karlosamos Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Βλέπω το Meisu οτι έχει ενα κεντρικό κουμπί σαν το iphone και όχι τα τρία κλασικά κουμπιά του ανδροιδ. Ισχύει; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 κατι παιζει με το google installer απο το μαρκετ της meizu..πρεπει να του κανανε update και δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση το play store...αν το δοκιμασει κι αλλος ασ μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 κατι παιζει με το google installer απο το μαρκετ της meizu..πρεπει να του κανανε update και δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση το play store...αν το δοκιμασει κι αλλος ασ μας πει ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Οποτε ειναι σημαντικο το θεμα γιατι οποιος παραλαβει τωρα το κινητο δεν μπορει να κανει εγκαταστασει τα google services...τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Αν ισχύει, όλο και κάποιος θα το έχει να το δώσει Πάντως η meizu κάνει ότι μπορεί για να μην πουλάει εκτός Κίνας :eek: Edited October 12, 2015 by naxiand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Οποτε ειναι σημαντικο το θεμα γιατι οποιος παραλαβει τωρα το κινητο δεν μπορει να κανει εγκαταστασει τα google services...τι κανουμε? Νομίζω ότι λύνεται με εγκατάσταση παλιότερης έκδοσης Και όχι της τελευταίας Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Δοκιμασα και παλιοτερη εκδοση τα ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Βλέπω το Meisu οτι έχει ενα κεντρικό κουμπί σαν το iphone και όχι τα τρία κλασικά κουμπιά του ανδροιδ. Ισχύει; Ισχύει. Το κουμπι έχει touch και πατιέται επίσης - δυο ένέργειες δηλαδή. Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 κατι παιζει με το google installer απο το μαρκετ της meizu..πρεπει να του κανανε update και δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση το play store...αν το δοκιμασει κι αλλος ασ μας πει Κατεβάστε και αποσυμπιέστε αυτό το αρχείο https://cloud.mail.ru/public/2LQJ/F1UfajMbS και δοκιμάστε. Ισχύει. Το κουμπι έχει touch και πατιέται επίσης - δυο ένέργειες δηλαδή. Καλημέρα φίλε μου Αντώνη ! Στο πάτημα έχει δύο ενέργειες, μια με απλό πάτημα και μια με παρατεταμένο πάτημα, με παρατεταμένο πάτημα το έβαλα να κλειδώνει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Καλημέρα φίλε μου Αντώνη ! Στο πάτημα έχει δύο ενέργειες, μια με απλό πάτημα και μια με παρατεταμένο πάτημα, με παρατεταμένο πάτημα το έβαλα να κλειδώνει. Γεια σου και σένα Θανάση! Εγω το "ονόμασα" touch, δλδ άγγιγμα, οπότε ίσως μιλάμε και για περισσότερες λειτουργίες! Αγγιγμα, πάτημα και παρατεταμένο πάτημα? (θα το δοκιμάσω μόλις βρεθώ με τον κάτοχο!) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 κατι παιζει με το google installer απο το μαρκετ της meizu..πρεπει να του κανανε update και δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση το play store...αν το δοκιμασει κι αλλος ασ μας πει Δοκιμασε και εδω να το κατεβασεις https://meizufans.eu/forum/topic/478/how-to-fix-google-play-services-problems Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Γεια σου και σένα Θανάση! Εγω το "ονόμασα" touch, δλδ άγγιγμα, οπότε ίσως μιλάμε και για περισσότερες λειτουργίες! Αγγιγμα, πάτημα και παρατεταμένο πάτημα? (θα το δοκιμάσω μόλις βρεθώ με τον κάτοχο!) Με απλο πατημα παμε στην αρχικη οθονη (home) Αν θυμαμαι καλα μεσα στις ρυθμισεις εχει επιλογη για το τι θα κανει με παρατεταμενο πατημα, δεν θυμαμαι τι ηταν προεπιλεγμενο αλλα εβαλα το κλειδωμα οθονης με παρατεταμενο. taliban, χθες το εδωσα στην αδελφη μου το τηλεφωνο :p Το τηλεφωνο ειναι παντα με ανοικτα το wi fi και ειδα οτι αν βγουμε εκτος εμβελεις απο ενα γνωστο wifi και μπουμε σε καποιο αλλο γνωστο wifi για να συνδεθει θα πρεπει να ανοιξουμε την οθονη, υπαρχει καποια ρυθμιση που μου ξεφευγει ? Δεν ξερω αν κανει το ιδιο αν βγουμε εκτος εμβελειας απο ενα wi fi και ξαναμπουμε παλι στο ιδιο wifi. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Με απλο πατημα παμε στην αρχικη οθονη (home) Αν θυμαμαι καλα μεσα στις ρυθμισεις εχει επιλογη για το τι θα κανει με παρατεταμενο πατημα, δεν θυμαμαι τι ηταν προεπιλεγμενο αλλα εβαλα το κλειδωμα οθονης με παρατεταμενο. taliban, χθες το εδωσα στην αδελφη μου το τηλεφωνο :p Το τηλεφωνο ειναι παντα με ανοικτα το wi fi και ειδα οτι αν βγουμε εκτος εμβελεις απο ενα γνωστο wifi και μπουμε σε καποιο αλλο γνωστο wifi για να συνδεθει θα πρεπει να ανοιξουμε την οθονη, υπαρχει καποια ρυθμιση που μου ξεφευγει ? Δεν ξερω αν κανει το ιδιο αν βγουμε εκτος εμβελειας απο ενα wi fi και ξαναμπουμε παλι στο ιδιο wifi. έχει δύο επιλογές, κλείσιμο οθόνης και activate smart voice. Το θέμα με το wifi είναι γενικό στην 5.1 απλά πίστευα ότι η flyme ίσως να το είχε λύσει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Καλημερα. Δοκιμασα κι εγω να ξεπαγωσω το security να δοκιμασω και εγω πως παει κι θα εχω καλυτερη εξοικονομιση μπαταριας.Χθες το βραδυ εεργοποιησα την επιλογη που εχει το security "Μεγαλη εξοικονομιση".Τωρα το πρωι ειχα χασεις 6% μεσα σε 8 ωρες.Τη πρωτη φορα ομως που την ειχα δοκιμασει δεν ειχε πεσει καθολου η μπαταρια μου.Μολις την απενεργοποιησα μεσασε 3 λεπτα περιπου ειχα χασει 4% της μπαραριας.Εχω εγκαταστηει και το Wakelock Detector και αμεσω πηγα να δω αν καποια εφαρμογη καταναλωνει μπαταρια αλλα δεν ειδα κατι διαφορετικο.Απλα εκανα επανεκκινηση και τοτε σταθεροποιηθηκε η μπαταρια.Εχω παρατηρησει οτι μερικες φορες οταν φτανει η μπαταρια στο 20% η 10% αρχιζει και πεφτει γρηγορα επισης.Σκεφτομαι να κανω αυτο με την εφαρμοφη battery calibration αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει.Αν εχετε να προτεινεται κατι ελευθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Λοιπόν έχει κανείς άλλος στο ρολόι settings, security, devices and credentials, administrations, το ρολόι;; ή μόνο ο @karthan? Καλημέρα ούτε εγώ το έβλεπα το ρολόι ούτε στους administrators ούτε στις επιλογές της safe list στο security, και πιστεύω οτι κάπου εκεί οφείλεται το μπέρδεμα με το ξυπνητήρι (για όσους το έχουμε). Εγώ το ΣΚ απεγκατέστησα όλα τα τρίτα ρολόγια και ξυπνητήρια, έκανα εκκαθάριση σε ρολόι και κινέζικο καιρό και δούλεψε κανονικά το επόμενο πρωί - μάλιστα δοκίμασα και όπως είπες εσύ (ή άλλος φίλος) με powered off τη συσκευή και αυτή ενεργοποιήθηκε και χτύπησε! Από ότι καταλαβαίνω στον Κινέζικο καιρό μάλλον είναι embedded λειτουργίες να ξυπνάει το σύστημα, γιαυτό δεν μπορούμε να τις ορίσουμε ξεχωριστά στην εφαρμογή του ρολογιού (και γιαυτό όταν απενεργοποιούσαμε τον κινεζικο καιρο δεν χτύπαγε το ξυπνητήρι) - οπότε τον αφήνω να τρέχει κιας είναι άχρηστο για καιρό. Δεν ξέρω αν τον απεγκαταστήσουμε τι θα γίνει, θα δοθούν τα αντίστοιχα δικαιώματα σε άλλη εεφαρμογή που θα εγκαταστήσουμε (όπως π.χ. με τον launcher) η θα το ξεκάνουμε τελείως το ξυπνητήρι; Και ναι, όπως και με το πληκτρολόγιο, είνια φανερό οτι έχει διαφοροποίηση ακόμα και μέσα στην ίδια έκδοση ρομ (π.χ. U), κοινώς είναι λίγο τύχη, "κι αν σου κάτσει;" που έλεγε και η διαφήμιση... @soup88 μετά το ξεπάγωμα τσέκαρες πάλι τις ρυθμίσεις του security; μήπως να του κάνεις ένα reset (clear data+reboot) και να το σετάρεις από την αρχή; Εγώ το ΣΚ έκανα update το ρημάδι το facebook και μου πήγε μόνο του στη white list!! Edited October 12, 2015 by PP6210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Λοιπόν έχει κανείς άλλος στο ρολόι settings, security, devices and credentials, administrations, το ρολόι;; ή μόνο ο @karthan? και σε εμενα εμφανιζονται αυτα που λες και εχει και το ρολοι μεσα το οποιο το ενεργοποιησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Πάντως ερχόμενος από Nexus 4 είμαι εντυπωσιασμένος από τη μπαταρία (βέβαια είχα πολύ χαμηλά στανταρ :lol: ) Ανοιχτό από εχθές το πρωί, με δύο speedtests (~200MB το καθένα), 3 ώρες οθόνη, όλη την ώρα σε WiFi και κανένα δίωρο-τρίωρο σε 3G, χωρίς flight mode το βράδυ και είμαι ακόμα στο 49%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 @soup88 μετά το ξεπάγωμα τσέκαρες πάλι τις ρυθμίσεις του security; μήπως να του κάνεις ένα reset (clear data+reboot) και να το σετάρεις από την αρχή; Εγώ το ΣΚ έκανα update το ρημάδι το facebook και μου πήγε μόνο του στη white list!! Οταν ξεπαγωσα το security πηγα στην εξοικονομιση και εδωσα στις εφαρμογες που ηθελα δικαιωματα.Δλδ να μενουν ανοιχτες και μετα τα 3 λεπτα και στην καρτελα τον ειδοιποιησεων που ενεργοποιεις απο ποιες θες να δεχεσαι ειδιποιησεις.Απλα το ενεργοποιησα οπως ειπα για να δω αν θα εχω καλυτερη διαρκεια στη μπαταρια.Για να το κανω clear data τωρα δεν νομιζω γιατι δεν μου το κανει συνεχεια αυτο με τη μπαταρια.Θα το παρατηρησω και τις επομενες ημερες και θα δω.Τωρα εβαλα greenify και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Θυμίστε μου εάν μπορείτε, flyme account για το root να κάνω από την συσκευή ή απο pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Θυμίστε μου εάν μπορείτε, flyme account για το root να κάνω από την συσκευή ή απο pc; Απο τη συσκευη φιλε Settings > Accounts > My Flyme > "YOURUSERNAME" > System privileges και το βαζεις on Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Απο τη συσκευη φιλε Settings > Accounts > My Flyme > "YOURUSERNAME" > System privileges και το βαζεις on Registration που θα κάνω ρωτάω. Νομίζω ότι κάτι είχα διαβάσει να κάνω πρώτα registration σε pc και μετά να κάνω sign in στο account από την συσκευή...Θα αρχίσω να παίζω και εγώ με το titanium γιατί χτες άκουσα παράπονα ότι δεν ήρθε sms. Επίσης λογικό είναι εάν η συσκευή κλείνει το wifi να μην ερχονται notifications, σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Registration που θα κάνω ρωτάω. Νομίζω ότι κάτι είχα διαβάσει να κάνω πρώτα registration σε pc και μετά να κάνω sign in στο account από την συσκευή...Θα αρχίσω να παίζω και εγώ με το titanium γιατί χτες άκουσα παράπονα ότι δεν ήρθε sms. Επίσης λογικό είναι εάν η συσκευή κλείνει το wifi να μην ερχονται notifications, σωστα; Εγω απο το κινητο εκανα.Μπαινεις στο flyme account και ακολουθεις τα βηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Το system keyboard δεν το βρηκα να το παγωσω. Δεν έβαλα βεβαια το titanium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Sorry mod μου για την τροποποιηση :O Εκανα νεο ποστ για να το δουν οι χρηστες και για να μην ''χαθει'' Παγωσα τις εφαρμογες --- Δοκιμαζετε με δικη σας ευθυνη basic daydreams browser 2.2(σελιδοδεκτες) cloud account 11.0.0 com.meizu.experiencedatasync 2.0 E-mail 1.0.0716 MzAccount 4.0.0 MzAccount 4.0.9 Mzcompaign 1.0 MzMPay MzO2OService MzSyncService Υπηρεσια cloud 4.10.5 Υποδειξεις 1.0 παιχνιδια Meizu 3.17 Πληκρολογιο 4.3.16 προσωπικο 3.0.0 Σημειωσεις 4.0.1 κεντρο εφαρμογων 4.5.9 Κεντρο παιχνιδιων 4.5.9 Καιρος 1.0.2 Κοινη χρηση sina weibo Aναγνωστης Αντιγραφη ασφαλεις και ανακτηση 1.0 Ζωγραφικη Ζωη vip.com Μια εφαρμογη με κοκκινο χρωμα που εχει ενα μικροφωνο και κινεζικα γραμματα + αυτες που ειναι στην φωτογραφια Τις επομενες ημερες θα δοκιμασω να παγωσω και τις απο κατω εφαρμογες Βιντεο Μουσικη ΜΤΚLogger Sim card contacts user dictionary (λεξικο χρηστη) key chain Αν παγωσουνε το "προσωπικο" δεν δουλευει μετα το θεματα στισ ρυθμισεισ ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και για οποιον δεν μπορει να κανει root μέσω flyme όπως εγώ ας κατεβάσει http://www.kingroot.net/wap/download και να το τρεξει. Είναι πανευκολο. Εγώ έτσι το έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Καταστροφή... Το κινητό έπεσε και έχει σπάσει το τζάμι του φακού... Σας επισυνάπτω και τη φωτογραφία όπου φαίνεται ότι έχει γίνει θρύψαλα... Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Τι εναλλακτικές υπάρχουν; Είμαι ανοιχτός σε κάθε είδους ιδέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts