tengai34 Δημοσιεύτηκε December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 11, 2004 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ COOL EDIT ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ; ΠΧ ΕΝΩ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΕΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΗΧΟΓΡΑΦΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ WINDOWS wav molis μετα παω να το παιξω δεν το παιζει ή μαλλον το παιζει αλλα δεν εχω ηχο..... :wacko: και κατι αλλο το steinberg clean (antistoixo προγραμμα )version 5 to εχει δουλεψει κανεις να μου πει τη γνωμη του; Παράθεση YAKETY YAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tengai34 (11 Δεκ. 2004 , 15:41) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ COOL EDIT ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ; ΠΧ ΕΝΩ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΕΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΗΧΟΓΡΑΦΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ WINDOWS wav molis μετα παω να το παιξω δεν το παιζει ή μαλλον το παιζει αλλα δεν εχω ηχο..... :wacko: και κατι αλλο το steinberg clean (antistoixo προγραμμα )version 5 to εχει δουλεψει κανεις να μου πει τη γνωμη του; Ελπίζω στον Windows mixer στο Recording να έχεις βάλει να γράφει από το Line-in. Αλλιώς πώς περιμένεις να γράψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai34 Δημ. December 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 οκ το εκανα ,δεν τοειχα βαλει :o θα το δοκιμασω αυριο ομως και θα σου πω.ευχαριστω κυριακη 0 :) 4.39 Παράθεση YAKETY YAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai34 Δημ. December 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 ευχαριστω electric eye ,oπως θα καταλαβες το προγραμμα τωρα ξεκινησα να το μαθω και για να πω την αληθεια τα χω παιξει με τισ λεπτομερειες που εχει.αληθεια μπορω να βρω πουθενα οδηγιες ή θα παω ψαχνοντας και ρωτωντας ;; να αμεσως εχω και την πρωτη απορια πως διωχνω το φυσημα της κασετας; μαλλον απο το transform? :confused eyxaristv kai pali :) Παράθεση YAKETY YAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Για το hiss της κασέτας χρησιμοποίησε το Transform -> Noise reduction. Βρες ένα σημείο της κασέτας που έχει μόνο το hiss, κάνε Get profile from selection και παίξε με τις ρυθμίσεις (διάβασε και το help) για να βρεις το βέλτιστο αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai34 Δημ. December 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 ευχαριστω το βρηκα και εγω, παντως θελει αρκετο ψαξιμο το προγραμμα και παλι ευχαριστω :) Παράθεση YAKETY YAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts