Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει 4.5.4.2 i
https://meizufans.eu/forum/topic/3711/flyme-os-4-5-4-2-stable-m2-note για δες καλυτερα το "I" δηλωνει international

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://meizufans.eu/forum/topic/3711/flyme-os-4-5-4-2-stable-m2-note για δες καλυτερα το "I" δηλωνει international

συγνωμη φιλε μου μπερδεψα τα forum

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στο 4g δίκτυο της cosmote αργεί τόσο πολύ να κατεβάσει της εφαρμογές από το google store? γιατί εμένα αργεί παρααααά πολυυυυυύ, μέχρι να σταματώ την εγκατάσταση από μόνος μου

μήπως χρειάζεται κάποια άδεια από τον διαχειριστή για να της κατεβάσει?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

φιλοι προσοχη εχουμε θεμα!!! μετα απο επανεκινηση του κινητου εχοντας το σε flight mode υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φαει κολλημα...διαβαστε το link

https://meizufans.eu/forum/topic/4174/no-restart-in-flight-mode?page=1

το επαθε κινητο φιλου δεν μπορω να κανω τιποτα...ανοιγει ζηταει pin code (ακομα και χωρις την sim μεσα στο κινητο) και δεν μπορεις να κανεις τιποτα...μπαινει σε recovery αλλα και παλι ζηταει pin code (ακομα και χωρις την sim μεσα στο κινητο) για να κανει upgrade...

καμια βοηθεια ρε μαγκες?

μήπως χρειάζεται κάποια άδεια από τον διαχειριστή για να της κατεβάσει?

τελικά όταν είναι συνδεδεμένο με wifi κατεβάζει αρχεία ενώ όταν είναι με το δίκτυο της κινητής μπαίνει κανονικά στης σελίδες αλλά όταν είναι να κατεβάσει αρχεία δεν μπορεί , έχω ενεργοποιήσει τον διαχειριστή και την κατάσταση ισχύος ,μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Edited by gsserv10

φιλοι προσοχη εχουμε θεμα!!! μετα απο επανεκινηση του κινητου εχοντας το σε flight mode υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φαει κολλημα...διαβαστε το link

https://meizufans.eu/forum/topic/4174/no-restart-in-flight-mode?page=1

το επαθε κινητο φιλου δεν μπορω να κανω τιποτα...ανοιγει ζηταει pin code (ακομα και χωρις την sim μεσα στο κινητο) και δεν μπορεις να κανεις τιποτα...μπαινει σε recovery αλλα και παλι ζηταει pin code (ακομα και χωρις την sim μεσα στο κινητο) για να κανει upgrade...

καμια βοηθεια ρε μαγκες?

Είναι Bug γιατί το είχε αναφέρει κάποιος στο meizufans και το είχα δοκιμάσει καί εγώ.... κάνε επανεκκίνηση χωρίς την κάρτα σιμ βγάλε το flight mode kαι βάλε πάλι πίσω την κάρτα.

Δέν είναι τίποτα.

Edit: Σόρυ τώρα μόλις είδα ότι λές και χωρίς κάρτα σίμ πάλι σου ζητάει κωδικό....πολύ τρελό αυτό.Εγώ πάλι όταν το έίχα δοκιμάσει χωρίς την κάρτα απενεργοποίησα το flight mode μετά απενεργοποίηση του τηλ. έβαλα την σιμ μέσα εκκίνηση και ήμουν οκ. Εχω και αναφορά στο σχετικό νήμα που πόσταρες πιό πάνω

Edited by geotzia

μιλησα με vickmall και μαλλον πρεπει να εχει κλειδωσει το τηλ. η meizu μετα απο επαναλαμβανομενους λαθους κωδικους..εστειλε η selina email στην meizu

Μόλις αγόρασα το m2 . Το χρησιμοποιώ με 2 κάρτες . Το notification led για τις εφαρμογές what's up, Skype και άλλες παίζει; Επίσης μπορώ να διαλέξω προεπιλεγμενη κάρτα για καποιες επαφές; Ευχαριστώ

Μόλις αγόρασα το m2 . Το χρησιμοποιώ με 2 κάρτες . Το notification led για τις εφαρμογές what's up, Skype και άλλες παίζει; Επίσης μπορώ να διαλέξω προεπιλεγμενη κάρτα για καποιες επαφές; Ευχαριστώ

Σε skype δουλεύει το notification.

Κατά την κλήση Όταν σε ρωτάει από ποια κάρτα να γίνει έχει απο κατω ένδειξη "ρύθμιση ως προεπιλογή"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για την συγκεκριμένη επαφή συγκεκριμένη κάρτα;

Προσωπικά έχω τις επαφές μου στο gmail Όχι σε σιμ

Δεν εννοώ αυτό, σε μπέρδεψα μάλλον. Εννοώ ότι με την SIM 2 την επαφή μπαμπάς, και με την SIM 1 την επαφή μαμά πάντα χωρίς να επιλέγω κάθε φορά.

Δεν εννοώ αυτό, σε μπέρδεψα μάλλον. Εννοώ ότι με την SIM 2 την επαφή μπαμπάς, και με την SIM 1 την επαφή μαμά πάντα χωρίς να επιλέγω κάθε φορά.

Ναι μπορείς , όπως σου είπα

Κάποιος είχε αναφέρει ότι έχει εγκαταστήσει την lenovo super camera προσπαθώ να την βρώ αλλά δεν την βρίσκω .

Είναι καλύτερη απο την μαμά εφαρμογή ; Υπάρχει κάποια καλύτερη π.χ η miui για να την εγκαταστήσω ;

Ε τώρα έχουν εστιάσει στο 5.x branch οπότε λογικά μόλις βγει το stable 5.xΑ, μετά από λίγο θα ακολουθήσει και το I..

Αυτό φυσικά είναι διαίσθηση και τίποτα παραπάνω :)

εδώ cm 12.1 https://drive.google.com/file/d/0Bwzrxcf3P6N6cmgwbkhCMjJHT1U/view για την συσκευή μας.

Δουλεύουν όλα οκ εκτος από το viber

Το διπλό πάτημα στην οθόνη για να δεις αν έχει κάποιο μήνυμα σας δουλεύει καλά εσάς; Εμένα αν είναι το τηλέφωνο στον πάγκο στις 95% τον περιπτώσεων δεν δουλεύει ποτέ, μόνο αν το πάρω στα χέρια μου και κάνω διπλό tap στην οθόνη ανοίγει. Είναι πρόβλημα στο δικό μου μόνο τηλέφωνο ή είναι γενικό θέμα;

Κάποιος είχε αναφέρει ότι έχει εγκαταστήσει την lenovo super camera προσπαθώ να την βρώ αλλά δεν την βρίσκω .

Είναι καλύτερη απο την μαμά εφαρμογή ; Υπάρχει κάποια καλύτερη π.χ η miui για να την εγκαταστήσω ;

κατεβαζεις το aptoide,πας ασφαλεια-αγνωστες πηγες το ενεργοποιεις και μετα το κανεις εγκατασταση και θα βρεις οτι ψαχνεις

κατεβαζεις το aptoide,πας ασφαλεια-αγνωστες πηγες το ενεργοποιεις και μετα το κανεις εγκατασταση και θα βρεις οτι ψαχνεις

Σε ευχαριστώ είναι το snap it ;

ναι,η και lenovo camera να γραψεις θα στο βγαλει

Ευχαριστώ, καμιά θήκη σιλικόνης από Αθήνα υπάρχει;

Καλησπέρα παιδιά. Το έχω πάρει για την κόρη μου από vickmal με international ROM. Τρεις μέρες όλα άψογα. Πολύ καλό τηλέφωνο.