Jump to content

Επιλογη Dual Sim Active Κινητου

mixalis2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα επειδη δεν ηξερα τι παιζει με τα δικαρτα αγορασα ενα LG φτηνο σχετικα αλλα ειναι με Standby λειτουργια... ξερα ποια κινητα πλεον λειτουργουν ταυτοχρονα και οι 2 καρτες γιατι απο οτι ξερω ειναι ελαχιστα?δεν με ενδιαφερει αν ειναι touch η οχι παλιο η καινουργια απλα μοντελα αν ξερετε..

Από περιέργεια, αν επιτρέπεται γιατί θες το active dual SIM;

Τι σου λείπει από το standby;

οτι οταν πχ μιλαω στην Sim 1 αν με παρει καποιος στην 2 του το εμφανιζει σαν να ειναι κλειστο και το αντιστροφο..

Έχει δίκιο ο Demelene. Το dual active είναι άχρηστο, και περιορίζεις σημαντικά τις επιλογές σου.

Δηλαδή αν σε πάρει κάποιος και ακούσει κατειλημμένο ή ακούσει ότι είναι κλειστό, ποια η διαφορά για σένα?

οταν στην σιμ 1 εχεις την καρτα της κοπελιας σου και στην 2η εχεις την σιμ της δουλειας μπαλατζαρω μεταξυ να χωρησω η να με απολυσουν οταν καποιος απο τους παραπανω ακουει το η κληση σας προωθειτε ενω εγω μιλαω με τον αλλον.. :P αυτο που εχω κανει μεχρι στιγμης αλλα δεν ξερω αν με χρεωνει η τι κανει ειναι προωθηση κλησεως και στις 2 καρτες την μια στην αλλη ωστε τουλαχιστον να μην χανω κληση

Ποσα χρηματα διαθετεις? Επισης εχεις τη δυνατοτητα να αγορασεις απο εξωτερικο?
The day is my enemy, the night my friend

Ποσα χρηματα διαθετεις? Επισης εχεις τη δυνατοτητα να αγορασεις απο εξωτερικο?

μαξιμουν 100 ευρω ναι εχω δυνατοτητα απο εξω..εχεις τπτ καλο? :P

οταν στην σιμ 1 εχεις την καρτα της κοπελιας σου και στην 2η εχεις την σιμ της δουλειας μπαλατζαρω μεταξυ να χωρησω η να με απολυσουν οταν καποιος απο τους παραπανω ακουει το η κληση σας προωθειτε ενω εγω μιλαω με τον αλλον.. :P αυτο που εχω κανει μεχρι στιγμης αλλα δεν ξερω αν με χρεωνει η τι κανει ειναι προωθηση κλησεως και στις 2 καρτες την μια στην αλλη ωστε τουλαχιστον να μην χανω κληση

Σώπα ρε συ... Αν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα, δηλαδή ή να μείνεις μπακούρι ή άνεργος, άστο. Καλύτερα έχε 2 κινητά στην τσέπη. Αλίμονο αν κρεμόμαστε από ένα νιμού που θα φοβόμαστε κι όλας μην χάσουμε καμία κλήση...

Αυτό με τα 100 ευρώ το είπες για να σπάσουμε πλάκα έτσι?