Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα...

αγόρασα καινούριο smartphone meizu m2 και προσπαθώντας να κάνω register στο flyme ...... πήρα πίσω το παρακάτω μήνυμα.... "This phone has logged in xxxxxx@flyme.cn. To use other ID please log in the original one and log it out correctly". Προφανώς ή απλά δεν είναι καινούριο ή ο πωλητής έκανε ... γκάφα στην προσπάθεια του να μου το rootάρει και δεν έκανε log out από το λογαριασμό. Είμαι σε επικοινωνία με τον πωλητή.... αλλά αργεί....

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να παρακάμψω το log out από το λογαριασμό που δεν γνωρίζω τίνος είναι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited by mikelaz

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα...

αγόρασα καινούριο smartphone meizu m2 και προσπαθώντας να κάνω register στο flyme ...... πήρα πίσω το παρακάτω μήνυμα.... "This phone has logged in xxxxxx@flyme.cn. To use other ID please log in the original one and log it out correctly". Προφανώς ή απλά δεν είναι καινούριο ή ο πωλητής έκανε ... γκάφα στην προσπάθεια του να μου το rootάρει και δεν έκανε log out από το λογαριασμό. Είμαι σε επικοινωνία με τον πωλητή.... αλλά αργεί....

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να παρακάμψω το log out από το λογαριασμό που δεν γνωρίζω τίνος είναι;

Από όσα ξέρω δεν μπορείς να το καρακάμψεις οπότε το μόνο που μένει είναι η επικοινωνία με τον πωλητή....

Καλησπέρα...

οχι πρεπει να κανει logout απλα το ξεχασε. Τωρα θελεις το password για να κανεις εσυ logout.

Έχω στα χέρια μου ένα Meizu M2 mini. Έχει παρουσιάσει κόκκινες γραμμές στην οθόνη.

Στην αρχή τις έκανε όταν ζεσταινόταν τώρα όμως είναι μόνιμες.

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω?

Δεν μπορώ να το στείλω πίσω γτ αυτός που το αγόρασα δεν μου λέει το order number ή το mail του για να με εξυπηρετήσουν από το vickmall. Έστω ξέρετε κανέναν να τα φτιάχνει εδώ στην Ελλάδα?

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

Έχω στα χέρια μου ένα Meizu M2 mini. Έχει παρουσιάσει κόκκινες γραμμές στην οθόνη.

Δεν μπορώ να το στείλω πίσω γτ αυτός που το αγόρασα δεν μου λέει το order number ή το mail του για να με εξυπηρετήσουν από το vickmall. Έστω ξέρετε κανέναν να τα φτιάχνει εδώ στην Ελλάδα?

΄΄ακούγεται΄΄ για πρόβλημα οθόνης και αν όντως είναι πάει για αλλαγή, μίλα με το vickmall μπας και μέσω imei μπορείς να βρεις άκρη

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πολύ ενδιαφέρον το κινητό, όπως και τα υπόλοιπα Meizu. Έχω πολλές ερωτήσεις (και πολλές οι σελίδες εδώ, διάβασα κάποιες δεν έχω όμως το χρόνο για όλες). Μου ήρθε χθες το κινητό και έχει την 4.5.3.2 Α .

Επειδή δεν μπορούμε να διαβάζουμε 100 σελίδες μπορεί να αναφέρει κάποιος ποια είναι η καλύτερη εκδοσή να βάλουμε αυτήν την στιγμή για οσο το δυνατόν καλύτερα ελληνικά γιατί έχει και μερικά αγγλικά???

΄΄ακούγεται΄΄ για πρόβλημα οθόνης και αν όντως είναι πάει για αλλαγή, μίλα με το vickmall μπας και μέσω imei μπορείς να βρεις άκρη

Δυστυχώς ΄ρωτησα. και IMEI και Serial Number τους έδωσα αλλά αυτοί χρειάζονται το order number ή το e-mail που έχει κάνει register ο αγοραστής. Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά.

Πολύ ενδιαφέρον το κινητό, όπως και τα υπόλοιπα Meizu. Έχω πολλές ερωτήσεις (και πολλές οι σελίδες εδώ, διάβασα κάποιες δεν έχω όμως το χρόνο για όλες). Μου ήρθε χθες το κινητό και έχει την 4.5.3.2 Α .

Επειδή δεν μπορούμε να διαβάζουμε 100 σελίδες μπορεί να αναφέρει κάποιος ποια είναι η καλύτερη εκδοσή να βάλουμε αυτήν την στιγμή για οσο το δυνατόν καλύτερα ελληνικά γιατί έχει και μερικά αγγλικά???

βάζεις την Ι και ξεμπερδεύεις με αλλαγή του id

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυστυχώς ΄ρωτησα. και IMEI και Serial Number τους έδωσα αλλά αυτοί χρειάζονται το order number ή το e-mail που έχει κάνει register ο αγοραστής. Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά.

τι σου λέει δηλαδή ? Δεν είχες επικοινωνία μέσω email μαζί του ώστε να δώσεις αυτό στο vick ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

τι σου λέει δηλαδή ? Δεν είχες επικοινωνία μέσω email μαζί του ώστε να δώσεις αυτό στο vick ?

όχι μιλήσαμε μέσω ενός άλλου site και δεν έχω το e-mail του. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα να αποκαλύψω και το site.

Συναντηθήκαμε και μου το το έδωσε

Καλησπέρα...

Φίλε το καθε καταστήματα/πωλητές συνήθως βάζουν τον ίδιο κωδικό. Από ποιό κατάστημα έκανες αγορά ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το μ2 για τη μητέρα μου από το e-shop επειδή το θέλει άμεσα. Μετά από επικοινωνία με το e-shop μου είπαν ότι έχει μόνο αγγλικά (άρα φοράει την κινέζικη ρομ). Αν περάσω την international rom που έχει και ελληνικά υπάρχει περίπτωση να χάσω την εγγύηση;

από geekbuying.com

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε το καθε καταστήματα/πωλητές συνήθως βάζουν τον ίδιο κωδικό. Από ποιό κατάστημα έκανες αγορά ?

από geekbuying.com και ξέρω και τον λογ/σμό xxxxxxxxx@flyme.cn ...... θέλω το pass

Edited by mikelaz

Εγω σημερα παρελαβα το μ2 στα χερια μου!το μονο θεμα που εχω ειναι οτι οταν ακουμπαω στο κεντρο της οθονης η οθονη κανει σαν να την πιεζεις πολυ!οταν μπαινω σε καποια εφαρμογη δεν το κανει πια!ξερετε τι μπορει να φταιει?

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και νομίζω παρουσιάστηκε όταν πέρασα την 4.5.4.2U

Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν φταίει αυτό η αν είναι θέμα ελαττωματικης οθόνης.

Ιδιο προβλημα με κοκκινες γραμμες μετα απο 5 μηνες χρησης του κινητου..δοκιμαστηκανε ολες οι αλλαγες rom καθε φορα η οθονη ητανε διαφορετικη(αλλες φιρες χειροτερο το προβλημα αλλες φορες λιγοτερο).τελικα πηρε το δρομο για κινα

"geotzia" και "Karthan7" Ευχαρηστω πολυ για τις απαντήσεις σας.

Λοιπόν, έγινε η αναβάθμιση σε 4.5.4i χωρις κανενα πρόβλημα (με wipe data).

Μια μικρή παρατήρηση, στην εντολη "sh /sdcard/chid.sh" δεν την πηρε (με "su" πρωτα). Σε εμενα το πηρε με αυτο"sh /storage/sdcard1/chid.sh" (ίσως σε άλλα κινητα να διαφερει).

εντυπώσεις,

4.5.4.1Α: αυτο ειχα προτού παω σε 4.5.4i στο ρώσικο. Δεν χρησιμοποιώ FB,viber, κτπ apps

οτι APP και να εβαζα τα ειχε ολα "reject" στα Permissions (στο Security). χρησιμοποιούσε περισσότερη ram (ετρεχαν περισσότερες εφαρμογες) και δεν λειτουργουσε το ξυπνητήρι αν ειχες "froze" τον κινέζικο καιρο. Η μπαταρια αντεχε πολυ περισσότερο max 7 μερες! (με πολύ προσεγμένη χρήση)

άλλαξα επειδή δεν λαμβανε sms παρόλο που τα εκανα ΟΛΑ "allow" και μετεβηκα στην ρωσικη...

4.5.4i ρωσικο:

ολες οι κινεζικες εφαρμογες ηταν εκτός και ολα λειτουργουσαν σωστα (εβλεπα καποια εφε απο καποια προγραματα που δεν τα εβλεπα πριν), στα "Permissions" τα εβαζε ολα στο "allow". Ετρεχε λιγοτερες εφαρμογες και δεν ειδα καποια διαφορα στην λειτουργία του. Τα ελληνικά τα "έτρωγε" σε διάφορα σημεία. Η μπαταρια αντεχε 4 μερες max! μιλαω για την ιδια χρηση που εκανα και με την 4.5.4.1A, μου εκανε πολυ εντύπωση αυτο.

4.5.4i meizu:

Ως τωρα τα ιδια με την ρωσικη απλα απο meizu, σημερα την εβαλα οποτε θα δουμε πως θα τα παει... οτι δω θα σας πω.

Ελπιζω να βελτιωθεί η μπαταρια ειδάλλως θα σκεφτώ πολύ να βάλω την 4.5.4.2Α.

Για να μπει χρειαζεται να γινει αλλαγη το ID και να γινουν τα βηματα που ειπε ο "geotzia" στην σελιδα 109.

Μια στα γρηγορα, καταρχας πρεπει να εχουμε ROOTED την συσκευή μας.

1) κατεβάζουμε το "chid.sh" και το βαζουμε σε μια microSD και στο κινητο.

2) κατεβαζουμε και install το "Android Shell Terminal Emulator"

3) 1η εντολή "su", περιμένουμε το σημα "$" να γινει "#".

4) 2η εντολή "sh /storage/sdcard1/chid.sh" και reboot, ειμαστε ετοιμοι για το Upgrade!

Μια ερωτιση... τωρα αν θελω να παω στην 4.5.4.2A θα πρεπει να ξανα αλλαξω ID? εκανε ενα back up ενα αρχιο απο το "chid.sh". πως μπορω να το κανω restore αυτο?

Μια μικρή παρατήρηση, στην εντολη "sh /sdcard/chid.sh" δεν την πηρε (με "su" πρωτα). Σε εμενα το πηρε με αυτο"sh /storage/sdcard1/chid.sh" (ίσως σε άλλα κινητα να διαφερει).

Eίναι επειδή έβαλες το .sh σε κάρτα μνήμης,αν το είχες βάλει στο ρούτ το τηλ. δηλ στη μνήμη του τηλεφώνου η εντολή θα ήταν η πρώτη που γράφεις, όσο γιά την ερώτηση σου δεν το ξέρω καθόλου το θέμα.

Eίναι επειδή έβαλες το .sh σε κάρτα μνήμης,αν το είχες βάλει στο ρούτ το τηλ. δηλ στη μνήμη του τηλεφώνου η εντολή θα ήταν η πρώτη που γράφεις, όσο γιά την ερώτηση σου δεν το ξέρω καθόλου το θέμα.

εβλεπα sdcard στην εντολη και νομιζα οτι επρεπε να το κανω μεσω microsd, οκ~!

ισως σε 2-3 εβδομαδες το γυρησω σε 4.5.4.2A για δοκιμη και μπαταριας.

ευχαριστώ πάντως, οτι αλλο προκυψει με το κινητο θα σας πω.

εβλεπα sdcard στην εντολη και νομιζα οτι επρεπε να το κανω μεσω microsd, οκ~!

ισως σε 2-3 εβδομαδες το γυρησω σε 4.5.4.2A για δοκιμη και μπαταριας.

ευχαριστώ πάντως, οτι αλλο προκυψει με το κινητο θα σας πω.

Tα τρώει και αυτή η ρομ τα Ελληνικά σαν την 4.5.4i τη ρώσικη;Οτι διαφορές δείς σε παρακαλώ ενημέρωσε μας...

Σαν άσχετος που είμαι να ρωτήσω κάτι:

Το δικό μου έχει κανονικά ελληνικά κλπ.

Μπορώ να του περάσω κάποια rom χωρίς το κωλοflyme?

Μια καθαρή εντελώς rom όπως έχουν και τα υπόλοιπα κινητά. Με βολεύει έτσι.

Εάν ναι ποια? Και από που μπορώ να την κατεβάσω?

Ευχαριστώ!

Σαν άσχετος που είμαι να ρωτήσω κάτι:

Το δικό μου έχει κανονικά ελληνικά κλπ.

Μπορώ να του περάσω κάποια rom χωρίς το κωλοflyme?

Μια καθαρή εντελώς rom όπως έχουν και τα υπόλοιπα κινητά. Με βολεύει έτσι.

Εάν ναι ποια? Και από που μπορώ να την κατεβάσω?

Ευχαριστώ!

Δεν είναι και πολύ εύκολο...Πρώτο πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader :cry:(είναι κλειδωμένοι από την meizu) μετά να βάλεις twrp recovery για να μπορείς να φλασσάρεις την ρομ https://meizufans.eu/forum/topic/3675/m2-mini-twrp-recovery και τελικά η μόνη διαθέσιμη αυτή τη στιγμή είναι η ELEPhone P900 https://meizufans.eu/forum/topic/3795/elephone-p900-port-lollipop-5-1-rom-m2-mini η οποία αν διαβάσεις έχει κάποια προβληματάκια πχ δεν δουλεύει το notification led..:blink:

Δεν είναι και πολύ εύκολο...Πρώτο πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader :cry:(είναι κλειδωμένοι από την meizu) μετά να βάλεις twrp recovery για να μπορείς να φλασσάρεις την ρομ https://meizufans.eu/forum/topic/3675/m2-mini-twrp-recovery και τελικά η μόνη διαθέσιμη αυτή τη στιγμή είναι η ELEPhone P900 https://meizufans.eu/forum/topic/3795/elephone-p900-port-lollipop-5-1-rom-m2-mini η οποία αν διαβάσεις έχει κάποια προβληματάκια πχ δεν δουλεύει το notification led..:blink:

Ευχαριστώ πολύ!

από geekbuying.com και ξέρω και τον λογ/σμό xxxxxxxxx@flyme.cn ...... θέλω το pass

Το καταστημα εχει τοπικ εδω στο myphone http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=367313 , ρωτησε στο τοπικ τους και μπορει να παρεις ποιο γρηγορη απαντηση :)

Συνηθος βαζουν τον flyme λογαριασμο τους για να το κανουν root και να βαλουν πχ και αλλες γλωσσες.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: