sthatzi Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Παιδιά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Άμα μπορεί κάποιος φίλος που ξέρει από αυτά να κάνει ένα μικρό οδηγό για root της συσκευής αυτής. Ή άμα θέλει να μου στείλει μήνυμα. Τελικά δεν έχει βρει κανείς τον τρόπο για να κάνει root τη συσκευή? Γιατί με ενδιαφέρει και εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKLDS Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Τελικά δεν έχει βρει κανείς τον τρόπο για να κάνει root τη συσκευή? Γιατί με ενδιαφέρει και εμένα Δοκιμασμένο KingRoot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Δοκιμασμένο KingRoot Τι εννοείς δοκιμασμένο? Το έχεις δοκιμάσει και έκανε root το ZTE Blade L3? Γιατί μάλλον κάτι λάθος κάνω τότε εγώ και αρκετοί άλλοι που δεν το έχουν καταφέρει... Εξήγησε τον τρόπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKLDS Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 (edited) Τι εννοείς δοκιμασμένο? Το έχεις δοκιμάσει και έκανε root το ZTE Blade L3? Γιατί μάλλον κάτι λάθος κάνω τότε εγώ και αρκετοί άλλοι που δεν το έχουν καταφέρει... Εξήγησε τον τρόπο... Είχα δοκιμάσει να κανω root με διάφορα προγράμματα, είτε απο desktop είτε απευθειας στο κινητό. Η μόνη εφαρμογή, με την οποία κατόρθωσα να το rootαρω, ήταν αυτή. Η διαδικασία είναι απλή: κατεβάζεις το apk, το περνάς στο κινητό και το τρέχεις. Τα υπόλοιπα, επί της οθόνης. Edited January 14, 2016 by FKLDS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 (edited) Εμένα μου βγάζει μήνυμα "Root strategy unavailable. No strategy now" ZTE Blade L3 Android 5.0.2 Kernel 3.10.54 Έκδοση DIS_EU_B18DL_P182A20V1.0.0 Edited January 14, 2016 by sthatzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKLDS Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Εμένα μου βγάζει μήνυμα "Root strategy unavailable. No strategy now" ZTE Blade L3 Android 5.0.2 Kernel 3.10.54 Έκδοση DIS_EU_B18DL_P182A20V1.0.0 Συγκρίνοντας με το δικό μου, το μόνο διαφορετικό που βλέπω, ειναι πως έχεις αναβαθμιστεί σε 5.0.2, ενώ εμένα έχει την έκδοση 5.0. Χωρίς να είμαι ειδικός, και από ό,τι βλέπω και στο xda (επισυνάπτω screenshot), και άλλοι είχαν πρόβλημα root, στην έκδοση 5.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Δεν έχω αναβαθμιστεί. Έτσι το αγόρασα. Μάλλον αυτό φταίει. Αλλά δεν έχω βρει τρόπο να πάω σε έκδοση 5.0 Και η έκδοση σου πρέπει να είναι η DIS_EU_B128DL_P182A20V1.0.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKLDS Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 (edited) Δεν έχω αναβαθμιστεί. Έτσι το αγόρασα. Μάλλον αυτό φταίει. Αλλά δεν έχω βρει τρόπο να πάω σε έκδοση 5.0 Και η έκδοση σου πρέπει να είναι η DIS_EU_B128DL_P182A20V1.0.0 Ναι. Τώρα βλέπω πως για έκδοση android 5.0.2 το root είναι αδύνατο. Αν το εργοστασιακό λειτουργικό είναι 5.0.2, δεν ξέρω αν μπορεί να "κατέβει" στην έκδοση 5.0. Edited January 14, 2016 by FKLDS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Να 'σαι καλά που ασχολήθηκες. Θα συνεχίσω να το ψάχνω κι αν βρω άκρη θα ενημερώσω εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Παιδιά βρήκαμε τρόπο να κατεβουμε στη 5.0 έκδοση? Γιατί στη 5.0.2 δεν υπάρχει γιατριά για ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλημέρα παιδιά, επειδή παρέδωσε πνεύμα το ZTE L2 της αδερφής της κοπέλας μου και ψάχνουμε κάτι παρόμοιο, αξίζει το κινητάκι για καθημερινή χρήση facebook viber watsapp κυρίως, όχι παιχνίδια. Είναι αξιόπιστο; Το συγκρίνω με το Huawei Y625 άλλα με χαλάνε τα 4 gb αποθηκευτικού χώρου που έχει αυτό. Η μπροστινή κάμερα τι λέει; Το κινητό παίρνει κανονικά 2 σιμ και ξεχωριστά κάρτα μνήμης ή έχει δύο σλοτς και τις χρησιμοποιείς ανάλογα; Επίσης πόσο ελεύθερο χώρο έχει από τα 8? Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKLDS Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Καλημέρα παιδιά, επειδή παρέδωσε πνεύμα το ZTE L2 της αδερφής της κοπέλας μου και ψάχνουμε κάτι παρόμοιο, αξίζει το κινητάκι για καθημερινή χρήση facebook viber watsapp κυρίως, όχι παιχνίδια. Είναι αξιόπιστο; Το συγκρίνω με το Huawei Y625 άλλα με χαλάνε τα 4 gb αποθηκευτικού χώρου που έχει αυτό. Η μπροστινή κάμερα τι λέει; Το κινητό παίρνει κανονικά 2 σιμ και ξεχωριστά κάρτα μνήμης ή έχει δύο σλοτς και τις χρησιμοποιείς ανάλογα; Επίσης πόσο ελεύθερο χώρο έχει από τα 8? Πολύ καλό για σερφάρισμα και social media. Έχει 2 υποδοχές για sim και ξεχωριστή υποδοχή για microSD. Από τα 8 Gb, ελεύθερα είναι τα 4,74. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Γεια σας παιδιά , Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης, δεν μου εμφανίζει την επιλογή στις ρυθμίσεις Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mg444 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Καλησπέρα.Υπάρχει επίσημο service στη Θεσσαλονίκη ? Edited June 10, 2016 by mg444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Που βρισκουμε update.zip για αυτη την σαχλαμαρα που πηρε η πεθερα μου και ακομα και μετα απο επαναφορα δειχνει το λογοτυπο και μετα μαυρη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts