Jump to content

tengai34

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tengai34

  1. geia soy kai pali.λοιπον επειδη με εβαλεσ σε σκεψεισ κοιτα τι βρηκα αν στισ ρυθμισεις του τηλ και στην επιλογη φορεα εχεις βαλει τη ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ και εχεισ επιλεξει τη vodafone gr τοτε το λογοτυπο δε σβηνει με την λευκη εικονα .αν ομως εχεισ βαλει την αυτοματη και παιρνεισ σημα απο την Q τοτε το λογοτυπο φευγει ,μολισ ομως βρεθεισ σε αλλη περιοχη και παρεισ σημα της Q μεσω της vodafone to λογοτυπο επανερχεται....το παθαινω εγω μολισ παω Πατρα.
  2. ευχαριστω για το μηνυμα και για τα υπολοιπα ;)
  3. φιλε ζητησε απο εδω ποιοσ μπορει να μασ πει απο που μπορουμε να κατεβασουμε το mobimb kai αν υπαρχει και το κλειδι του....
  4. TO κενο λογοτυπο το κατεβασα απο εδω σελιδα 145 το προγραμμα δεν θυμαμαι απο πια σελιδα νομιζω απο την 213;; δεν ειμαι και σιγουροσ αν δεν το βρεις στειλε εμειλ να στο στειλω ειναι περιπου 850 kb
  5. χρησιμοποιησα το mobimb v2.4 kai ena keno logotypo poy eixa katebasei apo kapoa selida παλιοτερη απο εδω και το ορισα σαν λογοτυπο.
  6. το ιδιο λογοτυπο ειχα και εγω vodafone με q telecom απο κατω αλλα καταφερα και το εσβησα
  7. παιδια ακουστε ενα κουφο.εχω βαλει κενο λογοτυπο για να κρυψω το λογοτυπο της Q και μολισ εφυγα απο αθηνα και πηγα πατρα το λογοτυπο απενεργοποιηθηκε γιατι το δικτυο μου λεει πωσ αυτη η υπηρεσια δεν υποστηριζεται στο εξωτερικο.με το που ηρθα αθηνα το κενο λογοτυπο ενεργοποιηθηκε παλι.αυτο τι σαςλεει ; εχει παθει κανεισ το ιδιο; :)
  8. ευχαριστω το βρηκα και εγω, παντως θελει αρκετο ψαξιμο το προγραμμα και παλι ευχαριστω :)
  9. ευχαριστω electric eye ,oπως θα καταλαβες το προγραμμα τωρα ξεκινησα να το μαθω και για να πω την αληθεια τα χω παιξει με τισ λεπτομερειες που εχει.αληθεια μπορω να βρω πουθενα οδηγιες ή θα παω ψαχνοντας και ρωτωντας ;; να αμεσως εχω και την πρωτη απορια πως διωχνω το φυσημα της κασετας; μαλλον απο το transform? :confused eyxaristv kai pali :)
  10. οκ το εκανα ,δεν τοειχα βαλει :o θα το δοκιμασω αυριο ομως και θα σου πω.ευχαριστω κυριακη 0 :) 4.39
  11. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ COOL EDIT ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ; ΠΧ ΕΝΩ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΕΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΗΧΟΓΡΑΦΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ WINDOWS wav molis μετα παω να το παιξω δεν το παιζει ή μαλλον το παιζει αλλα δεν εχω ηχο..... :wacko: και κατι αλλο το steinberg clean (antistoixo προγραμμα )version 5 to εχει δουλεψει κανεις να μου πει τη γνωμη του;
  12. παιδια ειχατε δικιο η καρτα ειχε line in (το μπλε βυσμα)εκανα οτι μου ειπατε η μουσικη οκ μονο που αντεγραψα κομματια με το cool edit και δεν τα παιζει το pc παρολο που τα μετετρεψα σε wav file .μαλλον φταiει ο ρυθμοσ μεταδοσης 1411bit :eek: τελοσ παντων θα το ψαξω .. θα δοκιμασω και το προγραμμα που μου συστησατε στην αρχη αν μπορεσω και το βρω πολλα ευχαριστω και παλι :)
  13. παιδια ευχαριστω θα το δοκιμασω τη δευτερα γιατι τωρα ειμαι σε ταξιδι και θα σασ πω .οσο για προγραμμα μου ειπαν το cool edit το κατεβασα αλλα ειναι εφαρμογη μονο για 20 μερες να το ψαξω περισσοτερο για αυτο η να κυταξω για τιποτα αλλο;; ευχαριστω για τη βοηθεια :)
  14. μαλλον η καρτα μου δεν εχει λαιν ιν γιατι ειναι παλια( τριαχρονια)και τις μονεσ εισοδoυς που βλεπω ειναι κατω απο την εισοδο που εχω βαλει το καλωδιο των ηχειων του υπολογιστη .ειναι δυο και γραφουν audio και μαλλον πρεπει να ειναι line out . (ετσι δεν ειναι ; ) σε ευχαριστω παντως για τη βοηθεια :)
  15. γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις πωσ μπορω να συνδεσω το στερεοφωνικο στον υπολογιστη και να αντιγραψω τισ κασετες μου στον υπολογιστη(φανταζομαι πως χρειαζομαι καποιο προγραμμα) ευχαριστω :)
×
×
  • Create New...