philhpmoris31 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Δεν υπάρχει 4.5.4.2 ihttps://meizufans.eu/forum/topic/3711/flyme-os-4-5-4-2-stable-m2-note για δες καλυτερα το "I" δηλωνει international ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://meizufans.eu/forum/topic/3711/flyme-os-4-5-4-2-stable-m2-note για δες καλυτερα το "I" δηλωνει international συγνωμη φιλε μου μπερδεψα τα forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 στο 4g δίκτυο της cosmote αργεί τόσο πολύ να κατεβάσει της εφαρμογές από το google store? γιατί εμένα αργεί παρααααά πολυυυυυύ, μέχρι να σταματώ την εγκατάσταση από μόνος μου μήπως χρειάζεται κάποια άδεια από τον διαχειριστή για να της κατεβάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 νέα beta με κωδικό 5.6.3.8 https://meizufans.eu/forum/topic/4710/flyme-os-5-6-3-8-test-firmware-m2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 φιλοι προσοχη εχουμε θεμα!!! μετα απο επανεκινηση του κινητου εχοντας το σε flight mode υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φαει κολλημα...διαβαστε το link https://meizufans.eu/forum/topic/4174/no-restart-in-flight-mode?page=1 το επαθε κινητο φιλου δεν μπορω να κανω τιποτα...ανοιγει ζηταει pin code (ακομα και χωρις την sim μεσα στο κινητο) και δεν μπορεις να κανεις τιποτα...μπαινει σε recovery αλλα και παλι ζηταει pin code (ακομα και χωρις την sim μεσα στο κινητο) για να κανει upgrade... καμια βοηθεια ρε μαγκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 (edited) μήπως χρειάζεται κάποια άδεια από τον διαχειριστή για να της κατεβάσει? τελικά όταν είναι συνδεδεμένο με wifi κατεβάζει αρχεία ενώ όταν είναι με το δίκτυο της κινητής μπαίνει κανονικά στης σελίδες αλλά όταν είναι να κατεβάσει αρχεία δεν μπορεί , έχω ενεργοποιήσει τον διαχειριστή και την κατάσταση ισχύος ,μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Edited March 8, 2016 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 (edited) φιλοι προσοχη εχουμε θεμα!!! μετα απο επανεκινηση του κινητου εχοντας το σε flight mode υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φαει κολλημα...διαβαστε το link https://meizufans.eu/forum/topic/4174/no-restart-in-flight-mode?page=1 το επαθε κινητο φιλου δεν μπορω να κανω τιποτα...ανοιγει ζηταει pin code (ακομα και χωρις την sim μεσα στο κινητο) και δεν μπορεις να κανεις τιποτα...μπαινει σε recovery αλλα και παλι ζηταει pin code (ακομα και χωρις την sim μεσα στο κινητο) για να κανει upgrade... καμια βοηθεια ρε μαγκες? Είναι Bug γιατί το είχε αναφέρει κάποιος στο meizufans και το είχα δοκιμάσει καί εγώ.... κάνε επανεκκίνηση χωρίς την κάρτα σιμ βγάλε το flight mode kαι βάλε πάλι πίσω την κάρτα. Δέν είναι τίποτα. Edit: Σόρυ τώρα μόλις είδα ότι λές και χωρίς κάρτα σίμ πάλι σου ζητάει κωδικό....πολύ τρελό αυτό.Εγώ πάλι όταν το έίχα δοκιμάσει χωρίς την κάρτα απενεργοποίησα το flight mode μετά απενεργοποίηση του τηλ. έβαλα την σιμ μέσα εκκίνηση και ήμουν οκ. Εχω και αναφορά στο σχετικό νήμα που πόσταρες πιό πάνω Edited March 9, 2016 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 μιλησα με vickmall και μαλλον πρεπει να εχει κλειδωσει το τηλ. η meizu μετα απο επαναλαμβανομενους λαθους κωδικους..εστειλε η selina email στην meizu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μόλις αγόρασα το m2 . Το χρησιμοποιώ με 2 κάρτες . Το notification led για τις εφαρμογές what's up, Skype και άλλες παίζει; Επίσης μπορώ να διαλέξω προεπιλεγμενη κάρτα για καποιες επαφές; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μόλις αγόρασα το m2 . Το χρησιμοποιώ με 2 κάρτες . Το notification led για τις εφαρμογές what's up, Skype και άλλες παίζει; Επίσης μπορώ να διαλέξω προεπιλεγμενη κάρτα για καποιες επαφές; Ευχαριστώ Σε skype δουλεύει το notification. Κατά την κλήση Όταν σε ρωτάει από ποια κάρτα να γίνει έχει απο κατω ένδειξη "ρύθμιση ως προεπιλογή" Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Για την συγκεκριμένη επαφή συγκεκριμένη κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Για την συγκεκριμένη επαφή συγκεκριμένη κάρτα; Προσωπικά έχω τις επαφές μου στο gmail Όχι σε σιμ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Δεν εννοώ αυτό, σε μπέρδεψα μάλλον. Εννοώ ότι με την SIM 2 την επαφή μπαμπάς, και με την SIM 1 την επαφή μαμά πάντα χωρίς να επιλέγω κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Δεν εννοώ αυτό, σε μπέρδεψα μάλλον. Εννοώ ότι με την SIM 2 την επαφή μπαμπάς, και με την SIM 1 την επαφή μαμά πάντα χωρίς να επιλέγω κάθε φορά. Ναι μπορείς , όπως σου είπα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Κάποιος είχε αναφέρει ότι έχει εγκαταστήσει την lenovo super camera προσπαθώ να την βρώ αλλά δεν την βρίσκω . Είναι καλύτερη απο την μαμά εφαρμογή ; Υπάρχει κάποια καλύτερη π.χ η miui για να την εγκαταστήσω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Τα International Firmware σταματησαν? Επειδη βλεπω μονο Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ε τώρα έχουν εστιάσει στο 5.x branch οπότε λογικά μόλις βγει το stable 5.xΑ, μετά από λίγο θα ακολουθήσει και το I.. Αυτό φυσικά είναι διαίσθηση και τίποτα παραπάνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ θήκη σιλικόνης skin ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 εδώ cm 12.1 https://drive.google.com/file/d/0Bwzrxcf3P6N6cmgwbkhCMjJHT1U/view για την συσκευή μας. Δουλεύουν όλα οκ εκτος από το viber Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumbouni Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Το διπλό πάτημα στην οθόνη για να δεις αν έχει κάποιο μήνυμα σας δουλεύει καλά εσάς; Εμένα αν είναι το τηλέφωνο στον πάγκο στις 95% τον περιπτώσεων δεν δουλεύει ποτέ, μόνο αν το πάρω στα χέρια μου και κάνω διπλό tap στην οθόνη ανοίγει. Είναι πρόβλημα στο δικό μου μόνο τηλέφωνο ή είναι γενικό θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Κάποιος είχε αναφέρει ότι έχει εγκαταστήσει την lenovo super camera προσπαθώ να την βρώ αλλά δεν την βρίσκω . Είναι καλύτερη απο την μαμά εφαρμογή ; Υπάρχει κάποια καλύτερη π.χ η miui για να την εγκαταστήσω ; κατεβαζεις το aptoide,πας ασφαλεια-αγνωστες πηγες το ενεργοποιεις και μετα το κανεις εγκατασταση και θα βρεις οτι ψαχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 κατεβαζεις το aptoide,πας ασφαλεια-αγνωστες πηγες το ενεργοποιεις και μετα το κανεις εγκατασταση και θα βρεις οτι ψαχνεις Σε ευχαριστώ είναι το snap it ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Σε ευχαριστώ είναι το snap it ; ναι,η και lenovo camera να γραψεις θα στο βγαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 ναι,η και lenovo camera να γραψεις θα στο βγαλει Ευχαριστώ, καμιά θήκη σιλικόνης από Αθήνα υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Παίδες από περιέργεια για το κινητάκι μας.... Γνωρίζουμε το μέγεθος του sensor της κάμερας; :) (σε ίντσες ή mm) Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Το έχω πάρει για την κόρη μου από vickmal με international ROM. Τρεις μέρες όλα άψογα. Πολύ καλό τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts