα για κάποιο dll in use και έκανε restart - το μήνυμα ήταν τόσο γρήγορο που νόμιζα οτι δεν υπήρχε και έψαχνα θέματα θερμοκρασιών κτλ. Το adware SE δεν βρήκε κάτι αλλά το βρήκε το spyware remover από το BulletProofSoft.com και το καθάρισε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Ειναι κατα πάσα πιθανότητα πρόβλημα του driver του modem σου. Μου το κάνει και εμένα αρκετές φορές αν δεν βάλω το σωστό driver (οχι αυτόν που ήρθε με το Laptop μου στο CD που μου δώσανε)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 system restore??? Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 και αν δεν γίνεται τίποτα προτείνω format... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Πρώτα απενεργοποίησε τα αυτόματα restart στα σφάλματα και διάβασέ μας τι μήνυμα λάθους σου εμφανίζεται στην μπλέ οθόνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 format δεν κάνω με τίποτα το driver του modem δεν έχει πρόβλημα... πως απενεργοποιώ το αυτόματο restart? κάτι πρέπει να γράψω στην Εκτέλεση το είχα βρει στο site του Symantec αλλά δεν θυμάμαι την εντολή.... μπλε οθόνη δεν μου εμφανίζεται καθόλου... πριν που είχα κολλήσει τον blaster μου έβγαζε το γνωστό παραθυράκι με την προειδοποίηση κλπ κλπ μέσω των windows πήγα στο site του symantec και διάβασα έναν οδηγό που έλεγε κάπου πως τρέχοντας μια εντολή στην Εκτέλεση μπαίνω κάπου στο registry (νομίζω) και αλλάζω κάποιες λειτουργίες απο restart system σε restart service.... μήπως αυτό που παθαίνει σημαίνει πως ο blaster είναι ακόμα στο pc και απλά δεν εμφανίζεται το παραθυράκι της προειδοποίησης? Αλλά πριν με άφηνε έστω να κάτσω μερικές φορές στο νετ...τώρα τίποτα :( Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 μου έκανε ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Μόλις είχα εγκαταστήσει to zonealarm me antivirus. Μόλις το έβγαλα έστρωσε η κατάσταση.....(έβαλα μια παλιότερη έκδοση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (13 Δεκ. 2004 , 22:36) format δεν κάνω με τίποτα το driver του modem δεν έχει πρόβλημα... πως απενεργοποιώ το αυτόματο restart? κάτι πρέπει να γράψω στην Εκτέλεση το είχα βρει στο site του Symantec αλλά δεν θυμάμαι την εντολή.... μπλε οθόνη δεν μου εμφανίζεται καθόλου... πριν που είχα κολλήσει τον blaster μου έβγαζε το γνωστό παραθυράκι με την προειδοποίηση κλπ κλπ μέσω των windows πήγα στο site του symantec και διάβασα έναν οδηγό που έλεγε κάπου πως τρέχοντας μια εντολή στην Εκτέλεση μπαίνω κάπου στο registry (νομίζω) και αλλάζω κάποιες λειτουργίες απο restart system σε restart service.... μήπως αυτό που παθαίνει σημαίνει πως ο blaster είναι ακόμα στο pc και απλά δεν εμφανίζεται το παραθυράκι της προειδοποίησης? Αλλά πριν με άφηνε έστω να κάτσω μερικές φορές στο νετ...τώρα τίποτα :( Δεξί κλικ στο "Ο Υπολογιστής μου"> Ιδιότητες> Για προχωρημένους> Ρυθμίσεις στο "Εκκίνηση και αποκατάσταση"> Αυτόματη επανεκκίνηση Μπορεί να φταίει η RAM σου, κάποια PCI συσκευή που κάνει conflict. Φαίνεται έγινε ιδιότροπος ο blaster και δεν σε αφήνει πλέον... :p Πέρασε και το SP2 για XP... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (13 Δεκ. 2004 , 23:00) μου έκανε ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Μόλις είχα εγκαταστήσει to zonealarm me antivirus. Μόλις το έβγαλα έστρωσε η κατάσταση.....(έβαλα μια παλιότερη έκδοση) Το έκανε και πριν βάλω το zonealarm το sp2 δεν τολμάω να το βάλω γιατί το έβαλα στο pc της δουλειάς και του άλλαξε τα φώτα θα σκάσω:( Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Εγώ πάντως το έβαλα και ησύχασα! Είναι πολύ πιο σταθερό το σύστημά μου πλέον! Τέσπα, δικαίωμά σου... Έβαλες καμία κάρτα? Μνήμη? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Δοκιμασε να μπεις σε Safe Mode μπορει να φτιαξει απο μονο του. Αν δουλευει σε Safe Mode και οχι οταν το αρχιζεις προσπαθησε να θυμιθεις τι εκανες πριν αρχισει να κολαει , εκανες install τιποτα ? Αν ναι απλα βγαλτο. Ακομα αν εχεις κανα προγραματακι κανε κανα Scan για ιους καθως και κανενα registry clean και scandisk . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (13 Δεκ. 2004 , 20:46) Πρώτα απενεργοποίησε τα αυτόματα restart στα σφάλματα και διάβασέ μας τι μήνυμα λάθους σου εμφανίζεται στην μπλέ οθόνη. Λοιπόν το απενεργοποίησα...και όταν έκανε restart μου έβγαλε την μπλε οθόνη που εκτός των αλαμπουρνέζικων έλεγε και το εξής: nMUSB.sys address F8676F9 base at F8675600 datestomp 3e916e46 αυτό ακριβώς...ανάθεμά με αν ξέρω τι πάει να πει αυτό... Ούτε καμία νέα κάρτα έβαλα ούτε καμία νέα μνήμη... Όλα άρχισαν απο την ημέρα που άρχισα να χρησιμοποιώ την netcart της ACN για να κάνω οικονομία....με την πρώτη φορά που μπήκα στο νετ εμφανίστηκε και το πρώτο παραθυράκι του Blaster. Με βοήθεια του Spyros86 (αν θυμάμαι καλά το nick) μου έστειλε κάτι και κατάφερα να διώξω το παραθυράκι και για λίγο να μην κάνει restart. Έχω κατεβάσει απο το symantec και το fixsasser και το fixblaster αλλά δεν βρίσκουνε τίποτα. Και με το zonealarm έφτιαξε μερικούς ιούς αλλά όταν τους είδα ποιοι είναι δεν ήταν μέσα ο blaster Και σε safe mode δοκίμασα να δουλέψω (όταν έκανα επαναφορά συστήματος) αλλά μπαααααα... α ρε γμτ...και έχω τόση δουλειά να κάνω και δεν μπορώ:( thanks ρε παιδιά για την βοήθειά σας...τι να κάνω κι εγώ... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Με ένα γρήγορο googling είδα πως μάλλον φταίει το netmod σου.. Για ρίξε κανένα driver update. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Μηπως χρησιμοποιεις NETMOD της INTRACOM ? ISDN εχεις ? Αυτος ειναι ο driver του NETMOD. 2 πραγματα πρεπει να κανεις . 1) να βαλεις τους τελευταιους drivers τις Μητρικης. 2) τους τελευταιους drivers του NetMod. Απο κατω εχω το Link http://netmod.intracom.gr/installation/engl_drivers_usb.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (14 Δεκ. 2004 , 00:41) Μηπως χρησιμοποιεις NETMOD της INTRACOM ? ISDN εχεις ? Αυτος ειναι ο driver του NETMOD. 2 πραγματα πρεπει να κανεις . 1) να βαλεις τους τελευταιους drivers τις Μητρικης. 2) τους τελευταιους drivers του NetMod. Απο κατω εχω το Link http://netmod.intracom.gr/installation/engl_drivers_usb.htm Όσον αφορά το πρώτο, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις λίγο γιατί είμαι και κάπως άσχετη με drivers και μητρικές? :o Το 2ο πάω να το κανονίσω τώρα thanks:D Πάω να δοκιμάσω αυτά και θα σας πω το βράδυ χίλια ευχαριστώ Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αν έχεις βάλει το netmod σε usb, δοκίμασε να το συνδέσεις στη σειριακή, πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Οταν πηρες τον υπολογιστη θα ειχε μαζι και ενα CD μητρικης........ Δες τι μαρκα ειναι , πιο μοντελο ειναι και μετα ολα ειναι ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Βγάλε τους παλιούς drivers του netmod και βάλε τους τελευταίους. Την ίδια μπλε οθόνη έβγαζε και σε μένα πέρσι, κυρίως όταν έκανα μεγάλα uploads. Μόλις άλλαξα drivers όλα λύθηκαν. God bless intracom :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts