FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 sta 15....ti ptyxio phreS? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Να σου ζησει Arky! :cool: :) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (13 Δεκ. 2004 , 14:20) nikkos net ego dialeksa mia kakh kai mia kalh stigmh....kala einai? :up: :rolleyes: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Η 2η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Τρακαρίσματα, νοσοκομεία, εγχειρήσεις (καμία σχέση μεταξύ τους), οικονομικά προβλήματα και δικά μου και οικογενειακά, νέα προβλήματα υγείας, RIP 2 πολύ αγαπητών προσώπων, χέσα μέσα Πολυχρόνη... να μην ξανάρθει....μακριά Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (13 Δεκ. 2004 , 15:06) Η 2η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Τρακαρίσματα, νοσοκομεία, εγχειρήσεις (καμία σχέση μεταξύ τους), οικονομικά προβλήματα και δικά μου και οικογενειακά, νέα προβλήματα υγείας, RIP 2 πολύ αγαπητών προσώπων, χέσα μέσα Πολυχρόνη... να μην ξανάρθει....μακριά :wacko: :wacko: :wacko: :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Καταραμμένη χρονιά, καταραμμένο καλοκαίρι. Αποκτήσανε και οι γυναίκες άποψη για το ποδόσφαιρο...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (13 Δεκ. 2004 , 14:35) sta 15....ti ptyxio phreS? Κανένα Lower θα πήρε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (13 Δεκ. 2004 , 14:35) sta 15....ti ptyxio phreS? lower, 3 xronia mou fage to koloxarto :lol: Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Μια απο τις καλύτερες χρονιές που πέρασα εως τώρα .. ;) πολλές γνωριμίες και ωραία πρόσωπα, ωραίες και προσωπικές στιγμές, το Euro, οι Ολυμπιακοί... ήταν μια χρονιά με τα όλα της. Ευχομαι το 2005 να είναι εξίσου καλό και καλύτερο! :) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (13 Δεκ. 2004 , 14:59) Να σου ζησει Arky! :cool: :) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (13 Δεκ. 2004 , 14:20) na sou zhsei arky!!!! ante kai tou xronou tetoio kairo na mas les :gennh8hke o agoraros moy!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Και στα δικά σας! Αν και του χρόνου .. καλύτερα να μου λείψουν τέτοιες χαρές.. :D γιατί δεν με βλέπω καλά.... Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Arky (13 Δεκ. 2004 , 12:00) Γεννήθηκε η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ μου!! Να σου ζήσει! :) :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (13 Δεκ. 2004 , 13:06) Η 2η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Τρακαρίσματα, νοσοκομεία, εγχειρήσεις (καμία σχέση μεταξύ τους), οικονομικά προβλήματα και δικά μου και οικογενειακά, νέα προβλήματα υγείας, RIP 2 πολύ αγαπητών προσώπων, χέσα μέσα Πολυχρόνη... να μην ξανάρθει....μακριά Προσθεσε και εναν θανατο και ειμαστε ομοιοπαθεις.... :( Να φυγει να παει στον διαολο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Γιατί μερικούς μας μούντζωσε εντελώς η φετεινή χρονιά μπορείτε να μου πείτε? Αμ δεν υπάρχει απάντηση... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Aν ειστε προληπτικοι, τοτε φταιει το δισεκτο ετος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 (13 Δεκ. 2004 , 15:23) Καταραμμένη χρονιά, καταραμμένο καλοκαίρι. Αποκτήσανε και οι γυναίκες άποψη για το ποδόσφαιρο...:( Πέστα... :mad: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hellenicsun (14 Δεκ. 2004 , 01:59) Προσθεσε και εναν θανατο και ειμαστε ομοιοπαθεις.... :( Να φυγει να παει στον διαολο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: Wow!!! :eek: :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (15 Δεκ. 2004 , 22:34) Wow!!! :eek: :( Ακριβως!Απορω με τον εαυτο μου που δεν τα εχω παιξει ψυχολογικα!Αντε να δουμε τι μας περιμενει με το 2005.... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Ελπιζω φιλε μου ολα να σου πανε καλα το νεο ετος. Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω. Καλες γιορτες να εχεις. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (16 Δεκ. 2004 , 21:03) Ελπιζω φιλε μου ολα να σου πανε καλα το νεο ετος. Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω. Καλες γιορτες να εχεις. :happy: Ελπιζω και εγω με την σειρα μου το 2005 να ειναι μια καλη χρονια για μενα αλλα και για ολον τον κοσμο.Το 2004 τελειωνει πολυ ασχημα αλλα σε λιγες μερες ολα αυτα θα αποτελουν ενα ασχημο παρελθον,μια κακη αναμνηση.Ειληκρινα φιλε nikkosnet ολη οση βοηθεια χρειαστηκα την ειχα απο τους γονεις μου και τους δυο μου φιλους,υλικη και ψυχολογικη.Καλες γιορτες να εχεις και εσυ :) Να ευχηθω σε ολα τα μελη του myphone.gr και στις οικογενειες τους καλα Χριστουγεννα,καλη Πρωτοχρονια και το 2005 μονο χαρες,τυχη και ευημερεια να σας δωσει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 η γνωριμια μου με 4 πολυ καλα κοριτσια τα οποια εγιναν κολλητες μου και το οτι βοηθεισαν στο να ερθω ποιο κοντα με αλλους δυο φιλους ειναι τα μονα καλα πραγματα που μου συνεβησαν. Τι να την κανεις την υληκη ευτηχεια οταν αυτα που σου συμβαινουν σου κανουν την ψυχη... Καλη χρονια σε ολους!!! Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 oute emena mou arese poli ws xronia!!! prwton den piga diakopes!!! defteron oxi allous vrwmotouristes!!! spitia tous epitelous!!!! triton poli monaksia!!!! ante as erthoun ta kalitera...ta perimenoume!!! kales giortes:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts