taliban Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Είδα ότι είναι YunOs αυτή έχει όλες τις λειτουργίες ; Διάβασα ότι έχει κλειδωμένες μπάντες και κάποιες εφαρμογές λείπουν . Δεν την έβαλα Ούτε και πρόκειται :) οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 (edited) Παίδες 2 ερωτησεις... έχω την 4.5.3Ι 1) Αν κάνω upgrade στην 4.5.4I stable χωρίς να επιλέξω το "Clear User Data" σημαίνει ότι όλα θα παραμείνουν ως έχουν μετά το upgrade; 2) Επίσης με προβληματίζει αυτό που γράφουν: "Warning: Already opened system permission (ROOT), the user must select "Clear Data" to clear phone data for firmware upgrade, Otherwise, it may cause abnormal system or application error" Έχω Meizu account, το "System Privileges" λέει "Open" χωρίς να υπάρχει switch για "γενικό" κλείσιμο, αλλά μετά που έχει να δώσεις root access σε κάθε app ξεχωριστά, δεν έχω δώσει σε κανένα. Δε μπορώ να καταλάβω αν αυτό μετράει σαν κανονικό ρουτάρισμα... Και εν τέλη αν πρέπει σώνει και καλά να επιλέξω το Clear User Data σε αυτή την περίπτωση. -------- Οπότε με λίγα λόγια, έχει κάνει κάποιος upgrade το firmware έχοντας meizu account και χωρίς να σβήσει τα user data? :confused: Εγώ μια χαρά εκτός από live wallpaper πού δεν δουλεύει. Edited March 30, 2016 by naxiand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Γιατί έχει επιλογή για δικαρτο; Εγώ το έλυσα με xposed και gravity Tο chomp που έχω εγώ έχει επιλογή γιά 2 κάρτες αλλά δεν έχω 2 κάρτες και έτσι δεν μπορώ να σου πώ τι γίνεται...έχει και 160 χαρακτήρες.Εχω δουλέψει και το handcent γιά αρκετό καιρό αλλά πιστεύω ότι το chomp είναι λίγο καλύτερο Edited March 31, 2016 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Τελικα απο οτι καταλαβα internatinal μπαινει μονο μεσω console mode τουλαχιστον για τα meizu απο κινα. Εχασα το live wallpaper. Με 4.5.4.2A η 4.5.4I δουλευει σε εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Εγώ μια χαρά εκτός από live wallpaper πού δεν δουλεύει. Είχες όμως ενεργοποιημένο Meizu Account πριν την αναβάθμιση; Γιατί αυτό είναι που κάνει το root και ενδεχομένως να προκαλεί τα προβλήματα. Επίσης, δεν είμαι σίγουρος αν έχω την International ή την Indian, καθώς έχουν κάνει τη βλακεία και λέγονται και οι δύο 4.5.3I... Από Κίνα το έχω πάρει, και σκέφτομαι ότι ίσως έχει την Indian, επειδή δε μου είχε την επιλογή για Meizu Account και έπρεπε να κάνω μια πατέντα για να εμφανιστεί. Edited March 31, 2016 by termi21 Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Είχες όμως ενεργοποιημένο Meizu Account πριν την αναβάθμιση; Γιατί αυτό είναι που κάνει το root και ενδεχομένως να προκαλεί τα προβλήματα. Επίσης, δεν είμαι σίγουρος αν έχω την International ή την Indian, καθώς έχουν κάνει τη βλακεία και λέγονται και οι δύο 4.5.3I... Από Κίνα το έχω πάρει, και σκέφτομαι ότι ίσως έχει την Indian, επειδή δε μου είχε την επιλογή για Meizu Account και έπρεπε να κάνω μια πατέντα για να εμφανιστεί. Ε ναι τωρα ειμαι με την τελευταια Α. Τα ιδια τι σκατα... η vanilia cwm12 εκτος viper ειναι οκ? Την εχει βαλει αλλος? Μια που το μαμησα το κινητο δοκιμαζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Όπως ανεβαίνεις τη Γούναρη ή όπως κατεβαίνεις ? Πλάκα κάνω, πιστεύω να έχεις χιούμορ Θα πρέπει να το τσεκάρεις με κάποια άλλη συσκευή με sim κάρτα της wind στο ίδιο ακριβώς σημείο για να δεις αν με άλλο τηλέφωνο έχεις 4G. Δοκίμασε την sim σου σε άλλη συσκευή για να δεις αν έχει 4g ο πάροχος σου στο ίδιο σημείο. Ο λόγος είναι οτι και εγώ πχ πιάνω ας πούμε 4g έξω από το σπίτι μου αλλά μόλις μπω μέσα δεν πιάνω 4G. Μιας και είσαι από δω βάλε σε παρακολούθηση το τοπικ στο λινκ απο κατω, μαζευόμαστε που και που για καφεδάκι, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382798&page=107 Το σημείο έφταιγε έχω κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι άλλο που δεν κατάλαβα εμείς που έχουμε την 454i θα πάρουμε την 5αρα σαν αναβάθμιση η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Πληροφοριακα για οποιον αλλο εχει προβλημα αν χρειαστει να αλλαξετε οθονη απο σπασιμο μεγαλη προσοχη πως βγαζετε το ηχειακι του ακουστικο γιατι κοβεται στα 2 ευκολα. Την πατησα σημερα που την αλλαξα και τωρα αντε παλι 15-20 μερες μεχρι να ερθει το ακουστικο. Μικρο το κοστος του 1-2ε αλλα δεν υπαρχει δυστυχως Ελλαδα καπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 ξερει κανεις που μπορω να βρω την 4.5.3i (οχι ινδια) ? ειναι η μονη που δουλευει οπως θελω με kustom (https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kustom.wallpaper&hl=el) θα μπει μεσω τερμιναλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takismpatz Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) ξερει κανεις που μπορω να βρω την 4.5.3i (οχι ινδια) ? ειναι η μονη που δουλευει οπως θελω με kustom (https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kustom.wallpaper&hl=el) θα μπει μεσω τερμιναλ.... κατεβασε την απο εδω --> http://www.shop-shenzhen.com/flv/4.5.3*i_international.zip βασικα βλεπω οτι δν λειτουργει το λινκ σορρυ μονο 4.5.4ι μπορω να σου δωσω που ειναι η νεα εκδοση Edited March 31, 2016 by takismpatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 κατεβασε την απο εδω --> http://www.shop-shenzhen.com/flv/4.5.3*i_international.zip βασικα βλεπω οτι δν λειτουργει το λινκ σορρυ The requested URL /flv/4.5.3*i_international.zip was not found on this server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takismpatz Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 The requested URL /flv/4.5.3*i_international.zip was not found on this server. εκανα διορθωση και ειπα οτι δν λειτουργει το λινκ ευχαριστω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gregos_1592 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 εκανα διορθωση και ειπα οτι δν λειτουργει το λινκ ευχαριστω ;) Στη σελίδα http://www.shop-shenzhen.com/flv/ που έχει αναρτημένο πολύ υλικό για διάφορες συσκευές, (προσοχή μην δοκιμάσει κάποιος χωρίς να είναι σίγουρος τι κάνει - κίνδυνος Brick!!!) έχει την http://www.shop-shenzhen.com/flv/4.5.3i_international.zip την οποία δεν έχω δοκιμάσει και την http://www.shop-shenzhen.com/flv/MEIZU_M2.zip που επίσης δεν έχω δοκιμάσει. Ξέρει κανείς περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη σελίδα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takismpatz Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Καλημέρα φίλε. Εγώ είμαι αυτός που δεν μου βγάζει ακόμη αναβάθμιση.Είμαι στην 4.5.3Ο. Δεν ξέρω αν είναι τροποποιημένη rom. Θα δείξει. Ένα θέμα είχα με την μπαταρία στην πρώτη φόρτιση(μου έκλεισε το κινητό στο 8% μετά από ραγδαία πτώση από το 20%).Αφού το φόρτισα κλειστό μέχρι το 100% ,ανοίγοντάς το μου έδειχνε 1%.Το έκλεισα και το ξανάνοιξα και έδειχνε 96%. Μετά από επικοινωνία με το mediamarkt μου έιπαν να κάνω 3 πλήρης φορτίσεις-αποφορτίσεις από 0 έως 100%(με τη συσκευή ανοιχτή) για να καλιμπραριστεί η μπαταρία. Θα επανέλθω για το θέμα σε τρείς μέρες. Υ.Γ. Να αναφέρω και το καλό. Στην διάρκεια της πρώτης αυτής μέρας(8.00-23.00) με όλα ανοιχτά και σκάλισμα για να το στήσω στα μέτρα μου , έγραψε sot 7 περίπου. :) Καλησπερα φιλε η αναβαθμιση γινεται πολυ ευκολα...πηγαινε κατεβασαι απο το σιτε του flyme την αναβαθμιση και οταν την κατεβασει πατα πανω της να την ανοιξει θα κανεις καποια βηματα που θα σε ρωτησει και μετα θα μπει απευθειας η 4.5.4Ι αυτα απο εμενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) Καλησπερα φιλε η αναβαθμιση γινεται πολυ ευκολα...πηγαινε κατεβασαι απο το σιτε του flyme την αναβαθμιση και οταν την κατεβασει πατα πανω της να την ανοιξει θα κανεις καποια βηματα που θα σε ρωτησει και μετα θα μπει απευθειας η 4.5.4Ι αυτα απο εμενα :) Το δοκιμάζω τώρα. Αφού κατεβάζω το zip στο pc , το περνάω μετά σε κάποιο φάκελο στο κινητό; Το κινητό θυμίζω είναι αγορασμένο από mediamarkt με rom 4.5.3O.Δεν το έχω πειράξει καθόλου. Edited April 4, 2016 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gregos_1592 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Πληροφοριακα για οποιον αλλο εχει προβλημα αν χρειαστει να αλλαξετε οθονη απο σπασιμο μεγαλη προσοχη πως βγαζετε το ηχειακι του ακουστικο γιατι κοβεται στα 2 ευκολα. Την πατησα σημερα που την αλλαξα και τωρα αντε παλι 15-20 μερες μεχρι να ερθει το ακουστικο. Μικρο το κοστος του 1-2ε αλλα δεν υπαρχει δυστυχως Ελλαδα καπου. Καλησπέρα! Σε παρακαλώ εάν σου είναι εύκολο, να μας παραθέσεις τα λινκς όπου βρήκες τα ανταλλακτικά; Edited April 4, 2016 by Gregos_1592 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takismpatz Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Το δοκιμάζω τώρα. Αφού κατεβάζω το zip στο pc , το περνάω μετά σε κάποιο φάκελο στο κινητό; Το κινητό θυμίζω είναι αγορασμένο από mediamarkt με rom 5.5.3O.Δεν το έχω πειράξει καθόλου. Καλησπερα φιλε καιεγω απο mediamarkt το πειρα και εκανα οτι σου ειπα...ουτε εγω το πειραξα καν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Καλησπερα φιλε καιεγω απο mediamarkt το πειρα και εκανα οτι σου ειπα...ουτε εγω το πειραξα καν.. Καλημέρα. Έχεις δίκιο. Όντως η διαδικασία ήταν πολύ εύκολη. Στο δια ταύτα... Με την 4.5.4Ι έχουν βελτιωθεί θα εξής : Πρώτον έγιναν κάποιες διορθώσεις στην μετάφραση της ελληνικής γλώσσας,όπως στις ημέρες τις εβδομάδας όταν εμφανίζεται ολόκληρος ο μήνας. Αλλού βέβαια υπάρχουν ακόμη κινέζικα όπως στο ξυπνητήρι στη λέξη" αποθήκευση ". Δεύτερον διορθώθηκε όντως το θέμα με την φόρτιση στο 100%, αλλά όχι αυτό με την ραγδαία πτώση από το 10% και κάτω. Τρίτον πλέον μπορούμε να προεπιλέξουμε την κάρτα sim από την οποία θα γίνονται οι κλήσεις από όπου και αν διαλέξουμε τον αριθμό κλήσης. Τώρα στα αρνητικά είναι η απουσία του app center και των θεμάτων (btw κατέβασα την εφαρμογή αλλά θα θέματα πλέον δεν δύναται να εφαρμοστούν... κάποιου είδους ασυμβατότητα ) καθώς και αυτό με την φόρτιση που ανέφερα πριν. Στο bluetooth παρατηρώ ότι ενώ δέχεται κανονικά αρχεία και εικόνες, όταν είναι να στείλω, κάποιες φορές απορρίπτει την αποστολή. Αν κλείσω και ξανανοίξω το Bluetooth λειτουργεί κανονικά. Αυτό γινόταν και πριν το update. Αυτά με μια πρώτη ματιά. ΥΓ. Αυτό με την αποφόρτιση της μπαταρίας είναι γενικό bug; Υπάρχουν άτομα που δεν το έχουν; Ρωτάω γιατί αν δεν το έχουν όλοι μήπως πάω και αλλάξω την συσκευή (DOA). Edited April 4, 2016 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Εμένα πάντως η μπαταρία σταματάει στο 99%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Εμένα πάντως η μπαταρία σταματάει στο 99%. Σε ποια Rom είσαι; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Στην 4.5.4i από αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Στην 4.5.4i από αναβάθμιση. Το έχεις αφήσει ποτέ να ξεφορτίσει πλήρως για να παρατηρήσεις αν έχει απότομη πτώση μετά το 10%; Και όταν λέω απότομη, εννοώ ότι γύρω στο 7-8% πέφτει 1% κάθε 5 περίπου δευτερόλεπτα. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. OK. Σε ευχαριστώ. Θα του κάνω μια επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και αν δεν στρώσει, θα το πάω πίσω. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 OK. Σε ευχαριστώ. Θα του κάνω μια επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και αν δεν στρώσει, θα το πάω πίσω. έχει αναφερθεί σε αρκετούς το συγκεκριμένο θέμα, μάλλον είναι θέμα rom Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts