Jump to content

Αναμνήσεις 2004

nikkosnet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σου ζησει Arky! :cool: :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (13 Δεκ. 2004 , 14:20)

nikkos net ego dialeksa mia kakh kai mia kalh stigmh....kala einai?

:up: :rolleyes: :up:

Η 2η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Τρακαρίσματα, νοσοκομεία, εγχειρήσεις (καμία σχέση μεταξύ τους), οικονομικά προβλήματα και δικά μου και οικογενειακά, νέα προβλήματα υγείας, RIP 2 πολύ αγαπητών προσώπων, χέσα μέσα Πολυχρόνη...

να μην ξανάρθει....μακριά

Namaste!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (13 Δεκ. 2004 , 15:06)

Η 2η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Τρακαρίσματα, νοσοκομεία, εγχειρήσεις (καμία σχέση μεταξύ τους), οικονομικά προβλήματα και δικά μου και οικογενειακά, νέα προβλήματα υγείας, RIP 2 πολύ αγαπητών προσώπων, χέσα μέσα Πολυχρόνη...

:wacko: :wacko: :wacko: :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (13 Δεκ. 2004 , 14:35)

sta 15....ti ptyxio phreS?

lower, 3 xronia mou fage to koloxarto :lol:

http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png

Μια απο τις καλύτερες χρονιές που πέρασα εως τώρα .. ;) πολλές γνωριμίες και ωραία πρόσωπα, ωραίες και προσωπικές στιγμές, το Euro, οι Ολυμπιακοί... ήταν μια χρονιά με τα όλα της. Ευχομαι το 2005 να είναι εξίσου καλό και καλύτερο! :)
It's what you do to me..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (13 Δεκ. 2004 , 14:59)

Να σου ζησει Arky! :cool: :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (13 Δεκ. 2004 , 14:20)

na sou zhsei arky!!!! ante kai tou xronou tetoio kairo na mas les :gennh8hke o agoraros moy!!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Και στα δικά σας! Αν και του χρόνου .. καλύτερα να μου λείψουν τέτοιες χαρές.. :D γιατί δεν με βλέπω καλά....

..and you'll never walk alone...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Arky (13 Δεκ. 2004 , 12:00)

Γεννήθηκε η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ μου!!

Να σου ζήσει! :) :D

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (13 Δεκ. 2004 , 13:06)

Προσθεσε και εναν θανατο και ειμαστε ομοιοπαθεις.... :(

Να φυγει να παει στον διαολο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:

Γιατί μερικούς μας μούντζωσε εντελώς η φετεινή χρονιά μπορείτε να μου πείτε?

Αμ δεν υπάρχει απάντηση...

Namaste!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 (13 Δεκ. 2004 , 15:23)

Καταραμμένη χρονιά, καταραμμένο καλοκαίρι. Αποκτήσανε και οι γυναίκες άποψη για το ποδόσφαιρο...:(

Πέστα... :mad: :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hellenicsun (14 Δεκ. 2004 , 01:59)

Προσθεσε και εναν θανατο και ειμαστε ομοιοπαθεις.... :(

Να φυγει να παει στον διαολο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:

Wow!!! :eek: :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (15 Δεκ. 2004 , 22:34)

Wow!!! :eek: :(

Ακριβως!Απορω με τον εαυτο μου που δεν τα εχω παιξει ψυχολογικα!Αντε να δουμε τι μας περιμενει με το 2005.... :o

Ελπιζω φιλε μου ολα να σου πανε καλα το νεο ετος. Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω. Καλες γιορτες να εχεις. :happy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (16 Δεκ. 2004 , 21:03)

Ελπιζω φιλε μου ολα να σου πανε καλα το νεο ετος. Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω. Καλες γιορτες να εχεις. :happy:

Ελπιζω και εγω με την σειρα μου το 2005 να ειναι μια καλη χρονια για μενα αλλα και για ολον τον κοσμο.Το 2004 τελειωνει πολυ ασχημα αλλα σε λιγες μερες ολα αυτα θα αποτελουν ενα ασχημο παρελθον,μια κακη αναμνηση.Ειληκρινα φιλε nikkosnet ολη οση βοηθεια χρειαστηκα την ειχα απο τους γονεις μου και τους δυο μου φιλους,υλικη και ψυχολογικη.Καλες γιορτες να εχεις και εσυ :)

Να ευχηθω σε ολα τα μελη του myphone.gr και στις οικογενειες τους καλα Χριστουγεννα,καλη Πρωτοχρονια και το 2005 μονο χαρες,τυχη και ευημερεια να σας δωσει :D

η γνωριμια μου με 4 πολυ καλα κοριτσια τα οποια εγιναν κολλητες μου και το οτι βοηθεισαν στο να ερθω ποιο κοντα με αλλους δυο φιλους ειναι τα μονα καλα πραγματα που μου συνεβησαν. Τι να την κανεις την υληκη ευτηχεια οταν αυτα που σου συμβαινουν σου κανουν την ψυχη...

Καλη χρονια σε ολους!!!

oute emena mou arese poli ws xronia!!! prwton den piga diakopes!!! defteron oxi allous vrwmotouristes!!! spitia tous epitelous!!!!

triton poli monaksia!!!! ante as erthoun ta kalitera...ta perimenoume!!! kales giortes:)