Jump to content

Κινητό γύρω στα 300 ευρώ.

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά

Θέλω να πάρω ένα κινητό γύρα στα 300 ευρώ, με το καλύτερο δυνατόν Gps (γρηγορότερη λήψη δορυφόρων εννοώ), και όσο το δυνατόν μικρό μέγεθος. Έχετε κάποια πρόταση?

Galaxy A5lg g2 και αλλα

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Τίποτα ιδιαίτερο. Ελαφρώς αδιάβροχο διότι είμαι απρόσεκτος, viber και browser χρησιμοποιώ, μουσική, απλά πράγματα, δεν παίζω παιχνίδια κλπ Θα πήγαινα σε lenovo άλλα δεν μπορώ το μέγεθος, έτσι το βλέπω προς galaxy s5 mini. Καλό είναι? Αντέχει καμιά πτώση σε λογικά πλαίσια? Πάντως το Gt s5830 που έχω 4 χρόνια τώρα δούλεψε καλά. Μόνο το ακουστικό χάλασε και το χρησιμοποιώ με hands free, κι αυτό αφότου το πότισα κόκκινο κρασί :lol:

Lg g3 αν κ 5,5 ειναι μικροκαμωμενο

Σε σχέση με το s5 mini είναι σαν κυκλοπας μπροστά στο minion......

Από μένα το Huawei p7, έχει άψογο gps, καλή camera, πολύ λεπτό και συμμαζεμενο, και το σημαντικότερο απροβλιματιστο

Σε σχέση με το s5 mini είναι σαν κυκλοπας μπροστά στο minion......

Από μένα το Huawei p7, έχει άψογο gps, καλή camera, πολύ λεπτό και συμμαζεμενο, και το σημαντικότερο απροβλιματιστο

Καλό δείχνει, βγαίνει και δίκαρτο ή μπα?

Ριξε μια ματια και στο lenovo z2. Ειναι δικαρτο κι εχει τρομερή μπαταρια.
Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Καλησπέρα παιδιά

Θέλω να πάρω ένα κινητό γύρα στα 300 ευρώ, με το καλύτερο δυνατόν Gps (γρηγορότερη λήψη δορυφόρων εννοώ), και όσο το δυνατόν μικρό μέγεθος. Έχετε κάποια πρόταση?

galaxy alpha

Ανετα lg g3

Το ένα στο ένα πόδι το άλλο στο άλλο να το κάνει βατραχοπαιδιλα.... Κάτι μικρό ζήτησε... Και εγώ άνετα mate 7 χειρίζομαι (και εχω), αλλά μικρό μέγεθος θεωρώ αντε μέχρι το p7 και αυτό λόγο πάχους

Ρε παιδιά εκείνο το s5 mini δεν είναι καλό? Το βλέπω να με βολεύει! Βγαίνει και δίκαρτο!

αν σκέφτεσαι να βάλει αρκετές εφαρμογές ξέχνα το η Samsung το χαντακοσε με το λογισμικό της (κλασσική Sammy), το ίδιο είχε κάνει και στο άψογο s4 mini που σαν συσκευή ήταν πολύ καλό αλλα λογισμικό ηταν...... black hali

Viber, Osmand για gps, shazam και καμιά εφαρμογή για τρέξιμο αλά edomondo, άντε να βάλω 5-6 εφαρμογές, παιχνίδια δεν παίζω!

Viber, Osmand για gps, shazam και καμιά εφαρμογή για τρέξιμο αλά edomondo, άντε να βάλω 5-6 εφαρμογές, παιχνίδια δεν παίζω!

αν θέλεις ρισκαρε το, εγώ δεν θα το συνιστούσα, εκτός και αν είσαι power user και κάτσεις και στρώσεις την συσκευή (root, tweaks κλπ)

αν θέλεις ρισκαρε το, εγώ δεν θα το συνιστούσα, εκτός και αν είσαι power user και κάτσεις και στρώσεις την συσκευή (root, tweaks κλπ)

Α δλδ αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα είναι οι προ εγκατεστημένες εφαρμογές? Αν είναι αυτό θα του κάνω κάνω κάνα ρουτ. Άλλα εντάξη στο ψάξιμο είμαι ακόμα, τη στο καλό δεν βγάζουν τηλέφωνα σε φυσιολογικό μέγεθος ποια?

Α δλδ αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα είναι οι προ εγκατεστημένες εφαρμογές? Αν είναι αυτό θα του κάνω κάνω κάνα ρουτ. Άλλα εντάξη στο ψάξιμο είμαι ακόμα, τη στο καλό δεν βγάζουν τηλέφωνα σε φυσιολογικό μέγεθος ποια?

Όχι μόνο... όλο το λογισμικό του είναι τερατουργιμμα και θέλει δυνατό cpu μπόλικη ram κλπ...

Όχι μόνο... όλο το λογισμικό του είναι τερατουργιμμα και θέλει δυνατό cpu μπόλικη ram κλπ...

αχα, οκ!!!

Πανε δες σε ενα καταστημα κ θα με θυμηθεις το g3 δεν υπαρχει εχω το leagoo elite 2 π ειναι 5,5 k το g3 δειχνει μικρο μπροστα του στα λεφτα π διαθετεις ειναι οτι καλυτερο ααπο ολες τις αποψεις αντε να ελεγα κ το one plus one
i cant get no sleep