kiriakosk Δημοσιεύτηκε August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 8, 2015 (edited) Lenovo Vibe X3 specs detailed by a GFXBench listing http://www.gizbot.com/img/2015/08/05-1438776940-lenovo-vibe-x3.jpg http://www.phonearena.com/images/articles/167885-image/Vibe-X3.jpg 05 August, 2015 It would seem that the February leak, which mentioned a total of 5 Lenovo smartphones, detailed most of the company's lineup for the year, instead of being an MWC teaser. The various models gradually crawled out of obscurity over the last few months, the most recent being the Vibe P1 Pro. Well, next in line is the Lenovo Vibe X3, the midranger in the upper segment, set to replace the multi-layered Vibe X2. Intel on the matter comes from a GFXBench listing, which reveals plenty of key specs. For starters the smartphone is reported to come with a 4.9-inch FullHD display - a notch below the 5 inches of the Vibe X2. The number may, however, be due to the benchmark's peculiarities, which for example cause the primary camera to be listed at 20MP, even though the 5,344 x 4,008 pixel resolution clearly amounts to 21.4MP. Now that we've mentioned it, the main shooter will be assisted by a dual-LED flash and it will be capable of shooting 2160p video too. The smartphone will be powered by Qualcomm's Snapdragon 808 with its dual Cortex-A57 performance cores clocked at 1.8GHz as opposed to the 2.0GHz maximum. The other four cores don't get a clock rate in the benchmark, and neither does the Adreno 418 GPU. The Vibe X3 will come with 3GB of RAM and 32GB of storage, but a microSD is said to provide expansion now, a feature missing in the predecessor. The Vibe X3 will come with the full set of connectivity features, including multi-band LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth v4.0, GPS with A-GPS, the lot. A fingerprint reader on the back completes the host of sensors, and early renders also revealed a set of stereo speakers on the front. Naturally, the lone benchmark entry sheds no light on the date of announcement, let alone pricing and availability. However, an official launch at IFA in September is a rather safe bet. http://www.gizmochina.com/2015/08/06/lenovo-vibe-x3-spotted-on-gfxbench-with-snapdragon-808-20mp-camera/ Αν η κάμερα έχει καλές επιδόσεις, νομίζω για όποιους θεωρούν κινητά μέχρι 5'', δείχνει αρκετά καλή λύση... Edited August 8, 2015 by kiriakosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Μπροστινη καμερα κτλ που βρισκονται; Ακυρο, αρχικα νομιζα οτι ολο το μαυρο ειναι οθονη κ μονο... Edited August 8, 2015 by foler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Εχω το x2 και μαλλον απο οτι φαινεται παω για x3:D:rolleyes::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 οι εκδόσεις 32gb/64gb έχουν διαφορά μόνο στην χωρητικότητα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edwkaitwra Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Το εχει κανεις? μπορει να μου πει αν εχει FM Radio? στα specs λεει οτι εχει, αλλα σε blogs αναφερουν οτι δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Το έχω εγώ και ραδιόφωνο δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) Γεια σας παιδιά αν και βλέπω ότι το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει καθόλου κίνηση στο φόρουμ εγώ θα γράψω την εμπειρία μου με αυτό μετά από ένα μήνα χρήσεις. Λοιπόν για τον ήχο του και τα ηχεία δεν θα πω τίποτα γιατί δεν υπάρχουν λόγια για την ποιότητα του. Λοιπόν το έχω σε άσπρο και είναι πανέμορφο η ποιότητα κατασκευής είναι τοπ περιμετρικά μεταλλικό και πίσω πλαστικό. Στην οθόνη του τώρα είναι απλά πανέμορφη μέ ρύθμιση για κάτω από τον ήλιο που είναι τέλεια, όσο για το touch άψογη, ποιότητα ομιλίας απροβληματιστη, wifi και σήμα κινητού άψογα, Έρχεται με 6.0.1 και έχει Ελληνικά παντού, η μνήμη του είναι 32gb από τα οποία τα 24 είναι προς χρήση, 3gb μνήμη ραμ με το 1 δεσμευμένο από το σύστημα, παμε στην μπαταρία του που κρατάει άνετα μία μέρα χωρίς άγχος και με βαριά χρήση ενώ θέλει 2ωρες για πλήρη φόρτιση 0-100, τα μυνήματα είναι με 160 χαρακτήρες χωρίς πειράγματα. Έχει Led άσπρο για όλες τις ειδοποίησης. από παιχνίδια δεν ξέρω γιατί δεν ασχολούμαι. το ιντερνέτ πάει σφαίρα και δεν θερμαίνεται με τίποτα. Μου ήρθε με θήκη σιλικόνης και με γιαλί προστασίας που κουμπώνει τέλεια. Το πακέτο 189$ και θα πάρει και την nougat. Όχι OTA. Σε εμένα τουλάχιστον. Να πω ότι οι υπέρυθρες του δουλεύουν τέλεια συντονίζεται με τα πάντα χωρίς καμία δυσκολία. Και η κάμερα του είναι πάρα πολύ καλή και την μέρα και σε χαμηλό φωτισμό, και το φλας είναι πολύ δυνατό. Αυτά. Edited February 20, 2017 by Neantertal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Παιδιά προσπαθώ να το ρουταρω και δεν γίνεται. Παει μέχρι το 70% και σταματάει. Με kingroot. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; και κάτι άλλο όταν πάω στην ενημέρωση συστήματος το πατάω και μου λέει σύνδεση δικτύου απέτυχε πρωσπαθειστε αργότερα. Από το κατάστημα λένε ότι παίρνει OTA αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Αν το ρουτάρεις δεν θα μπορεί να δεχτεί ΟΤΑ αναβαθμίσεις πάντως....οπότε άστο καλύτερα. Οταν λές 189 $ τόσο ήταν η συνολική αγορά και από πού , το ακριβές μοντέλο ποιο είναι ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Θέλω να το ρουταρω γιατί υπάρχει rom 7.1.1 στο ιντερνέτ για το vibe x3 c50 που έχω και εγώ και είναι multi. Τώρα φοράει 6.0.1 multi. Το πήρα από το fastcardtech και μου πήγε 209 γιατί τότε υπήρχε διευκρίνιση ότι πρέπει να γίνει root και να περάσουν Google aps και να γίνει multi. Τώρα αφαίρεσαν την διευκρίνιση και απλά ξετικαρης αυτά που αυτοί έχουν προσθέσει και σου πάει 189$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 έψαξα λίγο για το δικό σου Χ3c50 και είδα πως είναι λιγο πιο δύσκολο να βρεις ROW rom και στο xda δεν είχε πολλά(dead links κλπ.)-πιο πολλά έχει για το Χ3a40 αλλά και πάλι..για το δικό μου k51c78 βρήκα και το μετέτρεψα πλήρως (και αναγνωρίζεται έτσι πχ. από Lenovo Smart Assistant) σε Κ4 Νote A7010a48 και όλα δουλεύουν άψογα και εννοείται δεν πρόκειται να το ρουτάρω. Προφανώς η 7.1.1 που αναφέρεις θα είναι custom αλλά το kingroot ακόμα δεν υποστηρίζει τα X3 γιατί και τα αιτήματα είναι λίγα για να ασχοληθούν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και για το χρόνο που αφιέρωσες να είσαι καλά. Από ότι κατάλαβα θα πρέπει να συμβιβαστώ και μέ όλες αυτές τις διαφημίσεις που πετάει συνέχεια μία εφαρμογή που λέγεται tools και την βλέπω μόνο στην μνήμη ραμ να τρέχει συνέχεια. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 (edited) Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και για το χρόνο που αφιέρωσες να είσαι καλά. Από ότι κατάλαβα θα πρέπει να συμβιβαστώ και μέ όλες αυτές τις διαφημίσεις που πετάει συνέχεια μία εφαρμογή που λέγεται tools και την βλέπω μόνο στην μνήμη ραμ να τρέχει συνέχεια. Ευχαριστώ πάντως. βρήκα link που δουλέυει αλλά πρέπει να την φλασάρεις μέσω recovery (volup+voldown+poweron , δες στο google Κ4 note flash through recovery) http://www.mediafire.com/file/glsqxw4acg4cesh/VibeX3c50Andoid6_0_1.zip πηγή : https://forum.xda-developers.com/android/development/vibe-x3-x3a40-x3c50-flashable-t3357898 είναι η επίσημη row ρομ. Edited March 6, 2017 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Έχω ρίξει τόσο διάβασμα για την όλη διαδικασία που τα έχω ψηλοχαμενα . Να ρωτήσω αυτή η διαδικασία δεν θέλει να είναι ξεκλειδωτος ο BOOTLOADER; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Έχω ρίξει τόσο διάβασμα για την όλη διαδικασία που τα έχω ψηλοχαμενα . Να ρωτήσω αυτή η διαδικασία δεν θέλει να είναι ξεκλειδωτος ο BOOTLOADER; φλασάρισμα με flashtool ας πούμε δεν χρειάζεται να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader,τώρα για το δικό σου Χ3 c50 η επίσημη ρομ vibeui είναι και εδώ http://www.vibeui.com/vibeui/rom3?key=X3c50 το οποίο φλασάρεις μέσω recovery αφου το έχεις κατεβάσει και βάλει στην microSD εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbouk Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Καλημέρα.Προβλημα με το κινητο,μετα απο δικο μου λάθος περασα νεο ρομ γνήσια με ρεκοβερι αλλα την ρομ την έβαλα στη μνήμη του τηλεφώνου και οχο στην cd.Αποτέλεσμα τωρρ το τηλ μετα το λογότυπο της lenovo σβήνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Παίδες βοήθεια, έχω κάνει τα πάντα για να περάσω την custom rom mokee 7.1.1 μέσω twrp και μου βγάζει fail (ενώ πέρασα την cm 13 χωρίς πολλά πολλά). Την αρχή την κατέβασα από το κινητό και προσπάθησα να την περάσω από την εσωτερική μνήμη του κινητού αλλά...fail. και μετά πήγα μέσω pc βάζοντας τη στη κάρτα sd και πάλι fail. Και τώρα τι;;; Θα κραταγα την cm 13 αλλά έχει βγάλει κάποια σοβαρά θεματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbouk Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Μετα απο δικό μου λάθος το τηλέφωνο δεν ανοίγει ,σβήνει μετά το λογότυπο της lenovo. Πέρασα ρομ αλλά την έκανα εγκατάστασή στην μνήμη του τηλεφώνου,η εγκατάστασή κώλυσε έσβησε και τώρα δεν εχω τηλέφωνο .Ξέρει κάποιος κατάστημα που να ασχολείται και να μπορεί να διορθώνει τέτοια τηλέφωνα??Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος να μου απάντησή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saloufas17 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Μπές πάλι στο recovery menu και ξανα φλασάρισε. Αν δεν μπορείς να μπεις κάνε φλας το recovery σε fastboot mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Παιδιά βοήθεια μου έπεσε το κινητό και ενώ δούλευε κανονικά μετά μέχρι το βράδυ ξαφνικά και ενώ το είχα στην φόρτιση άρχισε να παγώνει η οθόνη να σβήνει εκτός την γραμμή κατάστασης και μετά κάνει επανεκκίνηση αυτό γίνεται κάθε δύο με τρία λεπτά. Παρατήρησα ότι σε αυτά τα λεπτά αρχίζει να ανεβαίνει η θερμοκρασία στο ύψος της κάμερας όχι όμως κάτι τραγικό. Λέτε να είναι η μητρική πλακέτα; και αν είναι τι κάνω τώρα; Το κινητό δεν θέλω να το αλλάξω και πάω να σκάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Αν και απαντήσεις δεν πήρα θα πω μια απλή λύση (βασικά κλεμμένη είναι από το lg g4) που βρήκα στο boot loop για να γλιτώσει κάποιος λεφτά και ταλαιπωρία. Καταρχήν να πω ότι το κινητό πρέπει να είναι root για να εφαρμοστεί η λύση αυτή. Κατεβάζετε μια εφαρμογή που να μπορεί να κάνει διαχείριση πυρήνων και απενεργοποίητε τους πυρήνες που δημιουργούν το πρόβλημα. Πώς τους βρίσκουμε αυτούς; Τι να πω δεν ξέρω. Εγώ κατά τύχη απενεργοποίησα τους 3,4 και το κινητό έστρωσε αμέσως. Η λύση αυτή δούλεψε στο lg g4 , δούλεψε και στο δικό μου lenovo γιατί όχι λοιπόν και σε άλλους άτυχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts