Jump to content

Moto X Play

empeiros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από πολλές αλλαγές είπα να καταλήξω κάπου και έτσι πήρα το μότο κυρίως λόγω μπαταρίας. Μου αρέσει πολύ ως κατασκευή, δείχνει πολύ στιβαρή και παρόλο τα 2 γιγα ραμ δεν κομπιαζει πουθενά, μιας και είχα χρησιμοποιήσει και με 4.

Δύο απορίες έχω . Από μαμά δεν γίνεται να φαίνεται το ποσοστό της μπαταριας, χωρίς να εγκαταστήσω άλλη εφαρμογή; Επίσης όταν κατεβάζω την κουρτίνα δεν μπορώ να διαμορφώσω όπως θέλω τις επιλογές; Στα Σόνυ είχε μια έξτρα επιλογή που δεν την βλέπω ή βρίσκω

Ενεργοποίησε το system ui tuner. Σου παραθέτω οδηγό. Λύνει και τις δύο απορίες σου.

https://www.google.gr/amp/s/www.howtogeek.com/270568/how-to-enable-android%25E2%2580%2599s-%25E2%2580%259Csystem-ui-tuner%25E2%2580%259D-for-access-to-experimental-features/amp/

Να το ευχαριστηθείς φίλε το κινητό. !!

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

• Απαντήσεις 853
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια μια βοήθεια ειναι πολυ σημαντικο.το θεμα μου εστω και μετα απο f.reset συνεχιζεται.με παιρνουν τηλ. μου λενε καλει κανονικα.αλλα σε μενα δεν αναβει οθονη,δε χτυπαει,δε μου βγαζει καν ειδοπ. οτι ειχα αναπαντητη!απλα λες και ο αλλος δε με καλεσε ποτε!τι γινεται;υπαρχει περιπτ. να ειναι θεμα δικτυου;;;

Εγώ που έχω what's up και cu δεν είχα μέχρι στιγμής κάποιο παράπονο.
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Εμένα μου έχουν πει τελευταία 2-3 φορές στο what's up ότι δεν χτυπάει, η τελευταία ήταν σήμερα. Τις άλλες ήμουν με άλλη συσκευή. Έχω διπλή Sim.

Sent from my Moto X Play

Θα έχω το νου μου. Μήπως έχει γίνει και σε μένα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.

cosmote και γω whats up!τους πηρα τηλ πριν λιγο τους το ειπα,λενε δε φταινε αυτοι γιατι αν ειχε θεμα η κεραια,δε θα χτυπουσε γενικα το τηλ.μου ειπε να δοκιμασω αλλη συσκευη και κατι τετοια χαζα.πιστευω πως ειναι θεμα δικτυου γιατι και πιο παλια ειχε γινει κατι παρομοιο στην κεντρικη μακεδονια κυριως.να εχετε το νου σας...θα ζητησω αναλυτικη.το καλο ειναι οτι εγιβε χθες με φιλο μου και εχω ωρα που με πηρε τηλ. και καλουσε αλλα δε χτυπουσε...μου ειπαν και καλα οτι δε μπορουν να το δουν αυτη τη στιγμη ποιος με πηρε χθες.επισης μια φορα το δοκιμασα με αταθερο και το κιν.χτυπησε και αναψε στο 2ο προς 3ο μπιπ... Edited by kostas_kanal0011

Εγώ σήμερα καλούσα το what's up από το σταθερό μου, και δεν έβαζε γραμμή. Βούιζε. Έστρωσε μόνο όταν το έβαλα για λίγο σε 3G.

Sent from my Moto X Play

Εμένα μου έχουν πει τελευταία 2-3 φορές στο what's up ότι δεν χτυπάει, η τελευταία ήταν σήμερα. Τις άλλες ήμουν με άλλη συσκευή. Έχω διπλή Sim.

Sent from my Moto X Play

δου ειπαν οτι δεν καλει καν;η σαν εμενα που καλει αλλα δε χτυπαει;

Μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να με βρουν. Πήρα κι εγώ 2 φορές και έκανε αυτό που περιγράφω.

Sent from my Moto X Play

Αν δεν σε χαλάει να έχεις μάλλον 7.0 και όχι 7.1.2 περίμενε λίγες μέρες που θα κυκλοφορήσει η επίσημη. Θα είναι καλύτερα στο θέμα μπαταρίας/σταθερότητας από κάθε άλλη.

Εγώ το επανέφερα στην Ευρωπαϊκή rom για να είναι έτοιμο να πάρει το update, έστω και αν έχασα τη 2η Sim. Έτσι κι αλλιώς 1 χρησιμοποιώ εδώ και λίγες μέρες.

Πρώτη φόρτιση μετά από το φλασάρισμα και το στήσιμο και πήγε μια χαρά.

4b2fd0fb529f1c94b9732a860068ea7f.jpg

Μόνο με WiFi βέβαια.

Sent from my Moto X Play

με ποιο λογισμικό είναι το παραπάνω ;

επίσεις οι τιμές αυτές για sot είναι με την φωτεινότητα τέρμα χαμηλά ;

με μια μέση φωτεινότητα ποτέ δνε έχω πετύχει να πάρω πάνω απο 4 ώρες οθόνη με vanir 7.1.2

Με εντελώς stock 6.0.1. Πιο stock δεν γίνεται(ούτε καν root).

Η φωτεινότητα είναι πάντα στη μέση, μιας και η αυτόματη ρύθμισή της δουλεύει για εμένα μια χαρά.

Το πολύ πολύ να το χαμηλώσω προσωρινά αν είναι κάπου με πολύ φως από λαμπτήρες να πέφτει πάνω του και να γίνειται υπερβολικά φωτεινό χωρίς να χρειάζεται, αλλά σχετικά σπάνια.

Γενικά επειδή έχω παίξει με διάφορες custom rom σε πολλές συσκευές, την σταθερότητα που έχεις με την επίσημη πάρα πολύ δύσκολα θα την βρεις σε κάτι άλλο.

Με εντελώς stock 6.0.1. Πιο stock δεν γίνεται(ούτε καν root).

Η φωτεινότητα είναι πάντα στη μέση, μιας και η αυτόματη ρύθμισή της δουλεύει για εμένα μια χαρά.

Το πολύ πολύ να το χαμηλώσω προσωρινά αν είναι κάπου με πολύ φως από λαμπτήρες να πέφτει πάνω του και να γίνειται υπερβολικά φωτεινό χωρίς να χρειάζεται, αλλά σχετικά σπάνια.

Γενικά επειδή έχω παίξει με διάφορες custom rom σε πολλές συσκευές, την σταθερότητα που έχεις με την επίσημη πάρα πολύ δύσκολα θα την βρεις σε κάτι άλλο.

γνωρίζεται πότε προβλέπεται να πάρει Nougat ; καλή η σταθερότητα αλλα τώρα που χρησιμοποιώ καιρό την 7 δεν θέλω να γυρίσω πίσω

Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Το λογικό είναι να έρθει 7.0, αλλά έχει ακουστεί τελευταία κάτι και για 7.1.1 ή 2 απευθείας.

Ίδωμεν....

παιδια μολις δοκιμασα κατι οσο αφορα τις κλησεις.μεσα στις ρυθμισεις μπαταριας αν δειτε ολες οι εφαρμογες απο προεπιλογη ειναι εντος doze.διαβασα σε ενα αλλο φορουμ ασχετο οτι λύθηκε το ιδιο θεμα με απενεργ. του doze με 2 εφαρμογες..προς το παρον απενεργ. απο τη μπαταρια οτι αφορα τις τηλεφ. κλησεις και θα δω πως θα παει..οποιος θελει ας δοκιμασει για να βοηθηθουμε ολοι μη την πατήσει κ αλλος..

Το doze έχει να κάνει με την αναμονή. Δεν βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει με τις κλήσεις... Δώσε link να δούμε τι ακριβώς λέει σε αυτό που είδες ακριβώς, αν θες.

Sent from my Moto X Play

στο 2193 post. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3323975 εχουν το ιδιο ακριβως θεμα.πιστευω οτι παιζει ρολο και στις κλησεις στην αναμονη καθως αν μπειτε και δειτε τα παντα ειναι εντος doze.χθες το δοκιμασα απο σταθερο.4 φορες καλουσε και το κινητο τπτ.ξαφνικα με το που το ξυπνησα χειροκινητα χτυπησε!λογικα μπαινει σε doze το τηλεφωνο και ο dialer γι αυτο αργει να ξυπνησει..

προς το παρον εβγαλα απο βελτιστοποιηση αυτα.οσα τεστ εκανα χρυπαει στο δευτερολεπτο.για να δουμε,αν και ειναι νωρις ακομα..796094a63d6a74e7991f18b2706cd9f9.jpg6297f291507fa74152f85e415eb83ebb.jpg

Εκτός του ότι μιλάει για cm σε παλιό xperia, δε βλέπω κάτι σχετικό στην τελευταία σελίδα που με πάει το link σου.

Αλλά να σε ξαναρωτήσω.

Τι κλήσεις θα γίνουν στην αναμονή βρε;

Sent from my Moto X Play

οχι,ειπα στο 2193 post εχει μια λυση παρομοια με το προβλημα μου.στην αναμονη (stand by) εννοώ αυτοι που με παιρνουν τηλέφωνο.για καποιο λογο το κινητο μου αργει να ξυπνησει.πολλες φορες ξυπναει (και ηχος και οθονη) μετα το 4ο μπιπ.αλλα εχω χασει κιολας κλησεις.και καταληγω στο συμπερασμα αυτο που ανεφερα πριν..

Δεν έχει σχέση το θέμα σου με το πρόβλημα του τύπου, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Sent from my Moto G

αν κανεις μια αναζητηση ringing delay μεσα,θα δεις.βεβαια καμια σχεση κινητο και rom...αυτη την ερωτηση με το προβλημα μου την εκανα σε ενα thread στο xda που ρωτας τα παντα απο αποριες.και με παραπεμψαν σε αυτο που ποσταρα πριν..2 πραματα με παραξενευουν.που το παθαινω μονο εγω αυτο (γιατι φαινεται να εστρωσε το τηλ με αυτο που εκανα απο χθες) και που διαβασα στο google οτι το παθαινουν και καποια nexus αυτο...τ. παντων ελπιζω να βρηκα τη λυση και να μην ειναι καποιο hardware bug!!

Δεν μπορεί να το κάνει μόνο το δικό σου, εκτός αν πρόκειται για κάποιο hardware θέμα που δεν το βλέπω πιθανό.

Επίσης αν έχεις stock rom και δεν έχεις πειράξει τίποτα, δεν είναι λογικό να το κάνει.

Με άλλη sim δοκίμασες;

Η τωρινή σου sim είναι κανονική nano ή κομμένη;

ειναι stock rooted με xposed κλπ αλλα κανενα antivirus κ λοιπα χαζα...η sim ειναι κομμενη μεν αλλα ακριβως στα σημεια συμφωνα με προτυπο που κατεβασα απο το internet.η sim ομως δεν ειναι παλια.ειναι 2 χρονων περιπου.