enserres Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Διαβασα ολα τα μηνυματα σας για να βγαλω καποιο συμπερασμα αν τα wp αξιζουν τελικα. Εγω εχω αντροιντ με το οποιο ειμαι ευχαριστημενος , θελω να συστησω ομως τηλεφωνο σε μια φιλη που ειναι κολλημενη με τα νοκια , αλλα ουτε που ξερει τι σημαινει σμαρτφον εκτος απο το νοκια c3 με λειτουργικο συμπιαν που εχει τωρα και θελει να αλλαξει . Να της προτεινω ενα αντροιντ που εχει πιο πολλες εφαρμογες; η ενα λουμια στο οποιο της ειναι πιο κοντα απο ψυχολογικης αποψης λογω νοκια; Τα wp ειναι το ιδιο ευχρηστα με τα αντροιντ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Μπορείς να διατυπώσεις όλες τις απορίες σου για την αγορά νέας συσκευής, εδώ, ανοίγοντας καινούργιο θέμα. Θα λυθούν σίγουρα όλα τα ερωτηματικά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Διαβασα ολα τα μηνυματα σας για να βγαλω καποιο συμπερασμα αν τα wp αξιζουν τελικα. Εγω εχω αντροιντ με το οποιο ειμαι ευχαριστημενος , θελω να συστησω ομως τηλεφωνο σε μια φιλη που ειναι κολλημενη με τα νοκια , αλλα ουτε που ξερει τι σημαινει σμαρτφον εκτος απο το νοκια c3 με λειτουργικο συμπιαν που εχει τωρα και θελει να αλλαξει . Να της προτεινω ενα αντροιντ που εχει πιο πολλες εφαρμογες; η ενα λουμια στο οποιο της ειναι πιο κοντα απο ψυχολογικης αποψης λογω νοκια; Τα wp ειναι το ιδιο ευχρηστα με τα αντροιντ; Lumia δαγκωτό.......;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts