taliban Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Το παιδί έχει θέμα, σταματήστε Όλοι εδώ ρε παιδιά, έχει 25 μηνύματα, από τα οποία είναι 3/4 είναι παράπονα και υπαρξιακές αναζητήσεις.έριξε και ένα άσχετο Nick name για τα κρυφτεί από πίσω του. Πάμε για άλλα, μην το συνεχίζεται πλέον, εγώ δεν αναφέρομαι πλέον ξανά στον εν λόγω χρήστη. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Δεν χανεις κατι πιστευω να δοκιμασεις και πες μου. Ναι αλλά μου φαίνεται υπερβολικό να παγώσω όλο το security. Υπάρχει πουθενά μενού για να ενεργοποιείς το συγχρονισμό; Άλλη λύση: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andqlimax.pushfixer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Ναι αλλά μου φαίνεται υπερβολικό να παγώσω όλο το security. Υπάρχει πουθενά μενού για να ενεργοποιείς το συγχρονισμό; Άλλη λύση: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andqlimax.pushfixer Το security για ποιο λογο το θες ακριβως ?? πες οτι το συγκεκριμενο κινητο δεν ειχε flyme OS και ειχε μια καθαρη Lollipop 5.1 οπως την βγαζει η Google θελω να πω.Εχει security μεσα.Aπ'οσα ξερω γιατι ειμαι και σχολη πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων το android ειναι linux και τα linux δεν κολλανε ιο γιατι δεν εχει βγει ακομα .Εγωτο θεωρω περιττο το security.Τωρα γιατι οι κινεζοι δεν ξερω γιατι το εβαλαν στη ρομ.Δεν θελω να το παιξω ειδιμωνας.Με τις λιγες γνωσεις που εχω προπαθω να σε βοηθησω οσο μπορω.Αν κανω λαθος ρε παιδια διορθωστε με.Οποιος ξερει περισσοτερα απο μενα.Δοκιμασε και την λυση με την εφαρμογη που εβαλες.Εγω στη θεση σου θα εκανα το πρωτο και αν δεν εβγαζα ακρη θα δοκιμμαζα και την εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 [ATTACH]64119[/ATTACH] Κανονικά ειδοποίηση στο viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μωρέ συμφωνώ μαζί σου και θα το δοκιμάσω όταν το ξαναέχω μαζί μου. Απλά αφού το τηλέφωνο δίνεται έτσι φτιαγμένο, θέλω να λειτουργεί με το λογισμικό του, πες το κόλλημα. Στο απλό android πάλι σου ζητάει permissions όταν βάζει μια εφαρμογή, εδώ είχα την εντύπωση ότι το κάνει μέσω του security. Ελπίζω παγώνοντάς το να μη γίνει μπάστε σκύλοι αλέστε η συσκευή... :lol::O Το δοκίμασες είπες αυτό; Με τι το πάγωσες; Εγώ έχω το link2SD και έχω παγώσει τα κινέζικα νέα. Έχε γούστο να φταίει αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Δεν ξέρω αν εκπλήσσομαι, αλλά μάλλον όχι και πολύ... Αυτή τη φορά δεν έχω κάνει τίποτα ούτε freeze, ούτε uninstall... Απλά έβαλα google πληκτρολόγιο και τζίφος πάλι... Ο κέρσορας έχοντας ενεργοποιημένο το flow και διαλέγοντας οποιαδήποτε λέξη, απλά κολλάει στο τέλος της κάθε λέξης που διαλέγω μη δίνοντάς μου τη δυνατότητα να τον μετακινήσω, ούτε να εμφανίσω τη λίστα με copy, paste... Δοκίμασα και με το freeze των 2 εφαρμογών, τρίχες... Κοινώς: τζίφος. Επισήμως bug από μένα... Ερωτήσεις τώρα... 1. Αν απενεργοποιήσω τα δικαιώματα μέσα στο λογαριασμό flyme γίνομαι πάλι unrooted, έτσι; Λέω να το κάνω, έτσι ώστε να κάνω απεγκατάσταση όσες εφαρμογές με αφήνει μην όντας rooted, καθώς με το φλασάρισμα μπήκαν μέσα πολλές σκ@τοεφαρμογές που δεν τις είχα πριν το φλασάρω... Και μετά στη συνέχεια ενεργοποιώ πάλι τα δικαιώματα του flyme και είμαι πάλι rooted. Ή μήπως πιστεύετε ότι αυτό θα προκαλέσει κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα στο superSU, titanium back up pro και morelocale2;;; 2. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιες εφαρμογές έχει κάνει freeze; Υπήρξε ένα post μερικές σελίδες πριν, αλλά καλό θα ήταν όπως είχε αναφερθεί και τότε να γίνει κάτι τέτοιο και από μερικούς ακόμη για να εχουμε πιο ευρεία εικόνα... Ρε φίλε ήθελα να σου απαντήσω απο το πρωί μιας και θα φλασάριζες απο την αρχή αλλά δυστυχώς τώρα βρήκα χρόνο, μήπως το θέμα είναι στο auto correct γιατί δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω... Έχω προσπαθήσει 3-4 φορές να αναπαράξω αυτά που περιγράφετε κ δεν κολλάει ούτε χάνετε ο κερσορας, τι να πω... Αν φλάσαρες την τελευταία U τότε προσπάθησε να κάνεις οτι έκανα μήπως και κάτσει σωστά- πρώτα έβαλα το google EN και το ενεργοποίησα απο το εικονίδιο του στο app drawer (αυτό με πήγε τελικά κ στις ρυθμίσεις πληκτολογίου), πρόσθεσα GR γλώσσα και φωνητικό πληκτρολόγιο και απενεργοποίησα όλες τις προχω ρυθμίσεις, και μετα ρεμπουτ. Μετά είδα οτι το system keyboard εξακολουθούσε να εμφανίζεται σε κάποια μενού οπότε πάγωσα το system keyb, το sogou input και το personalization με το titanium και μετά ενεργοποίησα ξανά το google keyboard απο το εικονίδιο του οπως ακριβως πριν και τέλος, όλα δουλεύουν ρολόι. Θα επισημάνω όμως και κάτι που έγραψα πριν, ενώ στο titanium μου τις δείχνει παγωμένες, στις ρυθμίσεις/ εφαρμογές τις βρίσκω όλες εκεί σαν να είναι ζωντανές, οπότε τελικά δεν ξέρω πόσο σίγουρο είναι το "παγωμένες"... Για τις ερωτήσεις σου τώραη δεύτερη απαντήθηκε απο τον soup88 (ελπίζω οτι έχει την προτελευταία U ή κάποια Α γιατί απο τις εφαρμογές που αναφέρει εγω δεν έχω τουλάχιστον 4-5), για την πρώτη θα σου έλεγα να γίνεις ρουτ, γιατί χωρίς αυτό είναι ελάχιστες αυτές που βγαίνουν, και να παγώσεις οτι δεν σε καλύπτει, γιατί απεγκατάσταση εφαρμογών σε Κινέζικη ρομ είναι πάντα επικίνδυνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μωρέ συμφωνώ μαζί σου και θα το δοκιμάσω όταν το ξαναέχω μαζί μου. Απλά αφού το τηλέφωνο δίνεται έτσι φτιαγμένο, θέλω να λειτουργεί με το λογισμικό του, πες το κόλλημα. Στο απλό android πάλι σου ζητάει permissions όταν βάζει μια εφαρμογή, εδώ είχα την εντύπωση ότι το κάνει μέσω του security. Ελπίζω παγώνοντάς το να μη γίνει μπάστε σκύλοι αλέστε η συσκευή... :lol::O Το δοκίμασες είπες αυτό; Με τι το πάγωσες; Εγώ έχω το link2SD και έχω παγώσει τα κινέζικα νέα. Έχε γούστο να φταίει αυτό... Εγώ έχω την εφαρμογή που παγώνει App Quarantine.Ψαξ'την στο Play Store.Εγώ το παγωσα και δεν έχει κανένα πρόβλημα το τηλέφωνο.Μην σου πω πάει και καλύτερα με το θέμα τον ειδοποιήσει.Δεν εννοώ μόνο με το mail που είχα το θεμα. αλλά για Facebook Skype κτλ.Viber έχω περασμένων αλλά δε έτυχε ακόμα να μου στείλει ή να με πάρει κάποιος για να είναι 100% σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 @soup88 απο το security κάνεις ωραία πραγματάκια με τα autostart permissions και κάτι προσβάσεις σε μικρόφωνα και κάμερα απο εφαρμογές σαν το facebook κ το twitter, εγώ έχω δώσει προτεραιότητα μέσω του security και με το λουκετάκι στην current tasks σε email, gmail και hangouts και έχω κανονικά ειδοποιήσεις στην taskbar. Για πεςνποια ρομ έχεις που έχει τις εφαρμογές που ανέβασες πιο πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) Ρε φίλε ήθελα να σου απαντήσω απο το πρωί μιας και θα φλασάριζες απο την αρχή αλλά δυστυχώς τώρα βρήκα χρόνο, μήπως το θέμα είναι στο auto correct γιατί δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω... Έχω προσπαθήσει 3-4 φορές να αναπαράξω αυτά που περιγράφετε κ δεν κολλάει ούτε χάνετε ο κερσορας, τι να πω... Αν φλάσαρες την τελευταία U τότε προσπάθησε να κάνεις οτι έκανα μήπως και κάτσει σωστά- πρώτα έβαλα το google EN και το ενεργοποίησα απο το εικονίδιο του στο app drawer (αυτό με πήγε τελικά κ στις ρυθμίσεις πληκτολογίου), πρόσθεσα GR γλώσσα και φωνητικό πληκτρολόγιο και απενεργοποίησα όλες τις προχω ρυθμίσεις, και μετα ρεμπουτ. Μετά είδα οτι το system keyboard εξακολουθούσε να εμφανίζεται σε κάποια μενού οπότε πάγωσα το system keyb, το sogou input και το personalization με το titanium και μετά ενεργοποίησα ξανά το google keyboard απο το εικονίδιο του οπως ακριβως πριν και τέλος, όλα δουλεύουν ρολόι. Θα επισημάνω όμως και κάτι που έγραψα πριν, ενώ στο titanium μου τις δείχνει παγωμένες, στις ρυθμίσεις/ εφαρμογές τις βρίσκω όλες εκεί σαν να είναι ζωντανές, οπότε τελικά δεν ξέρω πόσο σίγουρο είναι το "παγωμένες"... Για τις ερωτήσεις σου τώραη δεύτερη απαντήθηκε απο τον soup88 (ελπίζω οτι έχει την προτελευταία U ή κάποια Α γιατί απο τις εφαρμογές που αναφέρει εγω δεν έχω τουλάχιστον 4-5), για την πρώτη θα σου έλεγα να γίνεις ρουτ, γιατί χωρίς αυτό είναι ελάχιστες αυτές που βγαίνουν, και να παγώσεις οτι δεν σε καλύπτει, γιατί απεγκατάσταση εφαρμογών σε Κινέζικη ρομ είναι πάντα επικίνδυνη. Για το δεύτερο σκελος έχω την 4.5.3.2 UΑπλα έκανα το update μέσα από το τηλέφωνο.Οι εφαρμογές που έχω παγώσει όπως ανέβασα και στις φωτό είναι αυτές που είχε μέσα εκτός από μια που εγκατέστησα εγώ και είναι ή Lenovo Super Camera(Snap it) στη φωτογραφία και τη συλλογής της γιατί είπα να χρησιμοποίησε λίγο τη στο που μου αρέσει και μετά την άλλη. Edited October 3, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Το sogou input γίνεται κανονικά unistall από το meizu market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 [/color]Σας ανεβαζω και τις εφαρμογες που εχω παγωμενες και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα μεχρι στιγμης http://s8.postimg.org/smqo357t1/S51003_130650.jpg http://s4.postimg.org/osmeuo099/S51003_130658.jpg Λοιπόν χάσαμε την μπάλα... Και εγω την 4.3.5.2U έχω περασμένη απο το τηλέφωνο αλλά σίγουρα δεν έχω τις εφαρμογές 116114, vip.com, την άλλη με την καμήλα, την κλειδαρότρυπα, τις δυο με τα κινέζικα γράμματα για εικονίδιο, το woostore.... Δεν βγάζω άκρη, εκτός και αν εμένα μου τα αφαίρεσε ήδη το vickmall - είχα εγκατεστημένο google play που έπαιξε με την πρώτη. Θα κλείσω με ένα γενικό τιπ που μου έστειλε ένας συμφορουμίτης με pm, αν κάτι κινέζικο δεν δουλεύει σωστά η πρώτη δοκιμή είναι stop running& clear data και ρεμπουτ και η δεύτερη είναι απεγκατάσταση και ρεμπουτ και μετά εκ νέου εγκατάσταση, καμμιά φορά οι παλιοί κλασικοί κανόνες υπερισχύουν!! Καλο βραδυ σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) Λοιπόν χάσαμε την μπάλα... Και εγω την 4.3.5.2U έχω περασμένη απο το τηλέφωνο αλλά σίγουρα δεν έχω τις εφαρμογές 116114, vip.com, την άλλη με την καμήλα, την κλειδαρότρυπα, τις δυο με τα κινέζικα γράμματα για εικονίδιο, το woostore.... Δεν βγάζω άκρη, εκτός και αν εμένα μου τα αφαίρεσε ήδη το vickmall - είχα εγκατεστημένο google play που έπαιξε με την πρώτη. Θα κλείσω με ένα γενικό τιπ που μου έστειλε ένας συμφορουμίτης με pm, αν κάτι κινέζικο δεν δουλεύει σωστά η πρώτη δοκιμή είναι stop running& clear data και ρεμπουτ και η δεύτερη είναι απεγκατάσταση και ρεμπουτ και μετά εκ νέου εγκατάσταση, καμμιά φορά οι παλιοί κλασικοί κανόνες υπερισχύουν!! Καλο βραδυ σε όλους Οι εφαρμογες αυτες που ανεφερες εμφανιστηκαν οταν εκανα clear data και εβαλα το playstore.Απο το vickmall μου τις ειχαν αφαιρεσει σχεδον ολες ακομα και το app store που επρεπε να κατεβασω στο google installer. Edited October 4, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Σχετικά με το θέμα του κέρσορα και το copy paste. Είμαι με Google keyboard και παρατήρησα το ίδιο πρόβλημα σε A & U. Σε μένα λύνεται κάνοντας ένα tap στο home button για να φύγει από την οθόνη το keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Εγώ έχω την εφαρμογή που παγώνει App Quarantine.Ψαξ'την στο Play Store.Εγώ το παγωσα και δεν έχει κανένα πρόβλημα το τηλέφωνο.Μην σου πω πάει και καλύτερα με το θέμα τον ειδοποιήσει.Δεν εννοώ μόνο με το mail που είχα το θεμα. αλλά για Facebook Skype κτλ.Viber έχω περασμένων αλλά δε έτυχε ακόμα να μου στείλει ή να με πάρει κάποιος για να είναι 100% σίγουρος. Λοιπόν πάγωσα το Κέντρο Ασφαλείας μέσω της εφαρμογής link2SD και οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικότατα! Whatsapp, Viber, Gmail όλα μια χαρά, εύγε soup88! :clap: Εσύ δεν έχεις και θέμα με τον κέρσορα, μπας και με το ίδιο πάγωμα ή παγώνοντας και τις υπόλοιπες που έχεις στις φωτογραφίες σου το λύσουμε κι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Λοιπόν πάγωσα το Κέντρο Ασφαλείας μέσω της εφαρμογής link2SD και οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικότατα! Whatsapp, Viber, Gmail όλα μια χαρά, εύγε soup88! :clap: Εσύ δεν έχεις και θέμα με τον κέρσορα, μπας και με το ίδιο πάγωμα ή παγώνοντας και τις υπόλοιπες που έχεις στις φωτογραφίες σου το λύσουμε κι αυτό; Ειδες που στα ειπα εγω :).Με κερσορα οτι μου κολλησε λιγο το παρατηρησα μονο στην εφαρμογη των sms μονο αλλαυ δουλευε καονικα και ηθελα να το γραψω.Απλα πηγα οπως κιεσυ και εβγαλα την αυτοματη διορθωση και ολα ενταξει.Τωρα θες security κατεβασε κανενα αλλο π.χ 360 security που ειναι το ιδιο.Δοκιμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Ειδες που στα ειπα εγω :).Με κερσορα οτι μου κολλησε λιγο το παρατηρησα μονο στην εφαρμογη των sms μονο αλλαυ δουλευε καονικα και ηθελα να το γραψω.Απλα πηγα οπως κιεσυ και εβγαλα την αυτοματη διορθωση και ολα ενταξει.Τωρα θες security κατεβασε κανενα αλλο π.χ 360 security που ειναι το ιδιο.Δοκιμασε το. Τι κάνει το 360 security; Δηλαδή τώρα δεν έχει καθόλου έλεγχο στα permissions το τηλέφωνο ή έχει τα default του Android; Όταν εγκαθιστάς μια εφαρμογή από το store σε ρωτάει; Αν μιλάμε για απλό antivirus θα βάλω το BitDefender που έχω και στο OPO αλλά δεν ελέγχει permissions. Επειδή βρίσκομαι στο εξωτερικό είναι δύσκολα αυτά τα τεστ εξ αποστάσεως. Άλλη ερώτηση: ένα χρώμα led έχει η συσκευή (μπλε); Edited October 4, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Τι κάνει το 360 security; Δηλαδή τώρα δεν έχει καθόλου έλεγχο στα permissions το τηλέφωνο ή έχει τα default του Android; Όταν εγκαθιστάς μια εφαρμογή από το store σε ρωτάει; Αν μιλάμε για απλό antivirus θα βάλω το BitDefender που έχω και στο OPO αλλά δεν ελέγχει permissions. Επειδή βρίσκομαι στο εξωτερικό είναι δύσκολα αυτά τα τεστ εξ αποστάσεως. Άλλη ερώτηση: ένα χρώμα led έχει η συσκευή (μπλε); το 360 security ειναι security και antivirus μαζι.Κανει την δουλεια που εκανε αυτο του κινητου μονο που δεν δινεις δικαιωματα στις εφαργμογες οπως ειχε στο αλλο.Απλα καθαριζει τα junk ενισχυει την μνημη και ελεγχοι για ιους.Οταν θα εχεις το κινητο στα χερια σου δοκιμασε το. Το χρωμα του notification led ειναι μονο αυτο που ειπες δεν εχει αλλο.Ρωτησα εγω στο meizufans και μου ειπαν ολοι το ιδιο και οτι και αλλη εκδοση να βαλεις ενα χρωμα θα εχει.Ελπιζω να αλλαξει με καποια μελλοντικη αναβαθμιση αυτο Edited October 4, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 το 360 security ειναι security και antivirus μαζι.Κανει την δουλεια που εκανε αυτο του κινητου μονο που δεν δινεις δικαιωματα στις εφαργμογες οπως ειχε στο αλλο.Απλα καθαριζει τα junk ενισχυει την μνημη και ελεγχοι για ιους.Οταν θα εχεις το κινητο στα χερια σου δοκιμασε το. Ψιλομούφα μου ακούγεται όπως το cleanmaster και όσα αντίστοιχα έχω δοκιμάσει, no offense. :lol: Εκτός αν αυτό δε σε γεμίζει με διαφημίσεις και pop-ups για αντίστοιχα προϊόντα τους. Στις φωτογραφίες σου παγωμένες είναι όλες αυτές που φαίνονται ή μόνο οι κόκκινες; Ελπίζω να μη δημιουργηθεί πρόβλημα μετά από κανένα rom update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Ψιλομούφα μου ακούγεται όπως το cleanmaster και όσα αντίστοιχα έχω δοκιμάσει, no offense. :lol: Εκτός αν αυτό δε σε γεμίζει με διαφημίσεις και pop-ups για αντίστοιχα προϊόντα τους. Στις φωτογραφίες σου παγωμένες είναι όλες αυτές που φαίνονται ή μόνο οι κόκκινες; Ελπίζω να μη δημιουργηθεί πρόβλημα μετά από κανένα rom update. Εγω πιστευω οτι ειναι καλο.Στις φωτογραφιες αν δεις απο πανω ειναι επιλεγμενο το Quarantine και η κοκκινες ειναι του συστηματος.Οπως ο Broswer.Αυτες που ειναι ασπρες ναι μεν ειναι του συστυματος κινεζικες αλλα λογικα ειναι περασμενες μετα στην ρομ που εφτιαξε το εργοστασιο και τις αναγνωριζει το προγραμμα σαν κανονικες.Απλα η Meizu εβγαλε το δικαιωμα να μπορεις να της καταργησεις με τον νορμαλ τροπο Edited October 4, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Το παιδί έχει θέμα, σταματήστε Όλοι εδώ ρε παιδιά, έχει 25 μηνύματα, από τα οποία είναι 3/4 είναι παράπονα και υπαρξιακές αναζητήσεις.έριξε και ένα άσχετο Nick name για τα κρυφτεί από πίσω του. Πάμε για άλλα, μην το συνεχίζεται πλέον, εγώ δεν αναφέρομαι πλέον ξανά στον εν λόγω χρήστη. __________________________________________________________________________________________________________ λοιπον φιλε ταλιμπαν δεν περιμενα τετοιου ειδους απαντηση απο σενα μις και ησουν κομπλε στις μεχρι τωρα απαντησεις σου....αλλα αφου θες θα σου επισημανω ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ 3-4 πραγματακια που οφειλετε οι παλαιοτεροι να καταλαβαετε.... 1)το thread δεν ειναι τσιφλικι κανενος..Ο καθενας εχει το δικαιωμα να ρωταει οτι θελει, οσες φορες θελει αρκει να το κανει με ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΝΟΜΙΖΩ...τωρα αν εσυ και η παρεα σου εχετε συνηθισει σε διαλογο με ενα συγκεκριμενο γνωστικο επιπεδο πανω στο αντικειμενο,και οι ερωτησεις-παρατηρησεις αρχαριων χρηστων σας φαινονται παιδαριωδεις εχετε καθε ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τις προσπερασετε και να μην απαντησετε...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΤΕ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ 2)φιλε αν μπηκες στον κοπο να διαβασεις αυτα που γραφω(που δεν νομιζω) θα καταλαβες οτι προσεχω παρα πολυ τι γραφω και για ποιον..οποτε λαικιστικες εκφρασεις του τυπου "το παιδι εχει θεμα" και ειρωνειες του τυπου"το παιδι κανει πνευματικες αναζητησεις" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟYΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ..και θα σε συμβουλευα να κρατας μικρο καλαθι και να μην εκφραζεσαι ευκολα για ατομα που δεν ξερεις γιατι πολλες φορες πεφτεις απο τα συννεφα οταν μαθαινεις ποιοι πραγματικα ειναι,τι μορφωτικο επιπεδο εχουν και με τι ασχολουνται στη ζωη τους..:O 3)εχω 25 μηνυματα..τα 15 ηταν αποκλειστικα για την συσκευη σας ενοχλησε οτι ρωταω συνεχεια τα ιδια..στη συνεχεια ανεδειξα μεσα απο καποιοα ποστ την αγενεια συγκεκριμενου παλαιου μελους και ειχα ενα μικρο διαλογο με αλλους χρηστες ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ..ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΞΙΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ..ΓΙΑΤΙ??γιατι θελετε αρκετοι εδω μεσα ενα απαστειρωμενο thread,ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ 3-4χρηστες θα συνομιλουν σε ενα δικο τους επιπεδο και οι υπολοιποι θα παρακολουθουν..και εαν εκφραστει και καμια πιο αφελης ερωτηση απο κανεναν αρχαριο ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΕ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΟ 4)τελος,ξερεις φιλε γιατι βρισκεστε σε συγχυση καποιοι απο εσας με τα λεγομενα μου???γιατι δεν εχετε μαθει να ακουτε στα ισα τα κακως κειμενα των συμπεριφορων σας..περιοριζεστε στο να εκθειαζετε ο ενας τον αλλον και μονο..οποτε οταν ακουτε σοβαρη κριτικη για το ατομο σας καταφευγευτε σε ακραιες λυσεις οπως Ο ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ PP6210...NA ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ_ΚΑΙ ΔΗ ΝΕΟΣ_ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ... ________________________________________________________________________________________________________ υ.γ:για να μην αδικησω κανεναν υπαρχουν ατομα εδω μεσα που ειναι ευγενεστατα,συμμεριζονται τα προβληματα των αλλων με την συσκευη και ψαχνουν λυσεις χωρις τυμπανοκρουσιες και χωρις να ζητανε επιβεβαιωση,οπως ο soup,o kikos,o tsakalos,o dim k.a..δεν μου ηρθε μια μερα φιλε ταλιμπαν και βρηκα εναν φανταστικο εχθρο να αχοληθω.. υ.γ:kαλο θα ειναι ταλιμπαν και σια να διαβασετε το κειμενο και να ειστε πιο προσεκτικοι αλλη φορα..το κειμενο θα σβηστει μεχρι το βραδυ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ..ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ..ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΓΔΑΡΜΕΝΟΣ!!!ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΟΧΛΩ ΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΩ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥ ΕΙΔΟΥΣ:!: Edited October 4, 2015 by asxetos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Δεν συνεχίζετε τη διαμάχη σας μέσω pm καλύτερα; Περιμένω πώς και πώς το τηλέφωνο μου και κάθε φορά που μπαίνω για να διαβάσω εντυπώσεις να είμαι έτοιμος μόλις έρθει, διαβάζω τι είπε ποιος σε ποιον κτλ και απογοητεύομαι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Δεν συνεχίζετε τη διαμάχη σας μέσω pm καλύτερα; Περιμένω πώς και πώς το τηλέφωνο μου και κάθε φορά που μπαίνω για να διαβάσω εντυπώσεις να είμαι έτοιμος μόλις έρθει, διαβάζω τι είπε ποιος σε ποιον κτλ και απογοητεύομαι :p Μη αγχώνεσαι βρε γείτονα, παρέλαβε πρώτα να δουμε ποιά ρομ φοράς και ποιά απο τα θέματα που έχουμε βρει σε αφορούν γιατί μπορεί και να είσαι απο τους τυχερούς και οτι είναι θα τα λύσουμε! Α και don't feed the troll δεν υπάρχει άλλη λύση για να ησυχάσει το τοπικ... Προς όλους τους φίλους που έχουν παγώσει εφαρμογές, αν πάτε στις ρυθμίσεις/ εφαρμογές τις βρίσκετε εκεί να υπάρχουν με ενεργο το κουμπί force stop; Edited October 4, 2015 by PP6210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Κάνε το κόπο και διάβασε ρε PP6210 τι έγραψα και πάψε να συμπεριφέρεσαι με αλαζονεία και να κανεις τον χαζό.... Μετά το "πρόσεξε τον τρόπο σου..εισαι νέος εδώ μέσα" Μετά το"δεν πέφτω στ επίπεδο σοτ γιατί θα με νικήσεις" ακολουθησε και το"dont feed the troll" Ευγενέστατος ο συμφορουμιτης..δεν προσβάλει καθόλου και στο τέλος κάνει και απειλές για αναφορές... Ότι φίλε δεν το καταλαβαίνεις ,μην το βαφτιζεις τρολλ...δυστυχώς μερικοί δεν δέχεστε κριτική...δεν την αντεχετε... Εγώ κάθισα και έγραψα και 10 ποστ 20 γραμμών μπας και καταλάβουν μερικοί..ουτε τον κόπο αυτό δεν σέβεστε μερικοί..πονανε τ αυτάκια τους να ακούν αλήθειες..δυστυχως..και μην ξανάσχοληθεις μαζί μου φίλε γιατί απλώς κανεις πως δεν καταλαβαίνεις και έχεις και τους συνηγορους σου να σε νταντευουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Κάνε το κόπο και διάβασε ρε PP6210 τι έγραψα και πάψε να συμπεριφέρεσαι με αλαζονεία και να κανεις τον χαζό.... Μετά το "πρόσεξε τον τρόπο σου..εισαι νέος εδώ μέσα" Μετά το"δεν πέφτω στ επίπεδο σοτ γιατί θα με νικήσεις" ακολουθησε και το"dont feed the troll" Ευγενέστατος ο συμφορουμιτης..δεν προσβάλει καθόλου και στο τέλος κάνει και απειλές για αναφορές... Ότι φίλε δεν το καταλαβαίνεις ,μην το βαφτιζεις τρολλ...δυστυχώς μερικοί δεν δέχεστε κριτική...δεν την αντεχετε... Εγώ κάθισα και έγραψα και 10 ποστ 20 γραμμών μπας και καταλάβουν μερικοί..ουτε τον κόπο αυτό δεν σέβεστε μερικοί..πονανε τ αυτάκια τους να ακούν αλήθειες..δυστυχως..και μην ξανάσχοληθεις μαζί μου φίλε γιατί απλώς κανεις πως δεν καταλαβαίνεις και έχεις και τους συνηγορους σου να σε νταντευουν..... Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει, οπότε ξεπέρασε το και προχωρα. Και εγώ έκανα κάποιες ερωτήσεις (στο αντίθετο ρεύμα έχω εμπειρία από κινητά, custom roms, και γενικά με gadgets και computer) για το τηλέφωνο που κάποιοι τις θεώρησαν δεδομενες,ή ότι άλλο νόμιζαν. Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ. Για να τελειώνουμε λοιπόν το τηλ είναι φτηνό για την ποιότητα κατασκευής και την κάμερα, δεν θα το πρότεινα σε "αρχάριο", θέλει να το "πειράξεις" ελαφρώς για καθημερινή χρήση. Στα θετικά λοιπόν, ποιότητα κατασκευής, το μαζεμενο μέγεθος για 5 ιντσο, κάμερα για την κατηγορία του, GPS πολύ καλό και καλή μπαταρία. (και ίσως το ότι η meizu δίνει αναβάθμιση, οπότε ίσως δούμε marshmallow) Αν δεν σου περισσεύουν χρήματα, πάρε το doogee x5 pro(κάνει 70 ευρώ, σχεδόν τα μισά λεφτά) . Εκτός από το πλαστικό (που εμένα δεν μου άρεσε η αίσθηση) και την κάμερα, κάνει τα ίδια με το meizu m2 ή και καλύτερα, αφού δουλεύει μια χαρά out of the box και έχει vanilla Android,(και δεν χρειάζεται να το πειράξεις) ή αν έχεις χρήματα να διαθέσεις πάρε Huawei p8 lite ή κάποιο honor που είναι ποιοτικές συσκευές με καλή κάμερα και ωραίο απροβληματιστο λειτουργικό για καθημερινή χρήση. Αν μπορείς να βάλεις την ελληνική ρομ (έχεις τις γνώσεις) τότε κάποιο xiaomi και τέλος γιατί πολύ έχουμε ξεφύγει... Αν κάποιος mod μπορεί να σβήσει τα άσχετα..... Edited October 4, 2015 by naxiand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Ευχαριστω nax για τον κόπο που έκανες..στα αλήθεια άκουσα πολλά απ αυτά που ήθελα να ακούσω για το κινητό ως ένας αρχάριος χρηστης..το μαζεμένο σχήμα του,η καλη μαρκα meizu και τα καλα βασικα χαρακτηριστικα της συσκευης με έκαναν να ενδιαφερθω γι αυτήν... Κατατοπιστικό ποστ χωρίς καμια δυσκολία,καμια έπαρση...επισης να ξαναπώ ότι και βεβαίως οποιος θέλει απαντάει...δεν μπορεί κανεις ωστόσο να αποθαρρύνει και να μιλά με υποτιμητικό τρόπο σε νέα μέλη με μικρότερη εμπειρία.. Ευχαριστώ κ πάλι για το ποστ..:) Αν θέλουν οι mods μπορούν να σβήσουν τα άσχετα μηνύματα..ετσι και αλλιώς τζάμπα κόπος για ορισμενους Φίλε nax μια ερώτηση αν μπορείς να μου απαντήσεις..επειδή έχω κάποιον γνωσστο που ασχολείται και έχει κ κινεζικη συσκευή τώρα..αν μου το στήσει αυτός θα έχω πρόβλημα εγώ μετά που θα το χρησιμοποιώ στην καθημερινοτητα μου..ή θα ειμαι κομπλέ??? Edited October 4, 2015 by asxetos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts