Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το morelocale νομίζω δεν μεταφράζει το μενού που βλέπουμε στην παραπάνω φώτο.

^^^ αυτό.-

Το morelocale δεν "αγγίζει" το Settings Menu

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

^^^ αυτό.-

Το morelocale δεν "αγγίζει" το Settings Menu

Το έχουμε ξανασυζητησει σε αυτο το νημα αν θυμαμαι καλα.

η version 4.5.3.1.A έχει Ελληνικά οι μετα όχι διότι τα αφαιρεσαν οι κινεζοι (για αυτο δεν ειμαι σιγουρος 100%). Οι φωτογραφίες αν δειτε ποια version δειχνουν είναι αυτη. Μετα από αυτη τη version μονο merelocal2. Αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας το πει.

http://www.vickmall.com/meizu-m2-4g-lte-5-0inch-flyme-4-5-mtk6735-quad-core-1-3ghz-2gb16gb-smartphone-13-0mp-android-5-1-white.html

Δειτε προσεκτικα τι version γραφει.

Επίσης σε μια άλλη ερωτηση μου απαντησαν

[8/10/2015 20:40:27] Selina Wang: we asked meizu ,there have no international rom

[8/10/2015 20:40:34] Selina Wang: we can not find

Edited by aanastasopoulos

η version 4.5.3.1.A έχει Ελληνικά οι μετα όχι διότι τα αφαιρεσαν οι κινεζοι (για αυτο δεν ειμαι σιγουρος 100%). Οι φωτογραφίες αν δειτε ποια version δειχνουν είναι αυτη. Μετα από αυτη τη version μονο merelocal2. Αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας το πει.

Δεν θυμάμαι αν ξανα-κουβεντιάστηκε, αλλα ούτως ή άλλως, ΜΙΑ version βγήκε μετά (4.5.3.2).

Προφανώς, οι ενδιαφερόμενοι για ελληνικό μενού, μενουν ως έχει και ΔΕΝ αναβαθμίζουν μεχρι να βγει (αν βγει) νεώτερη international ρομ ή κάτι παραπλήσιο...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Δεν θυμάμαι αν ξανα-κουβεντιάστηκε, αλλα ούτως ή άλλως, ΜΙΑ version βγήκε μετά (4.5.3.2).

Προφανώς, οι ενδιαφερόμενοι για ελληνικό μενού, μενουν ως έχει και ΔΕΝ αναβαθμίζουν μεχρι να βγει (αν βγει) νεώτερη international ρομ ή κάτι παραπλήσιο...

Συγγνωμη αλλα αυτο που ειπα αφορουσε το Meizu M2 Note όχι το mini.

http://www.vickmall.com/meizu-m2-4g-lte-5-0inch-flyme-4-5-mtk6735-quad-core-1-3ghz-2gb16gb-smartphone-13-0mp-android-5-1-white.html

Δειτε προσεκτικα τι version γραφει.

Επίσης σε μια άλλη ερωτηση μου απαντησαν

[8/10/2015 20:40:27] Selina Wang: we asked meizu ,there have no international rom

[8/10/2015 20:40:34] Selina Wang: we can not find

Πρεπει να μιλησουμε με vickmall να μας τι γινεται ?? γιατι εγω χθες περασα την 4.5.3.2Α και δεν εχει καν ελληνικα.Με morelocale το εκανα

αυτη την μεθοδο την γνωριζουμε και την εχω εφαρμοσει για το Meizu M2 Note αλλα η ερωτηση είναι με ποια international ROM για Meizu M2 mini υπάρχει ?

Την δοκίμασε κανείς?λογικά custom θα ναι περνιέται κανονικά από file manager? Δοκίμασε κανείς?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει προώθηση την κλήση της sim που δε χρησιμοποιείς, σε αυτή που μιλάς για να μην τη χάνεις; Όπως γίνεται σε Windows Phone και Moto G 2nd gen.

Καλημέρα

Από χτες πάλι τα ίδια με τις ειδοποιήσεις. Πρέπει να ανοίξω τις εφαρμογές (βλέπε whatsapp) για να τις πάρω. Θα δω μήπως θέλει καμιά ενημέρωση το superuser κλπ αλλά έλεος...

EDIT: Όντως ενημέρωση ζήτησε το superuser αφού το ανοίξα και μετά την επανεκκίνηση όλα καλά. Υπάρχει τρόπος να γίνεται αυτόματα;

Edited by Davout

Με ποια εφαρμογη παγωνετε τις εφαρμογες? Δεν μου τις βγαζει ολες...Πχ το πληκτρολογιο δεν το βρισκω να το παγωσω

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βρηκα οκ, τωρα θα ηθελα να λυσω το προβλημα το το πληκτρολογιο.Μπορει καποιοσ να μου πει? Παγωσα το πληκτρολογιο αλλα δεν αλλαξε τπτ

Κανένας???

υπάρχουν πολλές, titanium ,unistaller pro , διαλέγεις και πέρνεις

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ναι αυτο το βρηκα. Τι να κανω για να δουλευει σωστα ο κερσορασ δεν ξερω. Εκανα εβαλα την 4.5.3.2Α και πληκτρολογιο το flexy

Ρίξε μια ματιά εδώ...

Edited by dimxr

Παιδια ενας στο Meizufans εγραφε οτι εχει την 4.5.3i που εχουν και καποιοι απο εμας εδω και ειχε το προβλημα με το playstore.Του γραφω για το playstore και του λεω που την βρηκες την Ι και κατι μου απαντησε αλλα δεν πολυ καταλαβα τι εκανε.Παραθετω το λινκ αν καταλαβει καποιος να μου πει τι θελει να πει με αυτα που γραφει.

https://meizufans.eu/forum/topic/3043/problem-add-more-google-account-with-m2

Μάλλον έχω τη λύση για τη λειτουργία του ξυπνητηριού, πηγαίνετε στο κέντρο ασφάλειας μετά στο Άδεια και επιλέγουμε στις εφαρμογές που μπορούν να ξεκινήσουν αυτόματα το Συγχρονισμός το ίδιο κάνουμε και στην μπαταρία.
Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

στο vickmall το δινουνε με την 4.5.3.1.a και εχει ελληνικα κανονικα...μιλωντας με την selina μου εδωσε link και κωδικο για κατεβασμα της rom η οποια εννοειτε δεν ειναι επισημη αλλα πειραγμενη απο αυτους..επισης μου ειπε πως δεν γινεται να περαστει οπως οι αλλες μεσω του update του τηλεφωνου..την κατεβασα εχει μεσα το update.zip αλλα εχει και αλλα διαφορα αρχεια και bat αρχεια,,αν ενδιαφερεστε να την ανεβασω καπου(πειτε που γιατι δεν το εχω ξανακανει) ή να βαλω εδω το Link

Βάλε την να υπάρχει, αλλα σε link

Προλαβες να την δοκιμάσεις/αξιολογήσεις?

μου την εχουν στειλει κι εμενα δεν καταφερα να την περασω.αν καποιος καταφερει,ας πει τον τροπο.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

μου την εχουν στειλει κι εμενα δεν καταφερα να την περασω.αν καποιος καταφερει,ας πει τον τροπο.

μηπως με τον τροπο που περνιεται η ιντερνασιοναλ στο m2 note με terminal emulator?

δες λιγο στο νημα του m2 note τον οδηγο

https://mega.nz/#!msUiGZbD

password:!DTpEykmvqb7fHQgcB_qPHr6KeqnRdNDAPQh9BFF

Το λινκ δεν λειτουργει.Εβαλα και τον κωδικο τιποτα.