Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν εγώ κατάλαβα τόσο λάθος, αλλά νομίζω πως τα screenshots που μας παρέθεσε είναι για τις εφαρμογές που έχει παγώσει... Κάνω λάθος;

Και επίσης νομίζω πως μόνο αυτό έκανε από ρυθμίσεις απ' ό,τι καταλαβαίνω... Άντε και ένα Nova Launcher...

Επίσης, δεν βλέπω καθόλου κινέζικες εφαρμογές! Αυτές τις έχεις απεγκαταστήσει ή τι ακριβώς έχεις κάνει μ'αυτές;

Η λίστα του έχει ένα σωρό Κινέζικες (εννοείς με Κινέζικα γράμματα;; αυτές θα τις καθάρισαν από το μαγαζί σίγουρα) και επειδή τις βλέπω χωρίς τικ θεωρώ οτι δεν τις πάγωσε. Άλλωστε είναι σχεδόν σίγουρο πλέον οτι στην U αν παγώσει κινέζικο καιρό δεν θα ξυπνάει το ξυπνητήρι.

Ο οδηγός recovery που έχεις βρει αφορά κινητά στα οποία μπορείς να αντικαταστήσεις το στοκ ρεκοβερυ με κάποιο custom όπως τα CWM ή TWRP, στο τηλέφωνό μας δεν έχει βρεθεί τρόπος να περάσουμε custom recovery ακόμα, οπότε δεν υπάρχει τρόπος για φουλ μπακαπ - και πρόσεψε γιατί δοκιμάζοντας μπορεί και να το μπρικάρεις τελικά. Θα πρότεινα να κατεβάσεις την Α και την U τώρα που υπάρχουν διαθέσιμες και να κάνεις κατευθείαν φλασάρισμα.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η λίστα του έχει ένα σωρό Κινέζικες (εννοείς με Κινέζικα γράμματα;; αυτές θα τις καθάρισαν από το μαγαζί σίγουρα) και επειδή τις βλέπω χωρίς τικ θεωρώ οτι δεν τις πάγωσε. Άλλωστε είναι σχεδόν σίγουρο πλέον οτι στην U αν παγώσει κινέζικο καιρό δεν θα ξυπνάει το ξυπνητήρι.

Ο οδηγός recovery που έχεις βρει αφορά κινητά στα οποία μπορείς να αντικαταστήσεις το στοκ ρεκοβερυ με κάποιο custom όπως τα CWM ή TWRP, στο τηλέφωνό μας δεν έχει βρεθεί τρόπος να περάσουμε custom recovery ακόμα, οπότε δεν υπάρχει τρόπος για φουλ μπακαπ - και πρόσεψε γιατί δοκιμάζοντας μπορεί και να το μπρικάρεις τελικά. Θα πρότεινα να κατεβάσεις την Α και την U τώρα που υπάρχουν διαθέσιμες και να κάνεις κατευθείαν φλασάρισμα.

Ναι, όταν λέω κινέζικες εννοώ με τα γράμματα, ναι...

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ σχετικά με το CWM... Άρα δεν κάνουμε τίποτα τέτοιο... ΟΚ...

Άντε να δούμε λοιπόν... Παίζει και πάλι να το δοκιμάσω, αλλά πρώτα ας απαντήσει ο φίλος λίγο πιο ξεκάθαρα τι έκανε και για ποιο λόγο μας ποσταρε αυτά τα screenshots... Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι παγωμένα...

Αλλιώς τι είναι αυτές οι ρυθμίσεις που τελικά έκανε για να δουλέυει το κινητό του άψογα όπως αναφέρει;

Καλά αυτό μπορεί να το θεωρεί δεδομένο... χεχεχε

Ναι, θέλουμε να το μάθουμε αυτό το app για τον καιρό που βλέπω ότι έχει και ρολόι και καιρό και ξυπνητήρι!

Επίσης, αυτό το widget δουλεύει στο launcher που έχεις βάλει (μάλλον nova;) ή δουλεύει και στον flyme launcher;

Δεν ξέρω αν εγώ κατάλαβα τόσο λάθος, αλλά νομίζω πως τα screenshots που μας παρέθεσε είναι για τις εφαρμογές που έχει παγώσει... Κάνω λάθος;

Και επίσης νομίζω πως μόνο αυτό έκανε από ρυθμίσεις απ' ό,τι καταλαβαίνω... Άντε και ένα Nova Launcher...

Επίσης, δεν βλέπω καθόλου κινέζικες εφαρμογές! Αυτές τις έχεις απεγκαταστήσει ή τι ακριβώς έχεις κάνει μ'αυτές;

Είναι αρκετά κρίσιμο για μένα το autocorrect και το swype...

Το έχω σκεφτεί να περάσω την Α το Σ/Κ, αλλά θέλω πρώτα να μάθω πώς μπορώ να κάνω το τωρινό setup του κινητού με ρομ + ρυθμίσεις + εφαρμογές (full image δλδ) σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά, να το επαναφέρω άμεσα στην τωρινή κατάσταση και να μην ξαναστήνω από την αρχή...

Βρήκα αυτό τον οδηγό... Τον εγκρίνετε εσείς οι πιο έμπειροι ή έχετε κάτι καλύτερο υπόψιν;

1. Beautiful widget, nova launcher (παγωμένο κινέζικο ρολόι και καιρός)

2. Ναι τα sceenshots είναι οι παγωμένες εφαρμογές (παγωσα 2-3 ακόμα)

Όλες οι κινεζικες εφαρμογές απεγκατασταση.

Ρολόι είναι της Google δεν μπορεί να αλλάξει ο ήχος κρασαρει η εφαρμογή (μου αρέσει όμως ο default). Με alarm plus (κάπως έτσι το έλεγαν δεν υπήρχε θέμα)

Με τον launcher της meizu δεν δούλευαν μερικά widget, για αυτό μπήκε νοβα και πετάει το τηλέφωνο τώρα :)

Όλες τις εφαρμογές τις έχω πληρώσει με μια προσφορά που υπήρχε από nexus 7.

Το SwiftKey keyboard δουλεύει σωστά πλέον, σε μερικές εφαρμογές απλά πρέπει να γίνεται hide για copy, paste, selection.

Αν ξέχασα κάτι ρωτάτε :)

Edited by naxiand

1. Beautiful widget, nova launcher (παγωμένο κινέζικο ρολόι και καιρός)

2. Ναι τα sceenshots είναι οι παγωμένες εφαρμογές (παγωσα 2-3 ακόμα)

Όλες οι κινεζικες εφαρμογές απεγκατασταση.

Ρολόι είναι της Google δεν μπορεί να αλλάξει ο ήχος κρασαρει η εφαρμογή (μου αρέσει όμως ο default). Με alarm plus (κάπως έτσι το έλεγαν δεν υπήρχε θέμα)

Με τον launcher της meizu δεν δούλευαν μερικά widget, για αυτό μπήκε νοβα και πετάει το τηλέφωνο τώρα :)

Όλες τις εφαρμογές τις έχω πληρώσει με μια προσφορά που υπήρχε από nexus 7.

Το SwiftKey keyboard δουλεύει σωστά πλέον, σε μερικές εφαρμογές απλά πρέπει να γίνεται hide για copy, paste, selection.

Αν ξέχασα κάτι ρωτάτε :)

Ευχαριστούμε πολύ για την ώρα για τις συμβουλές...

Δηλαδή για να δουλέυει το κινητό (τουλάχιστον ο τρόπος που το έκανες εσύ) ποια βήματα ακριβώς προτείνεις;

Πρώτα περνάμε τη ρομ, μετά βάζουμε google stuff... Απεγκατάσταση ό,τι κινέζικο υπάρχει (με κινέζικα γράμματα εννοώ), μετά εγκατάσταση πληκτρολογίου και ξυπνητηριών ρολογιών κλπ, μετά root και πάγωμα εφαρμογών και έτοιμοι;

Αν μπορούσες να μας βοηθήσεις με τα βήματα, θα ήταν πολύ καλό...

Χθες παρελαβα και εγω το τηλεφωνο για την αδελφη μου.

Περασα κατευθειαν την 4.5.3.2Α - εβαλα gapps - εκανα root εβαλα superSU και το morelocale 2 για να εχει Ελληνικα.

Εβαλα apex Launcher και το touchpal Keyboard

settings > language and time > ''τικαρα'' μονο το touchpal Keyboard. Μπορω να κανω ''copy all'' - ''select all'' - ''select''

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το security δεν το εβγαλα, το εχω και δουλευει, ισως της επομενες ημερες δοκιμασω να το παγωσω με το titanium για να δω αν αλλαξει συμπεριφορα το τηλεφωνο.

Λιγα πραγματα για το security:

Παμε στο ''αδεια'' και εκει επιλεγουμε ποιες εφαρμογες θελουμε να ξεκινουν μονες τους αυτοματα, εκει εβαλα το viber τον apex τον exdialer το touchpal και καποιες αλλες εφαρμογες.

Μετα παμε παλι στο security παμε στο ''εξοικονομηση ενεργειας'' και εκει παταμε κατω δεξια τα τεσσερα τετραγωνακια(apps), εκει μεσα επιλεγουμε ποιες εφαρμογες θελουμε να παραμενουν ανοικτες ''μετα απο 3 λεπτα σε αναμονη'', εκει επελεξα παλι viber τον apex τον exdialer και καποιες αλλες εφαρμογες

Με αυτες τις ρυθμισεις ελαβα κανονικα μηνυμα στο viber μετα απο ~3 ωρες σε αναμονη το τηλεφωνο και αναβε και το led

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Settings > security > notification access > ''τικαρα'' το exdialer

Settings > security > device and credentials > device administrators > ρολοι > ''activate''. = Αν θυμαμαι καλα εκανα αυτη τη ρυθμιση καποια στιγμη χθες, μετα πριν πεσω για υπνο εβαλα ξυπνητηρι και το πρωι χτυπησε κανονικα.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τωρα εχω παγωσει αρκετες εφαρμογες μεσο titanium και θα δω το πρωι αν χτυπησει το ξυπνητηρι.

Ηχους εχω τους εργοστασιακους, δεν αλλαξα κανεναν και πουθενα.

Αυριο θα γραψω ποιες εφαρμογες εχω παγωσει.

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

@karthan7

Ευτυχώς που το πήρες για την αδερφή σου :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Να ρωτησω κατι κι εγω;ο γιος μου διεγραψε κατα λαθος το play store.πως να το ξαναβαλω;δεν εχω pc.γινεται;το κατεβαζω απο aptoide αλλα μου λεει apps not installed.

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Να ρωτησω κατι κι εγω;ο γιος μου διεγραψε κατα λαθος το play store.πως να το ξαναβαλω;δεν εχω pc.γινεται;το κατεβαζω απο aptoide αλλα μου λεει apps not installed.

Βάλε το google installer

Ευχαριστούμε πολύ για την ώρα για τις συμβουλές...

Δηλαδή για να δουλέυει το κινητό (τουλάχιστον ο τρόπος που το έκανες εσύ) ποια βήματα ακριβώς προτείνεις;

Πρώτα περνάμε τη ρομ, μετά βάζουμε google stuff... Απεγκατάσταση ό,τι κινέζικο υπάρχει (με κινέζικα γράμματα εννοώ), μετά εγκατάσταση πληκτρολογίου και ξυπνητηριών ρολογιών κλπ, μετά root και πάγωμα εφαρμογών και έτοιμοι;

Αν μπορούσες να μας βοηθήσεις με τα βήματα, θα ήταν πολύ καλό...

Παιρνας ρομ, ροοτ, appstore, titanium, unistall Chinese και μετά βάζεις ότι εφαρμογές θέλεις.

@karthan

Μήπως έχεις άλλο τηλέφωνο; επιλογή security, administration κλπ δεν βλέπω.. Και το θέμα είναι να παίζει το ξυπνητήρι αφού βγάλεις, παγωσεις τον καιρό...

Έχω την αίσθηση ότι η κάμερα κάνει κακό focus στις φωτογραφίες. Δύσκολα να πετύχεις εστιασμένη φωτογραφία, η οποία βέβαια αν τα καταφέρεις θα είναι αρκετή καλή. Δοκιμάζω την MX Camera.

@karthan7

Ευτυχώς που το πήρες για την αδερφή σου :)

:lol::lol: Πρεπει να δουλευει σωστα για να μην εχω γκρινια ;)

@karthan

Μήπως έχεις άλλο τηλέφωνο; επιλογή security, administration κλπ δεν βλέπω.. Και το θέμα είναι να παίζει το ξυπνητήρι αφού βγάλεις, παγωσεις τον καιρό...

Μηπως δεν διαβασες σωστα αυτο που εγραψα ? Εγραψα: Settings > security > .......... ;):)

Τον καιρο θα τον παγωσω και θα δω τα αποτελεσματα το απογευμα.

Settings > security > notification access > ''τικαρα'' το exdialer

Settings > security > device and credentials > device administrators > ρολοι > ''activate''. = Αν θυμαμαι καλα εκανα αυτη τη ρυθμιση καποια στιγμη χθες, μετα πριν πεσω για υπνο εβαλα ξυπνητηρι και το πρωι χτυπησε κανονικα.

Χθες το βραδυ το εκλεισα (power off) και το εβαλα στο ρευμα, ειχα βαλει ξυπνητηρι για το πρωι, Το πρωι ανοιξε και χτυπησε το ξυπνητηρι.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Το εβαλα με google installer αλλα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα.μου βγαζει συνεχεια error google service.

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Το εβαλα με google installer αλλα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα.μου βγαζει συνεχεια error google service.

Κάνε επανεκκίνηση στο τηλέφωνο και προσπάθησε πάλι.

Το εκανα 4φορες.απεγκατεστησα και το google play , το ξανσεβαλα αλλα τιποτα.

Απενεργοποιησα το root και τωρα δουλευει κανονικα.ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια.

Edited by gaiosgf

:lol::lol: Πρεπει να δουλευει σωστα για να μην εχω γκρινια ;)

Μηπως δεν διαβασες σωστα αυτο που εγραψα ? Εγραψα: Settings > security > .......... ;):)

Τον καιρο θα τον παγωσω και θα δω τα αποτελεσματα το απογευμα.

Χθες το βραδυ το εκλεισα (power off) και το εβαλα στο ρευμα, ειχα βαλει ξυπνητηρι για το πρωι, Το πρωι ανοιξε και χτυπησε το ξυπνητηρι.

[ATTACH]64286[/ATTACH]

Έχω παγώσει αρκετά πράγματα... :p

Ευχαριστώ για το touch pal ;) Μία ζωή με swiftkeyboard ,δεν είχα ψάξει εναλλακτική.

Πώς φεύγει η δόνηση από τα πληκτρα;;

(στο swift το είχα βγάλει, εδώ ότι και να έκανα ή δόνηση μένει)

Το θέμα με τον καιρό είναι ότι δείχνει μόνο Κίνα, τρώει πολύ μνήμη και αν το βηαλεις ή το παγώσεις, δεν δουλεύει το ξυπνητήρι.

Εγώ βολευτικα με google

Edited by naxiand

[ATTACH]64286[/ATTACH]

Έχω παγώσει αρκετά πράγματα... :p

Ευχαριστώ για το touch pal ;) Μία ζωή με swiftkeyboard ,δεν είχα ψάξει εναλλακτική.

Πώς φεύγει η δόνηση από τα πληκτρα;;

(στο swift το είχα βγάλει, εδώ ότι και να έκανα ή δόνηση μένει)

Το θέμα με τον καιρό είναι ότι δείχνει μόνο Κίνα, τρώει πολύ μνήμη και αν το βηαλεις ή το παγώσεις, δεν δουλεύει το ξυπνητήρι.

Εγώ βολευτικα με google

Για άλλη μια φορά το αναφέρω.....με freeze τον καιρό, το ξυπνητήρι σε εμένα κτυπάει κανονικά.

Κάτι άλλο επηρεάζει την συσκευή σου

Για το TouchPal δες την πρώτη εικόνα

[ATTACH]64298[/ATTACH]

Με παγωμένο τον "καιρό" χτύπησε το ξυπνητήρι μετά από 2:30ωρες σε αναμονή

[ATTACH]64299[/ATTACH]

@Karthan

Με το greenify έχεις κάποια διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας; Ψάχνω τρόπο να περάσω τις 4,06 ώρες οθόνη :)

@Karthan

Με το greenify έχεις κάποια διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας; Ψάχνω τρόπο να περάσω τις 4,06 ώρες οθόνη :)

Δεν ξέρω πόσο θα φτάσει η μπαταρία με greenify, τώρα κάνω αρκετές δοκιμές και reboot χωρίς κάρτα sim μέσα, επίσης το έβαλα και για ~10λεπτά στο ρεύμα οπότε "αλλοιωσα" τα στατιστικά. Αύριο το πρωί θα το δώσω στην αδελφή μου να το δουλέψει κανονικά με κάρτα sim και της επόμενες ημέρες θα ανεβάσω στατιστικά μπαταρίας.

Sorry mod μου για την τροποποιηση :O

Εκανα νεο ποστ για να το δουν οι χρηστες και για να μην ''χαθει''

Παγωσα τις εφαρμογες --- Δοκιμαζετε με δικη σας ευθυνη

basic daydreams

browser 2.2(σελιδοδεκτες)

cloud account 11.0.0

com.meizu.experiencedatasync 2.0

E-mail 1.0.0716

MzAccount 4.0.0

MzAccount 4.0.9

Mzcompaign 1.0

MzMPay

MzO2OService

MzSyncService

Υπηρεσια cloud 4.10.5

Υποδειξεις 1.0

παιχνιδια Meizu 3.17

Πληκρολογιο 4.3.16

προσωπικο 3.0.0

Σημειωσεις 4.0.1

κεντρο εφαρμογων 4.5.9

Κεντρο παιχνιδιων 4.5.9

Καιρος 1.0.2

Κοινη χρηση sina weibo

Aναγνωστης

Αντιγραφη ασφαλεις και ανακτηση 1.0

Ζωγραφικη

Ζωη

vip.com

Μια εφαρμογη με κοκκινο χρωμα που εχει ενα μικροφωνο και κινεζικα γραμματα

+ αυτες που ειναι στην φωτογραφια

Τις επομενες ημερες θα δοκιμασω να παγωσω και τις απο κατω εφαρμογες

Βιντεο

Μουσικη

ΜΤΚLogger

Sim card contacts

user dictionary (λεξικο χρηστη)

key chain

Edited by Karthan7

Και έλεγα ότι με το flyme θα είναι διαφορετικά τα πράγματα......

Στις ρυθμίσεις του Wi-Fi έχω wlan sleep στο open και Όταν κλείνει η οθόνη μετά άλλο λίγο κλείνει και το Wi-Fi

Εγω δεν παιρνω εοδοποιησεισ για το σκαιπ. Οταν κλεινω την οθονη σαν να βγαινω τελειοσ απο το σκαιπ. Καμια προταση? Βεβαια αυτο το προβλημα το ειχα κ στην παλια συσκευη

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ιδιο κ με τα εμαιλ στο outlook ενω τα εχω ολα ενεργοποιμενα

Sorry mod μου για την τροποποιηση :O

Εκανα νεο ποστ για να το δουν οι χρηστες και για να μην ''χαθει''

Παγωσα τις εφαρμογες --- Δοκιμαζετε με δικη σας ευθυνη

basic daydreams

browser 2.2(σελιδοδεκτες)

cloud account 11.0.0

com.meizu.experiencedatasync 2.0

E-mail 1.0.0716

MzAccount 4.0.0

MzAccount 4.0.9

Mzcompaign 1.0

MzMPay

MzO2OService

MzSyncService

Υπηρεσια cloud 4.10.5

Υποδειξεις 1.0

παιχνιδια Meizu 3.17

Πληκρολογιο 4.3.16

προσωπικο 3.0.0

Σημειωσεις 4.0.1

κεντρο εφαρμογων 4.5.9

Κεντρο παιχνιδιων 4.5.9

Καιρος 1.0.2

Κοινη χρηση sina weibo

Aναγνωστης

Αντιγραφη ασφαλεις και ανακτηση 1.0

Ζωγραφικη

Ζωη

vip.com

Μια εφαρμογη με κοκκινο χρωμα που εχει ενα μικροφωνο και κινεζικα γραμματα

+ αυτες που ειναι στην φωτογραφια

Τις επομενες ημερες θα δοκιμασω να παγωσω και τις απο κατω εφαρμογες

Βιντεο

Μουσικη

ΜΤΚLogger

Sim card contacts

user dictionary (λεξικο χρηστη)

key chain

Οι εφαρμογές στην φωτογραφία γίνονται απλά απεγκατασταση μέσω meizu store ή απλά τις σέρνεις στον κάδο.

Λοιπόν έχει κανείς άλλος στο ρολόι settings, security, devices and credentials, administrations, το ρολόι;; ή μόνο ο @karthan?

Αφού είχα φτιάξει το τηλ όπως ήθελα και πήρα back up που το φέρνω πάλι όπως ήταν σε 10 λεπτά, κατέβασα και πάλι την 4.5.3.2Α, install, clear data Και αφού άνοιξε factory reset και format την εσωτερική μνήμη. Δηλαδή το τηλέφωνο έγινε και πάλι χωρίς ροοτ όπως έρχεται από το εργοστάσιο :p

Ε, και πάλι δεν βλέπω το ρολόι στο administrations. Το έχω λύσει μεν το πρόβλημα με άλλο τρόπο αλλά είναι κουλό κάποιοι να έχουν άλλες ρυθμίσεις, σε κάποιους να λειτουργούν κάποια πράγματα και σε αλλους όχι.