gmac Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jopar (13 Δεκ. 2004 , 22:23) παιδιά, ξέρω την ελευθερία με την οποία συζητιούνται όλα τα θέματα εδώ στο forum, αλλά προσοχή: με τις τράπεζες δεν αστειεύεται κανείς, δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, διακυβεύονται τρισεκατομμύρια, όποιος θέλει ας το σημειώσει αυτό...σκεφτείτε ότι η μηχανογράφηση των μεγάλων τραπεζών απασχολεί αρκετές δεκάδες άτομα(σε 2 που γνωρίζω είναι 250 υπάλληλοι΄και βάλε)...αυτά όχι για να τσαμπουκαλευτούμε τώρα, απλά να προσέχουμε... Υποθέτω ότι αυτό το λες για να δικαιολογήσεις τα διάφορα έξοδα και προμήθειες. Επειδή λοιπόν οι τραπεζικές υπηρεσίες δεν είναι ελληνική ανακάλυψη και επειδή είθισται σε διάφορα τέτοια ζητήματα να συγκρίνουμε με την πρακτική σε άλλες χώρες, να σε ενημερώσω τι συμβαίνει στην Αγγλία για την οποία γνωρίζω: 1) Προμήθεια/κόστος για κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου: €0 2) Προμήθεια/κόστος για μεταφορά από το λογαριασμό σου σε λογαριασμό τρίτου (έμβασμα): €0 3) Προμήθεια για συναλλαγές στο ταμείο €0 (ακόμα και για απλές συναλλαγές που μπορούν να γίνουν και απο το ΑΤΜ) 4) Προμήθεια για ανάληψη από το ΑΤΜ άλλης τράπεζας από αυτή που είσαι πελάτης €0 5) Ετήσια συνδρομή πιστωτικής κάρτας €0. Μηχανογράφηση και όλα τα σχετικά έχουν και αυτές οι τράπεζες, δεν αρμέγουν τον κόσμο όμως. Να μη μιλήσω και για επιτόκια. (Πιστωτικές με 0% επιτόκιο για τους πρώτους 9 μήνες για όλες τις αγορές και μεταφορές και καταθετικοί λογαριασμοί με επιτόκιο και ανω του 5%). Τώρα τι εννοείς ότι με τις τράπεζες δεν αστειεύεται κανείς κτλ δε σε έπιασα ακριβώς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmac (14 Δεκ. 2004 , 02:37) Μηχανογράφηση και όλα τα σχετικά έχουν και αυτές οι τράπεζες, δεν αρμέγουν τον κόσμο όμως. Να μη μιλήσω και για επιτόκια. (Πιστωτικές με 0% επιτόκιο για τους πρώτους 9 μήνες για όλες τις αγορές και μεταφορές και καταθετικοί λογαριασμοί με επιτόκιο και ανω του 5%). Εχουν μηχανογραφηση ε? :worry: Χμμμμμ :o Τι να πω τωρα... Α ναι αυτοι οι υπαλληλοι στις Αγγλικες τραπεζες ειναι εθελοντες! Δεν πληρωνονται βρε! :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jopar (14 Δεκ. 2004 , 00:23) παιδιά, ξέρω την ελευθερία με την οποία συζητιούνται όλα τα θέματα εδώ στο forum, αλλά προσοχή: με τις τράπεζες δεν αστειεύεται κανείς, δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, διακυβεύονται τρισεκατομμύρια, όποιος θέλει ας το σημειώσει αυτό...σκεφτείτε ότι η μηχανογράφηση των μεγάλων τραπεζών απασχολεί αρκετές δεκάδες άτομα(σε 2 που γνωρίζω είναι 250 υπάλληλοι΄και βάλε)...αυτά όχι για να τσαμπουκαλευτούμε τώρα, απλά να προσέχουμε... στο θέμα τώρα για καταθετικό λογαριασμό, όλοι έχουν διάφορα έξοδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...απλά θα σας πω το εξής: ο στρατηγικός στόχος των τραπεζών είναι η συνολική συνεργασία με τον πελάτη ,η δεμένη σχέση...όταν σας δίνει κάτι τζάμπα, θα σας το πάρει από αλλού, οπότε μην το ψάχνετε για τις μικροκαταθέσεις, οι αποδώσεις είναι γελοίες αν όχι μηδενικές...εκεί που θέλει ψάξιμο είναι τα δάνεια, όπου οι μορφές και τα κόστη είναι πάρα πολλά και μόνο υπάλληλος -σύμβουλος μπορεί να σας βοηθήσει πραγματικά... off topic :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 ....To πρωι εκανα μεσω Internet μια αιτηση για web banking στην Εμπορικη Τραπεζα. Τωρα μολις με πηραν τηλεφωνο για να με ενημερωσουν οτι μου στελνουν τον κωδικο προσβασης! Τσακ μπαμ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Έχω ακούσει από χρηματοοικονομικό σύμβουλο ότι σε λογαριασμούς καταθέσεων άνω των 1500Ε παίρνει κάποια λεφτά η τράπεζα... :confused: Ένα μικρό ποσοστό... Αληθεύει αυτό; Ξέρει κανείς να μας πει; :rolleyes: :worry: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (14 Δεκ. 2004 , 22:34) Έχω ακούσει από χρηματοοικονομικό σύμβουλο ότι σε λογαριασμούς καταθέσεων άνω των 1500Ε παίρνει κάποια λεφτά η τράπεζα... :confused: Ένα μικρό ποσοστό... Αληθεύει αυτό; Ξέρει κανείς να μας πει; :rolleyes: :worry: για εξήγησε καλύτερα τι εννοείς, ότι σου παίρνουν προμήθεια; ανάλογα την τράπεζα παντα, το λογικό όμως είναι να έχεις χρεώσεις για κατώτατο κι όχι ανώτατο ποσό, ή ακινητο λογαριασμό, ή με χαμηλό μέσο μηνιαίαο υπόλοιπο κτλ και με την ευκαιρία προσοχή σε διάφορους "συμβούλους" που στην Ελλάδα αυτοανακηρήσονται όλοι ότι θέλουν, είμαι σε τράπεζα και βλέπω διάφορους άσχετους -πχ. λογιστές, δικηγόρους, εφοριακούς, ασφαλιστές κτλ να κάνουν τον σύμβουλο επ'αμοιβή για τους πελάτες τους και να τους χαντακώνουν κυριολεκτικά...και όχι , αυτό που είπα παραπάνω δεν είναι για τις σπουδές μαρκετιγκ αλλά για τους εργαζόμενους στις τράπεζες, οι οποίοι πληροφοριακά έχουν πτυχία διαφόρων ειδικοτήτων, σχετικών με οικονομική κατεύθυνση και μη. NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 ... να σε ενημερώσω τι συμβαίνει στην Αγγλία για την οποία γνωρίζω: 1) Προμήθεια/κόστος για κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου: €0 2) Προμήθεια/κόστος για μεταφορά από το λογαριασμό σου σε λογαριασμό τρίτου (έμβασμα): €0 3) Προμήθεια για συναλλαγές στο ταμείο €0 (ακόμα και για απλές συναλλαγές που μπορούν να γίνουν και απο το ΑΤΜ) 4) Προμήθεια για ανάληψη από το ΑΤΜ άλλης τράπεζας από αυτή που είσαι πελάτης €0 5) Ετήσια συνδρομή πιστωτικής κάρτας €0. Μηχανογράφηση και όλα τα σχετικά έχουν και αυτές οι τράπεζες, δεν αρμέγουν τον κόσμο όμως. Να μη μιλήσω και για επιτόκια. (Πιστωτικές με 0% επιτόκιο για τους πρώτους 9 μήνες για όλες τις αγορές και μεταφορές και καταθετικοί λογαριασμοί με επιτόκιο και ανω του 5%). Τώρα τι εννοείς ότι με τις τράπεζες δεν αστειεύεται κανείς κτλ δε σε έπιασα ακριβώς. στην Ελλάδα βρίσκουν και τα κάνουν, μακάρι να φτάσουμε σε αυτά που λες οτι γίνονται αγγλία... πάντως κι επειδή κάποιος είπε ότι είμαι offtopic να ξαναπώ: οι αποδώσεις ταμιευτηριών είναι γελοίες, σχεδόν μηδενικές, κι αν κάπου είναι κάτι παραπάνω από 2-3% θα στο πάρει η τράπεζα με άλλο τρόπο από αλλού...οπότε διάλεξε ταμιευτήριο με άλλα κριτήρια, ας πούμε την εξυπηρέτηση, την μικρή ουρά ταμείων, το διαθέσιμο δίκτυο ανά την χώρα, τις υπηρεσίες τηλεφώνου internet κτλ... NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. December 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Ωραία, με πείσατε, θα ανοίξω έναν στην Πειραιώς(+ Electron Visa). Κάτι άλλο τώρα: αξίζει να κρατήσω και τον παλιό λογαριασμό στην Εθνική ή να τα σηκώσω όλα και να τα βάλω μια και καλή στον καινούργιο? :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Τι επιτόκιο δίνει το Ταχ.Ταμ. για τον Ταμιευτήριο Plus; Να κάνω και μια άλλη ερώτηση. Η κάθε τράπεζα που ανακοινώνει επιτόκια, τα υπολογίζει με τον ίδιο τρόπο που τα υπολογίζουν και οι άλλες; Π.χ. αν συγκρίνω επιτόκια, το μεγαλύτερο είναι όντως μεγαλύτερο, ή η μία τράπεζα ανακοινώνει το επιτόκιο π.χ. χωρίς το ποσοστό κρατήσεων και φόρων, ενώ η άλλη το καθαρό; I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fixed (15 Δεκ. 2004 , 13:57) PROBANK, Δωρεάν αναλήψεις από ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΜ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ -> http://www.probank.grΕίναι 100% σίγουρο αυτό φιξτ? έτσι λένε και στο σάιτ... άμα είναι έτσι τότε λέει η προμπάνκ... μήπως έχεις και προσωπική εμπειρία? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t300 (16 Δεκ. 2004 , 23:49) Τι επιτόκιο δίνει το Ταχ.Ταμ. για τον Ταμιευτήριο Plus; Να κάνω και μια άλλη ερώτηση. Η κάθε τράπεζα που ανακοινώνει επιτόκια, τα υπολογίζει με τον ίδιο τρόπο που τα υπολογίζουν και οι άλλες; Π.χ. αν συγκρίνω επιτόκια, το μεγαλύτερο είναι όντως μεγαλύτερο, ή η μία τράπεζα ανακοινώνει το επιτόκιο π.χ. χωρίς το ποσοστό κρατήσεων και φόρων, ενώ η άλλη το καθαρό; το επιτόκιο βγαίνει από τον μαθηματικό τύπο του ανατοκισμού και είναι ό ίδιος που χρησιμοποιείται παγκοσμίως...από όλες τις τράπεζες.ο φόρος επί των τόκων είναι 15% κρατικός και ίδιος για όλες επίσης.Αυτά για τις καταθέσεις, Για τις χορηγήσεις τα πράγματα αλλάζουν αλλά δεν θα επεκταθώ για να μην είναι εκτός topic... NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sallax (17 Δεκ. 2004 , 01:07) Είναι 100% σίγουρο αυτό φιξτ? έτσι λένε και στο σάιτ... άμα είναι έτσι τότε λέει η προμπάνκ... μήπως έχεις και προσωπική εμπειρία? Έχω εγώ! :) Λοιπόν : Ναι, μπορείς να κάνεις χρήση των ΑΤΜs όλων των τραπεζών χωρίς έξοδα προμήθειας κτλ. Υπάλληλοι φιλικότατοι Γρήγορη εξυπηρέτηση (χωρίς ουρές κτλ) I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Λοιπόν, επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να ανοίξω λογαριασμό έχω μερικές απορίες! Από αυτά που προτείνατε έχω καταλήξει στα εξής. Ή Πειραιώς ή Alpha 1-2-3! Δεν κατάλαβα όμως δυο πράγματα! Στην Πειραιώς η Visa Electron είναι δωρεάν ή 11Euro/χρόνο; Το Alpha 1-2-3 δίνει Visa Electron ή πιστωτική; Αν δίνει Electron πόσο κοστίζει το χρόνο; Εσείς τι προτείνετε Πειραιώς ή Alphabank; :o Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t300 (12 Δεκ. 2004 , 16:33) Όταν ψωνίσεις από κατάστημα με visa electron, την περνάνε όπως και την κανονική visa ή πρέπει να πληκτρολογήσεις και τον κωδικό σου; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το αυτί μου. Oi maestro to theloun afto...(ethniki) Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CaeSaR (31 Δεκ. 2004 , 06:09) Λοιπόν, επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να ανοίξω λογαριασμό έχω μερικές απορίες! Από αυτά που προτείνατε έχω καταλήξει στα εξής. Ή Πειραιώς ή Alpha 1-2-3! Δεν κατάλαβα όμως δυο πράγματα! Στην Πειραιώς η Visa Electron είναι δωρεάν ή 11Euro/χρόνο; Το Alpha 1-2-3 δίνει Visa Electron ή πιστωτική; Αν δίνει Electron πόσο κοστίζει το χρόνο; Εσείς τι προτείνετε Πειραιώς ή Alphabank; :o 11 ευρώ το χρόνο (που γίναν 15 από φέτος...) πληρώνεις μόνο αν έχεις πιστωτική της Πειραιώς και μάλιστα την university που έχω εγώ. Εννοείται ότι είναι δωρεάν η Visa Electron που σου προσφέρει η Πειραιώς. Έχεις δίκιο αυτό πιστεύω κι εγώ. Πειραιώς ή Alpha είναι οι καλύτερες λύσεις. Εγώ από προσωπική εμπειρία προτείνω Πειραιώς για τους λόγους που έχω αναφέρει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (31 Δεκ. 2004 , 14:18) 11 ευρώ το χρόνο (που γίναν 15 από φέτος...) πληρώνεις μόνο αν έχεις πιστωτική της Πειραιώς και μάλιστα την university που έχω εγώ. ναι... και αν τους παρεις 1 μήνα πριν πέσει η συνδρομή του επομένου έτους και πεις "γεια σας, θέλω να επιστρέψω την κάρτα μου...μπλα μπλα.." σου χαρίζουν τη συνδρομή ;) κάθε χρόνο αν κάνεις το ίδιο σου επιστρέφουν τη συνδρομή ;) Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a_s ( 1 Ιαν. 2005 , 09:18) ναι... και αν τους παρεις 1 μήνα πριν πέσει η συνδρομή του επομένου έτους και πεις "γεια σας, θέλω να επιστρέψω την κάρτα μου...μπλα μπλα.." σου χαρίζουν τη συνδρομή ;) κάθε χρόνο αν κάνεις το ίδιο σου επιστρέφουν τη συνδρομή ;) μπακαλόκολπα δηλαδή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Θέλω μια κάρτα αποκλειστικά για να αγοράζω πράγματα από το internet (κυρίως το amazon). Προτάσεις; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 οποιαδήποτε κάρτα ανάληψεων που να είναι και (electron) visa! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Γνωρίζετε μεταξύ Εθνικής και Εμπορικής ποιά έχει το καλύτερο e-banking; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 6 Ιαν. 2005 , 11:11) Γνωρίζετε μεταξύ Εθνικής και Εμπορικής ποιά έχει το καλύτερο e-banking; Σιγουρα οχι η εθνικη,η τουλαχιστον με πειραιως και αλφα ειναι κλασεις κατωτερο..Οπως και η μαεστρο καρτα της για τις αγορες.. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 9 Ιαν. 2005 , 02:18) Σιγουρα οχι η εθνικη,η τουλαχιστον με πειραιως και αλφα ειναι κλασεις κατωτερο..Οπως και η μαεστρο καρτα της για τις αγορες.. Για πες για την alpha, έχει καλό e-banking; Σε σύγκριση με Πειραιώς (βλέπω έχεις δει και τις 2). Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 9 Ιαν. 2005 , 02:18) Σιγουρα οχι η εθνικη,η τουλαχιστον με πειραιως και αλφα ειναι κλασεις κατωτερο..Οπως και η μαεστρο καρτα της για τις αγορες.. Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε. Η Εθνική και η Εμπορική είναι επιεικώς άθλιες στο e-banking. Ιδίως αυτή η Εθνική με την λίστα ΤΑΝ είναι πολύπλοκη... Και κάθε φορά που κάνεις λάθος τον κωδικό πρέπει να πας να παίρνεις καινούρια λίστα... Άσε που άμα ρωτάς για υπόλοιπο σου ρωτάει ρε παιδιά για ποιον λογαριασμό, γράφεις και μετά ζητάει να πατήσεις και αποστολή κλπ κλπ κλπ... Πολύ πολύπλοκα πράματα, ανούσια! Και καλά για την ασφάλειά σου, αλλά οι άλλες δηλαδή που δεν τα έχουν τα περιττά τι πάθανε; Αφήστε που δεν έχει νομίζω πληρωμές πολλών δημόσιων οργανισμών... Η Εμπορική τώρα τελευταία έβαλε πληρωμές ΟΤΕ, ΔΕΗ... Χαλαρά προτείνω Πειραιώς αλλά και ίσως Αlpha Bank αλλά δεν ξέρω τι παίζει εκεί με e-banking... Γι Αγροτική ήξερα ότι είχε e-banking αλλά τελικά δεν έχει καθόλου. :down: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 9 Ιαν. 2005 , 02:22) Για πες για την alpha, έχει καλό e-banking; Σε σύγκριση με Πειραιώς (βλέπω έχεις δει και τις 2). Αυτες οι 2 ειναι οι καλυτερες απλα στην Πειραιως το σιτε του e-banking μου φαινεται πιο συγκροτημενο,πιο πρακτικο.Και οι δυο ομως ειναι πολυ καλες. Ξεκινα απο πειραιως και αν δεν σου αρεσει (που θα σου αρεσει) δεν χανεις τιποτα να πας στην αλφα(αν και νομιζω οτι στην αλφα θελει 300 προσταντζα). Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 9 Ιαν. 2005 , 12:03) Γι Αγροτική ήξερα ότι είχε e-banking αλλά τελικά δεν έχει καθόλου. :down: Γιατί? Για webbanking over GPRS στο trakter πανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts