harryal Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Που να τα κλείσεις εννοείς? Στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Nαι, δεν γίνεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Όπως αναφέρεται και στο site του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου: Καταθέσεις Προθεσμίας Ελάχιστο ποσό κατάθεσης 3.000 ΕΥΡΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΤΟΚΙΟ Τρίμηνης διάρκειας 1,90% Εξάμηνης διάρκειας 2,05% Ετήσιας διάρκειας 2,15% Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Στο 4 μηνο η Εθνική μου πρόσφερε - πρότεινε 4%!!! Αρα... :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Στο 4 μηνο η Εθνική μου πρόσφερε - πρότεινε 4%!!! Αρα... :o 4%?!?! Ασυνήθιστα υψηλό επιτόκιο για 4μηνη προθεσμιακή κατάθεση ! Μα καλά πόσα χρήματα έκλεισες??? Βέβαια, αν ειναι γύρω στα 5000 και ικανοποιείς τις προϋποθέσεις που έγραψα παραπάνω, μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό απλό, χωρίς να τα έχει κλειστά με επιτόκιο 5% για τα πρώτα 5000 ευρω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 συγνώμη βρε παιδιά γιατί μπερδεύτηκα. Για κάποιον που τον ενδιαφέρει το επιτόκιο, ποια είναι η πιο συμφέρουσα πρόταση?? με ενδιαφέρει να μην έχει ψηλό ελάχιστο ποσό κατάθεσης (όχι 3000ευρώ), κ να μην έχει εξοδα διαχείρισης! το ταμιευτήριο παρακαταθηκών και δανείων δε μου κάνει γιατι είμαι κρήτη.. όταν το είχα ψάξει μου είχε φανεί καλή περίπτωση ο φοιτητικός λογαριασμός "αθηνά" της αγροτικής,εκεί άνοιξα..δε θυμάμαι το επιτόκιο.. Για πείτε μου!! "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 4%?!?! Ασυνήθιστα υψηλό επιτόκιο για 4μηνη προθεσμιακή κατάθεση ! Μα καλά πόσα χρήματα έκλεισες??? Βέβαια, αν ειναι γύρω στα 5000 και ικανοποιείς τις προϋποθέσεις που έγραψα παραπάνω, μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό απλό, χωρίς να τα έχει κλειστά με επιτόκιο 5% για τα πρώτα 5000 ευρω! Θέλω να κλείσω ** χιλιάρικα,(αρκετά) αλλα με τις κομπίνες που ακούμε κάθε μέρα με διευθυντές τραπεζών, φοβάμαι. Εντωμεταξύ το αφεντικό του αδελφού μου έβγαλε 20000 ευρό απο τον Οκτώμβριο μέχρι σήμερα στο χρηματιστήριο. Ομως λόγο των γεγονότων που όλοι θυμώμαστε, φοβάμαι και μόνο στο άκουσμα "χρηματηστήριο"> :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Θέλω να κλείσω ** χιλιάρικα,(αρκετά) αλλα με τις κομπίνες που ακούμε κάθε μέρα με διευθυντές τραπεζών, φοβάμαι. Ότι κομπίνα και να κάνει ο διευθυντής τα λεφτά της τράπεζας θα πάρει, όχι τα δικά σου. Εκτός κι αν σε παρασύρει σε καμιά μ***κία που δεν έχει καμιά σχέση με τα προϊόντα της τράπεζας (πχ "δώσε μου τα γραφρά, έχω κάτι σίγουρα χαρτιά κτλ κτλ) αλλά στο χέρι σου είναι. Αν επενδύσεις στα προϊόντα της τράπεζας δεν έχεις κανένα κίνδυνο. Εντωμεταξύ το αφεντικό του αδελφού μου έβγαλε 20000 ευρό απο τον Οκτώμβριο μέχρι σήμερα στο χρηματιστήριο. :blink: Μέσα σε 3 μήνες;; :blink: Και με τι αρχικό κεφάλαιο;; Επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω, όχι για τα δικά σου λεγόμενα αλλά για αυτά του αφεντικού. Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Sorry για το 4%. Εκανα λάθος. 2 ειναι τελικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 συγνώμη βρε παιδιά γιατί μπερδεύτηκα. Για κάποιον που τον ενδιαφέρει το επιτόκιο, ποια είναι η πιο συμφέρουσα πρόταση?? με ενδιαφέρει να μην έχει ψηλό ελάχιστο ποσό κατάθεσης (όχι 3000ευρώ), κ να μην έχει εξοδα διαχείρισης! το ταμιευτήριο παρακαταθηκών και δανείων δε μου κάνει γιατι είμαι κρήτη.. όταν το είχα ψάξει μου είχε φανεί καλή περίπτωση ο φοιτητικός λογαριασμός "αθηνά" της αγροτικής,εκεί άνοιξα..δε θυμάμαι το επιτόκιο.. Για πείτε μου!! παιδιά υπάρχει κάποιος που το έχει ψάξει να μου απαντήσει?? να καταλήξω σε ασπίς, ή ταχυδρομικό ταμιευτήριο? "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 παιδιά υπάρχει κάποιος που το έχει ψάξει να μου απαντήσει?? να καταλήξω σε ασπίς, ή ταχυδρομικό ταμιευτήριο?an eisai dimosios upallilos kai mporeis anoixe stin aspis bank antistoixo logariasmo.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Ερώτηση. Είχα ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου στην Εθνική τράπεζα, αλλά έχω να τον κινήσω από το 1999 (ή 2000, δεν έχω κοντά μου το βιβλιάριο για να σιγουρευτώ). Είχε μέινει υπόλοιπο 900 δρχ περίπου. Από τότε δε ξανα ασχολήθηκα (άσε που έχω ξεχάσει το pin της κάρτας για το ΑΤΜ). Το θέμα είναι ότι τώρα χρειάζομαι λογαριασμό στην Εθνική. Αν πάω να ενημερώσω τον ενλόγω λογαριασμό, υπάρχει περίπτωση να φτάσει αρνητικό το υπόλοιπο λόγω χαμηλού ποσού για τόσα χρόνια; Αν, ναι (οπότε και θα παροπλίσω οριστικά τον παλιό αυτό λογαριασμό), υπάρχει πιθανότητα έπειτα από κάποια χρόνια να απαιτούν το ποσό των "αρνητικών" τόκων (έξοδα τήρησης λογαριασμού κτλ); I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Έλα ντε! Πάντως δύσκολο το βλέπω να χρωστάς κιόλας... αλλά πάλι με τις τράπεζες και ειδικά με την Εθνική ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospa Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Ερώτηση. Είχα ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου στην Εθνική τράπεζα, αλλά έχω να τον κινήσω από το 1999 (ή 2000, δεν έχω κοντά μου το βιβλιάριο για να σιγουρευτώ). Είχε μέινει υπόλοιπο 900 δρχ περίπου. Από τότε δε ξανα ασχολήθηκα (άσε που έχω ξεχάσει το pin της κάρτας για το ΑΤΜ). Το θέμα είναι ότι τώρα χρειάζομαι λογαριασμό στην Εθνική. Αν πάω να ενημερώσω τον ενλόγω λογαριασμό, υπάρχει περίπτωση να φτάσει αρνητικό το υπόλοιπο λόγω χαμηλού ποσού για τόσα χρόνια; Αν, ναι (οπότε και θα παροπλίσω οριστικά τον παλιό αυτό λογαριασμό), υπάρχει πιθανότητα έπειτα από κάποια χρόνια να απαιτούν το ποσό των "αρνητικών" τόκων (έξοδα τήρησης λογαριασμού κτλ); Αποκλείεται να χρωστάς! Στην χειρότερη των περιπτώσεων θα έχεις μηδενικό υπόλοιπο! Σε μηδενικό υπόλοιπο, δεν παίρνουν έξοδα τήρησης λογαριαμού! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 έτσι είναι , συνήθως οι καταθετικοί λογαριασμοί ταμιευτηρίου τραβάνε έξοδα μέχρι το μηδενισμό και δεν γυρίζουν αρνητικοί (αντίθετα με τους τρεχούμενους και τους όψεως).Βέβαια εξαρτάται από την τράπεζα και την πρακτική της...Πάντως και σ'αυτήν την περίπτωση δεν πιέζουν ιδιαίτερα τον πελάτη να καλύψωει την διαφορά, απλά αγνοείς το χρεωστικό σου υπόλοιπο, δηλωνεις ΄οτι δεν θα το πληρώσεις και δίνεις επιστολή ότι ζητάς ενυπόγραφα να κλείσει ο εν λόγω λογαριασμός...εν τέλει αλλάζεις και τράπεζα και πας την κατάθεσή σου κάπου αλλού. NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 paidia gia visa electron pistevo i kaliteri i alpha eno ego exo apo eurobank fititiki visa,an exeis logariasmo anw ton 14 euro to mina tote se xreonoun sindromi 1 euro to mina(eksoda fakelou na sou stiloun xartia posa xrostas akrivos ktl..),diladi to anotero 12 euro to xrono,se ola ta site kai magazia tin dexonte kanonika,eno e banking exei to kalitero, tora gia kathesis se tamieftirio oxi epidi eimai apo ta xania ala lene oti i trapeza xaniwn exei to megalitero epitokio se tamieftirio,ala den pistevo na iparxi trapeza xaniwn ekto kritis,den ksero ego prosopika exo logariasmo stin laiki trapeza giati pote ma pote den exei kinisi!!panta otan pigeno o 1os eimai, teliono grigora kai fefgo,etsi einai eukolo giatous gonis mou opote katevenoun kentro namou vazoun lefta xoris natous vgenei i psixi stis oures alwn trapezon, pantos den ksero giati i laiki den exei katholou pelates kati kako tha exei,malon tha exi poli mikra epitokia.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 παιδιά υπάρχει κάποιος που το έχει ψάξει να μου απαντήσει?? να καταλήξω σε ασπίς, ή ταχυδρομικό ταμιευτήριο? Θα επιμείνω στον ΖΕΝΙΘ της ΑΣΠΙΣ. Το έψαξα αρκετά πριν καταλήξω εκεί, και δεν έχω βρει καλύτερο καταθετικό λογαριασμο NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Ston katathetiko logoriasmo ths ALPHA BANK,ama exeis ligotera apo 300 eyro,soy afairoyntai peripoy 10 eyro apo ton logariasmo soy kathe Xristoygenna... Sthn APLHA BANK den tokizetai olo to synolo ton xrhmaton poy exeis sto logariasmo soy,afoy yparxei panta ena ypoloipo 300 eyro pou den tokizetai pote.Sigoyra den einai ayto poy leme eyeliktos katathetikos logariasmos.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Ston katathetiko logoriasmo ths ALPHA BANK,ama exeis ligotera apo 300 eyro,soy afairoyntai peripoy 10 eyro apo ton logariasmo soy kathe Xristoygenna... Sthn APLHA BANK den tokizetai olo to synolo ton xrhmaton poy exeis sto logariasmo soy,afoy yparxei panta ena ypoloipo 300 eyro pou den tokizetai pote.Sigoyra den einai ayto poy leme eyeliktos katathetikos logariasmos.... ;) Σε ποιόν λογαριασμό της Alpha ισχύει αυτό;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Πριν λίγες μέρες είδα την πιο κουφή προμήθεια μέχρι τώρα. Έκανα ερώτηση υπολοίπου σε ΑΤΜ της Alpha για λογαριασμό Eurobank (μέσω Δία δλδ) και η Eurobank (ποια άλλη:mad: ) με χρέωσε 0,5 ευρώ προμήθεια... KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Πριν λίγες μέρες είδα την πιο κουφή προμήθεια μέχρι τώρα. Έκανα ερώτηση υπολοίπου σε ΑΤΜ της Alpha για λογαριασμό Eurobank (μέσω Δία δλδ) και η Eurobank (ποια άλλη:mad: ) με χρέωσε 0,5 ευρώ προμήθεια... Αυτο ισχυει ανεκαθεν. Μου φαινεται λιγοτερο κουλο απο τo νταβατζιλικι σε καθε καταθεση σε λογαριασμο 3ου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 απ'όσο ξέρω το σύστημα ΔΙΑΣ χρεώνει προμήθεια από όλες τις Τράπεζες (ανάληψη -κατάθεση -κινήσεις -ερώτηση υπολοίπου)για απλούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου... NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Ston katathetiko logoriasmo ths ALPHA BANK,ama exeis ligotera apo 300 eyro,soy afairoyntai peripoy 10 eyro apo ton logariasmo soy kathe Xristoygenna... Sthn APLHA BANK den tokizetai olo to synolo ton xrhmaton poy exeis sto logariasmo soy,afoy yparxei panta ena ypoloipo 300 eyro pou den tokizetai pote.Sigoyra den einai ayto poy leme eyeliktos katathetikos logariasmos.... ;) Ακριβώς. Ένα φιλαράκι είχε αυτό το "πρόβλημα" (φοιτητής γαρ, έπεφτε συχνά κάτω από τα 300 :p ). Κάθε 1η του χρόνου και 1η Ιούλη δώστου και πάρε 5-10 ευρώ η ALPHA. Τα πήρε και φυσικά άλλαξε τράπεζα. Πειραιώς σας λέω για καταθετικό. Δε κρατάει τίποτα για μικρά ποσά. :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 απ'όσο ξέρω το σύστημα ΔΙΑΣ χρεώνει προμήθεια από όλες τις Τράπεζες (ανάληψη -κατάθεση -κινήσεις -ερώτηση υπολοίπου)για απλούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου... Για όλα τα άλλα το ήξερα αλλά όχι και για απλή ερώτηση υπολοίπου ρε παιδιά γι'αυτό το ανέφερα. Τι να πω πλέον με τους ληστές που είμαστε αναγκασμένοι να συναλλασόμαστε. KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Και για απλή ερώτηση υπολοίπου σε χρεώνουν φίλε KCB. Και αυτή η χρέωση ισχύει απο καταβολής του συστήματος "Δίας" NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts