kostas-k Δημοσιεύτηκε September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 29, 2003 Όταν πάω αν ανοίξω το Outlook & το Outlook Express κάνουν πολύ ώρα να ανολιξουν και ψιλοκολάει ο υπολογιστής. Ξέρει κανείς καμιά λύση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Χμμμ... Αναβάθμιση; :rolleyes: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. September 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Αν ήταν κινητό κάτι θα γινόταν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Αν έχεις βγάλει-απενεργοποιήσει τον Messenger, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.tweakxp.com/display.aspx?id=108 Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. September 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 ΟΚ φίλε,ευχαριστώ!! Αυτό ήταν το πρόβλημα και λύθηκε επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Μια και λέμε γι'αυτά... να ρωτήσω κάτι. Υποτίθεται ότι μετά το sp1 μπορείς να κάνεις Unistall τον messenger. Αλλά ακόμα και έτσι όταν ενοίγεις το Οutlook Εxpress ανοίγει κι αυτός. Δεν υπάρχει τρόπος να τον στείλω μια και καλή; Δεν χρησιμοποιώ το ΟΕ αλλά έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα αυτή η κατάσταση. Είδα το tweakxp αλλά οι αλλαγές στη registry που αναφέρει είναι για μηχανήματα χωρίς το sp1. Κατά τα άλλα περιγράφει κάτι που έχω κάνει ήδη, από το add/remove δηλαδή. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. September 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Για να βγάλεις τελείως το MSN πήγαινε στο Start-->Run... και γράψε αυτό: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove Έτσι θα φύγει μια για πάντα! Το ίδο θέμα είχα δημιουργήσει κι εγώ εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=3432&highlight=messeger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Δεν το είχα δει... Thanks πάντως, θα τον στείλω τον... Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lidia Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 mporeis na stileis ton messenger men alla an baleis ton mesenger 6.0 ti ginete??? ksanabainei kai o pallios?? giati egatestisa ton 6.0 alla tora sto pc mo exo kai tous dio!!! Παράθεση http://www.scuba-babes.com/forum/data/503/14fa_fcabwetsuit-thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Άμα έχεις βγάλει τον windows messenger με τον παραπάνω τρόπο δεν ξαναμπαίνει! Βέβαια θα ανοίγει και ο MSN messenger μαζί με το Oulook (express) εκτός αν κάνεις την γνωστή διαδικασία... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον MESSENGER μάλλον. Όποτε έχω ανοιχτό τον internet explorer σε τυχαία χρονικά διαστήματα βγάζει κάτι μηνύματα που στη γραμμή τίτλου λένε msn με απίστευτα ηλίθιες διαφημίσεις κάτι τρομερά ενοχλητικό Τον messenger τον είχα "ξηλώσει" με την εντολή που δώστατε παραπάνω. Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. October 1, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2003 Εγώ έβγαλα τον messeger 4.7 με τον παραπάνω τρόπο και έβαλα τον 6.0. Αυτός αν θέλω βγαίνει με uninstall.Και είναι και καλύτερος,απλά μου την έπαιζε να έχω και τους δύο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virgilio44 Δημ. October 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2003 mhpws einai fwrtomeno m mnmta?phgaine stous kanones mnmtwn kai kane configuration... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2003 Για να δείτε καλύτερα τι ακριβώς είναι επισυνάπτω ένα screenshot. Επίσης παρατήρησα ότι ανοίγει ακόμα και όταν δεν έχω ανοιχτό τον internet explorer. :( Έχω εγκατεστημένα το ad-aware 6 και το τρέχω και το αναβαθμίζω συχνά, και το norton antivirus + firewall που επίσης αναβαθμίζω. Ο messenger είχε βγει επιτυχώς από το σύστημα τώρα δε καταλαβαίνω τι δουλεία έχει αυτό... :mad: :mad: Όποιος μπορεί παρακαλώ ας βοηθήσει γιατί είναι κάτι πραγματικά πολύ ενοχλητικό και δε συνέβαινε καθόλου παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. October 2, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 Πήγαινε στο msconfig να δεις αν τρέχει κανένα περίεργο πρόγραμμα!! Αν ναι,βγάλε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 Δεν είναι ο γνωστός mesenger, αλλά το meesaging service των XP που χρησιμοποιείται για την ανταλλαγή μηνυμάτων σε LAN's. Eίναι ένα νέο και πολύ εκνευριστικό είδος spamming. Αν δεν χρειάζεσαι το συγκεκριμένο service μπορείς να ορίσεις να μην τρέχει καθόλου στην εκκίνηση των XP. Το είχα κι εγώ για ένα διάστημα αυτό το πρόβλημα αλλά σταμάτησε έτσι ξαφνικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Δεν είναι ο γνωστός mesenger, αλλά το meesaging service των XP που χρησιμοποιείται για την ανταλλαγή μηνυμάτων σε LAN's. Eίναι ένα νέο και πολύ εκνευριστικό είδος spamming. Αν δεν χρειάζεσαι το συγκεκριμένο service μπορείς να ορίσεις να μην τρέχει καθόλου στην εκκίνηση των XP. Το είχα κι εγώ για ένα διάστημα αυτό το πρόβλημα αλλά σταμάτησε έτσι ξαφνικά. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ από που ακριβώς το απενεργοποιώ; :o :o :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 start->run και γράφεις services.msc Διπλοκλικάρεις το messenger από τη λίστα και στο startup type βάζεις disabled Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 start->run και γράφεις services.msc Διπλοκλικάρεις το messenger από τη λίστα και στο startup type βάζεις disabled Να σαι καλά! :) :) Με σώζεις από ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα! Μόλις το έκανα και λογικά πιστέβω ότι θα σταματήσει. Όπως και να χει ευχαριστώ πολύ :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kostas@sl45i Να σαι καλά! :) :) Με σώζεις από ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα! Μόλις το έκανα και λογικά πιστέβω ότι θα σταματήσει. Όπως και να χει ευχαριστώ πολύ :) :) Εκτός από τον Messenger είναι και η υπηρεσία Alerter. Κάνε τη disable και αυτή :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest black Δημ. April 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2004 Καλημέρα. θα ήθελα αν μπορείτε τα φώτα σας γιατί είμαι λίγο ψιλοασχετος. Χτες μέσα στην χαρά μου πάτησα yes στα free smiles των windows.E! λέω αφού είναι των windows ok.Τώρα ότι και αν ανοίξω μου βγαίνει μια μπάρα σε κιτρινακι που έχει ότι έχει σχέση η σελίδα που είμαι και κάποια άλλα πράγματα. πχ unwired –nokia siemens –search-mail ktl βγαίνει και στο outlook με εικόνες smiles κτλ Αυτό λέγετε hotbar και δεν μπορώ να το κάνω uninstall . Καμία ιδέα????????thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. April 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2004 Των Windows είναι σίγουρα αυτά τα "free smiles"?? Δεν τα ξέρω αλλά φοβάμαι πως όχι... (εκτός κι αν μιλάς για κάτι σχετικό με msn messenger) Μήπως να έψαχνες το PC σου με τα Spybot και Adaware? (τα οποία μπορείς να κατεβάσεις ρίχνοντας μια ματιά εδώ) Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest black Δημ. April 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2004 Ευτυχώς μπήκα στο site τους και έχουν εκεί δικό τους uninstall για την βλακεία τους .ευχαριστώ csk4023 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2004 Mporeite na moy peite pos mporo na kseklidoso ta attached files? Moy stelnoyn email me synimena arxeia kai den mporo na ta diabaso. Einai gkri xroma h epilogi kai den mporo na kano klik epano sto arxeio gia na to kano save sto disko. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. April 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stixima (16 Απρ. 2004 , 15:27) Mporeite na moy peite pos mporo na kseklidoso ta attached files? Moy stelnoyn email me synimena arxeia kai den mporo na ta diabaso. Einai gkri xroma h epilogi kai den mporo na kano klik epano sto arxeio gia na to kano save sto disko. Tools -> Options -> Security -> Do not allow attachments to be saved or opened that could potentially be a virus (ξετσεκάρισε - για το Outlook Express μόνο). Στο Outlook δεν πρέπει να υπάρχει τέτοια επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts