happydonnut Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Λαμβάνεις δλδ ειδοποιήσεις χωρίς θέμα; Ρυθμίσεις στο Security Center; Ναι, λαμβάνω χωρίς θέμα. Του έχω αφήσει το Autostart, του έχω αφήσει alarms και notifications και έχω βάλει λουκετάκι. Τίποτε άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Ναι, λαμβάνω χωρίς θέμα. Του έχω αφήσει το Autostart, του έχω αφήσει alarms και notifications και έχω βάλει λουκετάκι. Τίποτε άλλο.. Κλάσσικ ρυθμίσεις δλδ... Χαίρομαι που δεν υπάρχει θέμα... Έχεις και whatsapp και viber και λειτουργούν αυτά με τον ίδιο τρόπο χωρίς πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Κλάσσικ ρυθμίσεις δλδ... Χαίρομαι που δεν υπάρχει θέμα... Έχεις και whatsapp και viber και λειτουργούν αυτά με τον ίδιο τρόπο χωρίς πρόβλημα; Το whatsapp μου βγάζει πού και πού πρόβλημα, το viber όχι. Είναι ψιλοrandom το τι θα σκάσει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Βρε δεν αφήνετε τις ειδοποιήσεις να πιάσουμε Κανένα σοβαρό θέμα; Με την Ανοιχτή ακρόαση είσαστε ικανοποιημένοι; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Βρε δεν αφήνετε τις ειδοποιήσεις να πιάσουμε Κανένα σοβαρό θέμα; Με την Ανοιχτή ακρόαση είσαστε ικανοποιημένοι; χαχαχαχχαχα ωραίος! Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα... Γενικά ίσως θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δυνατά η ένταση του ηχείου, αλλά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τη μεριά μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 χαχαχαχχαχα ωραίος! Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα... Γενικά ίσως θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δυνατά η ένταση του ηχείου, αλλά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τη μεριά μου... Θέλει το παραπάνω του, το θέμα είναι ότι δεν έχω βρει κάποιες ρυθμίσεις για να τις δοκιμάσω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Θέλει το παραπάνω του, το θέμα είναι ότι δεν έχω βρει κάποιες ρυθμίσεις για να τις δοκιμάσω Νομίζω ότι αυτά γίνονται μόνο με custom rom καταστάσεις... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Νομίζω ότι αυτά γίνονται μόνο με custom rom καταστάσεις... :confused: Μπα Όχι, και μέσω του κρυφού μενού ή μέσω , mobileuncletool λογικά μπορεί να γίνει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Βρε δεν αφήνετε τις ειδοποιήσεις να πιάσουμε Κανένα σοβαρό θέμα; Με την Ανοιχτή ακρόαση είσαστε ικανοποιημένοι; Οι ειδοποιήσεις είναι σοβαρότατο θέμα. Παρόλα αυτά το μεγάφωνο φαίνεται λίγο υποτονικό. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Γραψτε και με ποιο firmware εχετε θέμα με τον FB Messenger... Σωστός.. Παράλειψη.. Με 4.5.3.2U Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) έχω νέα και αποτελέσματα :) μπαίνεις στο κρυφό μενού πατώντας στον dialer το εξής *#*#3646633#*#* και μετά ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία –>An EngineerMode will appear, swipe left to get to Hardware Testing, tap on Audio and than tap on Normal Mode. –>Audio_ModeSetting will appear. –> select [sph] –>change values: lvl 6 = 160 (was 136) lvl 5 = 145 (was 124) lvl 4 = 125 (was 112) lvl 3 = 115 (was 100) lvl 2 = 105 (was 88) lvl 1 = 90 (was 76) lvl 0 = 80 (was 64) –>Repeat the same for [sph2] Step 2: Almost there –> Go back to Speech Enhancement –> change Common Parametre to Normal Mode –> while there, select parametre 7, and set it to 100. –> select parametre 6, set to 425. Οι αρχικές ρυθμίσεις είναι λίγο διαφορετικές από αυτές του οδηγού, αλλά το τελικό αποτέλεσμα γιατί το δοκίμασα είναι άκρως ικανοποιητική και χωρίς παραμορφώσεις. Edited November 12, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 έχω νέα και αποτελέσματα :) μπαίνεις στο κρυφό μενού πατώντας στον dialer το εξής * # * # 4636 # * # * και μετά ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία –>An EngineerMode will appear, swipe left to get to Hardware Testing, tap on Audio and than tap on Normal Mode. –>Audio_ModeSetting will appear. –> select [sph] –>change values: lvl 6 = 160 (was 136) lvl 5 = 145 (was 124) lvl 4 = 125 (was 112) lvl 3 = 115 (was 100) lvl 2 = 105 (was 88) lvl 1 = 90 (was 76) lvl 0 = 80 (was 64) –>Repeat the same for [sph2] Step 2: Almost there –> Go back to Speech Enhancement –> change Common Parametre to Normal Mode –> while there, select parametre 7, and set it to 100. –> select parametre 6, set to 425. Οι αρχικές ρυθμίσεις είναι λίγο διαφορετικές από αυτές του οδηγού, αλλά το τελικό αποτέλεσμα γιατί το δοκίμασα είναι άκρως ικανοποιητική και χωρίς παραμορφώσεις. Τι είπες τώρα ρε τρελέ;;; Πού τα βρήκες αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Τι είπες τώρα ρε τρελέ;;; Πού τα βρήκες αυτά; ερώτηξα στο meizufans, απάντησε ένας , έτσι απλά :) Το θέμα είναι ότι τσέκαρα και έχει όντως διαφορά προς το καλύτερο, καλή διαφορά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Λοιπόν έβαλα την 4.5.4i, αλλά δεν έπαιζε live wallpaper που στηρίζεται και όλη η λειτουργία του τηλεφώνου για εμένα. Ακόμα στο security center πλέον όλες οι εφαρμογές τρέχουν και πρέπει να κλείσω εγώ όσες δεν θέλω. Το ανάποδο δηλαδή + ότι μερικές τις έβγαζε με λάθος όνομα εικονίδιο.. Βάζω 4.5.3i που την προτείνουν και οι ρωσσοι και πλέον δουλεύει live wallpaper security center δείχνει σωστά τις εφαρμογές αλλά και πάλι κάθε εφαρμογή που γίνεται εγκατάσταση της δίνει δικαίωμα να τρέχει στο παρασκήνιο και πρέπει να το αλλάξουμε αν δεν θέλουμε. Χωρίς κινεζιες εκτός από meizu store, theme. + Μερικές άλλες που απλά γίνονται delete σερνωντας στις στον κάδο. Όλα λειτουργούν σωστά χωρίς όμως να κάνω όλη την διαδικασία που υπήρχε πριν. Και έχει και ελληνικά... Οπότε πλέον το τηλέφωνο συστήνεται και για τον μέσο χρήστη (@kostas1) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πανω σε αυτο συμφωνω 100%. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6394660 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Με αυτα τα νούμερα μπαίνεις στο testing menu (έλεγχος κεραίες, wifi, κλπ) Για το Engineer menu, είναι *#*#3646633#*#* έχω νέα και αποτελέσματα :) μπαίνεις στο κρυφό μενού πατώντας στον dialer το εξής *#*#4636#*#* και μετά ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία –>An EngineerMode will appear, swipe left to get to Hardware Testing, tap on Audio and than tap on Normal Mode. –>Audio_ModeSetting will appear. –> select [sph] –>change values: lvl 6 = 160 (was 136) lvl 5 = 145 (was 124) lvl 4 = 125 (was 112) lvl 3 = 115 (was 100) lvl 2 = 105 (was 88) lvl 1 = 90 (was 76) lvl 0 = 80 (was 64) –>Repeat the same for [sph2] Step 2: Almost there –> Go back to Speech Enhancement –> change Common Parametre to Normal Mode –> while there, select parametre 7, and set it to 100. –> select parametre 6, set to 425. Οι αρχικές ρυθμίσεις είναι λίγο διαφορετικές από αυτές του οδηγού, αλλά το τελικό αποτέλεσμα γιατί το δοκίμασα είναι άκρως ικανοποιητική και χωρίς παραμορφώσεις. Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Με αυτα τα νούμερα μπαίνεις στο testing menu (έλεγχος κεραίες, wifi, κλπ) Για το Engineer menu, είναι *#*#3646633#*#* ΣΩΣΤΟΣ Ο ASOT !!!!!!! λάθος copy ο κωδικός, τον διορθώνω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 καλυτερο ειναι ποια ρομ 4.5.4Ι Ρώσοι ή 4.5.3I Ρώσοι ή 4.5.3ι επισημη ινδικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Αυτό οι ρυθμίσεις ενισχύουν το μεγάφωνο ή το ακουστικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Αυτό οι ρυθμίσεις ενισχύουν το μεγάφωνο ή το ακουστικό; τον εισερχόμενο σε ανοικτή ακρόαση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ευχαριστώ. Στο αρχικό σου ποστ με το edit ξέχασες ένα * στην αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Μου ήρθε και εμεένα σήμερα το κινητακι και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Ακόμα βέβαια δεν έχω προλάβει να βάλω σιμ μέσα οπότε θα δούμε. Το παρείγγειλα από το vickmall και μου ήρθε με προεγκατεστημένο το flyme 4.5.3.1A. Είδα ότι οι περισσότεροι συνιστάτε την 4.5.3i από το ρώσικο φόρουμ και αναρωτιόμουν αν αξίζει τον κόπο να την αλλάξω κ αν όχι τι προβλήματα αντιμετωπίζει η έκδοση που τρέχω τώρα. Το κινητό προορίζεται για άτομο που δεν θα ασχοληθει με πείραγμα του κινητού και θα το κρατήσει όπως του το παραδόσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Tελικά μπηκα στη διαδικασια κ το γυρισα σε 4.5.3.ι γιατί μου εβγαζε πολλα pop up .Παντως η ρομ του vickmall αν εξαιρεσεις αυτο δεν ηταν ασχημη.Ειχε πληρη ελληνικα στο μενου,γρηγορη... Τωρα βεβαια το κιν ειναι σαν να το αγορασες απο ελλαδα κ οχι απο κινα. Στην διαδικασια αναβαθμισης συναντησα προβλήματα με το supersu που δεν αναβαθμιζε binaries με τιποτα!Τελικα σε εμένα το προβλημα λύθηκε χρησιμοποιώντας αντ αυτου το kingroot.Μετα μπηκα στο terminal και οι εντολες εκτελεστηκαν χωρις προβλημα. Στο κινητο τωρα, με εχει εντυπωσιασει η ποιοτητα κατασκευης για την τιμη , η οθονη και η διαρκειια της μπαταριας. Κραταει σιγουρα πανω απο ημερα -εχει μεγαλυτερη sot (~ 5.5ωρες /το εσκισα χτες) απο το jiayu s3 που χρησιμοποιω- χωρις όμως ακομα να του εχω βαλει καρτα σιμ αλλα με το wifi συνεχεια ανοικτο . Και επισης ειναι πολυ ωραιο κινητο! Το συνιστω ανεπιφύλακτα σε οσους ψαχνονται για κινητο κατω απο 120ε(για παραπανω θα αγοραζα το letv x600 που εχει παει 170ε τα 32gb!). Edited November 14, 2015 by vagelisss Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulga77 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Αγόρασα από εν Μ2 mini για για γυναίκα μου. Ήρθε από Κίνα, με εγκατεστημενο το flyme 4.5.3.2U, Google playstore κτλ. Πολύ ωραίο τηλέφωνο αλλά κάνει το εξής: μια δυο φορές την ημέρα "παγώνει" η οθόνη και το αποκρινεται. Για να συνελθει χρειάζεται επανεκκίνηση ( όταν πιασει) ή σύνδεση με τον φορτιστή. Έχει κάνει ιδέα ιδέα μπορεί να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Meizu M2 111$ http://m.geekbuying.com/item/MEIZU-M2-Mini-5-0inch-4G-Android-5-1-Flyme-4-5-2GB-16GB-Smartphone-64bit-MT6735-Quad-Core-13-0MP-5-0MP-Miracast---Gray-350365.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Σχετικά με το κλείσιμο του wifi μετά από κάποια ώρα κλειστής οθόνης, η λύση που δουλεύει σε εμένα είναι στις ρυθμίσεις του Wi-Fi την ένδειξη "κατάσταση αδράνειας wifi" την έχω κλειστή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Σχετικά με το κλείσιμο του wifi μετά από κάποια ώρα κλειστής οθόνης, η λύση που δουλεύει σε εμένα είναι στις ρυθμίσεις του Wi-Fi την ένδειξη "κατάσταση αδράνειας wifi" την έχω κλειστή Κι εγώ κλειστή την έχω στην 4.5.3.2Α, αλλά δεν το βλέπω και να πολυδουλεύει... Το αποτέλεσμα είναι να πρέπει να ανοίξω την οθόνη για να επικοινωνήσει το κινητό με το δικτυο από κάποια ώρα και μετά... Άλλο ένα θέμα που δεν περίμενα να εμφανιστεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts